Jump to content

Κινητο μεχρι 200 Ευρω,Οτι πιο καλο!!

geo307cc
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Μεχρι 200 Ευρω

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Εως 5,5"

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Τωρα που εγιναν ετσι τα πραγματα, καλυτερα απο Ελλαδα η Ευρωπη.

Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Δεν εχω προβλημα.

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι!

5) Το θελουμε dual? Εννοειται! Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc?Καλο θα ηταν να εχει,αλλα δεν καιγομαι και πολυ..

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Δεν εχω προβλημα,εχω φλασαρει αρκετα κινητα!

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Καλο θα ηταν να εχει καλη οθονη,ο ηχος δεν με ενδιαφερει και πολυ..

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. α.ταχυτητα- β.αυτονομια- γ.καμερα- δ.βαρυ gaming(αδιαφορο)

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. ZTE V5 Redbull

Να ενημερωσω οτι θα ηθελα αναγκαστικα dual sim και τουλαχιστον 3 GB Ram.Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπερα. Πας ειτε Redmi Note 4 Global Version (snapdragon) ειτε Honor 6X (bln-l21 για να εχει 800αρα).

Το redmi εχει μεγαλυτερη αυτονομια και καλυτερο soc. Το honor 6X εχει καλυτερη καμερα και ανθρωπινο βιντεο. Βεβαια, επειδη βλεπω οτι δεν σε αγχωνουν τυχον ρουταρισματα, στο redmi δουλευει και το port της google camera με hdr+ οποτε ισοφαριζει την διαφορα στις φωτογραφιες (δεν ξερω μηπως ειναι και καλυτερο τελικα).

Πιθανοτατα απο το soc να μην καταλαβεις διαφορα σε εμπειρια χρησης. Μονο σε βαρυ gaming και τιποτα βαρια apps.

Edited by Antretng

Επειδή απ' ότι κατάλαβα θα έπαιρνες από Κίνα αλλά σε μπλοκάρει το τελωνείο, να ξέρεις πως όσα έρχονται με τριγωνική δεν περνούν από τελωνείο. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει το leeco le pro 3 περίπου στα 200€. Αν πάλι θες οπωσδήποτε από Ελλάδα/Ευρώπη απλά ότι λέει ο Ανδρέας από πάνω.

Οντως το le pro 3 ειναι αρκετα πιο αξιολογη συσκευη αλλα δεν νομιζω με τριγωνικη να ερχεται στα 200 ευρω.

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις,ειχα μπερδευτει λιγο με τα Xiaomi και δεν ηξερα ποιο ειναι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.Οντως τα δυο συγκεκριμενα ειναι πολυ καλα!Η τριγωνικη που λετε,τι ακριβως ειναι;Αγορα απο εξωτερικο μεσω εταιριας;;Μπορει καποιος να μου εξηγησει;Η αληθεια ειναι οτι παντα επαιρνα απο εξωτερικο αλλα πλεον φοβαμαι το τελωνειο!:cry:

θα πας στο LeEco Le Pro 3 Elite.

Δοκίμασε αν ισχύει και η έκπτωση από banggood που είναι φρέσκια.

https://www.gizmochina.com/2017/08/23/letv-leeco-le-pro-3-elite-sale-banggood-com/

θα επιλέξεις Priority Direct Mail για αποστολή και είσαι οκ.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις,ειχα μπερδευτει λιγο με τα Xiaomi και δεν ηξερα ποιο ειναι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.Οντως τα δυο συγκεκριμενα ειναι πολυ καλα!Η τριγωνικη που λετε,τι ακριβως ειναι;Αγορα απο εξωτερικο μεσω εταιριας;;Μπορει καποιος να μου εξηγησει;Η αληθεια ειναι οτι παντα επαιρνα απο εξωτερικο αλλα πλεον φοβαμαι το τελωνειο!:cry:

Τριγωνικη: στελνουν το κινητο σε καποια ευρωπαικη αποθηκη και μετα το ξαναστελνουν σε σενα. Ετσι ερχεται απο Ευρωπη και δεν υπαρχει ρισκο τελωνειου. Ομως ετσι ανεβαινει και αρκετα το κοστος οποτε δεν ξερω κατα ποσο συμφερει τελικα. Ψαξτο λιγο, δες ποσο ερχεται και βλεπεις.

Παιδιά, άλλο να προτείνουμε να το βρει μεταχειρισμένο και άλλο να προτείνουμε συγκεκριμένες αγγελίες (έστω έμμεσα). Αν επιτραπεί τότε όλοι σιγά σιγά θα προωθούν τις αγγελίες τους και από προτάσεις κινητών θα γίνει buy & sell section. :) Edited by Antretng

Καλησπερα κι απο μενα εγω πηρα το redmi note 4, Πολυ καλο και γρηγορο.. ερωτηση:επειδη μου επεσε κατω και ραγισε η οθονη, δεν το εχω ασφαλισει και το πηρα απο σκρουτζομαγαζο πριν 10 μερες, ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω (εκτος απο το καταστημα που το αγορασα) για να φτιξω την οθονη του? ευχαριστω!

Τριγωνικη: στελνουν το κινητο σε καποια ευρωπαικη αποθηκη και μετα το ξαναστελνουν σε σενα. Ετσι ερχεται απο Ευρωπη και δεν υπαρχει ρισκο τελωνειου. Ομως ετσι ανεβαινει και αρκετα το κοστος οποτε δεν ξερω κατα ποσο συμφερει τελικα. Ψαξτο λιγο, δες ποσο ερχεται και βλεπεις.

https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro-3-5_5-inch-2_5D-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-821-2_35-GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1091185.html?rmmds=category

Εδώ πάντως, τα μεταφορικά με priority είναι 10€. Σε κάποιο άλλο μαγαζί ίσως και λιγότερα.

https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro-3-5_5-inch-2_5D-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-821-2_35-GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1091185.html?rmmds=category

Εδώ πάντως, τα μεταφορικά με priority είναι 10€. Σε κάποιο άλλο μαγαζί ίσως και λιγότερα.

Συνηθως οταν ειναι φτηνα τα μεταφορικα, τσιμπανε τις τιμες.

Αν ο φιλος μπορει να ανεβει στα 220 ευρω (νομιζω τοσο βγαινει) μπορει να το κοιταξει. Παντως το elite (φτηνοτερη εκδοση με τον πιο αδυναμο 820 και χωρις nfc) το βρισκεις σε αγγελιες ελληνικων forum σε αυτη τη τιμη.

Παντως το elite (φτηνοτερη εκδοση με τον πιο αδυναμο 820 και χωρις nfc) το βρισκεις σε αγγελιες ελληνικων forum σε αυτη τη τιμη.

ο 820 δεν είναι αδύναμος, είναι πολύ δυνατός. Όταν συγκρίνεις 2 ισχυρά soc, δεν χρησιμοποιείς τη λέξη αδύναμο για το λιγότερο ισχυρό, δημιουργείς εντυπώσεις.

Edited by XP130TD
εκτός ΟΠΧ
Leeco Cool1 4/64 Gold

θα πας στο LeEco Le Pro 3 Elite.

Δοκίμασε αν ισχύει και η έκπτωση από banggood που είναι φρέσκια.

https://www.gizmochina.com/2017/08/23/letv-leeco-le-pro-3-elite-sale-banggood-com/

θα επιλέξεις Priority Direct Mail για αποστολή και είσαι οκ.

Ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες!!Δηλαδη αν επιλεξω το Priority Direct Mail, σιγουρα δεν θα εχω τελωνειο;Το εχεις δοκιμασει;

Ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες!!Δηλαδη αν επιλεξω το Priority Direct Mail, σιγουρα δεν θα εχω τελωνειο;Το εχεις δοκιμασει;

Μέχρι τώρα κανένα πακέτο με priority δεν έχει περάσει τελωνείο. Για λεπτομέρειες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844&page=338