Jump to content

Samsung Galaxy J7 2017

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το facebook χρησιμοποιω την εκδοση 133.0.0.19.83.

Την λειτουργια με τις εποπτειες δεν την λειτουργω δεν ξερω να σου πω.Δεν εχω ασχοληθει καθολου.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα. Στην αρχή το δεχόταν αμέσως τώρα κάποιες φορές δεν το δέχεται, κάνω τις πέντε προσπάθειες που επιτρέπει και μετά ζητάει τον κωδικό.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα. Στην αρχή το δεχόταν αμέσως τώρα κάποιες φορές δεν το δέχεται, κάνω τις πέντε προσπάθειες που επιτρέπει και μετά ζητάει τον κωδικό.
Κανε ενα restart, συμβαινει σπανια να μην το βλεπει καλά και αυτο που περιγραφεις τελοςπαντων

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή το βράδυ που θα βγω βόλτα με την παρέα, με την οικογένεια κλπ θα πρέπει να κουβαλάω DSLR μαζί μου?

Επίσης ο φίλος σου ο επαγγελματίας έχει note 8? Γιατί δεν πήρε ένα xiaomi αφού έχει την dslr?

Τέλος κι εγώ στο γραφειο μου ως επαγγελματίες, δεν θα κάνω την δουλειά μου με το Note αλλά με το pc.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντυπωσιακά νούμερα αλλά πιστεύω ότι το έχεις "καρυδωσει" σε σημείο που χάνεις κάποια εμπειρία χρήσης. Όχι πως σε κατηγορώ, ο καθένας με τις προτεραιότητές του.

Ε καλά βρε συμφορουμιτη το βράδυ με την παρέα ή την οικογένειά κοίτα να περάσετε καλά και είμαι σίγουρος ότι θα σε συγχωρήσουν αν η φωτο πού τους έβγαλες έχει λίγο θόρυβο η το διάφραγμα έμεινε ανοιχτό για 7 η 8 νανοσεκοντς, κάποια στιγμή ο φίλος μου ο επαγγελματίας είχε και cubot τώρα που ανέβηκαν οι δουλειές πήρε note 8 ,δεν κρίνω κανέναν ούτε είμαι εφορία ,έγραψα ότι με το δικό μου το μυαλό δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή με τις φωτογραφικες τίποτα περισσότερο.

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ε καλά βρε συμφορουμιτη το βράδυ με την παρέα ή την οικογένειά κοίτα να περάσετε καλά και είμαι σίγουρος ότι θα σε συγχωρήσουν αν η φωτο πού τους έβγαλες έχει λίγο θόρυβο η το διάφραγμα έμεινε ανοιχτό για 7 η 8 νανοσεκοντς, κάποια στιγμή ο φίλος μου ο επαγγελματίας είχε και cubot τώρα που ανέβηκαν οι δουλειές πήρε note 8 ,δεν κρίνω κανέναν ούτε είμαι εφορία ,έγραψα ότι με το δικό μου το μυαλό δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή με τις φωτογραφικες τίποτα περισσότερο.

Την φωτογραφία που θα βγάλω το βράδυ, δεν θα την βγάλω για την παρέα αλλά για να κρατήσω όμορφες στιγμές με τα παιδιά μου, τους φίλους μου κλπ.

Το ότι θα βγάλω κάποιες φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσω καλά...... Και την ημέρα καλά περνάς αλλά φωτογραφίες βγάζεις. Το ότι βγάζουμε κάποιες φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι χάνουμε το "τώρα". Αντίθετα περνάμε τόσο καλά που θέλουμε να κρατήσουμε την στιγμή σε μια φωτογραφία / βίντεο και όχι μόνο στη μνήμη μας.

Υ. Γ. Ίσως να φαίνεται ότι αρπαχτηκα αλλά σε καμία περίπτωση......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Τι ακριβώς θα χαθεί στην αποτύπωση μιας ωραίας βραδιάς με τους φίλους σου η την οικογένειά σου εάν αυτή δεν γίνει με σούπερ ντουπερ φωτογραφική και την αποθανατισεις με ένα κινέζικο φέρ' ειπείν; δηλαδή επειδή η ανάλυση δεν θα είναι εξαιρετική θα ξεχάσεις το ποσό όμορφα ήταν;

Τι ακριβώς θα χαθεί στην αποτύπωση μιας ωραίας βραδιάς με τους φίλους σου η την οικογένειά σου εάν αυτή δεν γίνει με σούπερ ντουπερ φωτογραφική και την αποθανατισεις με ένα κινέζικο φέρ' ειπείν; δηλαδή επειδή η ανάλυση δεν θα είναι εξαιρετική θα ξεχάσεις το ποσό όμορφα ήταν;

Εσύ πχ θα εκτυπωνες μια φωτογραφία των παιδιών σου με θόρυβο και θολούρα, να την βάλεις στη κορνίζα και να την καμαρώνεις.

Τέλος πάντων, εγώ θέλω ωραίες φωτογραφίες και με εύκολο τρόπο. Αν εσένα σου αρκούν φωτογραφίες κάτω του μετρίου είναι σεβαστό αλλά όχι αποδεκτό για τις ανάγκες μου (και φανταζομαι για τους περισσότερους). Γι αυτό άλλωστε ψάχνουμε καλές κάμερες και γι αυτό εξελίσσονται. Δικαίωμα σου βέβαια να σου αρκούν οι κακής ανάλυσης και με θόρυβο φωτογραφίες.

Όπως κατάλαβα πάντως, κακώς πληρώνεις για το j7 μιας και εδώ πληρώνεις και την κάμερα. Με ένα xiaomi θα είχες καλύτερες ταχύτητες, περισσότερη ram, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κλπ. Θα είχες κατώτερες φωτογραφίες αλλά αυτό για σένα δεν είναι πρόβλημα.

Βρε Stef ο καθενας στα χρηματα που διαθεσει εαν θελει κινητο με φωτογραφικη θελει να παρει το καλυτερο .Ετσι και ο φιλος θελει να εχει ενα κινητο με οσο δυνατον να βγαζει ποιο καθαρη φωτο .Αλλος πχ.θελει και αυτο αλλα δινει εμφαση στο να εχει πολυ καλο gps και εαν η φωτο δεν ειναι σουπερ ευκρινειας δεν τον πολυνοιαζει κ.α παραδειγματα.

Εσύ πχ θα εκτυπωνες μια φωτογραφία των παιδιών σου με θόρυβο και θολούρα, να την βάλεις στη κορνίζα και να την καμαρώνεις.

Τέλος πάντων, εγώ θέλω ωραίες φωτογραφίες και με εύκολο τρόπο. Αν εσένα σου αρκούν φωτογραφίες κάτω του μετρίου είναι σεβαστό αλλά όχι αποδεκτό για τις ανάγκες μου (και φανταζομαι για τους περισσότερους). Γι αυτό άλλωστε ψάχνουμε καλές κάμερες και γι αυτό εξελίσσονται. Δικαίωμα σου βέβαια να σου αρκούν οι κακής ανάλυσης και με θόρυβο φωτογραφίες.

Όπως κατάλαβα πάντως, κακώς πληρώνεις για το j7 μιας και εδώ πληρώνεις και την κάμερα. Με ένα xiaomi θα είχες καλύτερες ταχύτητες, περισσότερη ram, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο κλπ. Θα είχες κατώτερες φωτογραφίες αλλά αυτό για σένα δεν είναι πρόβλημα.

Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά που γράφω αγαπητέ και όχι για αυτά που καταλαβαίνεις, αν θελήσω να εκτυπώσω φωτογραφίες θα είναι από την μηχανή μου και όχι από το κινητό που και από αυτό έχω κάποιες εξαιρετικά όμορφες σε κορνίζες το τι πληρώνω κακώς η καλώς θα ζητήσω γνώμη όταν ζητήσω και δανεικά , όσο για τα Xiaomi ας πούμε ότι τα έφερνα από τα βάθη της Κίνας όπως και τα Meizu πριν γίνουν της μόδας, σταθερή συσκευή μου είναι τα nexus και μόνο και τα υπόλοιπα τα δοκιμάζω (Ίσως να φάνηκε ότι αρπαχτικά άλλα σε καμία περίπτωση δεν είναι έτσι....:))
Βρε Stef ο καθενας στα χρηματα που διαθεσει εαν θελει κινητο με φωτογραφικη θελει να παρει το καλυτερο .Ετσι και ο φιλος θελει να εχει ενα κινητο με οσο δυνατον να βγαζει ποιο καθαρη φωτο .Αλλος πχ.θελει και αυτο αλλα δινει εμφαση στο να εχει πολυ καλο gps και εαν η φωτο δεν ειναι σουπερ ευκρινειας δεν τον πολυνοιαζει κ.α παραδειγματα.
Μα το έχω γράψει δύο φορές ως τώρα δεν κρίνω απλα προσπαθώ να κατανοήσω και ίσως έχω την ίδια δυσκολία που θα είχε ο συμφορουμιτης να κατανοήσει ότι τα δικά μου κριτήρια είναι η υποστήριξη της σύσκευης από devs η πληθώρα custom Rom κλπ ,ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες πράγμα που το σέβομαι απολύτως

Edited by Stef08

Οχι δεν το εχω πληρωμενο.Το gps το εχω μονιμα μεγαλη ακριβεια και το απενεργοποιω μονο στη φορτιση.Το φωτισμο εχω απενεργοποιημενο το αυτοματο και τον εχω μονιμα στη μεση.Ειναι αρκετα φωτεινη η οθονη.

καλησπερα παιδια..πεστο ετσι οτι εχεις απενεργοποιησει τον αυτοματο φωτισμο..ο.κ..αυτη ειναι η διαφορα στη μπαταρια..θα σ πω γιατι..το j7 2016 που ειχα δεν εχει αυτοματη φωτεινοτητα.εγω το ειχα ρυθμισμενο χαμηλα..τωρα με του 2017 που εχει αυτοματη εκτινασεται ψηλα με αποτελεσμα να κατεβαινει πιο γρηγορα η μπαταρια απο οτι περιμενα..

καλησπερα παιδια..πεστο ετσι οτι εχεις απενεργοποιησει τον αυτοματο φωτισμο..ο.κ..αυτη ειναι η διαφορα στη μπαταρια..θα σ πω γιατι..το j7 2016 που ειχα δεν εχει αυτοματη φωτεινοτητα.εγω το ειχα ρυθμισμενο χαμηλα..τωρα με του 2017 που εχει αυτοματη εκτινασεται ψηλα με αποτελεσμα να κατεβαινει πιο γρηγορα η μπαταρια απο οτι περιμενα..
Μπορεις να την "μαθεις" να μην εκτοξευεται ψηλα,δηλαδη στην αλλαγη του φωτισμού αυτο θα παει χ,εσυ θα το χαμηλωσεις,μετα απο λιγες φορες θα μαθει και ακομα και σε ηλιοφανεια μπορει να ρυθμιζει πολυ πολύ χαμηλα

Το συστημα φωτισμου μαθαινει απο τις προριμησεις σου και προσαρμόζεται αναλογα,οπως και να εχει ομως καταναλωνει περισσότερη μπαταρια

Νομιζω οτι το καταμαυρο θεμα βοηθαει στην μειωση καταναλωσης

Οπως και να εχει ειναι πανεμορφο

6f35a9137ed9b63284097b8fe4cc43d0.jpg3b9cb43c3aef8d4a78b32937d8b9bc29.jpg

Edited by teokarpouzis

Μπορεις να την "μαθεις" να μην εκτοξευεται ψηλα,δηλαδη στην αλλαγη του φωτισμού αυτο θα παει χ,εσυ θα το χαμηλωσεις,μετα απο λιγες φορες θα μαθει και ακομα και σε ηλιοφανεια μπορει να ρυθμιζει πολυ πολύ χαμηλα

Το συστημα φωτισμου μαθαινει απο τις προριμησεις σου και προσαρμόζεται αναλογα,οπως και να εχει ομως καταναλωνει περισσότερη μπαταρια

Στο 76% Θες μια ωρα ακομα παλεψε το μπορεις:p ---->>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7455059#post7455059

Έχει και παιχνίδια στη χρήση όμως

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Και τον Full messegner η εφαρμογη οροσημο Πρωτο βραβειο στον να τρωει την μπαταρια :p Εγω εχω τον Lite.

Αυτο να εχεις επισης καμια κακιστη εκδοση Fb αντε κανα 2 ακομα να σου δημιουργησει βαρεου τυπου ψυχολογικα.Να εχεις το βραδυ πχ.50% μπαταρια να ξυπνας το πρωι παπαλα. Χαρις σαυτες τις εφαρμογες ανακαλυφθηκαν τα power bank , κολαρο φορτιστης λαιμου εκδοση κτλ.:lol::lol::lol:

Edited by s_wind

Το μαύρο θέμα πάντα βοηθάει στις amoled οθόνες.

Και τον Full messegner η εφαρμογη οροσημο Πρωτο βραβειο στον να τρωει την μπαταρια :p Εγω εχω τον Lite.

Αυτο να εχεις επισης καμια κακιστη εκδοση Fb αντε κανα 2 ακομα να σου δημιουργησει βαρεου τυπου ψυχολογικα.Να εχεις το βραδυ πχ.50% μπαταρια να ξυπνας το πρωι παπαλα. Χαρις σαυτες τις εφαρμογες ανακαλυφθηκαν τα power bank , κολαρο φορτιστης λαιμου εκδοση κτλ.:lol::lol::lol:

Γι'αυτό έχω την εποπτεία εφαρμογών ανοιχτή. Όσες εκδόσεις κάνουν νερά, μου πετάει μήνυμα κατανάλωσης και τις βάζω σε πλήρη αδράνεια. Όταν βγει update της εφαρμογής, την βγάζω πάλι και περιμένω να δω.

Εγώ δε μπορώ χωρίς τις επίσημες εκδόσεις, εναλλακτικές εφαρμογές δε μπορώ να τις συνηθίσω, άσε που δεν είδα και καμιά διαφορά στην μπαταρία.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Edited by dgeorge4

Το μαύρο θέμα πάντα βοηθάει στις amoled οθόνες.
Φυσικα και βοηθαει,τα pixel ειναι σβηστα,off για την αναπαραγωγή του (ελεύθερη μετάφραση)

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τυχαια ανακαλυψα αυτο το εικονιδιο σημερα,καμια ιδεα τι ειναι γενικότερα και αν το εχει ξαναδει κανενας?149d71798df0d8c764d1a1aea56d82ab.jpg27adde10dec60143c5eceddd8e98f26d.jpgeff240ba76f66f1046a29c41743e878d.jpg1ba119051f43a1c24b05ecf2e8a3eeb3.jpg3a1b67c70f3f800527c647931c97fb8e.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

???6a28819f9e567899ef31b2d4d95b48bb.jpg04ae631b05712b7dcd891f390553ec8f.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καποια χαζαμαρουλα του android easter egg

Να ρωτήσω τεσσερα πραγματάκια.

1.Μεταφέρω πχ το asphalt από την εσωτερική μνήμη στην sd αλλά από ότι κατάλαβα μεταφέρει μονο τα αρχεία της αρχικής εγκατάστασης και όχι όλη την εφαρμογή 1.7giga . Το ιδιο βλέπω και στα υπόλοιπα μεγάλα σε μέγεθος παιχνίδια. Τι παίζει? Αν είναι στο ποιος ο λόγος της ύπαρξης μεγάλης κάρτας sd? Μόνο για φωτο βίντεο και μουσικη;

2.Επίσης αυτό που κάνεις την την κάρτα να την βλέπει σαν εσωτερική μνήμη το έχει κάνει κάνεις?

3.Υπάρχει μέθοδος root ?

4. Η αρχική οθόνη γιατί δεν περιστρέφεται? Όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μπαίνουν οριζόντια αν βγω αρχική επιστρέφει κάθετα.

Το αγόρασα πριν 4 μέρες από media με έκπτωση κωδικού smart1 στο site τους. Τον είδα από εδώ οπότε σας ευχαριστώ και για αυτό.

Αν θέλει κάποιος ας τον βάλει ισχύει ακόμη νομίζω.

Edited by vagelados

Να ρωτήσω τεσσερα πραγματάκια.

1.Μεταφέρω πχ το asphalt από την εσωτερική μνήμη στην sd αλλά από ότι κατάλαβα μεταφέρει μονο τα αρχεία της αρχικής εγκατάστασης και όχι όλη την εφαρμογή 1.7giga . Το ιδιο βλέπω και στα υπόλοιπα μεγάλα σε μέγεθος παιχνίδια. Τι παίζει? Αν είναι στο ποιος ο λόγος της ύπαρξης μεγάλης κάρτας sd? Μόνο για φωτο βίντεο και μουσικη;

2.Επίσης αυτό που κάνεις την την κάρτα να την βλέπει σαν εσωτερική μνήμη το έχει κάνει κάνεις?

3.Υπάρχει μέθοδος root ?

4. Η αρχική οθόνη γιατί δεν περιστρέφεται? Όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια μπαίνουν οριζόντια αν βγω αρχική επιστρέφει κάθετα.

Το αγόρασα πριν 4 μέρες από media με έκπτωση κωδικού smart1 στο site τους. Τον είδα από εδώ οπότε σας ευχαριστώ και για αυτό.

Αν θέλει κάποιος ας τον βάλει ισχύει ακόμη νομίζω.

1. Μπορεις στο asphalt στις ρυθμισεις του να μεταφερεις ολοκληρο το παιχνιδι στην sd.Οπως επισης οταν ενημερωνεται μια εφαρμογη την ξαναπηγαινει στην εσωτερικη μνημη και πρεπει να την ξαναμεταφερεις πισω.Ομως δεν πηγαίνουν ολα τα δεδομενα στην καρτα μνημης,ενα μεγαλο κομματι παραμενει στο τηλεφωνο ετσι οσο μεγαλη καρτα και να βαλεις η μνημη θα γεμισει.Εχω βρει μια λυση που δεν λειτουργει σωστα σε ολα τα παιχνιδια.Στα αρχεια βρισκεις τα obb του καθε παιχνιδιου,ειναι αρκετα μεγαλα αρχεια,τα μεταφέρεις στην sd,ομως το παιχνιδι για να παιξει πρεπει να τα ξαναβαλεις πισω. Οταν εβαλες την καρτα δεν σε ρώτησε για να την κανεις εσωτερικο χωρο?

-Επισης στο μενου προγραμματιστή εχει την επιλογη να μεταφερονται ολες οι εφαρμογες στην sd,χωρις αυτο δεν πανε ολες.-

Και αν την κανεις μορφοποιηση θα σε ξαναρωτησει,αλλα αυτο ειναι δεν πανε ολα τα δεδομενα,εκτος και παμε στο

2.γινεται root αλλα νομιζω δεν αξιζει,ειναι ωραιο και χρησιμο το λειτουργικο του,στο μενου προγραμματιστή επισης εχει ξεκλειδωμα oem ,μετα ψαχνεσαι μονος σου

3 ξεχασα την 3 ερωτηση..χαχαχα

4 οχι δεν περιστρεφεται νομιζω δεν υπαρχει λογος η αρχικη οθονη και δεν θα ήταν χρηστικό να αλλαζει προσανατολισμό η αρχικη

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομιζω οτι το μαυρο θεμα κανει οικονομία τελικα12d1526209534935280cbee38f53a26b.jpg767627285859d3dba62307ebfe453634.jpg

Edited by teokarpouzis

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό για την ερώτηση για την καρτα δεν μου την εκανε.

Και μάλιστα Ενώ το έψαξα τις ρυθμίσεις δεν το βρήκα. Στο youtube βρήκα βίντεο που το έχει σαν επιλογή αλλά όχι για το δικό μας μοντέλο. Αν κατάλαβα καλά στο android 7 και μετα το σταματησαν γιατι σβηνονταν οι καρτες και κομπλαραν τα τηλεφωνα.

Εσένα στην έχει κάνει την ερώτηση? Την έχεις κάνει διαμόρφωση σαν εσωτερικό χώρο?

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό για την ερώτηση για την καρτα δεν μου την εκανε.

Και μάλιστα Ενώ το έψαξα τις ρυθμίσεις δεν το βρήκα. Στο youtube βρήκα βίντεο που το έχει σαν επιλογή αλλά όχι για το δικό μας μοντέλο. Αν κατάλαβα καλά στο android 7 και μετα το σταματησαν γιατι σβηνονταν οι καρτες και κομπλαραν τα τηλεφωνα.

Εσένα στην έχει κάνει την ερώτηση? Την έχεις κάνει διαμόρφωση σαν εσωτερικό χώρο?

Θυμαμαι οτι οταν αναγνώρισε την καρτα με ρωτησε κατι,τωρα αν παω ρυθμισεις αποθήκευση καρτα και παω μορφοποιηση λεει μορφοποίηση ως φορητος χωρος αποθήκευσης,ετσι νομιζω οτι απο προεπιλογη στο κανει εσωτερικό χωρο αλλα εχει περιορισμους,δεν πανε ολα τα δεδομενα,σε κανενα κινητο android χωρις root δεν γίνεται αυτο,και μετα απο root θελει επεξεργασια η καρτα για να γίνει,αν επιλεξουμε το φορητο χωρο μαλλον θα πηγαίνουν μονο multi-media

Οχι,τωρα που το εψαξα καλυτερα ειναι 2 οι επιλογες μετα το marshmallow η μια να γινει εσωτερικος χωρος που καποιες εταιρείες την δινουν και καποιες οχι,και αυτη που εχουμε,στην 2η είτε δινουν την δυνατοτητα οι εταιρειες να μεταφερονται οι εφαρμογές είτε οχι,εμεις δεν εχουμε την 1η αλλα εχουμε την 2η με δυνατότητα μεταφορας εφαρμογων

Edited by teokarpouzis

Οταν διαγραφει παιχνιδι που εχει obb file ( συνηθως ειναι αυτα που μετα το 1ο download απο το store κατεβαζουν εξτρα φακελλους,πχ asphalt,δεν διαγράφονται αυτοι οι φάκελοι,μονο αν κανετε αναλυση στα αρχεια μου και τους διαγράψτε απο εκει

Γι'αυτό λοιπόν έλεγα να ρουταρω...σε ένα τάμπλετ που είχα είχα βάλει το folder mount και τα περναγε όλα στην κάρτα και "κορόιδευε" την συσκευή ότι ήταν στην εσωτερική μνήμη. .. κάτι τέτοιο έλεγα να κάνω αλλά βλέπω ότι ρουτ δεν γίνεται ακομα, στο YouTube και το xda έχει ρουτ για άλλο μοντέλο και όχι για το 730f. Κάποιοι που δοκίμασαν έκαναν soft brick..

Γι'αυτό λοιπόν έλεγα να ρουταρω...σε ένα τάμπλετ που είχα είχα βάλει το folder mount και τα περναγε όλα στην κάρτα και "κορόιδευε" την συσκευή ότι ήταν στην εσωτερική μνήμη. .. κάτι τέτοιο έλεγα να κάνω αλλά βλέπω ότι ρουτ δεν γίνεται ακομα, στο YouTube και το xda έχει ρουτ για άλλο μοντέλο και όχι για το 730f. Κάποιοι που δοκίμασαν έκαναν soft brick..
Δεν το εψαξα τοσο πολυ,σου ειπα δεν με ενδιαφερει να το ρουταρω,με καλυπτει και ετσι η συσκευη

• The title was changed to Samsung Galaxy J7 2017