Abdalis_3k60 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Στην 5 φώτο όπως τις έβαλε ο θάμνος δεν είναι καμενος; Εγώ τουλάχιστον κυρίως την κορυφή την βλέπω τέρμα καμενη. Ναι εχεις δικιο νομιζω. Στο βαθος αυτος που ειναι εξω απο την πορτα λες ε;; Παντως εγω ηρεμησα! Νομιζα οτι το δικο μου ειναι μονο μπαχατελα μιας και εχω βγαλει κι ανεβασει αρκετες με τετοιες χαζοκιτρινες λαμπες, με παρομοιο αποτελεσμα θορυβου αλλα τελικα ολα κομπλε! :p :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Mi A1 stock auto: IMG_20171031_175658 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr stock hdr: [ig]https://farm5.staticflickr.com/4508/24219129828_c7d05b8d26_n.jpg[/img]IMG_20171031_175703_HDR by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr stock hht: [ig]https://farm5.staticflickr.com/4470/24219123578_63693588cf_n.jpg[/img]IMG_20171031_175709_HHT by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr hdr+ v4 [ig]https://farm5.staticflickr.com/4461/37362290244_9be09d7f94_n.jpg[/img]IMG_20171031_175714 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr hdr+ v5.1 [ig]https://farm5.staticflickr.com/4489/38040849702_0f9fcf7102_n.jpg[/img]IMG_20171031_175724 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr μια λεξη μονο...φοβερο το hdr+ Καλυτερη για μενα ειναι η 5.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Χμμμ. Ναι είναι λίγο πάνω δεξια. Αλλα αν δεις στο ίδιο σημείο και στο s8 είναι οριακά και αυτό (καλύτερα βέβαια). Γενικά απο κάψιμο δεν θα δινα τόσο μεγάλη σημασία γιατί είναι μικρές οι διαφορές. Περισσότερο στο θόρυβο και στη λεπτομέρια θα εστίαζα. Εκει είναι οι μεγάλες διαφορές. ;)Το ίδιο μοτίβο βλέπουμε και στην 7 φώτο παλι είναι στα όρια το κάψιμο στο htc. Στα υπόλοιπα ναι οκ τα είπαμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ναι εχεις δικιο νομιζω. Στο βαθος αυτος που ειναι εξω απο την πορτα λες ε;; Παντως εγω ηρεμησα! Νομιζα οτι το δικο μου ειναι μονο μπαχατελα μιας και εχω βγαλει κι ανεβασει αρκετες με τετοιες χαζοκιτρινες λαμπες, με παρομοιο αποτελεσμα θορυβου αλλα τελικα ολα κομπλε! :p :p :p Καθένας με το πόνο του :lol: Πάντως επιμένω ότι από τα iso που βλέπω και τις συνθήκες πρεπει να ήταν πολύ ζόρικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ναι εχεις δικιο νομιζω. Στο βαθος αυτος που ειναι εξω απο την πορτα λες ε;; Παντως εγω ηρεμησα! Νομιζα οτι το δικο μου ειναι μονο μπαχατελα μιας και εχω βγαλει κι ανεβασει αρκετες με τετοιες χαζοκιτρινες λαμπες, με παρομοιο αποτελεσμα θορυβου αλλα τελικα ολα κομπλε! :p :p :pΑυτό ακριβώς λέω ναι.. Ηρέμησε ολα μια ιδέα είναι άσχετα με το τι λεγετε κατα καιρους. Ελάχιστες οι διαφορές απλά για να τις ψειρίζουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Αυτό ακριβώς λέω ναι.. Ηρέμησε ολα μια ιδέα είναι άσχετα με το τι λεγετε κατα καιρους. Ελάχιστες οι διαφορές απλά για να τις ψειρίζουμε. Περισσότερο θέμα φωτογραφικών προτιμήσεων θα έλεγα. Για νυχτερινά τοπία μάλλον θα προτιμούσα το αυξημένο nr. Για πρόσωπα μάλλον το μειωμένο. Anyway. Ωραίο συγκριτικό Νίκο!!! Μπράβο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Περισσότερο θέμα φωτογραφικών προτιμήσεων θα έλεγα. Για νυχτερινά τοπία μάλλον θα προτιμούσα το αυξημένο nr. Για πρόσωπα μάλλον το μειωμένο. Anyway. Ωραίο συγκριτικό Νίκο!!! Μπράβο. Πραγματικα μπραβο! Το χρειαζομασταν εδω μεσα...αν το ειχαμε κανει 4 μηνες πριν θα ειχαμε γλιτωσει πολλες υποθεσεις! :p Ανδρεα αυτο ομως δεν υποτιθεται οτι βελτιωνουν τα διαφορα modes του καθε κινητου; Απ οτι εχω καταλαβει δηλαδη οταν βαζεις portrait mode, η επεξεργασια που πεφτει ειναι πιο ηπια σε nr, σε σχεση με το auto ας πουμε με το οποιο τραβας τα τοπια σου(αν δεν μπεις σε manual). Αν οντως ισχυει αυτο, νομιζω πως θα προτιμουσα κατι σαν το S8 οπου σε τοπιο η λεπτομερεια η πολυ εχει ηδη χαθει λογω αισθητηρα, κι αρα θα εχω μειωσει τον θορυβο, σε σχεση με ενα auto που σου αφηνει θορυβο. Κι αν θες λεπτομερεια μπαινεις σε ενα πορτρετο mode και την εκανες τη δουλεια σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πραγματικα μπραβο! Το χρειαζομασταν εδω μεσα...αν το ειχαμε κανει 4 μηνες πριν θα ειχαμε γλιτωσει πολλες υποθεσεις! :p Ανδρεα αυτο ομως δεν υποτιθεται οτι βελτιωνουν τα διαφορα modes του καθε κινητου; Απ οτι εχω καταλαβει δηλαδη οταν βαζεις portrait mode, η επεξεργασια που πεφτει ειναι πιο ηπια σε nr, σε σχεση με το auto ας πουμε με το οποιο τραβας τα τοπια σου(αν δεν μπεις σε manual). Αν οντως ισχυει αυτο, νομιζω πως θα προτιμουσα κατι σαν το S8 οπου σε τοπιο η λεπτομερεια η πολυ εχει ηδη χαθει λογω αισθητηρα, κι αρα θα εχω μειωσει τον θορυβο, σε σχεση με ενα auto που σου αφηνει θορυβο. Κι αν θες λεπτομερεια μπαινεις σε ενα πορτρετο mode και την εκανες τη δουλεια σου. Στις φωτογραφικές μηχανές ίσως. Στα κινητά δεν νομίζω. Συνήθως όταν γράφουν portrait mode εννοούν θόλωμα του background ή και ζουμ (για να παραμορφώνει λιγότερο). Για αυτό τελικά θα δεις ότι κινητά όπως το nexus 6p σκίζουν στα πρόσωπα αλλά όχι και τόσο στα τοπία. Βασικά μιλάμε για ακραίες συνθήκες με πολύ light polution. Ο Νίκος δηλαδή τα έσκισε. Οπότε σε νορμάλ φωτισμό τόσο το s8 θα είχε παραπάνω λεπτομέρια όσο και το u11 θα είχε λιγότερο θόρυβο. Αν τράβαγε σε φωτισμένο δρόμο (που είναι ευκολότερο να καταλάβουμε τις συνθήκες) θα ήταν ότι πρέπει. Για να καταλάβεις θυμήσου λίγο τη φωτογραφία που τράβηξες στο λιμάνι κατα τη δύση του ήλιου. Θυμάσαι πόσο θόρυβο είχε; Ε κάτι τέτοιο γινόταν και εδώ με την διαφορά ότι είχαν και ακόμα υψηλότερο iso (άρα περισσότερος θόρυβος και μικρότερο dynamic range). Εγώ μπορώ να σου πω ότι εντυπωσιάστικα από το αποτέλεσμα και των 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) , on Flickr εδω αυτοματο χωρις να ριξω εκθεση σε κανενα: οταν λες αυτοματο εδω τι εννοεις? hdr off h hdr auto? λαθος δικο μου...τωρα ειδα τα labels Edited October 31, 2017 by gtf4270 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Στις φωτογραφικές μηχανές ίσως. Στα κινητά δεν νομίζω. Συνήθως όταν γράφουν portrait mode εννοούν θόλωμα του background ή και ζουμ (για να παραμορφώνει λιγότερο). Για αυτό τελικά θα δεις ότι κινητά όπως το nexus 6p σκίζουν στα πρόσωπα αλλά όχι και τόσο στα τοπία. Βασικά μιλάμε για ακραίες συνθήκες με πολύ light polution. Ο Νίκος δηλαδή τα έσκισε. Οπότε σε νορμάλ φωτισμό τόσο το s8 θα είχε παραπάνω λεπτομέρια όσο και το u11 θα είχε λιγότερο θόρυβο. Αν τράβαγε σε φωτισμένο δρόμο (που είναι ευκολότερο να καταλάβουμε τις συνθήκες) θα ήταν ότι πρέπει. Για να καταλάβεις θυμήσου λίγο τη φωτογραφία που τράβηξες στο λιμάνι κατα τη δύση του ήλιου. Θυμάσαι πόσο θόρυβο είχε; Ε κάτι τέτοιο γινόταν και εδώ με την διαφορά ότι είχαν και ακόμα υψηλότερο iso (άρα περισσότερος θόρυβος και μικρότερο dynamic range). Εγώ μπορώ να σου πω ότι εντυπωσιάστικα από το αποτέλεσμα και των 2 Καταλαβα καταλαβα. Θα τσεκαρω παντως αν εχει διαφορα. Θα τραβηξω καποιες φωτογραφιες σε auto και portrait για να δω αν εχουν διαφορα στο προσωπο. Οχι μονο τις θυμαμαι, αλλα σημερα πηγα κι εβγαλα ξανα στη δυση. Αυτη τη φορα τραβηξα και raw μηπως και μπορεσω να σωσω τιποτα παραπανω απο λεπτομερεια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 crop 100% s8 u11 s8 by foxy4270, on Flickr u11 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Mi A1 stock auto: https://farm5.staticflickr.com/4500/24219132778_188bb091c2_n.jpg[/ig]IMG_20171031_175658 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr stock hdr: https://farm5.staticflickr.com/4508/24219129828_c7d05b8d26_n.jpg[/mg]IMG_20171031_175703_HDR by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr stock hht: https://farm5.staticflickr.com/4470/24219123578_63693588cf_n.jpg[/ig]IMG_20171031_175709_HHT by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr hdr+ v4 https://farm5.staticflickr.com/4461/37362290244_9be09d7f94_n.jpg[/mg]IMG_20171031_175714 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr hdr+ v5.1 https://farm5.staticflickr.com/4489/38040849702_0f9fcf7102_n.jpg[/ig]IMG_20171031_175724 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Και εγω διαλεγω v4 Βαγγέλη. Πάντως βλέπω οτι μόνο με μοντες κανεις δουλειά το βράδυ με τη συσκευή αυτή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Και εγω διαλεγω v4 Βαγγέλη. Πάντως βλέπω οτι μόνο με μοντες κανεις δουλειά το βράδυ με τη συσκευή αυτή. Κανονικά έπρεπε να ενεργοποιεί αυτόματα το hht όπου το αποτέλεσμά του για mid range συσκευή μια χαρά είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Κανονικά έπρεπε να ενεργοποιεί αυτόματα το hht όπου το αποτέλεσμά του για mid range συσκευή μια χαρά είναι.Καλα καμία φορά έχουμε περισσότερες απαιτήσεις όπως πολύ σωστά είπε ο abdalis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος mix max 2.το έδωσα το htc 10. Με είχε κουράσει πολύ η 5.2 οθόνη. Για Google camera port θέλει root? Don't mess with max two Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλα καμία φορά έχουμε περισσότερες απαιτήσεις όπως πολύ σωστά είπε ο abdalis. Επειδή παίζω αρκετά με mid range σου λέω ότι είναι οκ. Απλά να βρει ο Βαγγέλης πως ενεργοποιεί αυτόματα το hht. Αν και μάλλον με google camera δεν υπάρχει λογος. Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος mix max 2.το έδωσα το htc 10. Με είχε κουράσει πολύ η 5.2 οθόνη. Για Google camera port θέλει root? Don't mess with max two Γιάννη αν έχεις βάλει EU rom νομίζω είναι ήδη ενεργοποιημένο το api2. Αλλα όπως και να χει, το ευκολότερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να δοκιμάσεις αν δουλεύει. Αλλιώς χρειάζεσαι ξεκλειδωτο bootloader και είτε μεσω root είτε μεσω fastboot/twrp (στη περιπτωση που το θες αρουταριστο) κάνεις edit το build.prop με την εξτρα σειρα για api2 (δεν την θυμάμαι απ'εξω... αλλα με λίγο google θα το βρεις.. κάτι με .hal3 είναι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Επειδή παίζω αρκετά με mid range σου λέω ότι είναι οκ. Απλά να βρει ο Βαγγέλης πως ενεργοποιεί αυτόματα το hht. Αν και μάλλον με google camera δεν υπάρχει λογος. Γιάννη αν έχεις βάλει EU rom νομίζω είναι ήδη ενεργοποιημένο το api2. Αλλα όπως και να χει, το ευκολότερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να δοκιμάσεις αν δουλεύει. Αλλιώς χρειάζεσαι ξεκλειδωτο bootloader και είτε μεσω root είτε μεσω fastboot/twrp (στη περιπτωση που το θες αρουταριστο) κάνεις edit το build.prop με την εξτρα σειρα για api2 (δεν την θυμάμαι απ'εξω... αλλα με λίγο google θα το βρεις.. κάτι με .hal3 είναι) Aντρεα εχει την global stable.Ειναι η global εκδοση.Οποτε ειναι μονοδρομος το ροοτ ε?Δεν δουλευει που δοκιμασα την 5.1... Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος mix max 2.το έδωσα το htc 10. Με είχε κουράσει πολύ η 5.2 οθόνη. Για Google camera port θέλει root? Don't mess with max twoΜε γεια Τζον, αναμένουμε δείγματα και τις εντυπώσεις σου σε σχέση με το 10. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 (edited) Τότε πρέπει να κάνεις αίτημα για ξεκλείδωμα. Θέλει 3 μέρες υπομονή δυστυχώς. Πήγαινε καλύτερα στο αντίστοιχο thread να σε καθοδηγήσουν. Εν περιληψει θες προφίλ miui, αίτημα να έχει άδεια για ξεκλείδωμα το account σου (αυτό γίνεται γρήγορα), κούμπωμα του account σου με τη συσκευή για ξεκλείδωμα στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές, ενεργοποιείς το usb debug και μετά με fastboot και το mi unlock κάνεις ένα πρώτο αίτημα για ξεκλείδωμα. Εκεί θα σου πει ότι χρειάζονται 72 ώρες. Οπότε μετά από 3 μέρες ξαναχρησιμοποιεις το mi unlock και είσαι έτοιμος ;) Edited October 31, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Με γεια Τζον, αναμένουμε δείγματα και τις εντυπώσεις σου σε σχέση με το 10.Ευχαριστώ πολύ Μάριε. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το software της κάμερας είναι πολύ κακο τουλάχιστον σε νυχτερινες που δοκίμασα... Τότε πρέπει να κάνεις αίτημα για ξεκλείδωμα. Θέλει 3 μέρες υπομονή δυστυχώς. Πήγαινε καλύτερα στο αντίστοιχο thread να σε καθοδηγήσουν. Εν περιληψει θες προφίλ miui, αίτημα να έχει άδεια για ξεκλείδωμα το account σου (αυτό γίνεται γρήγορα), κούμπωμα του account σου με τη συσκευή για ξεκλείδωμα στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές, ενεργοποιείς το usb debug και μετά με fastboot και το mi unlock κάνεις ένα πρώτο αίτημα για ξεκλείδωμα. Εκεί θα σου πει ότι χρειάζονται 72 ώρες. Οπότε μετά από 3 μέρες ξαναχρησιμοποιεις το mi unlock και είσαι έτοιμος ;) Στείλε λίγο pm με περισσότερες λεπτομέρειες άμα μπορείς Αντρέα. Σε ευχαριστώ πολύ. Don't mess with max two Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ευχαριστώ πολύ Μάριε. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το software της κάμερας είναι πολύ κακο τουλάχιστον σε νυχτερινες που δοκίμασα... Don't mess with max two Ο Γιώργος το ρίχνει σε 1/8 και έβγαζε καλά αποτελέσματα. Τσεκαρε το. Αν και στις mid range είναι must η gcam. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Aντρεα εχει την global stable.Ειναι η global εκδοση.Οποτε ειναι μονοδρομος το ροοτ ε?Δεν δουλευει που δοκιμασα την 5.1... Δε νομιζω να θελει root ...δοκιμασε πιο παλια εκδοση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Μιας και πιασαμε τα συγκριτικα σημερα εδω ενα πολυ ωραιο και ενδιαφερον συγκριτικο... Λογικα απουσιαζει το S8 γιατι στην κυρια καμερα το Note 8 φοραει ακριβως τον ιδιο αισθητηρα και απο οτι εβλεπα σημερα σε βιντεο της Erica Griffin εχουν ακριβως ιδια επεξεργασια. Best smartphone cameras compared: LG V30 vs iPhone 8 Plus, Galaxy Note 8, HTC U11 https://www.phonearena.com/news/Best-smartphone-cameras-compared-LG-V30-vs-iPhone-8-Plus-Galaxy-Note-8-HTC-U11_id99292 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Htc u11 hdr+ μ'αρεσει ο τροπος που εβγαλε τα φωτα μεσα στα μαγαζια... IMG_20171025_190632 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Htc u11 hdr+ μ'αρεσει ο τροπος που εβγαλε τα φωτα μεσα στα μαγαζια... [ig]https://farm5.staticflickr.com/4450/38074927731_a6b10301d2_c.jpg[/img]IMG_20171025_190632 by foxy4270, on Flickr Όντως, συνήθως σε τέτοιες μεγάλες αντιθέσεις θα περίμενα καμμένη ολόκληρη την βιτρίνα (πάλι έχει κάψει βέβαια, αλλά κανονικά θα ήταν πολύ χειρότερα) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts