kp86 Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 γι αυτό λέω δυστυχώς. Ακόμα και ο ΚΟΚ τους καλύπτει. Η βασική διαφορά είναι ότι ο ΚΟΚ είναι νόμος ενώ οι οδηγίες της ΕΕ είναι συστάσεις προς συμμόρφωση, και αν δεν κυρωθούν με νόμο δεν γίνεται τίποτα. Το μόνο που μας σώζει είναι χαρτί από γιατρό kai ena fotometro mesa sto amaxi gia na to apodixoume monoi mas ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 kai ena fotometro mesa sto amaxi gia na to apodixoume monoi mas ..:) το σωστό και δίκαιο και λογικό είναι αυτό που λες.... το θέμα είναι ότι στο τέλος ισχύει ο νόμος και όχι αυτό που λες....:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ξερεις κανεις ποσο κυμαινονται οι τιμες? απο που ξεκινανε κ αν υπαρχουν διαφορες μαρκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ξερεις κανεις ποσο κυμαινονται οι τιμες? απο που ξεκινανε κ αν υπαρχουν διαφορες μαρκες? Ή δύο καλύτερες μάρκες που ξέρω είναι η 3Μ και η LUΜMAR. Ή τιμές παίζουν από πόλη σε πόλη.. πχ. Αθήνα θα της περάσεις ποιο φτηνά από ότι της πέρασα εγώ στην Λιβαδειά. Εγώ στο δικό μου Opel Corsa, 3d μου πήγαν 200 ευρώ για το επίπεδο 1. εκτός από μπαρμπρίζ (συν μία λωρίδα που έβαλα στο μπαρμπρίζ στο πάνω μέρος για των ήλιο). Όταν τα πέρασα ρώτησα και για έναν φίλο μου, που έχει ένα Volvo S40 4πορτο, για αυτών μου είπε 220 ευρώ. Αν αποφασίσεις να περάσεις μεμβράνες μην ξεχάσεις να του ζητήσεις ένα πιστοποιητικό για αστυνομία & κτεο, είναι υποχρεωμένος να σου δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Εμένα μου ζήτησαν εδώ 250€ για το nissan primera 01' 4θυρο μαζί με χαρτιά και ιστορίες. Σε έναν με golf, του πήρε 200€. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 κάπου εκεί πάνε οι τιμές...εξαρτάται από τη συνολική επιφάνεια που έχεις να καλύψεις και από το πόση ώρα θα τους πάρει για την τοποθέτηση....οι τιμές υπολογίζονται επιτόπου χοντρικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Για τους γιατρούς που λέγαμε πριν,έχω μάθει ότι ειδικά τώρα που είναι φρέσκο ακόμα,είναι πολύ πολύ δύσκολο να το πάρεις το χαρτί.Θέλει από δημόσιο νοσοκομείο και μόνο,και επειδή όλοι το ζητάνε δεν τον δίνουν σε κανένα... Και όσον αφορά το χαρτί από ΚΤΕΟ σίγουρα δεν σε καλύπτει σε αυτόν που σου κόβει την κλήση.Μπορεί να σε καλύψει αν το πας δικαστικά το θέμα,ποιος θα το κάνει όμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Και όσον αφορά το χαρτί από ΚΤΕΟ σίγουρα δεν σε καλύπτει σε αυτόν που σου κόβει την κλήση.Μπορεί να σε καλύψει αν το πας δικαστικά το θέμα,ποιος θα το κάνει όμως; Κατά 90% κανένας (και εγώ μέσα στο 90% :O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Για τους γιατρούς που λέγαμε πριν,έχω μάθει ότι ειδικά τώρα που είναι φρέσκο ακόμα,είναι πολύ πολύ δύσκολο να το πάρεις το χαρτί.Θέλει από δημόσιο νοσοκομείο και μόνο,και επειδή όλοι το ζητάνε δεν τον δίνουν σε κανένα... γι αυτό λέμε ότι ψάχνουμε για γιατρό φίλο ή φίλο φίλου και όχι ξέμπαρκο.... :cool: :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. θα το ψαξω κ εδω να δω ποσο παιζουν οι τιμες. για την πρωτη σκαλα ενδιαφερομαι κ εγω. για τον ηλιο. θα ζητησω κ το πιστοποιητικο μπας κ δεν μας γραψουν.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 φιλε εβαλα μεμβρανες llumar στο rallye 170 ευρω 2 σκαλα(μεσαιο επιπεδο)και μου εδωσαν χαρτι για το κτεο στο οποιο αναφερεται οτι ειναι συμφωνες με το αρθρο 81 του κοκ.Δεν δινουν χαρτι αν βαλεις 3σκαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 φιλε εβαλα μεμβρανες llumar στο rallye 170 ευρω 2 σκαλα(μεσαιο επιπεδο)και μου εδωσαν χαρτι για το κτεο στο οποιο αναφερεται οτι ειναι συμφωνες με το αρθρο 81 του κοκ.Δεν δινουν χαρτι αν βαλεις 3σκαλα Και γω από LUMMAR έχω βάλει εδώ και 4-5 χρόνια μεμβράνες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπάτσους.Χαρτί όμως δε μου είχαν δώσει από Lummar. Επίσης αυτό με το φωτόμετρο ισχύει και το είχα πάντα για δικαιολογία αν ποτέ χρειαζόταν.Πάντως παίζει ρόλο και το πόσο σκούρο είναι το τζάμι.Πιστεύω ότι οι μπάτσοι κυνηγάνε πιο πολύ αυτούς. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 φιλε εβαλα μεμβρανες llumar στο rallye 170 ευρω 2 σκαλα(μεσαιο επιπεδο)και μου εδωσαν χαρτι για το κτεο στο οποιο αναφερεται οτι ειναι συμφωνες με το αρθρο 81 του κοκ.Δεν δινουν χαρτι αν βαλεις 3σκαλα Πόσο το μαλλί και σε ποιό ντιντι τα έβαλες? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 φιλε εβαλα μεμβρανες llumar στο rallye 170 ευρω 2 σκαλα(μεσαιο επιπεδο)και μου εδωσαν χαρτι για το κτεο στο οποιο αναφερεται οτι ειναι συμφωνες με το αρθρο 81 του κοκ.Δεν δινουν χαρτι αν βαλεις 3σκαλα Και γω από LUMMAR έχω βάλει εδώ και 4-5 χρόνια μεμβράνες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μπάτσους.Χαρτί όμως δε μου είχαν δώσει από Lummar. Επίσης αυτό με το φωτόμετρο ισχύει και το είχα πάντα για δικαιολογία αν ποτέ χρειαζόταν.Πάντως παίζει ρόλο και το πόσο σκούρο είναι το τζάμι.Πιστεύω ότι οι μπάτσοι κυνηγάνε πιο πολύ αυτούς.Παιδιά, στη LLumar, ποια μεμβράνη αντιστοιχεί σε ποιό στάδιο (παράδειγμα εδώ - link); Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Τις μεμβρανες τις εβαλα λεωφορο σπατων(οπως πας για σπατα σε αυτη τη πλευρα) αμεσως μετα την γεφυρα.μου τις αφησε 170 ευρω.Τις alu light εχω βαλει 2 σταδιο και μου εδωσαν χαρτι για το κτεο.Δεν γνωριζω αν η alu light θεωρειται 2 σταδιο για να απαντησω στο παραπανω ερωτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 εκει στη λεωφορο σπατων τις εβαλα κι εγω...απο τον ιδιο προφανως τις βαλαμε! 190 εμενα σε 5θυρο... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Παιδιά, στη LLumar, ποια μεμβράνη αντιστοιχεί σε ποιό στάδιο (παράδειγμα εδώ - link);Αφού σου έχει και φώτο. Η πιο ανοιχτη είναι η Clima Select και από εκεί και πέρα όσο μειώνεται η διαπερατότητα φωτός τόσο πιο σκούρα είναι. Δευτερο στάδιο είναι η Titanium Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Νομιζω οτι απο τον Σεπτεμβριο του 2007 θα την ειχε βρει την λυση... :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 παιδια ποιες μεμβρανες ειναι νομιμες και ποιες οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 προσωπικα ειμαι φανατικος των αντιηλιακων μεμβρανων!και στο προηγουμενο και στο τωρινο αυτοκινητο μου εχω τοποθετησει τις llumar allu light..πολυ ομορφο αισθητικα,ενω και ο συνδυασμος λευκου αυτοκινητου με φιμε τζαμια δημιουργει ενα αισθητα δροσερο περιβαλλον...;) Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 τις ηθελα πιο σκουρες τις alu light γμτ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 τις ηθελα πιο σκουρες τις alu light γμτ :( Η llumar έχει και πιο σκούρες απο τις alu light!;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Η llumar έχει και πιο σκούρες απο τις alu light!;) για ποια λες; υπαρχει μια αλλα ειναι μαυρη σχεδον. ενα τονο ηθελα, οχι κατραμι, απλα πιο σκουρο να ειναι πιο ομορφο. ασε που οταν τις εβαζα νομιζα θα ηταν πιο σκουρα, αλλιως μπορει να εβαζα 3Μ..ξερω γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Αφού σου έχει και φώτο. Η πιο ανοιχτη είναι η Clima Select και από εκεί και πέρα όσο μειώνεται η διαπερατότητα φωτός τόσο πιο σκούρα είναι. Δευτερο στάδιο είναι η TitaniumΝαι, δεν διαφωνώ. Μόνο το link που δεν αναφέρει τίποτα για στάδια. ;) Και κάποιος φίλος παραπάνω ανέφερε κάτι για «μεσαίο στάδιο». Στην Llumar βλέπω 2 επιλογές μόνο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 για ποια λες; υπαρχει μια αλλα ειναι μαυρη σχεδον. ενα τονο ηθελα, οχι κατραμι, απλα πιο σκουρο να ειναι πιο ομορφο. ασε που οταν τις εβαζα νομιζα θα ηταν πιο σκουρα, αλλιως μπορει να εβαζα 3Μ..ξερω γω. Ναι, αυτήν λέω. Όντως είναι πολύ σκούρο... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts