ccypruss000 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλημερα καλημεραααααα και απο μενα παιδια :) Το απογευμα θα το εχω στο καταστημα της Πολης μου θα ερθη με ACS σε Χρυσο χρωμα το Νοτάρη 8 η αληθεια ειναι οτι δνε κοιμηθηκα καθολου χθες το βραδυ περιμενα πως και πως να ξυμερωσει αυτη η μερα 15/9 επιτελους. Μολις παραλαβω θα ανεβασω υλικο παρα πολυ εικονες του κινητου τηλεφωνου του πενακιου και απο μεσα στο λογισμικο πραγματικα ειναι τρελλα. :D Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Παραλαβή προπαραγγελίας από wind σήμερα (χωρίς το dex προς το παρόν, είναι εταιρικό οπότε αναμένω ενημέρωση από τον υπεύθυνο για το πότε θα σταλεί). Είναι duos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φίλε το ίδιο ακριβώς έγινε και σε εμένα, την τετάρτη με κάλεσε καποιος απο το Public, με ενημέρωσε επίσης για την προσφορά που τρέχει, 50% έκπτωση για αγορά θήκης, με επιβεβαίωσε οτι την Παρασκευή παραλαμβάνω κανονικά και εχθες έλαβα εμαιλ οτι θα καθυστερήσει η παράδοση και βέβαια έγινε αυτόματα ακύρωση της παραγγελίας!!!:angry: ..... εχω ενα που εκρεμει απο public σε χρυσο το θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Ποιος μιλησε για καλο λιωσιμο αυτος που το πηρε μια μερα και την αλλη το εδωσε το πουλησε γιατι δεν του εκατσε καλα. Μακαρι να το περνα και εγω οσα το πηρες εσυ και ας ειχα το S8 Plus (που εχω το S8 το απλο εγω προσωπικα) και δεν θα αποχωριζα κανενα απ τα δυο γιατι λοιπαμαι τα λεφτα που εδωσα να τα αποκτησω. Ακομα εχω το S7 το απλο και το S7 EDGE δεν αποχωριζομαι κανενα απ τα κινητα μου για κανενα λογο. Χαχαχαχα Θέλω Γιατρό μου φαίνεται... Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Με χαλάει πολύ αυτό με την οθόνη και τα βίντεο που τα κόβει. (αχ και να το είχαν κάνει φαρδύτερο) Με χαλάει απίστευτα. Είναι λόγος να κινηθώ αλλού αν και απότι βλέπω και το MATE10 έτσι θα βγει δυστυχώς. Φίλε μου δεν προσπαθώ να σε ψήσω μιας και εγώ έχω περάσει καιρό από την σειρά MATE 8,9 Το MATE 9 το είχα αρκετό καιρό μαζί με το S8+ και σε σύγκριση που τους έκανα η απόδοση σε μέγεθος βίντεο σε Landscape παρόλα τα μαύρα δεξιά αριστερά ήταν μεγαλύτερη στο S8+... Δηλαδη το μέγεθος κατά την αναπαραγωγή βίντεο σε Landscape ήταν μεγαλύτερο από το MATE 9.Φανταζομαι ότι με το NOTE 8 θα είναι και λίγο ακόμα παραπάνω... Και δεν σου αναφέρω για ποιότητα οθόνης, μέγεθος, βάρος και touch respond.... Για φαντάσου τώρα που η Huawei θα βγάλει το Mate 10 με 18:9 και μόνο 6"...??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Καλημερα καλημεραααααα και απο μενα παιδια :) Το απογευμα θα το εχω στο καταστημα της Πολης μου θα ερθη με ACS σε Χρυσο χρωμα το Νοτάρη 8 η αληθεια ειναι οτι δνε κοιμηθηκα καθολου χθες το βραδυ περιμενα πως και πως να ξυμερωσει αυτη η μερα 15/9 επιτελους. Μολις παραλαβω θα ανεβασω υλικο παρα πολυ εικονες του κινητου τηλεφωνου του πενακιου και απο μεσα στο λογισμικο πραγματικα ειναι τρελλα. :D Χαχαχαχα το προβλημα ειναι πως εαν το παρεις θα κοιμασαι αραγε ;:lol: Αντε αγορι μου να το χαιρεσαι το ηθελες πολυ μπραβο.:D Edited September 15, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φίλε μου δεν προσπαθώ να σε ψήσω μιας και εγώ έχω περάσει καιρό από την σειρά MATE 8,9 Το MATE 9 το είχα αρκετό καιρό μαζί με το S8+ και σε σύγκριση που τους έκανα η απόδοση σε μέγεθος βίντεο σε Landscape παρόλα τα μαύρα δεξιά αριστερά ήταν μεγαλύτερη στο S8+... Δηλαδη το μέγεθος κατά την αναπαραγωγή βίντεο σε Landscape ήταν μεγαλύτερο από το MATE 9.Φανταζομαι ότι με το NOTE 8 θα είναι και λίγο ακόμα παραπάνω... Και δεν σου αναφέρω για ποιότητα οθόνης, μέγεθος, βάρος και touch respond.... Για φαντάσου τώρα που η Huawei θα βγάλει το Mate 10 με 18:9 και μόνο 6"...??? Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά πως γίνετε να είναι μαγαλυτερο όταν έχουμε διαφορά μικρό στις ιτζες και είναι και με μαύρα πλαίσια δεξιά και αριστερά. ΝΑ μου πεις αφού δεν το έχω δει πως λέω... Αλλά μου κάνει εντύπωση. Πρέπει να πάω να το δω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Έχω ξενερώσει απίστευτα. Από το κατάστημα του Κωτσόβολου που έκανα την προπαραγγελία μου είπαν ότι θα το παραλάβω την Τρίτη... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φίλε μου δεν προσπαθώ να σε ψήσω μιας και εγώ έχω περάσει καιρό από την σειρά MATE 8,9 Το MATE 9 το είχα αρκετό καιρό μαζί με το S8+ και σε σύγκριση που τους έκανα η απόδοση σε μέγεθος βίντεο σε Landscape παρόλα τα μαύρα δεξιά αριστερά ήταν μεγαλύτερη στο S8+... Δηλαδη το μέγεθος κατά την αναπαραγωγή βίντεο σε Landscape ήταν μεγαλύτερο από το MATE 9.Φανταζομαι ότι με το NOTE 8 θα είναι και λίγο ακόμα παραπάνω... Και δεν σου αναφέρω για ποιότητα οθόνης, μέγεθος, βάρος και touch respond.... Για φαντάσου τώρα που η Huawei θα βγάλει το Mate 10 με 18:9 και μόνο 6"...??? Αυτο που λες, αν δεν κανει κάποιου είδους ζουμ το s8+ απο τη μανα του (οταν ηδη εχεις μαυρες μπαρες δηλαδή, πριν πάτησεις το μπουτον για να γεμισει) δεν ισχύει. Απορώ που τα ειχες και τα 2 και το γράφεις. Εγω που συγκρινω με νοτε 4 5.7 ιντσων και είναι εκει και εκει.. Να η απόδειξη σε σύγκριση με mate 9: http://www.displaywars.com/6,3-inch-d%7B9x18,5%7D-vs-5,9-inch-d%7B9x16%7D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπέρα. Περιμένω κι εμένα να μου έρθει από Κωτσοβολο. Ήμουν στο εξωτερικό αυτές τις ημέρες οπότε τσίμπησα και μια spigen liquid air. Σε εσάς που το έχετε ήδη στα χέρια σας θέλω να σας ρωτήσω 2 πράγματα μιας και προέρχομαι από iPhone 7plus: 1.πως είναι η διαχείριση της ραμ στο νέο νότε; ως χρόνια χρήστης στο Android ξέρω ότι δεν είναι το δυνατό σημείο της samsung 2. Επίσης τι γίνεται με το smoothness, έχει καθόλου βήχα; Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Έχω ξενερώσει απίστευτα. Από το κατάστημα του Κωτσόβολου που έκανα την προπαραγγελία μου είπαν ότι θα το παραλάβω την Τρίτη... Sent from my SM-G955F using Tapatalk Θυμάμαι τα ίδια προβλήματα διαθεσιμότητας και με το s8. Τι τις θέλουν τόσες διαφημίσεις και προπαραγγελιες κλπ αφού δεν μπορούν να είναι συνεπείς... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εγώ παίδες ήμουν τυχερός σήμερα, χθες έκανα τη προπαραγγελια στο κωτσοβολο και σήμερα πάω να ρωτήσω πότε θα παραλάβω και μου λένε θα σας δώσουμε το δικό μας. (σφραγισμένο βέβαια μέσα στη ζελατίνα του) το dex από βδομάδα. :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν κάποιος ενδιαφέρεται για θήκες της Vrs τις έχει στο αμαζον προσφορά 70%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Προσωπικα κρατηθηκα να μην κανω προπαραγγελια και παθω το φιασκω που επαθα με το s8+ Που το πηρα προπαραγγελια και κατρακυλησε σε λιγες μερες η τιμη..αλλα δε με βλεπω να κρατιεμαι:lol:λατρης των note και κατοχος note 3,4,5,7 δικαρτων, θα το παρω απο βδομαδα!!απλα λυπαμαι να δωσω το s8..ειναι τελειο!! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra,iphone 15 pro,iphone 16 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Καλησπερα παιδια δυστοιχως λοιπαμαι που το λεω αλλα ο Στεφανης ειναι οτι να ναι το καταστημα εδω στην Παφο. Μου ειπαν οτι θα το παραλαβενα σημερα κανονικα αλλα μετα με ενημερωσαν οτι ηρθε στην πολη μου με ACS cOURIER απο Λευκωσια και πως η ωρα 17:00 κλεισανε τα κουριερ και θα το παραλαβω αυριο με το καλο. Το περιεργο ειναι οτι το Public - MTN και Cyta το πηρανε ηδη οι πελατες τους εδω στην Πολη μου στην Παφο αλλα ο Στεφανης ειναι αστα να πανε. Θα ξανα περασω αυριο το πρωι η ωρα 11:00 οπως μου ειπαν οτι θα το παραλαβω και αν δεν το παραλαβω τοτε μα τον θεον δεν ξερω τι θα κανω μα τον θεον ειμαι αξιος να μην το παρω μονο και μονο για να μαθουν να σεβονται τον πελατη τους και να μην υποσχονται πραγματα που δεν μπορουν να τα τυρησουν στην ωρα τους. Μιλησα και με την εξυπηρετηση πελατων του Στεφανη οπου εκει μου ειπε μια κοπελλα οτι υπηρχε μια μικρη καθυστεριση Κυριε Μαριε απολογουμαστε καταλαβενω την αγωνια σας την χαρα σας κλπ κλπ κλπ. Αυριο εχει ο θεος θα δουμε και μακαρι να το παραλαβω και εγω αυριο το πρωι η ωρα 11 οπως μου ειπαν σημερα να μην αλλαξει κατι. ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχα το προβλημα ειναι πως εαν το παρεις θα κοιμασαι αραγε ;:lol: Αντε αγορι μου να το χαιρεσαι το ηθελες πολυ μπραβο.:D Ναι φιλε μου ολοι εδω το θελαμε και ξετρελλαθηκαμε με το καλο να το παραλαβω αυριο. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχα Θέλω Γιατρό μου φαίνεται... Για ψαξτο δεν ειναι φυσικο την μια να σκας 1030ευρω και την αλλη να το πουλας και να λες δε το θελω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Λοιπόν μετά από λίγη γκρίνια βρέθηκε διαθέσιμο σε άλλο κατάστημα του Κωτσόβολου και πήγα και το πήρα. Το dex από βδομάδα. Είδα ότι έχει κυκλοφορήσει και ένα box με θήκη, ασύρματο φορτιστή (τον παλιό τον ξαπλωτό) και προστασία οθόνης στα 69,90€ για όποιον ενδιαφέρεται. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Το κινητό δεν αναγνωρίζει με τίποτα sim cosmote (που δουλεύει κανονικά) είτε μόνη της είτε με οποιονδήποτε συνδυασμό με αυτήν της wind (αγορασμένο μέσω wind). Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο από τον πάροχο να δέχεται μόνο δικές του κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φίλε από τη Κύπρο μας το map gold είναι ένα κόσμημα, κάνε υπομονή μέχρι αύριο. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Το κινητό δεν αναγνωρίζει με τίποτα sim cosmote (που δουλεύει κανονικά) είτε μόνη της είτε με οποιονδήποτε συνδυασμό με αυτήν της wind (αγορασμένο μέσω wind). Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο από τον πάροχο να δέχεται μόνο δικές του κάρτες; Χάρισε το σε εμένα που έχω Wind & Vodafone xixixixi.... Θα έχεις φάει μεγάλο ξενερωμα εεεε... Τραβά στην wind να βρεις άκρη.... Η συσκευή είναι duos και θα πρέπει να παίζουν όλες οι σιμ χωρίς ιδιαίτερους συνδυασμούς.... ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά τελικά έχει θήκη μέσα στο κουτί? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Χάρισε το σε εμένα που έχω Wind & Vodafone xixixixi.... Θα έχεις φάει μεγάλο ξενερωμα εεεε... Τραβά στην wind να βρεις άκρη.... Η συσκευή είναι duos και θα πρέπει να παίζουν όλες οι σιμ χωρίς ιδιαίτερους συνδυασμούς.... ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά τελικά έχει θήκη μέσα στο κουτί? Κι εγώ wind & cosmote έχω, αλλά δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κλειδωμένο κινητό από πάροχο σε εταιρικό 12 χρόνια τώρα, γι αυτό μου κάνει εντύπωση. Όχι, δεν έχει θήκη μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Φίλε από τη Κύπρο μας το map gold είναι ένα κόσμημα, κάνε υπομονή μέχρι αύριο. :D Το ξερω φιλε μου οτι ειναι ενα κοσμημα θα του παρω και θηκη 20ευρω Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Εεεεε εσείς που το έχετε δεν γράφετε τπτ Μόνο όσοι το περιμένουν; Δλδ συμπέρασμά μου αν το πάρω θα εξαφανιστώ; Αυτο που λες, αν δεν κανει κάποιου είδους ζουμ το s8+ απο τη μανα του (οταν ηδη εχεις μαυρες μπαρες δηλαδή, πριν πάτησεις το μπουτον για να γεμισει) δεν ισχύει. Απορώ που τα ειχες και τα 2 και το γράφεις. Εγω που συγκρινω με νοτε 4 5.7 ιντσων και είναι εκει και εκει.. Να η απόδειξη σε σύγκριση με mate 9: http://www.displaywars.com/6,3-inch-d%7B9x18,5%7D-vs-5,9-inch-d%7B9x16%7D Τι ακριβώς λες με μπέρδεψες λίγο. Το λινκ δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Κι εγώ wind & cosmote έχω, αλλά δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κλειδωμένο κινητό από πάροχο σε εταιρικό 12 χρόνια τώρα, γι αυτό μου κάνει εντύπωση. Όχι, δεν έχει θήκη μέσα. Μα καλά σε 2, 3 reviews που είδα είχε θήκη μέσα στο χάρτινο κουτάκι με τα έντυπα.... Τι έγινε την αφαίρεσαν? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Μα καλά σε 2, 3 reviews που είδα είχε θήκη μέσα στο χάρτινο κουτάκι με τα έντυπα.... Τι έγινε την αφαίρεσαν? τι να σου πω, μπορεί να την καβάτζωσε η wind! :lol: δεν το αναγράφει ούτε στα περιεχόμενα πακέτου πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Κι εγώ wind & cosmote έχω, αλλά δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κλειδωμένο κινητό από πάροχο σε εταιρικό 12 χρόνια τώρα, γι αυτό μου κάνει εντύπωση. Όχι, δεν έχει θήκη μέσα. Κανενα κλειδωμα παιδια - το πιθανοτερο είναι πως χρειαζεται αντικατασταση η καρτα σιμ σου. Σφαλμα αναγνωστη (sim reader) είναι σπανιο, ούτως η αλλως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Προσωπικα κρατηθηκα να μην κανω προπαραγγελια και παθω το φιασκω που επαθα με το s8+ Που το πηρα προπαραγγελια και κατρακυλησε σε λιγες μερες η τιμη..αλλα δε με βλεπω να κρατιεμαι:lol:λατρης των note και κατοχος note 3,4,5,7 δικαρτων, θα το παρω απο βδομαδα!!απλα λυπαμαι να δωσω το s8..ειναι τελειο!! Μια χαρά τηλέφωνο είναι το s8+ και φυσικά το απόλυτο VFM συγκρινόμενο με το Note 8. Στην περίπτωση που πουλούσες το s8+ την προηγούμενη βδομάδα θα ήθελες 450 επιπλέον ευρώ για να αποκτήσεις το Note 8 με προπαραγγελία. Mε αυτά τα 450 ευρώ βέβαια θα είχες τα πλεονεκτήματα του s-pen, δώρο το dex station (100-150 ευρώ), θα κέρδιζες την dual sim λειτουργία, 2 επιπλεον GB RAM, λίγο μεγαλύτερη οθόνη, μια ακόμη καλύτερη κάμερα και φυσικά ένα νεότερο μοντέλο. Τα ζυγίζεις και βλέπεις αν άξιζε ή όχι. Προσωπικά έκανα την μετάβαση κυρίως λόγω κάμερας και dual sim. (σ.σ: ήμουν σουπερ-ευχαριστημένος από το s8+.) Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι το Νote θα κρατηθεί σταθερά περίπου στα 800-850 ευρώ, καθώς: α) είναι το μοναδικό flagship της Samsung με dual sim λειτουργία και ταυτόχρονη εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία. β) στην κατηγορία των 6" και πάνω παίζει μπάλα σχεδόν χωρίς αντίπαλο γ) οι τιμές των νέων iphone θα σπρώξουν πολλούς προς το Note 8, το οποίο θα είναι μεν ακριβό, αλλά φτηνότερο κατά 350-400 ευρώ. δ) τα quality test που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι άνευ προηγουμένου, καθώς ήταν ένα "στοίχημα" για την Samsung μετά από ότι συνέβη με το Note 7. ε) δεν υπάρχουν κινητά που να διαθέτουν όλο το πακέτο αυτό μαζί (την καλύτερη οθόνη σε κινητό, μάλλον την καλύτερη κάμερα, dual sim, latest specs, ικανοποιητική αυτονομία, spen). Edited September 15, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts