teokarpouzis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ξαναεκλεισα τις εφαρμογες,οχι βελτιστοποιηση και εσωτερικος 4.9 ραμ 1.1 ..με μπερδεψε τωρα,πριν ηταν αλλα τα νουμερα,θα το δω καλυτερα και θα επανερθω Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Το FPHEIAQI2 παιδια ισπανικο δεν ειναι? Ειναι της γυναικας μου το j5 2017 αλλα ακομα δεν εχει ερθει ενημερωση Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Η ειδοποιηση χαμηλης μπαταριας που υπηρχε στις συνθετες ρυθμισεις δεν υπαρχει πλεον,ή μετα την αναβαθμιση του λσ,ή μετα απο αναβαθμιση της εφαρμογής ,της γυναικας μου j5 2017 το εχει ακομα στις συνθετες ρυθμισεις μπαταριας και δεν εχει κανει την τελευταια μεγαλη αναβαθμιση Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ναι παιδια μετα την ενημερωση ειδα κ γω αλλαγη στισ ρυθμισεισ μπαταριασ..επισησ αν κανετε επαναφορα ρυθμισεων θα επανελθει ο εσωτερικοσ χωροσ εκει που ηταν..εγω προσεξα πεσμενη την ενταση στο ακουστικο που ακουω το συνομιλητη μ σε σχεση με πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ναι παιδια μετα την ενημερωση ειδα κ γω αλλαγη στισ ρυθμισεισ μπαταριασ..επισησ αν κανετε επαναφορα ρυθμισεων θα επανελθει ο εσωτερικοσ χωροσ εκει που ηταν..εγω προσεξα πεσμενη την ενταση στο ακουστικο που ακουω το συνομιλητη μ σε σχεση με πριν..Τι εννοεις επανέρχεται ο εσ.χωρος? Αν πριν την αν. ηταν πχ υπολοιπο 1giga και μετα 2.5 μετα την επαναφορά ξαναγινεται 1? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημερα..ακριβως ετσι γινεται..επειδη σε καθε ενημερωση κανω επαναφορα ρυθμισεων ναι αυτο γινεται..κ μενα μ βγαλε στην αρχη περισσοτερο εσωτερικο χωρο κ μολις εκανα επαναφορα ηρθε στα ιδια που ημουν πριν..αυτο που προσεξα οπως ειπα παραπανω εφυγαν οι ρυθμισεις της μπαταριας κ δεν καταλαβαινω γιατι..και η ενταση που ακουω το συνομιλητη σα να χαμηλωσε λιγο..μπορει να ειναι κ η ιδεα μ δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Καλημερα..ακριβως ετσι γινεται..επειδη σε καθε ενημερωση κανω επαναφορα ρυθμισεων ναι αυτο γινεται..κ μενα μ βγαλε στην αρχη περισσοτερο εσωτερικο χωρο κ μολις εκανα επαναφορα ηρθε στα ιδια που ημουν πριν..αυτο που προσεξα οπως ειπα παραπανω εφυγαν οι ρυθμισεις της μπαταριας κ δεν καταλαβαινω γιατι..και η ενταση που ακουω το συνομιλητη σα να χαμηλωσε λιγο..μπορει να ειναι κ η ιδεα μ δεν ξερω..Καλημερα,για την ενταση οχι εμενα ειναι ιδια, νομιζω οτι ομως αυτο με τον εσωτερικο χωρο ειναι καποιο bug,αν μπορεις καντο μια αναφορα μεσω samsung members ή email, αυτα πρεπει με καποιον τροπο να τα μαθαινουν εκει στην sammsung αλλοιως δεν θα διορθωθουν ποτε..για την ρυθμιση δεν μπορω να καταλαβω γιατι την βγάλανε με ποια λογική και οσο το εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι ακομα,σιγουρα "ετρωγε"πορους του συστηματος για να λειτουργει αλλα νομιζω θα ήταν μηδαμινοι μπροστα σε αλλες υπηρεσιες και εφαρμογες,επίσης για εμενα ηταν χρησιμη Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Δεν ξερω αν με καταλαβες αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις ενημερωσεις η αναβαθμισεις.οταν τελειωνεις μια ενημερωση καλο ειναι εχουν πει να κανεις και επαναφορα..καποιεσ φορες μπορει να αλλαζει ο εσωτερικος χωρος προς το καλυτερο οχι παντα ομως..εξαλλου δεν ηταν αναβαθμιση μεγαλη μια ενημερωση 300 μβ.το λογικο ειναι να κατεβει ο εσωτερικος χωρος.και αυτο τοεχω παρατηρησει σε αρκετες συσκευες εδω και χρονια που κανω ενημερωσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Παιδιά εμένα Γιατί δεν μου ήρθε η καινούργια ενημέρωση ξερει κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Παιδιά εμένα Γιατί δεν μου ήρθε η καινούργια ενημέρωση ξερει κάνεις?Τι csc εχει το τηλεφωνο σου? Απο που ειναι Ελλαδα? Εκτος Ελλάδας? *#1234# στον dialer ή ρυθμισεις- πληροφοριες λογισμικου- εκδοση βασικου φάσματος Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξερω αν με καταλαβες αλλα αυτο συμβαινει σε ολες τις ενημερωσεις η αναβαθμισεις.οταν τελειωνεις μια ενημερωση καλο ειναι εχουν πει να κανεις και επαναφορα..καποιεσ φορες μπορει να αλλαζει ο εσωτερικος χωρος προς το καλυτερο οχι παντα ομως..εξαλλου δεν ηταν αναβαθμιση μεγαλη μια ενημερωση 300 μβ.το λογικο ειναι να κατεβει ο εσωτερικος χωρος.και αυτο τοεχω παρατηρησει σε αρκετες συσκευες εδω και χρονια που κανω ενημερωσεις..Το γνωριζω οτι ειναι καλο να κανεις επαναφορά,ομως εχω αρκετες εφαρμογές κτλ καρτες κωδικους και λιγο χρονο να το ξαναστησω Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 (edited) Τι csc εχει το τηλεφωνο σου? Απο που ειναι Ελλαδα? Εκτος Ελλάδας? *#1234# στον dialer ή ρυθμισεις- πληροφοριες λογισμικου- εκδοση βασικου φάσματος Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το γνωριζω οτι ειναι καλο να κανεις επαναφορά,ομως εχω αρκετες εφαρμογές κτλ καρτες κωδικους και λιγο χρονο να το ξαναστησω Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από εδώ Ελλάδα το πήρα σκρουτζομαζο J730FXXU1AQI5 εκδοση βασικού φάσματος Edited February 8, 2018 by Ntonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εγκαταστάθηκε και από εμένα το update Μου φαίνεται 1 click πιο ζωηρό το τηλέφωνο Μπορεί όμως να είναι και ιδέα μου ;);) Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Σήμερα βρέθηκα στα πέριξ της Πλατείας Ομονοίας για δουλειές Και αγόρασα ένα διάφανο tempered glass (full face το ονόμασε ο πωλητής) Η μέχρι τώρα εμπειρία μαζί του μόνο θετική μπορώ να πω ότι είναι Ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα η οθόνη (χωρίς αλλού να πατάω κ αλλού να βρίσκομαι) :lol::lol: Κόστος 5€ Θα επανέλθω μετά από λίγες μέρες χρήσης :!: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Εγκαταστάθηκε και από εμένα το update Μου φαίνεται 1 click πιο ζωηρό το τηλέφωνο Μπορεί όμως να είναι και ιδέα μου ;);)Και εγω αυτην την αισθηση εχω οτι ανταποκρινεται ενα κλικ γρηγοροτερα και το ειχα γραψει πριν Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Σημερα για πρωτη φορα ειχα κρασαρισμα της αρχικης touch wiz launcher!!! Το εβγαλα απο φορτιση και ενω πηγαινα να ανοιξω κατι εβγαλε το παραθυρακι και για 1-2 " εμεινα μεσα στο μαυρο χωρις καμια οθονη και εφαρμογη !!! Να πω οτι χθες κατεβασα ενα παιχνιδι απο το play store το μονο διαφορετικο τοσο καιρο και η ενημέρωση,επισης μετα την ενημερωση κρασαρει συχνα το play store Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) Samsung Galaxy J7 2017 για μοντελα (SM - J730F) επισημα Firmware με ενσωματωμενα ολα τα τελευταια Security Patch Level (Φλασαρισμα με Odin). ------>>>> https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j7/SM-J730F/ Edited February 10, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Samsung Galaxy J7 2017 για μοντελα (SM - J730F) επισημα Firmware με ενσωματωμενα ολα τα τελευταια Security Patch Level (Φλασαρισμα με Odin). ------>>>> https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-j7/SM-J730F/ καλησπέρα, έχω περάσει με odin την Ελληνική έκδοση (EUR) πάνω από το Αυστριακό (ATO) δικό μου προκειμένου να χρησιμοποιήσω το wifi call της Cosmote. Το φλασάρισμα πήγε καλά και όπως σε παλαιότερα μοντέλα δεν επηρεάζεται ο knox και η εγγύηση. Το θέμα είναι ότι η Ελληνική έκδοση δεν είναι καθαρά Ελληνική (EUR) άλλα εμπεριέχεται σε Multi CSC codes με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίζεται ως Ελληνική αλλά πάει σε default έκδοσης Ουγγαρίας (XEH) η οποία συμπεριλαμβάνεται στο multi csc. Επομένως πάλι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το wifi call επειδή δεν φαίνεται ως Ελληνικό το firmware αλλά Ουγγαρίας. Γνωρίζει κανείς στα νεότερα μοντέλα όπως το J730F πως αλλάζει το CSC σε λογισμικό που έχει Multi CSC codes; Ευχαριστώ!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 καλησπέρα, έχω περάσει με odin την Ελληνική έκδοση (EUR) πάνω από το Αυστριακό (ATO) δικό μου προκειμένου να χρησιμοποιήσω το wifi call της Cosmote. Το φλασάρισμα πήγε καλά και όπως σε παλαιότερα μοντέλα δεν επηρεάζεται ο knox και η εγγύηση. Το θέμα είναι ότι η Ελληνική έκδοση δεν είναι καθαρά Ελληνική (EUR) άλλα εμπεριέχεται σε Multi CSC codes με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίζεται ως Ελληνική αλλά πάει σε default έκδοσης Ουγγαρίας (XEH) η οποία συμπεριλαμβάνεται στο multi csc. Επομένως πάλι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το wifi call επειδή δεν φαίνεται ως Ελληνικό το firmware αλλά Ουγγαρίας. Γνωρίζει κανείς στα νεότερα μοντέλα όπως το J730F πως αλλάζει το CSC σε λογισμικό που έχει Multi CSC codes; Ευχαριστώ!!!!http://www.droidviews.com/how-to-change-csc-in-samsung-galaxy-phones/ Ρίξε μια ματια μηπως σε βοηθησει Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 http://www.droidviews.com/how-to-change-csc-in-samsung-galaxy-phones/ Ρίξε μια ματια μηπως σε βοηθησει Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου τα παραπάνω δεν δουλεύουν στα νέα τηλέφωνα της Samsung εκτός αν κάνεις root. Μήπως υπάρχει κάποια άλλα λύση; ευχαριστώ! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) Μετά την αναβάθμιση στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης πολλές φορές σταματάει να νιώθει την αφή. Οχι εντελώς, αλλά στα δέκα scroll που θα κάνω, ένα με δύο δεν τα νιώθει. Το αντιλήφθηκα με το που bootαρε το τηλ απ την αναβάθμιση και νωρίτερα δεν μου το είχε κάνει ποτέ.... τι να πω να είναι σύμπτωση?να έτυχε να ξεκίνησε τώρα? Να φταίει η ζελατίνα ξαφνικά? Δεν ξέρω. Απ την άλλη μπορεί μια αναβάθμιση να φέρει τέτοιο θέμα?Δεν ξερω Edited February 10, 2018 by vagelados Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μετά την αναβάθμιση στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης πολλές φορές σταματάει να νιώθει την αφή. Οχι εντελώς, αλλά στα δέκα scroll που θα κάνω, ένα με δύο δεν τα νιώθει. Το αντιλήφθηκα με το που bootαρε το τηλ απ την αναβάθμιση και νωρίτερα δεν μου το είχε κάνει ποτέ.... τι να πω να είναι σύμπτωση?να έτυχε να ξεκίνησε τώρα? Να φταίει η ζελατίνα ξαφνικά? Δεν ξέρω. Απ την άλλη μπορεί μια αναβάθμιση να φέρει τέτοιο θέμα?Δεν ξερω Γιατι το κανει εκει κατω αυτο ? Χμμμ ισως ειναι η ζελατινα .Για πηγαινε στο μενου του τηλεφωνου γραψε *#2663# και στο μενου που θα σε βγαλει πατα τα 2 πρωτα TSP και Touch Key .Φυγε απο κει και ξανα κοιτα σου κολαει παλι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παλικάρι εξήγησε μου τι ήταν αυτό που μου είπες και έκανα (και εφτιαξε) και εξήγησε μου γιατί έγινε αυτό το θέμα μετά την αναβάθμιση γιατί ΜΕ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΣ. Υ.Γ. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Γιατι το κανει εκει κατω αυτο ? Χμμμ ισως ειναι η ζελατινα .Για πηγαινε στο μενου του τηλεφωνου γραψε *#2663# και στο μενου που θα σε βγαλει πατα τα 2 πρωτα TSP και Touch Key .Φυγε απο κει και ξανα κοιτα σου κολαει παλι ? Να το κάνουμε Και εμείς αυτο αναβάθμιση είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) https://www.askvg.com/hidden-secret-codes-for-samsung-galaxy-mobile-phones/ Ριξτε μια ματια στους κωδικους Γενικα αυτοι οι κωδικοι ειναι για χρηση απο τα σερβις,μερικοι ειναι και επικινδυνοι αν χρησιμοποιηθουν χωρις να ξερουμε ακριβως την χρηση όπως ενας που σεταρει την μπαταρια *#0228# και καποιοι που το πατησανε quick start και ειδανε την μπαταρια να πεσει μετα αποτομα,ψαξτε στο google εχει παρα πολλα αρθα,samsung secret codes Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να το κάνουμε Και εμείς αυτο αναβάθμιση είναι?Οχι μην την κανεις αν δεν εχεις προβλημα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 11, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Φίλε μου τα παραπάνω δεν δουλεύουν στα νέα τηλέφωνα της Samsung εκτός αν κάνεις root. Μήπως υπάρχει κάποια άλλα λύση; ευχαριστώ!Λεει οτι ο πρωτος τροπος *#272#imei ειναι χωρις root ,δεν το δοκιμασα βεβαια Οκ ειπες στα νέα τηλεφωνα σορυ Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts