Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια έκδοση έχεις Γιάννη; βάλε την τελευταία arnova beta με nexus 6 auto

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την τελευταία beta του arnova έχω με nexus 6p προφίλ.

Don't mess with oneplus 5

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να καταλάβω κιόλας...γράφει κάπου στο νήμα ότι επιτρέπονται φωτό με συσκευές που κυκλοφόρησαν μέχρι πριν 6μήνες/1 χρόνο βαριά?

Γράφει κάπου πως ο σκοπός είναι να κάνουμε συγκριτικά για κάθε νέα συσκευή και από εκεί και πέρα τέλος?

Έχουμε κάπου λίστα με τις επιτρεπόμενες?

Εγώ, που το 950 ακόμα το γουστάρω, κι ακόμα κάνω την ίδια δουλειά για την οποία το αγόρασα, με λιγότερα μάλιστα θέματα, μπορώ να βάζω ή θα θεωρηθώ κλώνος και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο?

Μήπως να καταργήσουμε και τα αντίστοιχα νήματα των WP?

Πριν λίγο καιρό πρόλαβα βρισίδια, προσβολές, απειλές και χυδαιότητες εδώ μέσα...έπεσε σκούπα κι όλοι δεν ξέρουν δεν είδαν δεν άκουσαν για το φόνο.

Λυπάμαι που γράφω προσωπικά, αλλά όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους, τα 950/XL, ακόμα στέκονται φωτογραφικά στην κορυφαία 20δα, και μάλλον σε υψηλές θέσεις, χωρίς promo από επαγγελματίες, χωρίς πειραγμένα/ανύπαρκτα EXIF, κι όλα αυτά να καταπίνονται αμάσητα, κι όταν έρχεται η ώρα του "λογαριασμού", να μη μπορεί κανείς να πλησιάσει έστω τα "δείγματα".

Να μετράω αντίστροφα, κι εγώ?

Μακραν το πιο σωστο σχολιο που εχει γραφει.

Το Lumia 950 παραμενει στις κορυφαιες καμερες παροτι εχουν περασει 3 χρονια απο την κυκλοφορια του.

Κάθησα κι έβγαλα μερικές,προσέχοντας να είναι καθαρός ο φακός και όσο γίνεται πιο σταθερές. Στο χέρι βέβαια,ούτε τρίποδα ούτε τετράποδα.

https://farm5.staticflickr.com/4786/38993465960_cbb8dab8e3_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr

https://farm5.staticflickr.com/4783/40803441281_5d6ff9f306_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr

https://farm5.staticflickr.com/4783/38993455820_4bef4cc6b4_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr

https://farm5.staticflickr.com/4772/25931946877_8e7228b0ef_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr

https://farm5.staticflickr.com/4784/25931930847_49e5f2f6f7_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr

https://farm5.staticflickr.com/4780/26933318528_ce08a2ff04_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr

https://farm5.staticflickr.com/4784/26933311318_fc5c06a5b9_c.jpg[/]HTC u ultra by SigmaDelta GR, on Flickr

Εξ αρχής οι φωτογραφίες σου ηταν μια χαρά,ακόμα και αυτή με το το σχετικά θόλο τραπεζάκι,λόγω εστίασης σε ποιο μακρινό σημειο.....

Στις άκριες εχει απο οτι φαίνεται το ιδιο πρόβλημα με το HTC10 που κρατούσε καθαρό μονο το κέντρο της φωτογραφίας.

Edited by Running_Rabbit

Honor 9

auto

#χεράτη#no tripods#no tetrapods#no EV downloading#no modifika#sevasmos#tinaftore

39914115235_b435fb1f71_c.jpg2018-03-14_07-14-03 by vasilis poun, on Flickr

Eκστασιάστηκα με 'κάπα' Βασίλη!!!!!:D:D:D Πολύ καλή φιλαράκι μην ακούς τίποτα κ τρίποδα να χρησιμοποιείς και ότι θες!!!Πολύ όμορφα χρώματα

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

S8 Plus Auto

http://i63.tinypic.com/2qbaghu.jpg

Μακραν η καλυτερη σου φωτο φιλε scorpio3 αψογη σε ολα συνοψιζει πληρως την κατασταση, καφεδακι ποτε θα πιουμε??

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Honor 9

auto

39914115235_b435fb1f71_c.jpg2018-03-14_07-14-03 by vasilis poun, on Flickr

απλα μαγεια φιλαρακι Βασιλη, απλα μαγεια και χωρις μοντιφικα!!!!! ευγε

Μπραβο το S5.. την ειχε τη λειτουργια τοτε ή το εβαλες σαν εξτρα εφαρμογη τωρα?

οχι φιλε Νικο καμια μοντιφικα καμια εξτρα εφαρμογη υπαρχει κανονικα αυτο στο S5 μια συσκευη 4 χρονων, ειναι αυτο που λεμε η Samsung ηταν παντα χρονια μπροστα

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Συμφωνω απολυτα νικο!!Παντως η στοκ καμερα εδωσε ρεστα.Εκαψε βεβαια μερικα σημεια αλλα εχει φοβερα χρωματα και λεπτομερεια.

Στοκ και απο μενα Τζον!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

OnePlus 5T auto vs hdr+ όσο δυσκολεύουν οι συνθήκες το hdr+ δείχνει τα δόντια του

39913715595_8848a49488_c.jpgIMG_20180314_184348 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

39913731835_9fdb428bee_c.jpgIMG_20180314_184106 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

25937224257_3330b1b4c6_c.jpgIMG_20180314_184914 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

40808651501_8e02843cfc_c.jpgIMG_20180314_184922 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σωστα Βαγγελη αλλα προτιμω τη στοκ το ειπα και στον Τζον.

Edited by Running_Rabbit

Άσε που οι φωτογραφίες από WP κανονικά δεν πρέπει να μπαίνουν εδώ γιατί πλέον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Smartphones!!

Τον τίτλο του thread δες.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Eκστασιάστηκα με 'κάπα' Βασίλη!!!!!:D:D:D Πολύ καλή φιλαράκι μην ακούς τίποτα κ τρίποδα να χρησιμοποιείς και ότι θες!!!Πολύ όμορφα χρώματα

απλα μαγεια φιλαρακι Βασιλη, απλα μαγεια και χωρις μοντιφικα!!!!! ευγε

ευχαριστω πολυ παιδιά.. άλλη μια long exposure

40768799692_bf284058fa_c.jpg2018-03-14_09-10-15 by vasilis poun, on Flickr

Edited by Running_Rabbit
aka bill_thes

Μπράβο Βασίλη όλες πολύ καλές! Η long exposure μου άρεσε πολύ!!

Δυνατό το εργαλείο!!

Don't mess with oneplus 5

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

S5, με mode επιλεκτικη εστιαση 4 χρονια πριν, απλα σεβασμος!!!!

40803038761_6bb2972260_c.jpg20180313_160209 by marios86, on Flickr

Λυπάμαι φίλε μου για αυτό που θα σου πω, Αλλά αυτή η φωτογραφία είναι ένα από τα πιο άθλια δείγματα επιλεκτικής εστίασης που έχουμε δει.. τώρα για ποιον σεβασμό μιλάς δεν μπορώ να καταλάβω. Το forum δεν είναι τσιφλίκι σας να γράφετε ότι βλακεία σας κατεβαίνει κουράζει πολύ αυτή η κατάσταση.. φτιάξτε ένα ξεχωριστό νήμα, μπείτε αυτά τα 4-5 άτομα που τσακώνεστε συνέχεια μεταξύ σας Και σφαχτείτε ελεύθερα

Λυπάμαι φίλε μου για αυτό που θα σου πω, Αλλά αυτή η φωτογραφία είναι ένα από τα πιο άθλια δείγματα επιλεκτικής εστίασης που έχουμε δει.. τώρα για ποιον σεβασμό μιλάς δεν μπορώ να καταλάβω. Το forum δεν είναι τσιφλίκι σας να γράφετε ότι βλακεία σας κατεβαίνει κουράζει πολύ αυτή η κατάσταση.. φτιάξτε ένα ξεχωριστό νήμα, μπείτε αυτά τα 4-5 άτομα που τσακώνεστε συνέχεια μεταξύ σας Και σφαχτείτε ελεύθερα

ευχαριστω πολυ για την κριτικη, ανεβασε μας κατι και εσυ...

νομιζω οτι σε ολες τις φωτο με τα λουλουδια δεν εχει καλη ευκρινεια.

Επισης στη λεμονια μες το σπιτι (λεμονια δεν ειναι?) βλεπω το ιδιο.

Στα ξυλα πιστευω ειναι οκ μονο.

Ασχετο, σε ποια περιοχη ειναι οι φωτογραφιες?

Λίγο έξω από Κόρινθο.

S5, με mode επιλεκτικη εστιαση 4 χρονια πριν, απλα σεβασμος!!!!

Θα συμφωνήσω με τον kok1980.

Κάκιστο αποτέλεσμα και ψεύτικο.

Το Bokeh δεν είναι απλά θόλωμα κάποιου τμήματος της φωτογραφίας.

Στο συγκεκριμένο δείγμα έχει θολώσει απλά κάποια τμήματα ... τυχαία.

Μάλιστα παρουσιάζονται στο δεξί μέρος θολά τμήματα που είναι πιο κοντά στο επίπεδο εστίασης από άλλα πιο μακρυνά (σημείο πάνω δεξιά) που περιέργως φαίνονται καθαρά!

Κινητό 4 γενιες πισω μην ξεχνάμε, επίσης θα ήθελα την κριτική απο τα νεα μέλη να γίνεται και στις υπόλοιπες φωτο που ποσταρονται γιατί μου φαίνεται επιλεκτική.

Σαν την επιλεκτική εστιαση ενα πραμα.

Παμε παρακάτω.

ευχαριστω πολυ παιδιά.. άλλη μια long exposure

40768799692_bf284058fa_c.jpg2018-03-14_09-10-15 by vasilis poun, on Flickr

Ρε φιλε τι έφτιαξες εδώ, αμα ήξερα ότι κάνει τέτοια θα το έπαιρνα αυτό ρε.

Μαγεία απλα..

Ρε φιλε τι έφτιαξες εδώ, αμα ήξερα ότι κάνει τέτοια θα το έπαιρνα αυτό ρε.

Μαγεία απλα..

Shutter lag να μην είχε μόνο, σε όλα τα άλλα είναι παραπάνω από αξιοπρεπές

Κινητό 4 γενιες πισω μην ξεχνάμε, επίσης θα ήθελα την κριτική απο τα νεα μέλη να γίνεται και στις υπόλοιπες φωτο που ποσταρονται γιατί μου φαίνεται επιλεκτική.

Σαν την επιλεκτική εστιαση ενα πραμα.

Παμε παρακάτω.

Δεν ήξερα να κάνω κριτική σε ότι ανεβαίνει μην τυχόν και παρεξηγηθεί κάποιος άμα κάνω το λάθος και ασχοληθώ με την δική του.

Και τι οδηγία;;; είναι αυτή προς τα "νέα μέλη";

Υπάρχει επετηρίδα που δεν την ξέρουμε και βάζει κανόνες;

Μην συμπεριφέρεστε κάποιοι λες και σας ανήκει το νήμα.

Όποιος δεν αντέχει την κριτική καλό να μην ανεβάζει φωτογραφίες δημόσια.

Έκανα ουσιαστική κριτική. Αν διαφωνείς με την κριτική αυτή καθ' αυτή, να το πεις.

Αν συμφωνείς όμως στις παρατηρήσεις μου, τα υπόλοιπα που έγραψες δε θα έπρεπε να τα είχες γράψει.

Δεν ήξερα να κάνω κριτική σε ότι ανεβαίνει μην τυχόν και παρεξηγηθεί κάποιος άμα κάνω το λάθος και ασχοληθώ με την δική του.

Και τι οδηγία;;; είναι αυτή προς τα "νέα μέλη";

Υπάρχει επετηρίδα που δεν την ξέρουμε και βάζει κανόνες;

Μην συμπεριφέρεστε κάποιοι λες και σας ανήκει το νήμα.

Όποιος δεν αντέχει την κριτική καλό να μην ανεβάζει φωτογραφίες δημόσια.

Έκανα ουσιαστική κριτική. Αν διαφωνείς με την κριτική αυτή καθ' αυτή, να το πεις.

Αν συμφωνείς όμως στις παρατηρήσεις μου, τα υπόλοιπα που έγραψες δε θα έπρεπε να τα είχες γράψει.

Διαφωνω με την επιλεκτική κριτική, όσον αφορά την ουσία κανε οποία κριτική θέλεις εγω δεν έχω πρόβλημα σε αυτό αντιθέτως με αλλους.

Ισχύει πάντως. Το θόλωμα είναι πολύ απότομο. Δεν γίνεται να μην το έχεις αντιληφθεί κι εσύ ο ίδιος.

Τι πάει να πει "4 χρονών κινητό". 2014 είχαμε πριν 4 έτη, όχι 1995.

Υπάρχουν τηλέφωνα πολύ παλιότερα από το S5 που του κάνουν πλάκα στην φωτογραφία.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Λοιπόν το ότι επειδή δεν ανεβάζω δείγματα συχνά δεν σημαίνει ότι είμαι καινούργιο μέλος. Διαβάζω πολύ καιρό το νήμα.. και σε όσα έχω ανεβάσει δεν έγραψα ποτέ σεβασμός, και σε μία φωτογραφία που μάλιστα είναι άθλια.... Καταλαβαίνω απόλυτα όταν λες ότι πρέπει να κανω και σε άλλες περιπτώσεις κριτικη.. αλλά τουλάχιστον αφού κατηγορείς τους άλλους για κακές συμπεριφορές μην κάνεις και εσύ τα ίδια...

Θα συμφωνήσω με τον kok1980.

Κάκιστο αποτέλεσμα και ψεύτικο.

Το Bokeh δεν είναι απλά θόλωμα κάποιου τμήματος της φωτογραφίας.

Στο συγκεκριμένο δείγμα έχει θολώσει απλά κάποια τμήματα ... τυχαία.

Μάλιστα παρουσιάζονται στο δεξί μέρος θολά τμήματα που είναι πιο κοντά στο επίπεδο εστίασης από άλλα πιο μακρυνά (σημείο πάνω δεξιά) που περιέργως φαίνονται καθαρά!

qft

.......

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...