gtf4270 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Απ το στόμα μου το πήρες Μάριε, όντως το άνοιγμα των σκιών θυμίζει πολύ HDR+. Λογικά η Samsung κάτι έχει κάνει στο τελευταίο update που έδωσε και μου μυρίζει ενσωμάτωση κάποιου είδους HDR+... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το ανοιγμα των σκιων ειναι το κλασσικο Hdr που χρησιμοποιουν ολα τα κινητα. το hdr+ ειναι εντελως δαιφορετικη τεχνολογια της Google, τα αποτελεσματα του οποιου φαινονται και σε βραδυνες φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 το ανοιγμα των σκιων ειναι το κλασσικο Hdr που χρησιμοποιουν ολα τα κινητα. το hdr+ ειναι εντελως δαιφορετικη τεχνολογια της Google, τα αποτελεσματα του οποιου φαινονται και σε βραδυνες φωτογραφιες.Από την στιγμή που δεν είναι hardware κομμάτι, δεν καταλαβαίνω πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν έχει ενσωματωθεί από την Samsung με κάποιο σιωπηλό update; Αν ξέρεις κάτι χειροπιαστό, εδώ είμαστε όλοι να το ακούσουμε... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Από την στιγμή που δεν είναι hardware κομμάτι, δεν καταλαβαίνω πως είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν έχει ενσωματωθεί από την Samsung με κάποιο σιωπηλό update; Αν ξέρεις κάτι χειροπιαστό, εδώ είμαστε όλοι να το ακούσουμε... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τι να εχει ενσωματωθει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Μάλλον μιλά για το κομμάτι του DRO ο Βλάσσης. Πάντως DRO δεν κάνει μόνο το hdr+. Ας πούμε το p9 έκανε αρκετό DRO (πχ σημεία που τα έβγαζε σκοτεινά κατά την λήψη, μετά στη τελική φωτογραφία τα είχε φωτίσει). Δηλαδή δεν είναι κάτι καινούργιο και σαφέστατα χρησιμοποιείται χρόνια στο χώρο της φωτογραφίας (ή το κάνουμε manually με post processing ;) ) Τώρα το αν το κάνει σε συνδιασμό με υποέκθεση, mfnr και χρήση της πιο sharp εικόνας είναι άλλη ιστορία και σίγουρα δεν μπορούμε να το καταλάβουμε από μια ημερήσια. Από την άλλη έχει και η samsung τα δικά της συστήματα mfnr οπότε δεν είμαι σίγουρος αν το έχει καν ανάγκη. ;) Πιο πολύ κινητά με μέτριο λογισμικό και χωρίς ois επωφελούνται από το hdr+ Edited November 6, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 DRO πώς το λες έκανε και το P10, και την ημέρα μάλιστα, που αν δε έκανες tap κάπου στην οθόνη σου έβγαζε overexposed τη φωτογραφία. Άλλα έβλεπα στην οθόνη και άλλα στο τελικό αποτέλεσμα. Και επειδή βαρέθηκα να πειραματίζομαι τί ταιριάζει σε κάθε περίσταση και άντε να βρίσκω εγώ την όρεξη να βγάλω σωστή τη φωτό και όχι να εμπιστεύομαι εγώ το κινητό, και προπάντων όλων αυτό το shutter lag που έπρεπε να τραβάω ριπή για να πετύχω την κόρη μου με ανοιχτά ματιά και χωρις blur, καλώς ήρθα πάλι στο S7. Όταν πιάσω και το mate 10 να δω πάλι τί κατάφεραν και κει.. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Xiaomi Mi5s auto (HHT, 1/17sec,ISO6400) IMG_20171106_195004_HHT Xiaomi Mi5s manual (4sec,ISO100) IMG_20171106_195603 Xiaomi Mi5s manual (8sec,ISO100) IMG_20171106_194928 Xiaomi Mi5s HDR+ IMG_20171106_195046 LG G4 manual (4sec. ISO100) --- δυστυχώς...άλλη ημερομηνία τραβηγμένη 20171022_220040 iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Εδώ έκανε τρομερή δουλεία το hdr+. Ειδικά αριστερά κάτω στο σκοτεινό κτήριο περαν φωτεινότητας έχει και αρκετά περισσότερη λεπτομέρια. Μόνο αρνητικό ότι φώτισε και τον ουρανό με αποτέλεσμα να χει παραπάνω θόρυβο εκεί. Μήπως έχεις και auto απο το g4; Edited November 6, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Μήπως έχεις και auto απο το g4; Δεν έχω ρε γμτ! Το έψαξα...:-( Πάντως το ΧΕΡΑΤΟ αποτέλεσμα της HDR εφαρμογής (και μάλιστα σε μία συσκευή που δεν έχει OIS) είναι εκπληκτικό! Εχθές τράβηξα κάτι φωτό σε εσωτερικό χώρο (γενέθλια με κεράκια "πυροτεχνήματα" κλπ) και έμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος. Κούνημα ΜΗΔΕΝ, θόρυβος ΜΗΔΕΝ, πρόσωπα και χρώματα πολύ πολύ πολύ καλά! Edited November 6, 2017 by pavlidisc iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πάντως αν συγκρίνω το manual 4 sec των δυο κινητών, νομίζω προτιμώ το manual του Mi5s. Βέβαια ίσως το σώζει ότι είναι πιο σκοτεινή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Πάντως αν συγκρίνω το manual 4 sec των δυο κινητών, νομίζω προτιμώ το manual του Mi5s. Βέβαια ίσως το σώζει ότι είναι πιο σκοτεινή. Και μου φαίνεται ότι αυτή του Mi5s (ακόμα και πιο σκοτεινή) έχει περισσότερη λεπτομέρεια. Επίσης : Δες την 8sec και δεν και την HDR. Η μία θέλει τρίποδο και η άλλη απλό σταθερό χέρι. Και όμως είναι τόσο κοντά! Συν ότι η HDR έχει διαχειριστεί καλύτερα τα φωτεινά-σκοτεινά σημεία. Τα βλέπω λάθος;;; iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Xiaomi Mi5s auto (HHT, 1/17sec,ISO6400) l] Απιστευτα πραγματα το hdr+ στη συγκεκριμμενη συσκευη. Αυτος ειναι και ο λογος που το αγορασα. Ο συνδυασμος hdr+/ Xiamoi Mi5s ειναι θανατηφορος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Απιστευτα πραγματα το hdr+ στη συγκεκριμμενη συσκευη. Αυτος ειναι και ο λογος που το αγορασα. Ο συνδυασμος hdr+/ Xiamoi Mi5s ειναι θανατηφορος Και σιγά την "πόζα" που έβγαλα ε. Πού να βρω και κάνα καλό μέρος με ωραία χρώματα. Το συγκεκριμένο κομμάτι της γειτονιάς το έχω ταράξει! :lol: iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Και σιγά την "πόζα" που έβγαλα ε. Πού να βρω και κάνα καλό μέρος με ωραία χρώματα. Το συγκεκριμένο κομμάτι της γειτονιάς το έχω ταράξει! :lol: την εκδοση που σου εδωσα εβαλεσ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 την εκδοση που σου εδωσα εβαλεσ? Ναι. Θα πάρω επίσημα 7άρια και μετά θα ασχοληθώ με άλλη. :-) iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Λίγη όμως προσοχή στις λεξουλες που χρησιμοποιούμε παιδιά. Μην γινόμαστε προκλητικοί :);) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Και μου φαίνεται ότι αυτή του Mi5s (ακόμα και πιο σκοτεινή) έχει περισσότερη λεπτομέρεια. Επίσης : Δες την 8sec και δεν και την HDR. Η μία θέλει τρίποδο και η άλλη απλό σταθερό χέρι. Και όμως είναι τόσο κοντά! Συν ότι η HDR έχει διαχειριστεί καλύτερα τα φωτεινά-σκοτεινά σημεία. Τα βλέπω λάθος;;; ισχυει...αυτη με τα 8 δευτ. και αυτη με του hdr+ ειναι σχεδον ιδιες οσον αφορα το φως που επιασαν. Αυτο ειναι το πρωτο επκληκτικο που εκανε το Hdr+. To δευτεο ειναι η τρομερη διαχειριση των φωτεινων πηγων. Και το τριτο ειναι οτι εχει περισσοτερη λεπτομερεια απο μια φωτο με iso 100 και με τριποδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Κ που να ειχε κ Ois το mi5s IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Xiaomi Mi5s hdr+ IMG_20171106_234726 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 (edited) Το εν λόγω μέλος είχε απλά ban μιας εβδομάδας αλλά φυσικά δεν κρατιόταν και άρχισε τους κλώνους και τις προσβολές κατά της διαχείρισης. Ακόμα και όταν διπλασιάστηκε η ποινή δεν πτοήθηκε. Μετά από κάποιο σημείο και πέρα προφανώς ξεφεύγει η κατάσταση. Αυτά περι αδικίας και μόνιμου ban που παραπονιέται. Κρίμα, θα μπορούσε απλά να εκτίσει την μικρή ποινή και σήμερα να είχε τελειώσει η ιστορία. Και το θεωρώ λίγο κάπως το να παραπονιέται για αδικίες και κακές συμπεριφορές όταν ο ίδιος εδώ και μια βδομάδα σχεδόν καθημερινά κάνει κλώνους και χρησιμοποιεί τέτοια χείριστη γλώσσα. Τέσπα. Άντε πάμε παρακάτω ρε κοπέλια. Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα... Edited November 7, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Κ που να ειχε κ Ois το mi5s Εκεί ήταν και η κριτική που έφαγε η xiaomi ότι ενώ με το mi5s μπορούσε να κάνει την διαφορά, το αδίκησε με αυτή τη παράλειψη. Πάντως με hdr+ δεν χρειάζεται ois. Ούτως ή αλλος ρίχνει αρκετά το shutter speed και βγαίνουν εύκολα sharp. Μόνο για το βίντεο θα βοήθαγε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Παιδια το mi5s ειναι παρα πολύ καλη κάμερα!! Θεωρώ οτι ειναι οτι καλύτερο εχει βγάλει η xiaomi!! Και με hdr+ ακομα καλύτερα !! 3 μειον εχει για μενα η έλλειψη μπάντας 800 !! Να ειχε 5.5 οθονη και καλύτερη μπαταρία!!! Όσο για το mi6 η google cam δεν δούλευε ακομα και με root !!!! Οποτε γιαννη ψαξε μια φορα αν δουλεύει η google cam στο mi max 2 !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ίσως το πολύ καλό "κάθισμα" της HDR+ πάνω στο Mi5s να οφείλετε και στο γεγονός ότι έχει ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ κάμερα με το Pixel. Εκτός του ότι και τα δύο φοράνε IMX378, έχουν και ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά : 1/2.3" sensor size, 1.55µm pixel size,f/2.0. iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ποσταρα πριν μερες ενα σχολιο για τα xiaomi καλοπροαίρετα και φιλικα παντοτε γιατι δεν γραφω συχνα αλλα βλεπω κανεις δεν απαντησε.Αν και οταν ειχα το mi5s δεν ειχε βγει η google camera γενικα ειστε ευχσριστημενοι απο τα xiaomi σε βραδυνες με φλας?Π.χ να βγαλεις.μια φωτο σε μπαρ.Εγω δεν ημουνα καθολου εβγαινε πολυ χσλια.Το αναφερω γιατι ηταν για μενα ενα σοβσρο μειονεκτημα.Απλως θελω να δω αν και καποιος αλλος εχει την ιδια αποψη με μενα LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Ποσταρα πριν μερες ενα σχολιο για τα xiaomi καλοπροαίρετα και φιλικα παντοτε γιατι δεν γραφω συχνα αλλα βλεπω κανεις δεν απαντησε.Αν και οταν ειχα το mi5s δεν ειχε βγει η google camera γενικα ειστε ευχσριστημενοι απο τα xiaomi σε βραδυνες με φλας?Π.χ να βγαλεις.μια φωτο σε μπαρ.Εγω δεν ημουνα καθολου εβγαινε πολυ χσλια.Το αναφερω γιατι ηταν για μενα ενα σοβσρο μειονεκτημα.Απλως θελω να δω αν και καποιος αλλος εχει την ιδια αποψη με μεναδυστυχώς εχει πολυ κακο software κάμερας φίλε και πρέπει να το αλλάξει πολυ σύντομα εχει μείνει πίσω..... τα ιδια κ εγω το βράδυ δυσκολεύεται το Mi5 IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 (edited) Ποσταρα πριν μερες ενα σχολιο για τα xiaomi καλοπροαίρετα και φιλικα παντοτε γιατι δεν γραφω συχνα αλλα βλεπω κανεις δεν απαντησε.Αν και οταν ειχα το mi5s δεν ειχε βγει η google camera γενικα ειστε ευχσριστημενοι απο τα xiaomi σε βραδυνες με φλας?Π.χ να βγαλεις.μια φωτο σε μπαρ.Εγω δεν ημουνα καθολου εβγαινε πολυ χσλια.Το αναφερω γιατι ηταν για μενα ενα σοβσρο μειονεκτημα.Απλως θελω να δω αν και καποιος αλλος εχει την ιδια αποψη με μενα Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ φλας οπότε για αυτό δεν απάντησα (δηλαδή δεν γνώριζα σχετικά). Γενικά πολλές συσκευές έχουν μέτριο αποτέλεσμα με το φλας δεδομένου ότι μιλάμε για led ακριβώς δίπλα στην κάμερα και όχι κάποιος xenon (όπως έχουν οι φωτογραφικές μηχανές). Τι σου έκανε; Στις έβγαζε κίτρινες, καμμένες ή με θόρυβο; Ίσως το πολύ καλό "κάθισμα" της HDR+ πάνω στο Mi5s να οφείλετε και στο γεγονός ότι έχει ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ κάμερα με το Pixel. Εκτός του ότι και τα δύο φοράνε IMX378, έχουν και ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά : 1/2.3" sensor size, 1.55µm pixel size,f/2.0. Νομίζω ότι το μέγεθος του αισθητήρα παίζει μεγάλο ρόλο. Ας πούμε και με το le max 2 που έχει 1/2.4 αισθητήρα συνέργαζεται πολύ καλά. Βέβαια προφανώς στο Mi5s μιλάμε ακριβώς για τον ίδιο αισθητήρα και το app ο developer το χει χτίσει πάνω στο mi5s. Στις νυχτερινές το Mi5s με hdr+ σε σχέση με το auto του g4 πως τα πάει; Επιπλέον σου νετάρει εύκολα όταν πχ έχει κίνηση στο θέμα σου; Edited November 7, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts