Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το mi mix 2 ειναι χειροτερο απο note 3 και 5s; Ξερουμε; Sent from my iPhone using Tapatalk ProΠροφανώς φίλε μου. Δυστυχώς αλλά η τεχνολογία που έχει πάνω το 5s δύσκολα θα ξανά υπάρξει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Προφανώς φίλε μου. Δυστυχώς αλλά η τεχνολογία που έχει πάνω το 5s δύσκολα θα ξανά υπάρξει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κριμα και ειναι τοσο ωραιο κινητο το mi mix 2... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 950 XL WB Daylight WP_20180106_16_20_50_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20180106_16_20_42_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Κριμα και ειναι τοσο ωραιο κινητο το mi mix 2... Sent from my iPhone using Tapatalk ProΚρίμα πραγματικά. Εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το mi5s που εξηγεί γιατί είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό που έχει υπάρξει ποτέ και που δεν θα ξανά υπάρξει αντάξιο του ποτέ. http://www.gizbeat.com/11006/xiaomi-mi5s-has-sony-imx378-now-considered-the-best-mobile-camera-sensor-in-the-world/ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 11, 2018 by Vlasismiriagos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με επιασε στον υπνο το τρολ. Κανενας σοβαρη απαντηση mi mix 2 vs note3; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Με επιασε στον υπνο το τρολ. Κανενας σοβαρη απαντηση mi mix 2 vs note3; Sent from my iPhone using Tapatalk ProΔιάβασες το άρθρο; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το mi mix 2 ειναι χειροτερο απο note 3 και 5s; Ξερουμε; Sent from my iPhone using Tapatalk ProΚαποιοι θα σου πουν οτι το 5ς είναι οτι καλύτερο έχει βγει μέχρι σήμερα. Εγω θεωρώ το νοτε 3 καλύτερο απο τα 3 με οσα ειδαμε. Το μι μιξ το θεωρώ ισαξιο με το 5ς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καποιοι θα σου πουν οτι το 5ς είναι οτι καλύτερο έχει βγει μέχρι σήμερα. Εγω θεωρώ το νοτε 3 καλύτερο απο τα 3 με οσα ειδαμε. Το μι μιξ το θεωρώ ισαξιο με το 5ς. Θενξ marios! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Διάβασες το άρθρο; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το άρθρο είναι του 2016. Έχουμε 2018. Για τότε ίσχυαν αυτά. Μετά από 1,5 χρόνο έχουν ξεπεραστεί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 950 XL WB Daylight WP_20180106_16_20_50_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20180106_16_20_42_Pro by Nikos Manousakis, on FlickrΔυστυχώς το πούλησα με βαριά καρδιά την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν άντεξα το store και ότι έπρεπε να ρυθμίζω το auto balance χειροκίνητα. Σούπερ.. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εν το μεταξύ με το ζόρι έχουμε δει 2-3 δείγματα από το mi mix 2 εδώ μέσα. Σε αμεσα συγκριτικά που χω δει από άλλα forums, αν και κατωτερο από mi5s, μια χαρά τα παει. Και από οσο ξέρω εχει ίδιο αισθητήρα και ois με mi note 3 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το mi mix 2 ειναι χειροτερο απο note 3 και 5s; Ξερουμε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Καλησπερα, ναι ειναι χειροτερο στο επιβεβαιωνω και εγω σαν κατοχος....για τα αλλα δυο το mi note 3 νομιζω σε γενικες γραμμες βγαζει πιο καλες φωτογραφιες αλλα κανενα απο τα xiaomi δεν φτανει ναυαρχιδες τυπου note 8,s8,htc 11 κτλ(προσωπικη γνωμη παντα). Γιατι φωτογραφια δεν ειναι μονο οι βραδυνες ληψεις. Αντρεα σε βλεπω σε λιγο καιρο με το mi note 3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Εν το μεταξύ με το ζόρι έχουμε δει 2-3 δείγματα από το mi mix 2 εδώ μέσα. Σε αμεσα συγκριτικά που χω δει από άλλα forums, αν και κατωτερο από mi5s, μια χαρά τα παει. Και από οσο ξέρω εχει ίδιο αισθητήρα και ois με mi note 3 .Αντρέα, υπάρχουν χιλιάδες reviews εκεί έξω. Δεν περιμένουν όλοι τον κυρ Κώστα και τον κυρ Γιάννη του myphone να ανεβάσει το μπαλκόνι του για να βγάλουν συμπέρασμα για κάποια συσκευή. Για μένα και για τον υπόλοιπο τεχνολογικό κόσμο είναι πολύ κατώτερο από το 5s. Δυστυχώς η Xiaomi απογοήτευσε με το mi mix 2, όχι μόνο στην κάμερα που έπρεπε απλά να βάλει αυτά που έχει το 5s, αλλά και σε άλλους τομείς. Έχασε την ευκαιρία της η Xiaomi. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 11, 2018 by Vlasismiriagos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Εν το μεταξύ με το ζόρι έχουμε δει 2-3 δείγματα από το mi mix 2 εδώ μέσα. Σε αμεσα συγκριτικά που χω δει από άλλα forums, αν και κατωτερο από mi5s, μια χαρά τα παει. Και από οσο ξέρω εχει ίδιο αισθητήρα και ois με mi note 3 . Αντρεα λογω υπερβολικου φορτου εργασιας δεν μπορω να ανεβασω τις φωτογραφιες που εχω βγαλει(ειναι αρκετες).:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το άρθρο είναι του 2016. Έχουμε 2018. Για τότε ίσχυαν αυτά. Μετά από 1,5 χρόνο έχουν ξεπεραστεί. Σωστό αν και το άρθρο κιόλας υποθέτει ότι θα είναι καλό το mi5s Διάβασες το άρθρο; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εσύ που το πόσταρες, το διάβασες; Που στο 2 χρόνων άρθρο (λες και σταμάτησε η τεχνολογία στο 2016), λέει το συμπέρασμα που έβγαλες για το mi5s (είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό που έχει υπάρξει ποτέ και που δεν θα ξανά υπάρξει αντάξιο του ποτέ!!!!); Να σε βοηθήσω εγώ....Πουθενά... Λέει ότι ο σένσορας της Sony είναι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο καλύτερος. Και ότι τα καλύτερα είναι το Pixel και το S7 και αφού θαααα έχει και το Xiaomi ίδιο σένσορα με το Pixel, ε μπορεί και να είναι παραπλήσιο.... Δεν έχει γίνει καν τεστ στο συγκεκριμένο άρθρο το mi5s.... [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σωστό αν και το άρθρο κιόλας υποθέτει ότι θα είναι καλό το mi5s Εσύ που το πόσταρες, το διάβασες; Που στο 2 χρόνων άρθρο (λες και σταμάτησε η τεχνολογία στο 2016), λέει το συμπέρασμα που έβγαλες για το mi5s (είναι το καλύτερο φωτογραφικό κινητό που έχει υπάρξει ποτέ και που δεν θα ξανά υπάρξει αντάξιο του ποτέ!!!!); Να σε βοηθήσω εγώ....Πουθενά... Λέει ότι ο σένσορας της Sony είναι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο καλύτερος. Και ότι τα καλύτερα είναι το Pixel και το S7 και αφού θαααα έχει και το Xiaomi ίδιο σένσορα με το Pixel, ε μπορεί και να είναι παραπλήσιο.... Δεν έχει γίνει καν τεστ στο συγκεκριμένο άρθρο το mi5s....Ρε παιδιά, απλά με όλα αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα έχω παρασυρθεί κι εγώ. Έχω το S8+ όπως προείπα μαζί με 5Τ και G6. Πιστεύεις ότι είναι κατώτερα από το mi5s στο θέμα φωτογραφίας; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μιλάς για τα ίδια reviews που θαβαν το mi note 2? Πόση διαφορά πια να έχει το mi mix 2 στις νυχτερινές από mi6/mi note 3? Μόνο στο διάφραγμα χάνει. Θα ανεβάσω τα συγκριτικά του παιδιού και ας λέγεται κυρ Βασίλης... Παρεμπιπτόντως δεν χρειάζεται ούτε να τρολαρεις ούτε να σε τόσο επιθετικός. Κουβέντα κάνουμε :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μιλάς για τα ίδια reviews που θαβαν το mi note 2? Πόση διαφορά πια να έχει το mi mix 2 στις νυχτερινές από mi6/mi note 3? Μόνο στο διάφραγμα χάνει. Θα ανεβάσω τα συγκριτικά του παιδιού και ας λέγεται κυρ Βασίλης... Παρεμπιπτόντως δεν χρειάζεται ούτε να τρολαρεις ούτε να σε τόσο επιθετικός. Κουβέντα κάνουμε :)Κανείς δεν τρολλάρει. Απλά θέλω το καλύτερο φωτοκινητο που υπάρχει και επειδή έχω απογοητευτεί από τα υπόλοιπα βλέπω πως μόνο το 5s μπορεί να μου προσφέρει την φωτογραφική εμπειρία που ψάχνω. Και μαζεύω γνώμες. Κακό είναι; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 11, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Προφανώς και δεν θα στη προσφέρει. Και δεν θα στη προσφέρει ούτε και ως κινητό. Την άποψη μου την έχω γράψει πολλές φορές. Κάπου κοντά στο oneplus 3t υπολόγισε ότι είναι αλλά με παραπάνω ευκολία λήψης (έχει υψηλό shutter speed). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Κανείς δεν τρολλάρει. Απλά θέλω το καλύτερο φωτοκινητο που υπάρχει και επειδή έχω απογοητευτεί από τα υπόλοιπα βλέπω πως μόνο το 5s μπορεί να μου προσφέρει την φωτογραφική εμπειρία που ψάχνω. Και μαζεύω γνώμες. Κακό είναι; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παρε το u11.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Προφανώς και δεν θα στη προσφέρει. Και δεν θα στη προσφέρει ούτε και ως κινητό. Την άποψη μου την έχω γράψει πολλές φορές. Κάπου κοντά στο oneplus 3t υπολόγισε ότι είναι αλλά με παραπάνω ευκολία λήψης (έχει υψηλό shutter speed).Καπου εκεί θα το τοποθετουσα και εγω λιγο πάνω κάτω αλλά εκει παίζει γενικα. @Βλαση απο αυτά που έχεις αυστηρά και μόνο το pixel 2 μπορεί να σου δώσει το κάτι παραπάνω. Τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καπου εκεί θα το τοποθετουσα και εγω λιγο πάνω κάτω αλλά εκει παίζει γενικα. @Βλαση απο αυτά που έχεις αυστηρά και μόνο το pixel 2 μπορεί να σου δώσει το κάτι παραπάνω. Τέλος.Μάριε θέλω manual. Θεωρώ ότι σοβαρό φωτοκινητο χωρίς manual απλά δεν υφίσταται. Γι αυτό θεωρώ το mi5s την κορυφή των φωτοκινητών. Βλέπω και κάτι βιντεάκια τώρα στο youtube κι έχω χαζέψει με την τεχνολογία που κουβαλάει. Όσων αφορά το u11 που αναφέρθηκε πιο πάνω είχαν ανέβει στο παρελθόν συγκριτικά με το note 8 που ουσιαστικά έχει την κάμερα του s8 και το note έκανε πλάκα θυμάμαι. Άσε που αν δεν ρυθμίζες χειροκίνητα την έκθεση έκαιγε τα πάντα από φωτεινές πηγές. Δεν βοηθάτε παιδιά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Μάριε θέλω manual. Θεωρώ ότι σοβαρό φωτοκινητο χωρίς manual απλά δεν υφίσταται. Γι αυτό θεωρώ το mi5s την κορυφή των φωτοκινητών. Βλέπω και κάτι βιντεάκια τώρα στο youtube κι έχω χαζέψει με την τεχνολογία που κουβαλάει. Όσων αφορά το u11 που αναφέρθηκε πιο πάνω είχαν ανέβει στο παρελθόν συγκριτικά με το note 8 που ουσιαστικά έχει την κάμερα του s8 και το note έκανε πλάκα θυμάμαι. Άσε που αν δεν ρυθμίζες χειροκίνητα την έκθεση έκαιγε τα πάντα από φωτεινές πηγές. Δεν βοηθάτε παιδιά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γι αυτό θεωρώ το mi5s την κορυφή των φωτοκινητών. Εαν θυμαμαι καλα εσυ το κοροιδευες το Xiaomi mi5s. Τωρα ξαφνικα μεσα σε λιγες ωρες εγινε κορυφη??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Γι αυτό θεωρώ το mi5s την κορυφή των φωτοκινητών. Εαν θυμαμαι καλα εσυ το κοροιδευες το Xiaomi mi5s. Τωρα ξαφνικα μεσα σε λιγες ωρες εγινε κορυφη??? Ναι φίλε. Δεν πιστεύω στα μάτια μου με αυτά που βλέπω στο youtube. Γι αυτό θα τα πουλήσω όλα και θα πάω στην καλύτερη κάμερα που υπάρχει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Ναι φίλε. Δεν πιστεύω στα μάτια μου με αυτά που βλέπω στο youtube. Γι αυτό θα τα πουλήσω όλα και θα πάω στην καλύτερη κάμερα που υπάρχει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πουλαω το δικο μου αμα θες...ειναι και φτηνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts