grande Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Με άλλα στοιχεία μπαινω φίλε εχω δοκιμάσει με τα δικά μου δεν ξερω τι γίνεται κατι μπερδευει Τότε άλλου είναι το θέμα πιστεύω...δηλαδή μόλις βάζεις τα στοιχεία σου τι κάνει??Σε πετάει εντελώς από τη σελίδα και αν ναι σου την κλείνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Με άλλα στοιχεία μπαινω φίλε εχω δοκιμάσει με τα δικά μου δεν ξερω τι γίνεται κατι μπερδευει Με τα δικά σου στοιχεία μπαίνεις από άλλη συσκευή (pc, tablet, κινητό)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Το εχω κανει και αυτο φίλε τίποτα. Άλλη ιδέα? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Taxisnet μπαίνω σε άλλη σελίδα είναι το πρόβλημα. Θα δοκιμασω αυτο που λέει ο φίλος πιο πανω να δω ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καρπούζι φιλε που είναι αυτο το Samsung browser δεν Το βρίσκωInternet κατω δεξια ειναι ο samsung browser,στις ρυθμισεις του,για προχωρημενους αν θυμαμαι καλα,αλλα απο οτι περιγραφεις μπαινεις σε αλλου τον λογαριασμο αλλου θα ειναι το προβλημα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Με τα δικά σου στοιχεία μπαίνεις από άλλη συσκευή (pc, tablet, κινητό)? Ναι φιλε μπαινω κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τότε άλλου είναι το θέμα πιστεύω...δηλαδή μόλις βάζεις τα στοιχεία σου τι κάνει??Σε πετάει εντελώς από τη σελίδα και αν ναι σου την κλείνει? Παει να μπει με πετάει Στην αρχική σελίδα Που βάζω τούς κωδικούς και λέει ξανά προσπαθηστε. Δεν βάζω λαθος κωδικούς Γιατί σε 3 προσπαθειες θα με κλειδωνε Τον λογαριασμό και έπρεπε να τούς άλλαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ναι φιλε μπαινω κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παει να μπει με πετάει Στην αρχική σελίδα Που βάζω τούς κωδικούς και λέει ξανά προσπαθηστε. Δεν βάζω λαθος κωδικούς Γιατί σε 3 προσπαθειες θα με κλειδωνε Τον λογαριασμό και έπρεπε να τούς άλλαζα. Μήπως είσαι ήδη συνδεδεμένος από άλλη συσκευή και πρέπει να κάνεις log off από εκεί πριν μπεις από το j7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλημέρα σε όλους. Επειδη σκεφτομαι την αγορά του J7 2017 - Dual sim θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Η 1 sim που θα βαλω θα ειναι η προσωπικη μου που χρησιμοποιω whatsapp & viber - messenger και η αλλη Sim θα ειναι το εταιρικό μου τηλεφωνο. Στο εταιρικο μου τηλεφωνο δεν χρησιμοποιω whatsapp - viber - messenger . Θα ηθελα να ρωτησω σε όσους χρησιμοποιουν 2 SIM...πως δουλευουν οι παραπανω εφαρμογές . Δουλευουν σωστα ή μπερδεουνται ; Ευχαριστώ Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλημέρα σε όλους. Επειδη σκεφτομαι την αγορά του J7 2017 - Dual sim θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Η 1 sim που θα βαλω θα ειναι η προσωπικη μου που χρησιμοποιω whatsapp & viber - messenger και η αλλη Sim θα ειναι το εταιρικό μου τηλεφωνο. Στο εταιρικο μου τηλεφωνο δεν χρησιμοποιω whatsapp - viber - messenger . Θα ηθελα να ρωτησω σε όσους χρησιμοποιουν 2 SIM...πως δουλευουν οι παραπανω εφαρμογές . Δουλευουν σωστα ή μπερδεουνται ; Ευχαριστώ Μία χαρά δουλεύουν κανένα πρόβλημα. Υπάρχει στο τηλέφωνο και η λειτουργία Dual messenger Googlαρε να δεις τι ακριβώς κάνει και αν έχεις απορίες μου λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μήπως είσαι ήδη συνδεδεμένος από άλλη συσκευή και πρέπει να κάνεις log off από εκεί πριν μπεις από το j7 ? κανω αποσυνδεση παντα πριν μπω απο αλλη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Καλησπέρα, Θα ξανακάνω το ερώτημα μήπως και γνωρίζει κάποιος. Το κινητό έχει Wifi Calling ? Ευχαριστώ. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 (edited) Καλησπέρα, Θα ξανακάνω το ερώτημα μήπως και γνωρίζει κάποιος. Το κινητό έχει Wifi Calling ? Ευχαριστώ. Για δες αυτό. http://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486043309461&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate Υ. Γ. Έκανα ότι λέει στο λινκ, σε j52016, που υποτίθεται ότι είναι στις συμβατές συσκευές, όμως έστειλαν μήνυμα από cosmote ότι η συσκευή μου δεν είναι συμβατή. Τώρα τι να πω. Edited February 6, 2018 by dantspet Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Για δες αυτό. http://www.cosmote.gr/cs/Satellite?c=Page&cid=1486043309461&d=Touch&pagename=ote%2FPage%2FPageTemplate Μιλησα με "ΓΕΡΜΑΝΟ" και μου ειπαν οτι πρεπει το κινητο εαν ειναι αγορασμενο εκτος δικτυου Cosmote, να παει στην Cosmote για να περάσουν Firmware Cosmote. Μονο ετσι το wifi calling ενεργοποιείται. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μιλησα με "ΓΕΡΜΑΝΟ" και μου ειπαν οτι πρεπει το κινητο εαν ειναι αγορασμενο εκτος δικτυου Cosmote, να παει στην Cosmote για να περάσουν Firmware Cosmote. Μονο ετσι το wifi calling ενεργοποιείται. Μάλιστα, κατάλαβα. Ευχαριστώ Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ηρθε και στο ιταλικο csc,ειναι ενταξει? Τιποτα αλλαγες? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ηρθε και στο ιταλικο csc,ειναι ενταξει? Τιποτα αλλαγες? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου φαίνεται το δαχτυλικό αποτύπωμα πιο γρήγορο,αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα...και έχω μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μου φαίνεται το δαχτυλικό αποτύπωμα πιο γρήγορο,αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμα...και έχω μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία...Δεν εχει και διορθώσεις ασφαλείας? Το security patch ειναι ακομα 1 Αυγούστου? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Δεν εχει και διορθώσεις ασφαλείας? Το security patch ειναι ακομα 1 Αυγούστου? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει,1 Ιανουαρίου ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εχει,1 Ιανουαρίου ενημερωση...Ευχαριστώ πολυ φιλε μου,την κατεβαζω Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Προς το παρων νομιζω οτι ειναι πιο γρηγορη η αποκριση στο ανοιγμα εφαρμογων αλλα πιο αργο το αποτυπωμα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 καλησπέρα, αν περάσω μέσω odin λογισμικό επισημο άλλου csc πχ από αυστριακό (ΑΤΟ) σε ελληνικό (EUR), "γράφει" ο Knox; ή όπως παλαιότερα σε S4 που δεν έγραφε και περνούσε κανονικά το firmware; Ευχαριστώ! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Υπαρχει περίπτωση όταν περάσουμε την αναβάθμιση να πάθουμε καμμία ζημιά στην κάρτα μνήμης να χαθούν τίποτα αρχεία ή κάτι άλλο ή να την περάσουμε αφοβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Υπαρχει περίπτωση όταν περάσουμε την αναβάθμιση να πάθουμε καμμία ζημιά στην κάρτα μνήμης να χαθούν τίποτα αρχεία ή κάτι άλλο ή να την περάσουμε αφοβα; Σε εμένα δε πείραξε την κάρτα μνήμης...και δε νομίζω να έχει σχέση η αναβάθμιση με την sd.Αν όμως το φοβάσαι,αφαίρεσε την και ξανά βαλτην μετα την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Πριν την αναβάθμιση είχα 1.5giga ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη και μετά 3.1 ??!! Έχει προσέξει κάνεις κάτι ανάλογο? Όλες της εφαρμογές της έχω περάσει στην sd με την επιλογή από το μενού για προγραμματιστες (ασχετα που δεν μεταφερονται ολόκληρες ακόμα και ετσι) και δουλεύουν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Πριν την αναβάθμιση είχα 1.5giga ελεύθερα στην εσωτερική μνήμη και μετά 3.1 ??!! Έχει προσέξει κάνεις κάτι ανάλογο? Όλες της εφαρμογές της έχω περάσει στην sd με την επιλογή από το μενού για προγραμματιστες (ασχετα που δεν μεταφερονται ολόκληρες ακόμα και ετσι) και δουλεύουν κανονικα.Ναι και εγώ μετα την αναβαθμιση ειχα περισσοτερο εσ. ελευθερο χωρο.. Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμαται κανεις που ειναι η ρυθμιση για το ποσοστο μπαταριας που θα στείλει ειδοποιηση το κινητο για φορτιση?και νομιζω ειχε καποιες επιλογες 15%30% Αν ηταν στις συνθετες ρυθμισεις μπαταριας δεν ειναι..που ειναι ωεο? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 (edited) Μετα την αναβαθμιση γινεται διαφορετικα η διαχειριση μνημης,φαινεται σαν να εχουν πλεον φορτωσει περισσοτερες εφαρμογες σε αυτην και ειναι πλεον λιγοτερη διαθεσιμη με ταυτοχρονα περισσοτερο εσωτερικο χωρο. Τωρα εχω 4.9 εσ. ελευθερο και με 2 εφαρμογες ανοιχτες (χαμηλων απαιτησεων) 708 mb ram ..πριν την ενημερωση με τοσο εσωτερικο ελευθερο ειχα τουλαχιστον 1.1 ram Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανως για αυτο εχω την αίσθηση της γρηγορότερης αποκρισης και ανοιγμα εφαρμογων. Ξερω οτι εσωτερικος και ραμ ειναι αναλογια πολλων παραγοντων,με τις δικες μου ρυθμισεις και εφαρμογες μετα την αναβαθμιση υπαρχει μειωση της διαθεσιμης ραμ και αυξηση του εσωτερικού χ. Στην διαχειριση συσκευης-ραμ θυμαται κανεις το νουμερο μνημης λειτουργικου και εφαρμογων? Τωρα ειναι στο 1.9 συν 261 κρατημενα,το 1.9 ηταν νομιζω μικροτερο *μολις παρατηρησα οτι ο αριθμος συστημα και εφαρμογες πλεον δεν ειναι σταθερος,πριν ηταν 1.9 τωρα που το ξανακοιταξα με περισσοτερες εφαρμογες ανοιχτες ηταν 2.1 ,νομιζω πριν ηταν σταθερος θυμαται κανεις? Edited February 7, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Αυτο το μεσετζερ κραταει 195 mb στην ραμ!! Και το tapatalk οταν ειναι παρασκηνιο 115,ο Samsung browser 277 !! Βαλε και facebook,viber κτλ κτλ ουφ.. Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts