babill2004 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εγω θα έλπιζα πάντως να τολμούσε κάποια εταιρία από τις "μεγάλες" να βγάλει και ένα φωτογραφικό μοντέλο αλλά Panasonic cm1 me xenon φυσικά, 5,5''+ οθόνη αλλά και απολύτως συγχρονισμένο με τα σημερινά δεδομένα μιας top συσκευής. Θα ήταν λίγο bulky φυσικά, αλλά όχι και τόσο που να μην είχε τύχη.... Το κακό με το πιο πάνω εγχείρημα είναι ότι θα αποτελούσε μέτρο σύγκρισης (στα φωτογραφικά δεδομένα) για μερικά χρόνια με ότι νέο έβγαινε και δεν θα μπορύσε ουσιαστικά να ξεπεραστεί. "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Δυστυχώς ποντάρουν πλέον στο computational photography, κυρίως η Google με το HDR+, και ακολουθούν και οι υπόλοιποι. Δεν φαίνεται να υπάρχει και σοβαρό (από άποψη κέρδους) κοινό για υβρίδια τύπου CM1 δηλαδή... Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) το θεωρω αδυνατο να γινει αυτό καθως 1 πονταρουν στο κομματι που ειπε ο Βαγγελης και 2 θα ειναι εκτός του trend της εποχης. slim design, bezel less οθονες κτλ, αυτα θελει και αγοραζει ο κοσμός. εκτος απο μερικους ''μανιακούς'' σε φορουμ που ασχολουνται σε βαθος δεν θα εχουν αλλες πωλησεις. Edited December 21, 2017 by marios_ch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Για το xenon φλας συμφωνώ. Θυμάμαι στη κάμερα του avatar μου (k800) το φλας έσωζε πολύ τη κατάσταση. Καμία σχέση το led με το xenon φλας. Τώρα για τον αισθητήρα θα συμφωνήσω με το @konakis. Η χρυσή τομή είναι κάπου εκεί. Είτε θα βάλεις λιγο μεγαλύτερο αισθητήρα με στενότερο διάφραγμα (τύπου google pixel που έχει f2.0 σε 1/2.3) είτε μικρότερο αισθητήρα με μεγαλύτερο διάφραγμα (τύπου s7). Ίσως να ήταν καλος συνδιασμός αισθητήρας τύπου 1/1.7 με διάφραγμα f2.4 χωρίς να γίνεται πολύ ογκώδες. Νομίζω την έχουμε δει αυτή την υλοποίηση και στο cm1? Τέσπα, θα συμφωνήσω με το Βαγγέλη ότι οι εταίρειες βγάζουν περισσότερο βάσει τι πουλάει παρά το τι είναι καλύτερο. Έτσι χαντακώνει τις κάμερες της και η sony στα xpera με τα πολλά mpixels... έτσι ξεκίνησε και η lg να μικραίνει τους αισθητήρες απλά βάζοντας μεγαλύτερο διάφραγμα... Πιστεύετε ότι ο κόσμος ξέρει τι πάει να πει αισθητήρας; Πες του ότι έχει f1.8 και θα ενθουσιαστεί... άντε να του εξηγήσεις ότι η διαφορά με f2.0 είναι σαν να βαλες το shutter speed απο 1/12 σε 1/9. Αλλά θα μου πεις ότι εδώ reviewers δεν ξέρουν και γράφουν πχ βελτίωση στις ημερήσεις λόγω του ανοιχτού διαφράγματος ή Ois (που χεις shutter speed 1/1000) ... και θα ξέρει το απλο καταναλωτικό κοινό; Edited December 21, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Oneplus 5t Auto, point and shoot 5Τ by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Samsung Galaxy S8+ point and shoot S8+ by Vlasis Miriagkos - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Για το xenon φλας συμφωνώ. Θυμάμαι στη κάμερα του avatar μου (k800) το φλας έσωζε πολύ τη κατάσταση. Καμία σχέση το led με το xenon φλας. Τώρα για τον αισθητήρα θα συμφωνήσω με το @konakis. Η χρυσή τομή είναι κάπου εκεί. Είτε θα βάλεις λιγο μεγαλύτερο αισθητήρα με στενότερο διάφραγμα (τύπου google pixel που έχει f2.0 σε 1/2.3) είτε μικρότερο αισθητήρα με μεγαλύτερο διάφραγμα (τύπου s7). Ίσως να ήταν καλος συνδιασμός αισθητήρας τύπου 1/1.7 με διάφραγμα f2.4 χωρίς να γίνεται πολύ ογκώδες. Νομίζω την έχουμε δει αυτή την υλοποίηση και στο cm1? Τέσπα, θα συμφωνήσω με το Βαγγέλη ότι οι εταίρειες βγάζουν περισσότερο βάσει τι πουλάει παρά το τι είναι καλύτερο. Έτσι χαντακώνει τις κάμερες της και η sony στα xpera με τα πολλά mpixels... έτσι ξεκίνησε και η lg να μικραίνει τους αισθητήρες απλά βάζοντας μεγαλύτερο διάφραγμα... Πιστεύετε ότι ο κόσμος ξέρει τι πάει να πει αισθητήρας; Πες του ότι έχει f1.8 και θα ενθουσιαστεί... άντε να του εξηγήσεις ότι η διαφορά με f2.0 είναι σαν να βαλες το shutter speed απο 1/12 σε 1/9. Αλλά θα μου πεις ότι εδώ reviewers δεν ξέρουν και γράφουν πχ βελτίωση στις ημερήσεις λόγω του ανοιχτού διαφράγματος ή Ois (που χεις shutter speed 1/1000) ... και θα ξέρει το απλο καταναλωτικό κοινό; Το xenon ειναι αναντικαταστατο.Και 5 Led να βαλεις πανω δεν προκειται να το πιασεις σε αποδοση. Δυστυχως ομως η εξελιξη των smartphones...οδηγησε και στην εξαφανιση του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ενδιαφέρουσα η φωτο του OP5t. Δεν φτάνει σε λεπτομέρεια τo S8+ αλλά προσπαθεί έστω σαν Μια απορία: οι δυο φακοί πλέον πώς συνεργάζονται; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα και αυτόματα περνάει στον δεύτερο φακό; Ή έχεις χειροκίνητη επιλογή; Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ενδιαφέρουσα η φωτο του OP5t. Δεν φτάνει σε λεπτομέρεια τo S8+ αλλά προσπαθεί έστω σαν Μια απορία: οι δυο φακοί πλέον πώς συνεργάζονται; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα και αυτόματα περνάει στον δεύτερο φακό; Ή έχεις χειροκίνητη επιλογή;Όχι δεν έχεις χειροκίνητη. Κάνει αυτόματα την εναλλαγή μόλις το στρέψεις σε σκοτεινή περιοχή. Το καταλαβαίνεις από ένα ανεπαίσθητο λαγκ που κάνει την ώρα που αλλάζει φακούς... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 δεν θα μπορούσε να λείπει ο Master Yoda από την συλλογή. S8+, επιλεκτική εστίαση 20171221_122524 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 AUTO 20171221_081948 by KOSTAS MIHALIS, on Flickr GOOGLE CAMERA HDR + IMG_20171221_082027 by KOSTAS MIHALIS, on Flickr SAMSUNG, ZOOM 2X 20171221_081957 by KOSTAS MIHALIS, on Flickr SAMSUNG, ZOOM 4X 20171221_082011 by KOSTAS MIHALIS, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 (edited) Μιας και κάνουμε όνειρα... Ένας αισθητήρας με μεγάλο μέγεθος και κλειστό σχετικά διαφραγμα όπου θα έδινε τις λεπτομέρειες και το βάθος πεδίου, και ένας μικρός κλασσικός αισθητήρας που έδινε τα bokeh και θα δούλευε συμπληρωματικά! Ίσως επομένως εδώ να μην υπήρχε ακριβώς ανάγκη για αισθητήρα 1 ίντσας αλλά και λίγο μικρότερο μιας και θα υπάρχει συνδυασμός! Θα είναι κάπως έτσι βέβαια η πλάτη... :blink: Edited December 21, 2017 by Abdalis_3k60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Με τα σημερινά δεδομένα το θεωρώ απίθανο να βάλουν αισθητήρα μιας ίντσας σε κινητό.... βαριά βαριά 1/1.7 Κι αυτό χλωμό και πάλι κατά την γνώμη μου. Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Με τα σημερινά δεδομένα το θεωρώ απίθανο να βάλουν αισθητήρα μιας ίντσας σε κινητό.... βαριά βαριά 1/1.7 Κι αυτό χλωμό και πάλι κατά την γνώμη μου.Καλα φίλε θεωρώ και εγω τον αισθητηρα 1 ιντσας τον ορισμό του αισθητήρα απλά μάλλον θα μείνουμε στα όνειρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 mi5s hdr+ IMG_20171221_114252 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Θέλουμε μεγάλο αισθητήρα λέμε :) Να βάλω και εγώ μερικές μιας και πιάσαμε πολύ μπλα μπλα για τους αισθητήρες, έτσι για προσωπική εξηλεωση :) Nexus 5X auto Nexus 5X auto by Jim Zak, on Flickr Huawei P10 Lite auto Huawei P10 Lite auto by Jim Zak, on Flickr Και οι 2 παραπάνω μέσα από το τζάμι. Huawei P10 Lite manual 1/10 iso 100 Huawei P10 Lite by Jim Zak, on Flickr Huawei P10 Lite manual 0.3sec iso 100 στο χέρι Huawei P10 Lite by Jim Zak, on Flickr Huawei P10 Lite με κάποιο mode δεν θυμάμαι... Huawei P10 Lite by Jim Zak, on Flickr Και μιας και είχε πάει η κουβέντα στα xenon flash... Nexus 5X HDR+ Nexus 5X by Jim Zak, on Flickr Nexus 5X HDR+ Nexus 5X by Jim Zak, on Flickr Και η βιντεοκάμερα μου που ξεθαψα από την αποθήκη παρέα με το sony ericsson K850i Nexus 5X HDR+ Nexus 5X by Jim Zak, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Mi note 3 Auto Μπορει να ηταν μερα αλλα ηταν αρκετα σκοτεινα μεσα στο σπιτι και επελεξε ΗΗΤ IMG_20171221_133534_HHT by Guardian, on Flickr Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Mi note 3 Auto Μπορει να ηταν μερα αλλα ηταν αρκετα σκοτεινα μεσα στο σπιτι και επελεξε ΗΗΤ [ig]https://farm5.staticflickr.com/4600/38492114084_23edfd410a_c.jpg[/ig]IMG_20171221_133534_HHT by Guardian, on Flickr Εντάξει Γιάννη το κομμάτι με το δέντρο απλα δεν υπάρχει, πολύ μου άρεσε η συσκευή αυτή!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εντάξει Γιάννη το κομμάτι με το δέντρο απλα δεν υπάρχει, πολύ μου άρεσε η συσκευή αυτή!!Ήταν τόσο καλή Μάριε? Εμένα μου φένετε αρκετά καλή ειδικά το δέντρο όπως είπες. Η συσκευή είναι η καλύτερη που έχω πιάσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Don't mess with mi note 3 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ήταν τόσο καλή Μάριε? Εμένα μου φένετε αρκετά καλή ειδικά το δέντρο όπως είπες. Η συσκευή είναι η καλύτερη που έχω πιάσει στα χέρια μου τα τελευταία χρόνια. Don't mess with mi note 3Το κομμάτι με το δέντρο είναι κορυφή Γιάννη, στα υπόλοιπα ίσως ήθελε λίγο κατω η έκθεση αλλα σε γενικές γραμμές είναι top. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 παιδιά το συγκεκριμένο κινητό τα σπάει στις φώτο μπράβο Γιάννη!!!Μπράβο κ για τις ωραίες λήψεις κ όχι μονο σκοτάδια κ άσχετα πράγματα χωρις πλανο κ φόντο. Εισαι εξπέρ!! IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 παιδιά το συγκεκριμένο κινητό τα σπάει στις φώτο μπράβο Γιάννη!!!Μπράβο κ για τις ωραίες λήψεις κ όχι μονο σκοτάδια κ άσχετα πράγματα χωρις πλανο κ φόντο. Εισαι εξπέρ!!Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω, έχουμε πηξει στα σκοτάδια και σε ίδιο στυλ φώτο. Ο Γιάννης ίσως είναι απο τα λίγα μέλη που βάζει ποικιλία φωτογραφιών σε όλες τις συνθήκες. Επίσης εφόσον έκρινε οτι δεν του κάνουν οι μοντιφες παίζει πλέον μόνιμα σε στοκ που είναι αξιοπρεπεστατες!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Τα Χριστούγεννα θα ανεβάσω περισσότερες που θα πάμε στο χωριό της γυναίκας. Αυτό με τα σκοτάδια είχε παραγίνει όντως γιαυτό είμαστε εδώ να σπάμε την μαυρίλα :) Don't mess with mi note 3 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Εντάξει βραδυνές μπαίνουν για να δούμε τι ψάρια πιάνει το hardware/software του κάθε κινητού μιας και σε τέτοιες συνθήκες έρχονται στα όρια τους. Την ημέρα πλέον όλα βγάζουν από ικανοποιητικές έως πολύ καλές φωτογραφίες και το μόνο που κάνει την διαφορά είναι το μάτι του φωτογράφου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Τα Χριστούγεννα θα ανεβάσω περισσότερες που θα πάμε στο χωριό της γυναίκας. Αυτό με τα σκοτάδια είχε παραγίνει όντως γιαυτό είμαστε εδώ να σπάμε την μαυρίλα :) Don't mess with mi note 3 ετσι Γιαννη οπως τα λες, αναμενουμε και αλλο υλικο συνεχιζει η συλλογη με τον Darth Maul S8+, επιλεκτικη εστιαση, χαμηλος φωτισμος 20171222_000207 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 ετσι Γιαννη οπως τα λες, αναμενουμε και αλλο υλικο συνεχιζει η συλλογη με τον Darth Maul S8+, επιλεκτικη εστιαση, χαμηλος φωτισμος [mg]https://farm5.staticflickr.com/4647/25339085798_4379e2c3a5_c.jpg[/img]20171222_000207 by marios86, on Flickr Ακομα κ σε χαμηλό φωτισμό επιλεκτικη?Ειδικότητα Μάριος κλασσικά...Εισαι ποιητής εχεις εμπνεύσει πόσο κόσμο σε αυτο το κομμάτι με κάτι διαφορετικό μπράβο συνέχισε έτσι Υ. Γ πάντα φιλικά ετσι μην παρεξηγηθείς πάλι ☺️☺️☺️ IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts