Nikos_Mpl Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Op5t, επιλεκτική εστιαση IMG_20180317_124920_Bokeh by marios86, on Flickr Μάριε σαν επαγγελματική.. Νομίζω καλύτερες από s8 Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 και μια κλασσικη βραδυνη lumia 950 xl proshot pro14 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themispower Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Θέμη καλή αρχή! Πολύ ωραία η προσπάθεια.. Όσο για το κινητό πίστεψε με έχει πιο πολύ ενδιαφέρον από το s9.. Στους 10 φίλους μου οι 8 έχουν κινητά κάτω των 300 ευρώ και αυτό είναι σημαντικό στο να έχουμε άποψη για τέτοιες συσκευές.. Πχ θα ήθελα ένα συγκριτικό μεταξύ j7 2017 & A5 2017 και με άλλα του ίδιου κόστους. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου σ ευχαριστω πολυ!!Κι εγω πιστευω πως το κινητο κινειται σε πολυ ικανοποιητικα επιπεδα για την κατηγορια του παντα και σ αυτη την τιμη που χει τωρα!! Ενταξει,το bokeh effect ειναι σχετικα αδυναμο,οπως και το hdr του..μακαρι να βλεπαμε δειγματα κι απο αλλες mid range συσκευες,ας πουμε meizu m6 που φημιζεται για την καμερα, p10 lite,mate 10 light,honor κτλ.. Σ αυτες τις φωτο που ανεβασα εκανα μερικες εκτυπωσεις μεχρι Α4 μεγεθος και βγαινουν πολυ ωραιες,ετσι για να δουμε τι γινεται και στο χαρτι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Νικο θα διαφωνησω μαζι σου, ιδιαιτερα μιας και ειπες και το "σαν επαγγελματικη". Αν δεις το στρογγυλο στο σπασιμο του ηλεκτρονικου τσιγαρου ειναι ψιλοθολωμενο, οπως επισης και τα καπακια χανουν πολυ σε οξυτητα λογω ψευτοθολωματος. Τελος και το αριστερο μπουκαλι στη βαση αριστερα νομιζω πως καπου χαλασε λιγο. Στα υπολοιπα σημεια ειναι οντως πολυ καλο, αλλα τετοιο αποτελεσμα το επαιρνε και με αλλα κινητα. Προσωπικα θα ηθελα να δω και απο προσωπα μιας και συνηθως εκει θελουμε το bokeh, ωστε να τονισουμε το ατομο στο foreground, να δουμε πως λειτουργει στις τριχες (μαλλια, μουσια), οταν καποιος φοραει καπελο/σκουφο, ή οταν ενας ανθρωπος δημιουργει κενους χωρους μεταξυ χεριων και προσωπου/σωματος. Αν θελετε βαλτε καμια, και σβηστε με καμια μουτζουρα το προσωπο αν δε θελετε να φανει το ατομο. Τελος, και φωτογραφιες σε δεντρο με αρκετα κλαδια, ή λουλουδια με πεταλα σε διαφορετικη αποσταση σχετικα(οπως εχει βαλει αρκετες φορες ο Μαριος στο παρελθον) επισης ειναι ενα δυσκολο τεστ που καλο θα ειναι να δουμε. Γιατι αυτα τα τελειως απλα αντικειμενα χωρις κοιλοτητες, και χωρις να υπαρχει διαφορα αποστασης σε κανενα σημειο, δεν καταλαβαινουμε και πολλα. Επισης εχω παρατηρησει πως το θολωμα αφορα μονο το background συνηθως, και οχι το μπροστα μερος, ετσι; Λογικα ο Μαριος και παλι θα μπορει να απαντησει πιο καλα μιας και ασχολειται πολυ με το συγκεκριμενο ειδος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Πολύ δυνατό Γιάννη..Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Don't mess with oneplus 5 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Νικο θα διαφωνησω μαζι σου, ιδιαιτερα μιας και ειπες και το "σαν επαγγελματικη". Αν δεις το στρογγυλο στο σπασιμο του ηλεκτρονικου τσιγαρου ειναι ψιλοθολωμενο, οπως επισης και τα καπακια χανουν πολυ σε οξυτητα λογω ψευτοθολωματος. Τελος και το αριστερο μπουκαλι στη βαση αριστερα νομιζω πως καπου χαλασε λιγο. Στα υπολοιπα σημεια ειναι οντως πολυ καλο, αλλα τετοιο αποτελεσμα το επαιρνε και με αλλα κινητα. Προσωπικα θα ηθελα να δω και απο προσωπα μιας και συνηθως εκει θελουμε το bokeh, ωστε να τονισουμε το ατομο στο foreground, να δουμε πως λειτουργει στις τριχες (μαλλια, μουσια), οταν καποιος φοραει καπελο/σκουφο, ή οταν ενας ανθρωπος δημιουργει κενους χωρους μεταξυ χεριων και προσωπου/σωματος. Αν θελετε βαλτε καμια, και σβηστε με καμια μουτζουρα το προσωπο αν δε θελετε να φανει το ατομο. Τελος, και φωτογραφιες σε δεντρο με αρκετα κλαδια, ή λουλουδια με πεταλα σε διαφορετικη αποσταση σχετικα(οπως εχει βαλει αρκετες φορες ο Μαριος στο παρελθον) επισης ειναι ενα δυσκολο τεστ που καλο θα ειναι να δουμε. Γιατι αυτα τα τελειως απλα αντικειμενα χωρις κοιλοτητες, και χωρις να υπαρχει διαφορα αποστασης σε κανενα σημειο, δεν καταλαβαινουμε και πολλα. Επισης εχω παρατηρησει πως το θολωμα αφορα μονο το background συνηθως, και οχι το μπροστα μερος, ετσι; Λογικα ο Μαριος και παλι θα μπορει να απαντησει πιο καλα μιας και ασχολειται πολυ με το συγκεκριμενο ειδος. Αλεξ δεν υπαρχει bokeh σε αυτες τισ φωτο που βλεπουμε...τουλαχιστο στη συντριπτικη πλειοψηφια τους. Το bokeh ειναι ενα εντελως ...μια μαλλον διαφορετικη τεχνικη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Αλεξ δεν υπαρχει bokeh σε αυτες τισ φωτο που βλεπουμε...τουλαχιστο στη συντριπτικη πλειοψηφια τους. Το bokeh ειναι ενα εντελως ...μια μαλλον διαφορετικη τεχνικη Ενταξει δεν κολλαω στη λεξη...Ας το πουμε θολωμα για να ειμαστε καλυμμενοι είτε ειναι bokeh είτε απλο θολωμα. Απλα σαν λειτουργια στο κινητο θα ηθελα να δω αν δουλευει σε πραγματικες καταστασεις ή και σε ζορικες λιγο περιπτωσεις. Γιατι αν βγαλεις εναν ανθρωπο απο τη μεση και πανω δεν υπαρχει περιπτωση να καθεται σαν φανταρος με κολημενα τα χερια του στο σωμα, και τα μαλλια να ειναι πατηκωμενα στο κεφαλι της(αν ειναι γυναικα). Να δουμε λιγο real life καταστασεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Πολύ καλή Μάριε! Ορίστε μια επιλεκτική εστίαση και από μένα :) 2018-03-17_12-12-25 by John, on Flickr Don't mess with oneplus 5 Πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Op5t, επιλεκτική εστιαση IMG_20180317_124920_Bokeh by marios86, on Flickr Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά σαν να έχουν καμπυλωθεί τα αντικείμενα στο προσκήνιο. lg G6 όλες με την gcam 3.6 του cstark και ένα απλό ταπ στην οθόνη για εστίαση IMG_20180317_163815 by Kostas Char, on Flickr Μαμάτη! [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Ενταξει δεν κολλαω στη λεξη...Ας το πουμε θολωμα για να ειμαστε καλυμμενοι είτε ειναι bokeh είτε απλο θολωμα. Απλα σαν λειτουργια στο κινητο θα ηθελα να δω αν δουλευει σε πραγματικες καταστασεις ή και σε ζορικες λιγο περιπτωσεις. Γιατι αν βγαλεις εναν ανθρωπο απο τη μεση και πανω δεν υπαρχει περιπτωση να καθεται σαν φανταρος με κολημενα τα χερια του στο σωμα, και τα μαλλια να ειναι πατηκωμενα στο κεφαλι της(αν ειναι γυναικα). Να δουμε λιγο real life καταστασεις. Στα κινητά γενικά νομίζω είμαστε ακόμα αρκετά μακρυά από το "επαγγελματικό αποτέλεσμα". Είναι ωραια για να παιξεις και μάλιστα με τη χρήση δεύτερου φακου φαινεται το χουν βελτιώσει αρκετά, αλλά συχνά θα έχουμε λαθάκια. Δύσκολα θα βρεις αψεγάδιαστη φωτογραφία με άνθρωπο ως θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μερικές φωτογραφίες που πήρα με το πιξελ 2 μετά από νέα αναβάθμιση στην κάμερα αλλά και στο τσιπακι( δεν ξέρω αν πλέον ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί η μαμά κάμερα) 2018-03-17_08-37-01 by Thanos Kag, on Flickr 2018-03-17_08-39-20 by Thanos Kag, on Flickr 2018-03-17_08-40-12 by Thanos Kag, on Flickr 2018-03-17_08-42-25 by Thanos Kag, on Flickr 2018-03-17_08-43-35 by Thanos Kag, on Flickr 2018-03-17_08-50-48 by Thanos Kag, on Flickr Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Εξαιρετικες φίλε μου του pixel 2. Πολυ δυνατό!! Don't mess with oneplus 5 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 χωρις φλας Lumia 950 xl Proshot pro15 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μου αρέσει πολύ η βραδυνή του pixel. ;) Γιάννη μου άρεσε και το portrait που ανέβασες πριν (την βλέπω τώρα στο pc). Σημερα έβαλα την τελευταία dev στο Mi Note 3 και νομίζω ότι βελτιώθηκε και άλλο η κάμερα. Για πείτε την γνώμη σας. Η πρώτη από μια παλαιότερη dev και η δεύτερη από την τελευταία dev Dev_HHT by Andreas L., on Flickr DEV_update_march by Andreas L., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Εξαιρετικες φίλε μου του pixel 2. Πολυ δυνατό!! Don't mess with oneplus 5Ευχαριστώ Γιάννη και Αντρέα! Δεν ξέρω αν και πόσο βοήθησαν τα τελευταία updates, περισσότερο στις ημερήσιες. Βλέπω ότι πολλοί είστε από Θεσσαλονίκη και μιας και το επόμενο διάστημα θα μετακομίσω εκεί,.αν κανονίσετε καμία συνάντηση Ρίξτε ένα πμ Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 οσον αφορα το θολωμα βλεπω και εγω μια ελαφρια κοιλοτητα που δεν την ειχα δει αρχικα, πιστευω ειναι στο software μιας και δεν εχω δει αναλογο στο auto οσον αφορα το μερος του θολωματος που ειπωθηκε πετυχε πιο μεγαλο κομματι εστιασμενο, με το σ8 πετυχαινα πιο μικρο μερος και συγκεκριμενο καθως αυτο ηθελα εγω κυριως, ειναι νωρις ακομα αλλα με το σ8 πετυχαινα πιο ευκολα ληψη και αποτελεσμα σε τετοιες σκηνες, νομιζω οτι δουλευει διαφορετικα ο αλγοριθμος τους. θανο βλεπω βελτιωση στο πιξελ 2 οι φωτο ειναι καταπληκτικες η νυχτερινη ειδικα ειναι αντε γεια!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μερικές φωτογραφίες που πήρα με το πιξελ 2 μετά από νέα αναβάθμιση στην κάμερα αλλά και στο τσιπακι( δεν ξέρω αν πλέον ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί η μαμά κάμερα) k δε βλεπω καποια βελτιωση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Το θόλωμα στο pixel κάνει πολλά λάθη. Ειδικά εκεί με το ποδήλατο έχει αφήσει εκτός αρκετά κομμάτια. Μου φαίνεται πως στον τομέα αυτό το 5Τ κάνει καλύτερη δουλειά. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Θανο ενω το δυναμικο ευρος της καμερα προσωπικα με εντυπωσιαζει (πχ στην 1η ή στη βραδινη), στο πορτραιτο με το παιδι που εβαλες εχει ακριβως αυτο το λαθος που εγραφα πριν. Αν δεις αναμεσα στα χερια του, στο αριστερο του εχει θολωσει ενα κομματι, ενω ενα αλλο οχι, ενω στο δεξι του καθολου. Την κουκουλα παρολα αυτα την βλεπω πολυ σωστα επιλεγμενη. οσον αφορα το μερος του θολωματος που ειπωθηκε πετυχε πιο μεγαλο κομματι εστιασμενο, με το σ8 πετυχαινα πιο μικρο μερος και συγκεκριμενο καθως αυτο ηθελα εγω κυριως, ειναι νωρις ακομα αλλα με το σ8 πετυχαινα πιο ευκολα ληψη και αποτελεσμα σε τετοιες σκηνες, νομιζω οτι δουλευει διαφορετικα ο αλγοριθμος τους. Δεν ξερω αν ειναι αυτο Μαριε. Τα καπακια πχ θα επρεπε να ειναι κανονικα και οχι ημι-θολωμενα, οπως και το στρογγυλο κομματι του ηλ. τσιγαρου. Αλλωστε το bokeh υποτιθεται υπολογιζει την αποσταση του σημειου που επελεξες, και οτι ειναι στην ιδια αποσταση +- μια αποσταση αναλογα με το διαφραγμα που βαζεις, παραμενει εστιασμενο. Ειναι καθαρα θεμα αλγοριθμου αυτο...ισως ηθελε λιγο κουνημα το κινητο για να λοκαρει πιο σωστα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 op5t σε ακραιες συνθηκες φωτισμου auto HQ IMG_20180317_230522 by marios86, on Flickr hdr+ μοντιφικα (πρεπει να τα εκανα θαλσσα με τις ρυθμισεις) IMG_20180317_230505 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 op5t σε ακραιες συνθηκες φωτισμου auto HQ r καθολου καλες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 op5t auto hdr IMG_20180317_230330 by marios86, on Flickr hdr+ IMG_20180317_230350 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Μαριε η gcam νομιζω οτι απλά δεν εχει εστιάσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) Ευχαριστώ Γιάννη και Αντρέα! Δεν ξέρω αν και πόσο βοήθησαν τα τελευταία updates, περισσότερο στις ημερήσιες. Βλέπω ότι πολλοί είστε από Θεσσαλονίκη και μιας και το επόμενο διάστημα θα μετακομίσω εκεί,.αν κανονίσετε καμία συνάντηση Ρίξτε ένα πμ Sent from my Pixel 2 XL using TapatalkΦοβερή κάμερα το pixel φίλε Ανδρέα μου αρέσει η φωτογραφία με την καινούρια έκδοση και βλέπω και εγώ βελτίωση Μάριε και εμένα μου αρέσουν οι στοκ πιο πολύ από τις Gcam ειδικά στα χρώματα, επίσης καταλαβαίνω ότι οι συνθήκες είναι τρομερά δύσκολες από το 9600 iso Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 17, 2018 by vag74 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) αυτο το HQ ειναι μεγαλο ψεμα χαλια μαυρα το αποτελεσμα, καλυτερα ειναι με auto hdr, στο hdr+ εχασα τις ρυθμισεις που μου ειπε ο Βαγγελης και εβαλα οτι νανε. @vag στειλε μου ξανα το πμ ρε φιλε Edited March 17, 2018 by marios_ch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 op5t auto hdr IMG_20180317_230330 by marios86, on Flickr hdr+ IMG_20180317_230350 by marios86, on Flickr παρα πολυ κακες φωτο...καμια σχεση με τις βραδυνες που ανεβαζε ο γιαννης με το απλο oneplus 5. Μηπως τελικα το απλα εχει καλυτερη καμερα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts