Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και έχω το υ11 θα σου πω ότι δεν βλέπω lag μέχρι στιγμής, δοκίμασα να βγάλω το παιδί δηλαδή και είναι ακαριαιο. Νομίζω σαν σ8. Βέβαια το χέρι του παιδιού ήταν θολό αλλά δε νομίζω ότι το σ8 θα το έπιανε σωστά. Περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Πάντως καμία σχέση με g6 που δεν έβγαλα ούτε μια σωστή με το παιδί. Βέβαια το g6 τη μέρα ήταν πολύ καλό σε λεπτομέρεια αλλά τι βράδυ έχανε προκειμένου να μειώσει θόρυβο. Το g5 ήταν σαφώς καλύτερο αλλά με το ίδιο lag. Σήμερα θα βγάλω αρκετές με υ11 αυτόματο που μου αρέσει και τις επόμενες μέρες θα έχω και ένα σ8 για σύγκριση

Θενκς για την απάντηση. Ναι δεν νομίζω να υπάρχει κινητό που σε μέτρια φωτισμένα σκηνικά να παγώνει την μέτρια έστω κίνηση. Αλλά τουλάχιστον πιάνεις τη στιγμή. Στο V10 κλπ τη χάνεις. Ισως είναι το μοναδικό (αρκετά σημαντικό βέβαια) ελάττωμα του V10.

Θα κάνω και εγώ μια δοκιμή (που μου έχει ξεφύγει) και με το Nexus 6p.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο Αντρέας έχει πλέον δυο modes: "είστε ελεύθεροι, λυσσάξτε στο trolling" και "ΥΠΟΝΟΙΑ ΤΡΟΛ? BANNED ΓΙΑ 2 ΖΩΕΣ". #αστείο_ήταν #η_ζωή_του_mod.

πειράζει αν βάζουμε παλιές φώτο?

δε νομίζω, μιας και βλέπω παλιά δείγματα ήδη

G5 SE

αυτόματο

έντονες διακυμάνσεις φωτισμού

37567638680_721eb76f42_c.jpg

Το V20 το έχει τεστάρει κανείς ρε παιδιά; Φωτογραφικά, πιάνει το G5; Έχει κανείς άποψη;

from my LG G4

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Για τις παλιές φωτογραφίες: αν είναι εντός λογικών πλαισίων γιατί να πειράξει;

Για το Βαγγέλη: Κάπως έτσι. :p

δε νομίζω, μιας και βλέπω παλιά δείγματα ήδη

G5 SE

αυτόματο

έντονες διακυμάνσεις φωτισμού

37567638680_721eb76f42_c.jpg

πολυ καλη bill εντονος φωτισμός!!!ας βάζουμε λοιπόν αφου δεν υπάρχει θέμα αν κ νομίζω όποιος παρακολουθεί το θέμα κ τα προηγούμενα που σταμάτησαν ίσως ειναι κουραστικό... οι φρέσκες ανανεώνουν το ματι

IPhone 15 Pro 

Εγώ πάλι θα πρότεινα να μπαίνουν φωτος και απο κατώτερης κατηγορίας κινητά, ωραία τα S8, u11, 1+5 αλλά θα με ενδιέφερε να βλέπω και τι δυνατότητες έχει πχ το p9 lite ή γενικός της κατηγορίας των 200ων ευρώ.

Πολλές φορές ψάχνω να βρώ samples αλλά τα περισσότερα είναι σούπερ ουαου λόγο προμοσιον και με φρενάρει για το αν όντως είναι έτσι...

Υ.Γ. περιμένω πως και πως το α1

Υ.Γ 2 μήπως να έμπαινε και μια ψηφοφορία για την καλύτερη κάμερα να καταλήξουμε κάπου; Να ξέρω βρε αδερφέ ποιά θα είναι η επόμενη αγορά μου...

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Και εγώ θα ήθελα να βλέπω φωτογραφικό υλικό από χαμηλού κόστους συσκευές. Π.χ το Leeco του Αντρέα με την Google κάμερα ΤΑ ΈΣΠΑΣΕ!!!! Πολύ σημαντική αυτή η πρόταση ασ πούμε...

Και το Mi Max 2 ήταν πολύ καλό.

Όσο για την καλύτερη κάμερα... μάλλον είναι υποκειμενικό τελικά το αποτέλεσμα.

from my LG G4

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Υ.Γ 2 μήπως να έμπαινε και μια ψηφοφορία για την καλύτερη κάμερα να καταλήξουμε κάπου; Να ξέρω βρε αδερφέ ποιά θα είναι η επόμενη αγορά μου...

Η άποψη μου είναι πως θα χαλάσει πάλι το νημα και θα βασανιστει ο Ανδρέας, μιας και θα αρχίσουν πάλι τα ποιος την έχει... καλύτερη. Άλλωστε όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, ο καθένας θέλει το κινητό του για διαφορετική χρήση οπότε υπάρχουν και άλλα στάνταρ. Άλλος θέλει γρήγορο κλείστρο, άλλος θέλει φαντεζι χρώματα, άλλος λεπτομέρειες, άλλος noise reduction και άλλος τοπία και καλλιτεχνικες. Περί ορέξεως δηλαδή...

Για τα mid range κινητά νομίζω πως έχεις δίκιο, και απ ότι έχω δει γίνεται που και που.

Η άποψη μου είναι πως θα χαλάσει πάλι το νημα και θα βασανιστει ο Ανδρέας, μιας και θα αρχίσουν πάλι τα ποιος την έχει... καλύτερη. Άλλωστε όπως έχει αναφερθεί πολλάκις, ο καθένας θέλει το κινητό του για διαφορετική χρήση οπότε υπάρχουν και άλλα στάνταρ. Άλλος θέλει γρήγορο κλείστρο, άλλος θέλει φαντεζι χρώματα, άλλος λεπτομέρειες, άλλος noise reduction και άλλος τοπία και καλλιτεχνικες. Περί ορέξεως δηλαδή...

Για τα mid range κινητά νομίζω πως έχεις δίκιο, και απ ότι έχω δει γίνεται που και που.

Οχι δεν εννοώ να τις μετρήσουμε, λέω να μπει το vote πάνω πάνω με 10 πχ ναυαρχίδες και ο καθένας να πατάει το κουμπάκι του και thats it...

Εγώ πάλι θα πρότεινα να μπαίνουν φωτος και απο κατώτερης κατηγορίας κινητά, ωραία τα S8, u11, 1+5 αλλά θα με ενδιέφερε να βλέπω και τι δυνατότητες έχει πχ το p9 lite ή γενικός της κατηγορίας των 200ων ευρώ.

Πολλές φορές ψάχνω να βρώ samples αλλά τα περισσότερα είναι σούπερ ουαου λόγο προμοσιον και με φρενάρει για το αν όντως είναι έτσι...

Υ.Γ. περιμένω πως και πως το α1

Συμφωνώ κι εγώ για τα Midrangers. Κι εγώ θα ήθελα να δοκιμάσω πχ Honor 6X, P10 lite 2017 και τα λίγα midrange είναι του Αντρέα τα Xiaomi και διάσπαρτα κάποια άλλα...

Σε λίγο πάω Πλαίσιο να πάρω ένα λευκό Α1 :O

Edited by x_vagos_x

Το χρυσό να πάρεις, είναι μούρη.

Επίσης με το που θα το πάρεις στα χέρια σου κάτι μου λέει πως μπει hdr+ ε;

Αυτό που με φοβίζει και πρόσεχε το είναι ότι φοράει "φτηνιαρικο" σενσορα...

Οχι δεν εννοώ να τις μετρήσουμε, λέω να μπει το vote πάνω πάνω με 10 πχ ναυαρχίδες και ο καθένας να πατάει το κουμπάκι του και thats it...

Δεν ξέρω. Θυμάμαι ότι χρειάστηκε να αλλάξουμε νημα για να αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα. Αν υπάρχει το κουμπάκι θα αρχίσουμε μετά τα "το δικό μου θα το έβγαζε καλύτερα" "πολύς θόρυβος, το δικό μου είναι καλύτερο" κτλ. Εγώ δεν έχω θέμα προφανώς, απλά εκφράζω τις επιφυλάξεις μου. Τα υπόλοιπα είναι στη δικαιοδοσία του mod

@rackal Πάντα ότι έχει λευκό προτιμώ. Ειδικά μετά την ξενέρα με το μπλε-γαλάζιο-ασημί U11 που έφυγε νύχτα.

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ HDR+ εννοείται και πειραματισμός με διάφορες εκδόσεις της GCam... :P

Δεν νομίζω πως εξυπηρετεί ψηφοφορία. Κάθε 2 βδομάδες βγαίνουν καινούργια κινητά πλέον.

Σχετικά με mid range: εννοείται πως ανεβάζουμε και από αυτά. Άλλωστε κατά καιρούς έχουν ανέβει αρκετά τέτοια δείγματα και εγώ προσωπικά έχω ανεβάσει αρκετό υλικό από mid range συσκευές.

Σχετικά με τη ψηφοφορία: δεν βάζουμε πλέον καθότι θέλουμε να μειωθεί το αίσθημα "κόντρας". Άλλωστε όπως λέει και ο Βαγγέλης αλλάζουν τόσο συχνά τα δεδομένα που δεν έχει νόημα.

Οσον αφορά το leeco, Χρήστο ένα σου λέω. Έσπασε το φράγμα των 3 εβδομάδων :p

Βαγγέλη το mi a1 δεν έχει ενεργό api2. Για να δουλέψει η gcam θες ρουτ.

Πάντως καλή φτηνή επιλογή για κάμερα είναι και το m6 note της meizu. Κάποια στιγμή θα το τσιμπήσω.

Προσωπικά έχω ανεβάσει με 15 κινητά από τότε που μπήκα στο νήμα,τα περισσότερα midrangers απλά δεν ανεβάζω πολλές γιατί αυτές οι φωτογραφίες περνάνε στο ντούκου τις περισσότερες φορές.

Το νήμα συνεχίζει να υπάρχει για τις κόντρες συγκεκριμένων ατόμων για το ποιο κινητό το οποίο κατέχουν είναι το πιο φοβερό και να πετάνε σπόντες εκατέρωθεν σαν 14χρονα.

Θυμάμαι μάλιστα όταν είχα το 640xl που κάποιοι είχαν ενοχληθεί για το πόσο κουραστικό είναι να βλέπουν φωτογραφίες από τέτοιου βεληνεκούς συσκευές.

Προσωπικά έχω ανεβάσει με 15 κινητά από τότε που μπήκα στο νήμα,τα περισσότερα midrangers απλά δεν ανεβάζω πολλές γιατί αυτές οι φωτογραφίες περνάνε στο ντούκου τις περισσότερες φορές.

Το νήμα συνεχίζει να υπάρχει για τις κόντρες συγκεκριμένων ατόμων για το ποιο κινητό το οποίο κατέχουν είναι το πιο φοβερό και να πετάνε σπόντες εκατέρωθεν σαν 14χρονα.

Θυμάμαι μάλιστα όταν είχα το 640xl που κάποιοι είχαν ενοχληθεί για το πόσο κουραστικό είναι να βλέπουν φωτογραφίες από τέτοιου βεληνεκούς συσκευές.

Φίλε μου ανέβαζε ότι θέλεις. Εδώ υπάρχουν άτομα που σπαμάρουν όλη την μέρα με το νοκια ν8 με φωτογραφίες ετών και δεν τους λέει κανείς τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει πρόβλημα να ανεβάζουμε με ότι συσκευή θέλουμε αρκεί τουλάχιστον να πωλείται σήμερα. Αλλιώς να βγάλω από το συρτάρι κι εγώ το ν8 και το σάτιο και να αρχίζω να ανεβάζω και να λέω τί καλά που ήμασταν με το xenon flash... Συγκρίσεις κινητών λέγεται το νήμα, όχι νοσταλγοί του παρελθόντος.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Vlasismiriagos

Εννοείται πως πρέπει να βλέπουμε δείγματα και απο midrange συσκευές, είχα το p9 lite πριν κάτι μέρες και ανέβασα δείγματα.

Μου άρεσαν και τα δείγματα του psy14 απο το αλκατελ του όπως και απο κάτι fino, ukitel που είδαμε σε προηγούμενες σελίδες.

Και το G5 SE βασικά midrange θεωρείται, snap 652 φοράει.. αρα δεν ισχύει πάντα το καλή κάμερα= ναυαρχίδα τελευταίας γενιάς:rolleyes:

Φίλε μου ανέβαζε ότι θέλεις. Εδώ υπάρχουν άτομα που σπαμάρουν όλη την μέρα με το νοκια ν8 με φωτογραφίες ετών και δεν τους λέει κανείς τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει πρόβλημα να ανεβάζουμε με ότι συσκευή θέλουμε αρκεί τουλάχιστον να πωλείται σήμερα. Αλλιώς να βγάλω από το συρτάρι κι εγώ το ν8 και το σάτιο και να αρχίζω να ανεβάζω και να λέω τί καλά που ήμασταν με το xenon flash... Συγκρίσεις κινητών λέγεται το νήμα, όχι νοσταλγοί του παρελθόντος.

Χάχαχα ρε Βλάση! Μόλις στο ίδιο μήνυμα ο φίλος ανέφερε κάτι και για σπόντες 14ων! Και του απαντάς για να συμφωνήσεις πετώντας σπόντες;;;

Htc 10 Auto Stock camera

37119097594_bc2b057646_c.jpgΣάβ-10-21_2017_11-35-π.μ._3263 by Guardian, on Flickr

HDR+

23976745988_c5512db511_c.jpgIMG_20171021_113435 by Guardian, on Flickr

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

εγω θυμάμαι οτι ολα ηταν ηρεμα πριν λιγο καιρό κ για ενα μήνα.... χωρις τίποτα ηρεμία ανέβαζαν όλοι τις όμορφες φωτογραφίες τους χωρις αντιπαλότητες χωρίς τρολ

IPhone 15 Pro 

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...