teokarpouzis Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-j7-2018-me-exynos-7885-kai-3gb-ram/ Αυτό πρέπει να είναι σωστό το post Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά πεστε μου σας παρακαλώ, γιατί δεν ακούγεται ήχος όταν ανοίγω βίντεο από τη "συλλογή" ενώ ακούγεται κανονικά όταν ανοίγει κατευθείαν από "τα αρχεία μου"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themispower Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Τελικα ποιος ειναι ο πιο γρηγορος τροπος μεταφορας αρχειων στον υπολογιστη μεσω usb; Kαι κατι ακομη το χει συνδεσει καποιος στην τηλεοραση με hdmi; Ποια μετατροπη θελουμε; Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Παιδιά πεστε μου σας παρακαλώ, γιατί δεν ακούγεται ήχος όταν ανοίγω βίντεο από τη "συλλογή" ενώ ακούγεται κανονικά όταν ανοίγει κατευθείαν από "τα αρχεία μου"? Όταν το ανοίγεις από τη συλλογή,αρχικά σου δείχνει την προεπισκόπηση,ίσως γι'αυτό.Πατα πάλι το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-j7-2018-me-exynos-7885-kai-3gb-ram/ Αυτό πρέπει να είναι σωστό το post Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παλι SM-720F γραφει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Όταν το ανοίγεις από τη συλλογή,αρχικά σου δείχνει την προεπισκόπηση,ίσως γι'αυτό.Πατα πάλι το play. Εχεις δίκιο φίλε μου. Ετσι ακριβώς είναι. Γμτ και ανησύχησα... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgdoris Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Νεότερα από το GSMARENA για το επερχόμενο J7 2018. https://www.gsmarena.com/samsung_to_launch_galaxy_j7_duo_in_india-news-30377.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 (edited) Ας πουμε αυτος ο κωδικος που κυκλοφορει στο gsmarena J8 2018 SM-720F ειναι αληθινος αν και δεν το πιστευω και ισως να υπαρξει Ινδια μερια μονο .Το J7 2017 εχει full HD οθονη δεν πας σε κατωτερη με αναλυση HD. Κατι ενδιαμεσο στην κατηγορια του J7 2017 και του ανωτερου Α8 2018 ειναι τα καινουργια Α6 και Α6+ Εκει ναι πας . ------>>>> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=466147 Edited April 2, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Αυτή η ενημέρωση Φεβρουαρίου στο csc Ιταλίας ακομα δεν εχει ερθει..στο j5 2017 Ισπανίας ηρθε Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Αυτή η ενημέρωση Φεβρουαρίου στο csc Ιταλίας ακομα δεν εχει ερθει..στο j5 2017 Ισπανίας ηρθε Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω εχω την EUR στο J7 2017 , S9 plus , A8 2018 και ερχονται και στα 3 σφαιρα.Φλασαρε την EUR. EDIT: Οσοι ειστε wind στειλτε sms γραψτε μονο τον αριθμο 2 στο 1285 και παρτε 2 Giga δωρο μεχρι και την δευτερα του πασχα αντε σας εφτιαξα παλι:p:p:p Edited April 3, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα.Εχθες την νυχτα μου ηρθε αναβαθμιση.Δεν αλλαξαν και πολλα ομως.Το επιπ.επιδιορθωσης ασφαλ περασε σε ημερομηνια 1 Φεβρουαριου 2018.Αλλαζει και κατι αλλο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Παιδια καλημερα και χρονια πολλα.Εχθες την νυχτα μου ηρθε αναβαθμιση.Δεν αλλαξαν και πολλα ομως.Το επιπ.επιδιορθωσης ασφαλ περασε σε ημερομηνια 1 Φεβρουαριου 2018.Αλλαζει και κατι αλλο?? Security patch και καλυτερη διαχειριση ενεργειας κυριως οταν εισαι σε αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Θα πάρουμε κανένα oreo η να ρουταρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Θα πάρουμε κανένα oreo η να ρουταρω? Σε τρωει το χερι ε?:lol: Θα παρεις Oreo ειναι στο προγραμμα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Δεν μου φτάνουν τα giga και θέλω να περάσω πρόγραμμα να μεταφέρω τα πάντα στηνsd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Δεν μου φτάνουν τα giga και θέλω να περάσω πρόγραμμα να μεταφέρω τα πάντα στηνsd. Με ορεο θα μεταφέρονται όλα στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Μολις ήρθε αναβάθμιση 356 mb.τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Με ορεο θα μεταφέρονται όλα στην sd? Oχι με Oreo, απλά μετά το root. Περιμένω πως και πως να πάρει το update Και μετά να rootαρω.... Γιατί τώρα παρολη την επιλογή για αναγκαστική μετακίνηση των εφαρμογών στην sd δεν μεταφέρονται ολόκληρες οι εφαρμογές απλά ένα μικρό μέρος τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Μου ηρθε επιτελους η ενημέρωση στο itv αλλα δεν ειναι 356mb ..?? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 7, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Αλλά η ενημέρωση 1 Μαρτίου? Φεβρουαρίου δεν ήτανε στα δικά σας? Επίσης αυξήθηκε ο χώρος παλι ,ετσι ρίχνοντας μια ματιά ειναι η πρώτη φορά που δεν υπαρχει τιποτα στο "αλλο" Edited April 7, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλσπερα .Εινια δυνατον σε φωτογραφια απο την καμερα του κινητου να προβαλεται ημερονημια , ωρα κλπ ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλσπερα .Εινια δυνατον σε φωτογραφια απο την καμερα του κινητου να προβαλεται ημερονημια , ωρα κλπ ? Ευχαριστω.Όχι με την κάμερα της Samsung, μπορείς να κατεβάσεις την "open camera" και να κάνεις "ότι" θέλεις και όπως θέλεις Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 (edited) Σε ευχαριστω. Με το time stamp εβαλα ωρα ημερομηνια και τοποθεσια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jeyluta.instatimestampcamerafree https://imgur.com/a/Xj76A Edited April 13, 2018 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgdoris Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Πόσα διαθέσιμα GΒ μνήμης έχει ένα καινούργιο J7 (2017); Αναφέρομαι και στις δύο μνήμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Πόσα διαθέσιμα GΒ μνήμης έχει ένα καινούργιο J7 (2017); Αναφέρομαι και στις δύο μνήμες 16 δικη του και οσο θεεις εξωτερικη . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts