johnnyman25 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ποια έκδοση έχεις Γιάννη; βάλε την τελευταία arnova beta με nexus 6 auto Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην τελευταία beta του arnova έχω με nexus 6p προφίλ. Don't mess with oneplus 5 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Για να καταλάβω κιόλας...γράφει κάπου στο νήμα ότι επιτρέπονται φωτό με συσκευές που κυκλοφόρησαν μέχρι πριν 6μήνες/1 χρόνο βαριά? Γράφει κάπου πως ο σκοπός είναι να κάνουμε συγκριτικά για κάθε νέα συσκευή και από εκεί και πέρα τέλος? Έχουμε κάπου λίστα με τις επιτρεπόμενες? Εγώ, που το 950 ακόμα το γουστάρω, κι ακόμα κάνω την ίδια δουλειά για την οποία το αγόρασα, με λιγότερα μάλιστα θέματα, μπορώ να βάζω ή θα θεωρηθώ κλώνος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο? Μήπως να καταργήσουμε και τα αντίστοιχα νήματα των WP? Πριν λίγο καιρό πρόλαβα βρισίδια, προσβολές, απειλές και χυδαιότητες εδώ μέσα...έπεσε σκούπα κι όλοι δεν ξέρουν δεν είδαν δεν άκουσαν για το φόνο. Λυπάμαι που γράφω προσωπικά, αλλά όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους, τα 950/XL, ακόμα στέκονται φωτογραφικά στην κορυφαία 20δα, και μάλλον σε υψηλές θέσεις, χωρίς promo από επαγγελματίες, χωρίς πειραγμένα/ανύπαρκτα EXIF, κι όλα αυτά να καταπίνονται αμάσητα, κι όταν έρχεται η ώρα του "λογαριασμού", να μη μπορεί κανείς να πλησιάσει έστω τα "δείγματα". Να μετράω αντίστροφα, κι εγώ? Μακραν το πιο σωστο σχολιο που εχει γραφει. Το Lumia 950 παραμενει στις κορυφαιες καμερες παροτι εχουν περασει 3 χρονια απο την κυκλοφορια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) S8 Plus Auto http://i63.tinypic.com/2qbaghu.jpg Edited March 14, 2018 by scorpio3 IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Κάθησα κι έβγαλα μερικές,προσέχοντας να είναι καθαρός ο φακός και όσο γίνεται πιο σταθερές. Στο χέρι βέβαια,ούτε τρίποδα ούτε τετράποδα. https://farm5.staticflickr.com/4786/38993465960_cbb8dab8e3_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr https://farm5.staticflickr.com/4783/40803441281_5d6ff9f306_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr https://farm5.staticflickr.com/4783/38993455820_4bef4cc6b4_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr https://farm5.staticflickr.com/4772/25931946877_8e7228b0ef_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr https://farm5.staticflickr.com/4784/25931930847_49e5f2f6f7_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr https://farm5.staticflickr.com/4780/26933318528_ce08a2ff04_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr https://farm5.staticflickr.com/4784/26933311318_fc5c06a5b9_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr Εξ αρχής οι φωτογραφίες σου ηταν μια χαρά,ακόμα και αυτή με το το σχετικά θόλο τραπεζάκι,λόγω εστίασης σε ποιο μακρινό σημειο..... Στις άκριες εχει απο οτι φαίνεται το ιδιο πρόβλημα με το HTC10 που κρατούσε καθαρό μονο το κέντρο της φωτογραφίας. Edited March 14, 2018 by Running_Rabbit Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Lumia 950 χλ σε ακραιες συνθηκες φωτισμου pro3 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Honor 9 auto #χεράτη#no tripods#no tetrapods#no EV downloading#no modifika#sevasmos#tinaftore 2018-03-14_07-14-03 by vasilis poun, on Flickr Eκστασιάστηκα με 'κάπα' Βασίλη!!!!!:D:D:D Πολύ καλή φιλαράκι μην ακούς τίποτα κ τρίποδα να χρησιμοποιείς και ότι θες!!!Πολύ όμορφα χρώματα Edited March 14, 2018 by scorpio3 IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) S8 Plus Auto http://i63.tinypic.com/2qbaghu.jpg Μακραν η καλυτερη σου φωτο φιλε scorpio3 αψογη σε ολα συνοψιζει πληρως την κατασταση, καφεδακι ποτε θα πιουμε?? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Honor 9 auto 2018-03-14_07-14-03 by vasilis poun, on Flickr απλα μαγεια φιλαρακι Βασιλη, απλα μαγεια και χωρις μοντιφικα!!!!! ευγε Μπραβο το S5.. την ειχε τη λειτουργια τοτε ή το εβαλες σαν εξτρα εφαρμογη τωρα? οχι φιλε Νικο καμια μοντιφικα καμια εξτρα εφαρμογη υπαρχει κανονικα αυτο στο S5 μια συσκευη 4 χρονων, ειναι αυτο που λεμε η Samsung ηταν παντα χρονια μπροστα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνω απολυτα νικο!!Παντως η στοκ καμερα εδωσε ρεστα.Εκαψε βεβαια μερικα σημεια αλλα εχει φοβερα χρωματα και λεπτομερεια. Στοκ και απο μενα Τζον!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- OnePlus 5T auto vs hdr+ όσο δυσκολεύουν οι συνθήκες το hdr+ δείχνει τα δόντια του IMG_20180314_184348 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr IMG_20180314_184106 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr IMG_20180314_184914 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr IMG_20180314_184922 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σωστα Βαγγελη αλλα προτιμω τη στοκ το ειπα και στον Τζον. Edited March 14, 2018 by Running_Rabbit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Lumia 950 xl proshot pro4 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 S5, με mode επιλεκτικη εστιαση 4 χρονια πριν, απλα σεβασμος!!!! 20180313_160209 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Άσε που οι φωτογραφίες από WP κανονικά δεν πρέπει να μπαίνουν εδώ γιατί πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Smartphones!! Τον τίτλο του thread δες. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Eκστασιάστηκα με 'κάπα' Βασίλη!!!!!:D:D:D Πολύ καλή φιλαράκι μην ακούς τίποτα κ τρίποδα να χρησιμοποιείς και ότι θες!!!Πολύ όμορφα χρώματα απλα μαγεια φιλαρακι Βασιλη, απλα μαγεια και χωρις μοντιφικα!!!!! ευγε ευχαριστω πολυ παιδιά.. άλλη μια long exposure 2018-03-14_09-10-15 by vasilis poun, on Flickr Edited March 14, 2018 by Running_Rabbit aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μπράβο Βασίλη όλες πολύ καλές! Η long exposure μου άρεσε πολύ!! Δυνατό το εργαλείο!! Don't mess with oneplus 5 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 S5, με mode επιλεκτικη εστιαση 4 χρονια πριν, απλα σεβασμος!!!! 20180313_160209 by marios86, on Flickr Λυπάμαι φίλε μου για αυτό που θα σου πω, Αλλά αυτή η φωτογραφία είναι ένα από τα πιο άθλια δείγματα επιλεκτικής εστίασης που έχουμε δει.. τώρα για ποιον σεβασμό μιλάς δεν μπορώ να καταλάβω. Το forum δεν είναι τσιφλίκι σας να γράφετε ότι βλακεία σας κατεβαίνει κουράζει πολύ αυτή η κατάσταση.. φτιάξτε ένα ξεχωριστό νήμα, μπείτε αυτά τα 4-5 άτομα που τσακώνεστε συνέχεια μεταξύ σας Και σφαχτείτε ελεύθερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Λυπάμαι φίλε μου για αυτό που θα σου πω, Αλλά αυτή η φωτογραφία είναι ένα από τα πιο άθλια δείγματα επιλεκτικής εστίασης που έχουμε δει.. τώρα για ποιον σεβασμό μιλάς δεν μπορώ να καταλάβω. Το forum δεν είναι τσιφλίκι σας να γράφετε ότι βλακεία σας κατεβαίνει κουράζει πολύ αυτή η κατάσταση.. φτιάξτε ένα ξεχωριστό νήμα, μπείτε αυτά τα 4-5 άτομα που τσακώνεστε συνέχεια μεταξύ σας Και σφαχτείτε ελεύθερα ευχαριστω πολυ για την κριτικη, ανεβασε μας κατι και εσυ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 νομιζω οτι σε ολες τις φωτο με τα λουλουδια δεν εχει καλη ευκρινεια. Επισης στη λεμονια μες το σπιτι (λεμονια δεν ειναι?) βλεπω το ιδιο. Στα ξυλα πιστευω ειναι οκ μονο. Ασχετο, σε ποια περιοχη ειναι οι φωτογραφιες? Λίγο έξω από Κόρινθο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 S5, με mode επιλεκτικη εστιαση 4 χρονια πριν, απλα σεβασμος!!!! Θα συμφωνήσω με τον kok1980. Κάκιστο αποτέλεσμα και ψεύτικο. Το Bokeh δεν είναι απλά θόλωμα κάποιου τμήματος της φωτογραφίας. Στο συγκεκριμένο δείγμα έχει θολώσει απλά κάποια τμήματα ... τυχαία. Μάλιστα παρουσιάζονται στο δεξί μέρος θολά τμήματα που είναι πιο κοντά στο επίπεδο εστίασης από άλλα πιο μακρυνά (σημείο πάνω δεξιά) που περιέργως φαίνονται καθαρά! [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Κινητό 4 γενιες πισω μην ξεχνάμε, επίσης θα ήθελα την κριτική απο τα νεα μέλη να γίνεται και στις υπόλοιπες φωτο που ποσταρονται γιατί μου φαίνεται επιλεκτική. Σαν την επιλεκτική εστιαση ενα πραμα. Παμε παρακάτω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Πολύ καλά light trails!!! Σε βοήθησε το σχετικό mode ή απλά κουμπωσες μεγάλη έκθεση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 ευχαριστω πολυ παιδιά.. άλλη μια long exposure 2018-03-14_09-10-15 by vasilis poun, on FlickrΡε φιλε τι έφτιαξες εδώ, αμα ήξερα ότι κάνει τέτοια θα το έπαιρνα αυτό ρε. Μαγεία απλα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Ρε φιλε τι έφτιαξες εδώ, αμα ήξερα ότι κάνει τέτοια θα το έπαιρνα αυτό ρε. Μαγεία απλα.. Shutter lag να μην είχε μόνο, σε όλα τα άλλα είναι παραπάνω από αξιοπρεπές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Κινητό 4 γενιες πισω μην ξεχνάμε, επίσης θα ήθελα την κριτική απο τα νεα μέλη να γίνεται και στις υπόλοιπες φωτο που ποσταρονται γιατί μου φαίνεται επιλεκτική. Σαν την επιλεκτική εστιαση ενα πραμα. Παμε παρακάτω. Δεν ήξερα να κάνω κριτική σε ότι ανεβαίνει μην τυχόν και παρεξηγηθεί κάποιος άμα κάνω το λάθος και ασχοληθώ με την δική του. Και τι οδηγία;;; είναι αυτή προς τα "νέα μέλη"; Υπάρχει επετηρίδα που δεν την ξέρουμε και βάζει κανόνες; Μην συμπεριφέρεστε κάποιοι λες και σας ανήκει το νήμα. Όποιος δεν αντέχει την κριτική καλό να μην ανεβάζει φωτογραφίες δημόσια. Έκανα ουσιαστική κριτική. Αν διαφωνείς με την κριτική αυτή καθ' αυτή, να το πεις. Αν συμφωνείς όμως στις παρατηρήσεις μου, τα υπόλοιπα που έγραψες δε θα έπρεπε να τα είχες γράψει. [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δεν ήξερα να κάνω κριτική σε ότι ανεβαίνει μην τυχόν και παρεξηγηθεί κάποιος άμα κάνω το λάθος και ασχοληθώ με την δική του. Και τι οδηγία;;; είναι αυτή προς τα "νέα μέλη"; Υπάρχει επετηρίδα που δεν την ξέρουμε και βάζει κανόνες; Μην συμπεριφέρεστε κάποιοι λες και σας ανήκει το νήμα. Όποιος δεν αντέχει την κριτική καλό να μην ανεβάζει φωτογραφίες δημόσια. Έκανα ουσιαστική κριτική. Αν διαφωνείς με την κριτική αυτή καθ' αυτή, να το πεις. Αν συμφωνείς όμως στις παρατηρήσεις μου, τα υπόλοιπα που έγραψες δε θα έπρεπε να τα είχες γράψει.Διαφωνω με την επιλεκτική κριτική, όσον αφορά την ουσία κανε οποία κριτική θέλεις εγω δεν έχω πρόβλημα σε αυτό αντιθέτως με αλλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 ευχαριστω πολυ για την κριτικη, ανεβασε μας κατι και εσυ... Ισχύει πάντως. Το θόλωμα είναι πολύ απότομο. Δεν γίνεται να μην το έχεις αντιληφθεί κι εσύ ο ίδιος. Τι πάει να πει "4 χρονών κινητό". 2014 είχαμε πριν 4 έτη, όχι 1995. Υπάρχουν τηλέφωνα πολύ παλιότερα από το S5 που του κάνουν πλάκα στην φωτογραφία. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 ευχαριστω πολυ για την κριτικη, ανεβασε μας κατι και εσυ... Λοιπόν το ότι επειδή δεν ανεβάζω δείγματα συχνά δεν σημαίνει ότι είμαι καινούργιο μέλος. Διαβάζω πολύ καιρό το νήμα.. και σε όσα έχω ανεβάσει δεν έγραψα ποτέ σεβασμός, και σε μία φωτογραφία που μάλιστα είναι άθλια.... Καταλαβαίνω απόλυτα όταν λες ότι πρέπει να κανω και σε άλλες περιπτώσεις κριτικη.. αλλά τουλάχιστον αφού κατηγορείς τους άλλους για κακές συμπεριφορές μην κάνεις και εσύ τα ίδια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Θα συμφωνήσω με τον kok1980. Κάκιστο αποτέλεσμα και ψεύτικο. Το Bokeh δεν είναι απλά θόλωμα κάποιου τμήματος της φωτογραφίας. Στο συγκεκριμένο δείγμα έχει θολώσει απλά κάποια τμήματα ... τυχαία. Μάλιστα παρουσιάζονται στο δεξί μέρος θολά τμήματα που είναι πιο κοντά στο επίπεδο εστίασης από άλλα πιο μακρυνά (σημείο πάνω δεξιά) που περιέργως φαίνονται καθαρά! qft ....... Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts