Jump to content

[CAR] Αντιηλιακές Μεμβράνες

Dr_Michael
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εγω εβαλα στο 500αρακι μου,2η σκαλα,απ οτι θυμαμαι 35% διαπερατοτητα..μου πε θα μου δωσει κ χαρτι για το κτεο..δε περνανε?

Ο νομος λεει σ αφηνει μεχρι 37% διαπερατοτητα.

• Απαντήσεις 556
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

απαγορευεται να βαλεις στο παρμπιζ και στα 2 μπροστα τζαμια

Για το παρπριζ συμφωνω αλλα για τα πλαϊνα μπροστινα υπαρχει δυνατοτητα αλλα με μεγαλους περιορισμους στην διαπερατοτητα.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Για το παρπριζ συμφωνω αλλα για τα πλαϊνα μπροστινα υπαρχει δυνατοτητα αλλα με μεγαλους περιορισμους στην διαπερατοτητα.

δηλαδη με την πρωτη σκαλα εισαι ok??

οριστε και μια φωτο με τις μεμβρανες που περασα χθες..

http://img190.imageshack.us/img190/696/snc00043j.th.jpg

Επειδή λέω να περάσω κι εγώ μεμβράνες, μπορεις σε παρακαλώ να μου πείς πόσο κόστισαν?? Βασικά θα πάω Δευτέρα να ρωτήσω απλά θέλω να δώ άν οι τιμές είναι διαφορετικές...

Και κάτι άλλο.. πολλές φορές τα τζάμια από το ανεβοκατεβασμα κάνουν κατι κάθετες γραμμές σάν γρατσουνιές στο τζάμι.. άν αυτές γίνουν εφόσον υπάρχει μεμβράνη τί γινεται?? Φθειρεται?? Η δε παθαινει τιποτα??

130 ευρω κοστισε και εβαλα παντου,και στην ηλιοροφη ακομα!τις πρωτες 2 μερες δε κανει να τα ανοιγοκλεινεις και να τα καθαριζεις!μετα γινονται ενα με το τζαμι λογικα και ειναι εννιαιο...απ τα λιγα π ξερω κ γω..η αλλαγη σε ξενον εγινε απο γνωστο και μου πηρε 120€..

130 ευρω κοστισε και εβαλα παντου,και στην ηλιοροφη ακομα!τις πρωτες 2 μερες δε κανει να τα ανοιγοκλεινεις και να τα καθαριζεις!μετα γινονται ενα με το τζαμι λογικα και ειναι εννιαιο...απ τα λιγα π ξερω κ γω..η αλλαγη σε ξενον εγινε απο γνωστο και μου πηρε 120€..

κουφαλιτσα :grin:

καλοριζικο το τουτουνι σου :D

Μπράβο??:happy: μονο 130€? Οκ ευχαριστώ πολύ!!

Και κατι αλλο kostakiss.Ποσο καιρο σου πηγε η παραδοση του αυτοκινητου απο την Fiat?

φιλε το αμαξι ηταν σε μια αντιπροσωπεια καθοταν! και οταν απεριψα το μινι κουπερ επειδη δε βρηκα καποιο καλο,την αλλη μερα πηγα και το εκλεισα,και σε 3 μερες το ειχα !

απο οσο ξερω με βαση το νεο νομο στα μπροστινα δν επιτρεπεται καθολου.. βασικα το ποσοστο ειναι τοσο μικρο π δν υπαρχει φυμε π να "περναει"...

αλλα πισω νμζ εισαι κομπλε! τωρα αν εχεις τη πρωτη σκαλα μπροστα δν νομιζω να σαι γραψουνε μωρε.. τι να πω..

για τη φολιατεκ τι εχετε ακουσει? θελω να βαλω στο αμαξι... περιμενω εντυπωσεις!

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

απο οσο ξερω με βαση το νεο νομο στα μπροστινα δν επιτρεπεται καθολου.. βασικα το ποσοστο ειναι τοσο μικρο π δν υπαρχει φυμε π να "περναει"...

αλλα πισω νμζ εισαι κομπλε! τωρα αν εχεις τη πρωτη σκαλα μπροστα δν νομιζω να σαι γραψουνε μωρε.. τι να πω..

για τη φολιατεκ τι εχετε ακουσει? θελω να βαλω στο αμαξι... περιμενω εντυπωσεις!

η lloumar εχει σιγουρα ζελατινα που ειναι νομιμη και για τα μπροστινα.θα βαλω και γω μεσα στην βδομαδα.στα πισω βαζεις οσο σκουρο θελεις:)

Γιαννης

Από ποια εταιρεία τόσο φτηνά??

Μιλάμε για 6 τζάμια +ηλιοροφή??:blink::blink:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δέν επιτρέπεται ούτε και ηπρώτη σκάλα μπροστά?:blink: Μα καλά αυτό είναι το πρόβλημα που έχει ο οδηγός, ,προστά είναι το θέμα να μή τον ενοχλεί ο ήλιος.. Κάθε φορά που πάω τα ξίδι το καλοκαίρι ή είμαι ώρα στο αμάξι, το χέρι και ο λαιμός μου απ'την αριστερή μεριά γίνονται κατακόκκινα:worry: Πίσω είναι το πρόβλημα?? Ερε Ελλαδιστάν με τους νόμους σου..

Καλησπερα παιδια. Χθες εφαγα την πρωτη μου κληση για τισ μεμβρανες :mad:

80 ευρουλακια:(:(.

ειχες και μπροστα σκουρες ετσι?

Γιαννης

Καλησπερα παιδια. Χθες εφαγα την πρωτη μου κληση για τισ μεμβρανες :mad:

80 ευρουλακια:(:(.

Συν τις πινακίδες για 10 ημέρες, σωστά;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Από ποια εταιρεία τόσο φτηνά??

Μιλάμε για 6 τζάμια +ηλιοροφή??:blink::blink:

pvi νομιζω λεγοταν! 5+oροφη!

Ναι ειχα και μπροστα. Στο προστιμο γραφει οτι δεν φαινοταν οδηγος και συνοδηγος.

Οσο για τις πινακιδες οχι δεν τις πηραν βασικα δεν τις πηρες ενας ζητας ηταν ο οποιος ειχε κολλημα με τα φιμε το ειπε ετσι ξεκαθαρα γραφω ολους οσους εχουν φιμε. Για το διπλωμα δεν νοιαστηκε και πολυ δεν ειχα αλλα δεν εδωσε βαση.

Ναι ειχα και μπροστα. Στο προστιμο γραφει οτι δεν φαινοταν οδηγος και συνοδηγος.

Οσο για τις πινακιδες οχι δεν τις πηραν βασικα δεν τις πηρες ενας ζητας ηταν ο οποιος ειχε κολλημα με τα φιμε το ειπε ετσι ξεκαθαρα γραφω ολους οσους εχουν φιμε. Για το διπλωμα δεν νοιαστηκε και πολυ δεν ειχα αλλα δεν εδωσε βαση.

τωρα τι θα κανεις?? θα τις βγαλεις?;)

Tωρα οχι αλλα αν φαω και καμια δευτερη θα το σκεφτω να βγαλω τα μπροστα (αλλα νομιζω 8α ειναι μαμακια μονο πισω) αλλιως 8α βαλω λιγοτερο σκουρες.