EmiyaKiritsugu Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Όσοι έχετε την συσκευή τη γνώμη έχετε; Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά σε αυτήν την τιμή του βρίσκεται; Είναι καλύτερο σε επιδόσεις από το iPhone 8 plus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Όσοι έχετε την συσκευή τη γνώμη έχετε; Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά σε αυτήν την τιμή του βρίσκεται; Είναι καλύτερο σε επιδόσεις από το iPhone 8 plus; Μπορείς να διαβάσεις τα προηγούμενα σχόλια και να σου λυθούν οι απορίες για το ΝΟΤΕ8 εύκολα. Αλήθεια τώρα ρώτα για το τι είναι καλύτερο για κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει; Γιατί δεν ρωτάς στο θέμα του iPhone 8 plus να σου πουν. Σας παρακαλώ μην αρχίσετε τώρα τα vs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Όσοι έχετε την συσκευή τη γνώμη έχετε; Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά σε αυτήν την τιμή του βρίσκεται; Είναι καλύτερο σε επιδόσεις από το iPhone 8 plus; Το ερωτημα σου δεν μπορει να απαντηθει πριν ερθει το νεο iPhone 8 Plus και στη χωρα μας και το δουλεψουν καποιοι συμφορουμιτες για μερικες ημερες. :) Επισης, οταν λες επιδοσεις τι ακριβως εννοεις; Απο διαφορα vs που εχουν ανεβει στο YouTube ειναι εμφανες οτι δεν υπαρχει ξεκαθαρος νικητης καθως το 8 Plus φορτωνει ταχυτερα τα περισσοτερα παιχνιδια και ολοκληρωνει πολυ πιο γρηγορα επεξεργασια βιντεο (στα υπολοιπα ειναι μια το ενα μια το αλλο μπροστα σε ταχυτητα) αλλα φαινεται να υστερει σε περιπτωση ανακλησης ανοικτης εφαρμογης απο το παρασκηνιο (ισως λογω RAM σε συνδυασμο με την ανωριμοτητα ακομη του iOS11). Αναμφιβολα ειναι και οι δυο συσκευες κορυφαιες αλλα σιγουρα 1000 ευρω δεν αξιζει κανενα κινητο κατα την προσωπικη μου αποψη. :) Παράθεση "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmaister22 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Όσοι έχετε την συσκευή τη γνώμη έχετε; Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά σε αυτήν την τιμή του βρίσκεται; Είναι καλύτερο σε επιδόσεις από το iPhone 8 plus; Σε επιδόσεις δε ξέρω, αλλά αν κρίνω πως το κινητό ανταποκρίνεται αμέσως χωρίς να lagαρει πουθενά, δεν ξερω ποσο καλυτερο θα μπορει να ειναι κατι αλλο, γενικα σε ολους τους τομεις ειναι καλυτερο για εμενα, το s7e ηταν το πρωτο android κινητο που πηρα, ημουν φανατικός iPhoneακιας, αλλα απ οτι βλεπω, εχει μεινει πολυ πισω η Apple απο τοτε που εφυγε ο Jobs.. Δεν βρισκω λογο καποιος να αγορασει το iPhone..ουτε καλο screen body ratio εχει, ουτε spen εχει, ουτε dual camera εχει, ουτε IP68 rated ειναι, ουτε micro sd card εχει, τι ειναι τελος παντων και τι εχει??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά σε αυτήν την τιμή του βρίσκεται; Ναι Είναι καλύτερο σε επιδόσεις από το iPhone 8 plus; Όχι ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό εννοώ. Να το κατεβάσω ή να περιμένω την αναβάθμιση γιατί δεν βλέπω να είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές Πέρασε την μόνος ...λειτουργεί άψογα !!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το νοτε 4 παντως, με nougat, χωρις δειγμα απο εφαρμογές σαμσουνγκ σε 8 ωρες υπνου δε χανει πάνω απο 1% με τα παντα ανοιχτά. Είσαι τυχερός τότε . Το κρατάς , γλυτώνεις το 1000αρικο και μπορείς να την λες ελευθερα στα διάφορα threads του Note 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Αυτό εννοώ. Να το κατεβάσω ή να περιμένω την αναβάθμιση γιατί δεν βλέπω να είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές Μόλις έδωσε το update του touchwiz μέσω του playstore και πλέον λειτουργεί κανονικά το κατέβασμα της μπάρας Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μόλις έδωσε το update του touchwiz μέσω του playstore και πλέον λειτουργεί κανονικά το κατέβασμα της μπάραςΜου έχουν έρθει όλες οι άλλες οι άσχετες αναβαθμίσεις εκτός του touchwiz Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μου έχουν έρθει όλες οι άλλες οι άσχετες αναβαθμίσεις εκτός του touchwiz Sent from my SM-N950F using Tapatalk Εμένα μου ήρθε πριν από λίγο όπως και του φίλου παραπάνω. Θα σου έρθει και εσένα, δεν μπορεί. Στάλθηκε από το Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Μου έχουν έρθει όλες οι άλλες οι άσχετες αναβαθμίσεις εκτός του touchwiz Sent from my SM-N950F using Tapatalk Από playstore Θάσου έρθει αλλά κανε για καλό και για κακό και όλες τις αναβαθμίσεις από galaxy apps και μετά κράτα πατημενη την οθόνη να σου βγάλει φόντο, widgets κτλ πήγαινε στις ρυθμίσεις αρχικής, πληροφορίες για το αρχικής και τσέκαρε για updates... Μόλις τα κάνεις ενημέρωσε μας αν το έκανες.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Παιδιά όσοι έχετε πάρει το dex έχει μέσα φορτιστή; Γιατί εμένα αυτό που μου έδωσαν σήμερα από τον Κωτσόβολο λόγω της προπαραγγελίας δεν είχε. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Παιδιά όσοι έχετε πάρει το dex έχει μέσα φορτιστή; Γιατί εμένα αυτό που μου έδωσαν σήμερα από τον Κωτσόβολο λόγω της προπαραγγελίας δεν είχε. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Απο οσα εχω δει στο νετ ολα έχουν! Ηταν σφραγισμένο; Μήπως μπήκε χέρι καπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει πάρει το σωστό dex ειδικά από Κωτσόβολο ας μου στείλει με pm μια φωτογραφία με τη συσκευασία και το sn γιατί έχουμε μπλεχτεί... Edited September 26, 2017 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Τους το πήγα πίσω. Κάποιο λάθος έχει γίνει και το ψάχνουν... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Η καλύτερη κίνηση. Σε τέτοια θέματα πρέπει να είναι όλα άριστα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Από playstore Θάσου έρθει αλλά κανε για καλό και για κακό και όλες τις αναβαθμίσεις από galaxy apps και μετά κράτα πατημενη την οθόνη να σου βγάλει φόντο, widgets κτλ πήγαινε στις ρυθμίσεις αρχικής, πληροφορίες για το αρχικής και τσέκαρε για updates... Μόλις τα κάνεις ενημέρωσε μας αν το έκανες.... Κωστα ποια εκδοση του touchwiz εχεις; Εμενα εχει την 6.1.50.2 και δεν μου δινει πουθενα update.... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Κωστα ποια εκδοση του touchwiz εχεις; Εμενα εχει την 6.1.50.2 και δεν μου δινει πουθενα update.... Στην αρχή είχα και εγώ την 6.1.50.2 στο NOTE...Εβαλα από το sammobile την έκδοση 6.1.50.1 η οποία είναι παλιότερη από αυτή που έχει το NOTE αλλά λειτουργεί τελεια και δουλεύει και το κατέβασμα της μπάρας. Σημερα αναβαθμιστικε σε 6.1.58.5 και μάλλον είναι update για την εκδοση του S8+ κτλ και όχι αυτής που είχε η συσκευή.... Εξακολουθεί να δουλεύει σούπερ.... Ωστόσο αν καποιος μείνει με την στοκ και κάποια στιγμή αναβαθμιστεί και λειτουργεί το κατέβασμα της μπάρας να μας ενημερώσει να την επαναφέρουμε.... Edited September 26, 2017 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Κωστα ποια εκδοση του touchwiz εχεις; Εμενα εχει την 6.1.50.2 και δεν μου δινει πουθενα update....Γιώργο θα στην βγάλει το play store. Και εμένα πριν κανένα δίωρο την έβγαλε.Στην αρχή είχα και εγώ την 6.1.50.2 στο NOTE...Εβαλα από το sammobile την έκδοση 6.1.50.1 η οποία είναι παλιότερη από αυτή που έχει το NOTE αλλά λειτουργεί τελεια και δουλεύει και το κατέβασμα της μπάρας. Σημερα αναβαθμιστικε σε 6.1.58.5 και μάλλον είναι update για την εκδοση του S8+ κτλ και όχι αυτής που είχε η συσκευή.... Εξακολουθεί να δουλεύει σούπερ.... Ωστόσο αν καποιος μείνει με την στοκ και κάποια στιγμή αναβαθμιστεί και λειτουργεί το κατέβασμα της μπάρας να μας ενημερώσει να την επαναφέρουμε.... Nikos Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Γιώργο θα στην βγάλει το play store. Και εμένα πριν κανένα δίωρο την έβγαλε. Nikos Ενημερωτικά ρωτάω....ησουν με την στοκ εφαρμογή η είχες περάσει από sammobile την εφαρμογή και πήρες και το update από playstore σήμερα? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Ενημερωτικά ρωτάω....ησουν με την στοκ εφαρμογή η είχες περάσει από sammobile την εφαρμογή και πήρες και το update από playstore σήμερα?Είχα περάσει apk από sam .... Πάντως έχουν κάνει τρομερή δουλειά πλέον στον στοκ παιδιά. Κυλάνε όλα απίστευτα ομαλά. Φτου φτου Nikos Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Είχα περάσει apk από sam .... Πάντως έχουν κάνει τρομερή δουλειά πλέον στον στοκ παιδιά. Κυλάνε όλα απίστευτα ομαλά. Φτου φτου Nikos Οπότε και εσύ μια από τα ίδια απλά πήρες update για την έκδοση του touchwiz που προορίζεται για τις συσκευές A5,S8,S8+ αλλά όχι για το NOTE 8....Τωρα το ότι δουλεύει τέλεια άλλο καπέλο....Παντως πιστεύω όποιος μείνει στοκ να μην περιμένει το update που πήραμε εμείς σήμερα μέχρι να βγάλει νεο για το NOTE η κυρά Samsung Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 (edited) Οπότε και εσύ μια από τα ίδια απλά πήρες update για την έκδοση του touchwiz που προορίζεται για τις συσκευές A5,S8,S8+ αλλά όχι για το NOTE 8....Τωρα το ότι δουλεύει τέλεια άλλο καπέλο....Παντως πιστεύω όποιος μείνει στοκ να μην περιμένει το update που πήραμε εμείς σήμερα μέχρι να βγάλει νεο για το NOTE η κυρά Samsung Σε εμένα ήρθε το update το απογευμα απο playstore έχοντας τον στοκ launcher. Η καινούργια έκδοση πλέον είναι η 6.1.58.5 Στάλθηκε από το Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 26, 2017 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Σε εμένα ήρθε το update το απογευμα απο playstore έχοντας τον στοκ launcher. Στάλθηκε από το Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οπότε αυτό είναι καλό σημάδι...πες μάς πια έκδοση σού ήρθε.... Αν μπορείς βγάλε και ένα screenshot τις λεπτομέριες της εφαρμογής από το playstore...Για να καταλάβεις αυτή που πέρασα εγώ σήμερα 6.1.58.5 από το playstore γράφει ότι είναι για την σειρά A, J, S όπως και για το NOTE FE αλλά δεν αναφέρει πουθενά το NOTE 8.... Εσένα στο playstore αναφέρει ότι είναι για το NOTE 8 και πια έκδοση είναι? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Οπότε αυτό είναι καλό σημάδι...πες μάς πια έκδοση σού ήρθε.... Αν μπορείς βγάλε και ένα screenshot τις λεπτομέριες της εφαρμογής από το playstore...Για να καταλάβεις αυτή που πέρασα εγώ σήμερα 6.1.58.5 από το playstore γράφει ότι είναι για την σειρά A, J, S όπως και για το NOTE FE αλλά δεν αναφέρει πουθενά το NOTE 8.... Εσένα στο playstore αναφέρει ότι είναι για το NOTE 8 και πια έκδοση είναι? Εχω γράψει από πάνω ποια έκδοση είναι. Πρόκειται για την 6.1.58.5 ;) Στάλθηκε από το Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Οπότε αυτό είναι καλό σημάδι...πες μάς πια έκδοση σού ήρθε.... Αν μπορείς βγάλε και ένα screenshot τις λεπτομέριες της εφαρμογής από το playstore...Για να καταλάβεις αυτή που πέρασα εγώ σήμερα 6.1.58.5 από το playstore γράφει ότι είναι για την σειρά A, J, S όπως και για το NOTE FE αλλά δεν αναφέρει πουθενά το NOTE 8.... Εσένα στο playstore αναφέρει ότι είναι για το NOTE 8 και πια έκδοση είναι?Το αναφέρει πρώτο πρωτο Nikos Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Κομπλέ παιδια το ειδα και εγω στην δική μου ότι αναφέρει το NOTE 8 αν και θα ορκιζόμουν ότι δεν το έγραφε πριν μισή, μια ώρα....οποτε κομπλέ μπορούν να περάσουν με ασφαλεια και από sammobile την εφαρμογή οσοι θέλουν και καπάκι θα πάρουν Και το τελευταίο update χωρίς κανένα θεμα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Έχει δει κανείς να πουλάνε κάπου Ευρώπη το δίκαρτο με 128GB? Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts