Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα!

Μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει!

Ίσως να πείραξα κάποια ρύθμιση Αλλά πλέον στην always on display δεν φαίνονται τα εικονίδια για τυχόν ειδοποιήσεις από εφαρμογές όπως Viber ή μηνύματα! Νομίζω ότι στην αρχή που είχα πάρει το τηλέφωνο, όταν ερχόταν μήνυμα, εδειχνε και το αντίστοιχο εικονίδιο Αλλά πλέον δεν δείχνει τίποτα, παρά μόνο αναβοσβήνει το led ειδοποιήσεων.

Στις ρυθμίσεις του always on display και συγκεκριμένα στην επιλογή περιεχόμενο για εμφάνιση έχω επιλέξει κεντρικό κουμπί κι ρόλοι ή πληροφορίες!

Μπορώ να αλλάξω κάποια άλλη ρύθμιση ή έτσι λειτουργεί και θυμάμαι λάθος?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως έχεις απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος και παίζει κάποιο ρόλο για δοκίμασε.

ΒΆΛΕ στην επιλογή μόνο ρολόι ή πληροφορίες να δοκιμάσεις.

Κάνε και μια επανεκινηση.

Καλημερα τις τελευταιες δυο μερες αντιμετοπιζω ενα προβλημα οχι και τοσο σοβαρο αλλα ειναι προβλημα:

Οταν ανοιγω τις επαφες και το κανω πανω κατω ή οταν επιλεγω μια επαφη κολλαει ειναι σαν να παγωνει και να μην αποκρινεται. Αντιμετοπιζει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ; Με επαννεκινηση του κινητου επανερθεται. Δεν το κανει καθε ωρα αλλα μια φορα την μερα.

Κανένα τέτοιο πρόβλημα. Λογικά κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει σου κάνει τη ζημιά.

Κανένα τέτοιο πρόβλημα. Λογικά κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει σου κάνει τη ζημιά.

Δεν εχω πολλες εφαρμογες πανω φιλε μ τις γνωστες: fb viber messenger snapchat indox by google mtn cyprus

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Έχω το dual sim και έχω παρατηρήσει ότι όταν βαζω την μια κάρτα σε 4g3g2g γυρνάει και η άλλη κάρτα σε 3g/2g . Γιατί? Πώς μπορεί να μην γίνεται αυτό?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Έχω το dual sim και έχω παρατηρήσει ότι όταν βαζω την μια κάρτα σε 4g3g2g γυρνάει και η άλλη κάρτα σε 3g/2g . Γιατί? Πώς μπορεί να μην γίνεται αυτό?

Γιατι εχει μια κεραια το κινητο για τις 2 σιμ!

Παιδιά γνωρίζει κανείς τι είναι αυτή η "Σύνδεση με Διακομιστή " που μού βγάζει τουλάχιστον κάθε φορά που θα κάνω ελέγχω από την χειροκίνητη αναβάθμιση λογισμικού?

Βγάζει το παρακάτω εικονίδιο πάνω αριστερά για 1 με 2 δευτερόλεπτα.

20171021_100628.jpg"]20171021_100628.jpg[/url]

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Παιδιά γνωρίζει κανείς τι είναι αυτή η "Σύνδεση με Διακομιστή " που μού βγάζει τουλάχιστον κάθε φορά που θα κάνω ελέγχω από την χειροκίνητη αναβάθμιση λογισμικού?

Βγάζει το παρακάτω εικονίδιο πάνω αριστερά για 1 με 2 δευτερόλεπτα.

http://20171021_100628.jpg

Δεν νομίζω να είναι καποιο πρόβλημα. Και σε εμένα το κάνει.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

rx8 75

Σε εμένα μια χαρά δουλεύει το adaptive wi fi.

Εννοείς ότι σου ανάβει και σβήνει αυτόματα όταν εισέρχεσαι και απομακρύνεσαι αντίστοιχα από τα καταχωρημένα WiFi’s.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Θημαμαι το νοτε3 όταν με το πενάκι έκανες επιλογή στην οθόνη για να κάνεις μια σημείωση είχε και την επιλογή να βάλεις τετράγωνο στρογγυλό και βελάκι. Ήταν πολύ βολικά για να τονίσεις κάτι, δυστυχώς δεν τα βλέπω.

Γνωρίζει κανείς αν οι ακόλουθες εκδόσεις (Hong Kong με Snapdragon 835) υποστηρίζουν αναγνώριση Ελληνικών στο S-Pen;

http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-Note-8-N9500-256GB-Dual-Sim-Midnight-Black-/122758039624

http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Galaxy-Note-8-N9500-128GB-Dual-Sim-Deepsea-Blue-/122758039127

εχω το νοτε5....εγραψα σ αυτουσ με το νοτε 5 αλλα δεν απανταει κανενασ...μηπωσ ξερει κανεισ γιατι δεν σβηνει το φωσ αυτοαματα μερικεσ φορεσ?

εχω το νοτε5....εγραψα σ αυτουσ με το νοτε 5 αλλα δεν απανταει κανενασ...μηπωσ ξερει κανεισ γιατι δεν σβηνει το φωσ αυτοαματα μερικεσ φορεσ?

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την "έξυπνη αναμονή οθονης" και παρακολούθησε το....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

δεν βρισκω τετοια επιλογή φιλε

Σόρι δεν είχα το Note 5 αλλά φαντάστηκα ότι θα είχε την λειτουργία να παραμένει ανοιχτή η οθόνη όταν την κοιτάς....

Σόρι δεν είχα το Note 5 αλλά φαντάστηκα ότι θα είχε την λειτουργία να παραμένει ανοιχτή η οθόνη όταν την κοιτάς....
το βρηκα το εχει

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φτιαχηκε απ ότι φαινετε σ εχαριστω πολυ

Παιδιά έχετε παρατηρήσει επαναφέροντας το απ το αθόρυβο στο κανονικό να παραμένει είτε ο ήχος των ειδοποιήσεων είτε ο ήχος κλήσης στο αθόρυβο;;

Νομίζω υπάρχει αυτό το bug το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές

Παιδιά έχετε παρατηρήσει επαναφέροντας το απ το αθόρυβο στο κανονικό να παραμένει είτε ο ήχος των ειδοποιήσεων είτε ο ήχος κλήσης στο αθόρυβο;;

Νομίζω υπάρχει αυτό το bug το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές

Όχι σε εμένα φίλε δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE 3 KAI MEHRI EHTES EHONTAS TO IPHONE 7 PLUS KAI EXVNTAS HRISIMOPOIISEI OLA TA MONTELA TIS APPLE ΑΠΟΦΑΣIΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ SUMSUNG KAI STO NOTE 8!

EINAI MEGALI I ALAGI KAI TO PELAGOMA POY EHO FAEI ALLA NOMIZO OTI AKSIZEI TON KOPO!

KAPIES ODIGEIES GIA ENAN NEO XRISTH ANDROID H KAPIES SYMVOYLES?

EFHARISTO POLY

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ IPHONE 3 KAI MEHRI EHTES EHONTAS TO IPHONE 7 PLUS KAI EXVNTAS HRISIMOPOIISEI OLA TA MONTELA TIS APPLE ΑΠΟΦΑΣIΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ SUMSUNG KAI STO NOTE 8!

EINAI MEGALI I ALAGI KAI TO PELAGOMA POY EHO FAEI ALLA NOMIZO OTI AKSIZEI TON KOPO!

KAPIES ODIGEIES GIA ENAN NEO XRISTH ANDROID H KAPIES SYMVOYLES?

EFHARISTO POLY

Καλός όρισες στον μαγικό κόσμο του Android

Άλλαξε το κείμενο σου από greeklish σε απλά ελληνικά μικρά και όχι κεφαλαία (κανόνες φορουμ)

Δες κανένα βίντεο στο YouTube για μετάβαση από iOS σε Android

ευχαριστω

καποιες αποριες που εχω και καποιες ερωτησεις μπορω να τις παραθεσω εδω?

Φυσικά και μπορείς.

καταρχασ εχω φαει το τιλεφωνο να βρω πωσ βγαζω ενετλος οπιονδιποτε κωδικο στιν οτηονι κλειδωματος!

επισης υπαρχει τροπος να φυγουν ολες αυτες οι ενοχλητικες διαφημισεις σε ολες τις εφαρμογες που εχω κατεβασει?

Edited by ligizos

καταρχασ εχω φαει το τιλεφωνο να βρω πωσ βγαζω ενετλος οπιονδιποτε κωδικο στιν οτηονι κλειδωματος!

επισης υπαρχει τροπος να φυγουν ολες αυτες οι ενοχλητικες διαφημισεις σε ολες τις εφαρμογες που εχω κατεβασει?

Ρυθμίσεις - οθόνη κλειδώματος & ασφαλεια - τύπος οθόνης κλειδώματος - βάζεις κωδικό αν σου ζητήσει και εκεί απενεργοποιης αποτύπωμα, ίριδα και στον Τύπο οθόνης κλειδώματος επιλέγεις ξεκλείδωμα με κύλιση....

Sσε ευχαριστω

επισις στην αρχικη οθονη ειναι παντα ορατα το home buton to back και το αλλο ποθ δεν ξερω πωσ λεγετε?

αν οχι πως τα βγαζω?

Edited by ligizos

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8