Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

και στις 2 εκανα ταπ σε φωτεινες πηγες να τη ριξει, αλλα η 2η ανεβηκε πριν προλαβω να βγαλω. ΠΑρολα αυτα, ο φωτισμος στο μαγαζι ηταν οπως η 2η.

Για μενα αυτο ειναι το προβλημα της καμερας, οτι καιει πηγες αν θες να δειξεις τα υπολοιπα οπως ειναι. Η πρωτη δηλαδη ειναι πολυ σκοτεινιασμενη σε σχεση με το πραγματατικο.

ΘΕωρω οτι ειναι θεμα dynamic range.

Επισης ενα μικρο shutter lag το εχει, οχι οπως G6 αλλα δεν ειναι πυροβολο παντα, οπως νομιζα με την 1η εντυπωση που ειχα.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αμα ειναι να το παρεις, μη σου πω και καλυτερη καμερα απο dslr :lol::lol: :p

Σε σχεση με το σ8, αλλου υπερτερει αλλου υστερει..

Νόμιζα πως ήταν ιδέα μου. Ναι ρε φίλε. :rolleyes:

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ωραία φωτογραφία. :)

Όμως αν θες γράφε από ποιο κινητό είναι και αν είναι auto. Μπορεί εμείς τώρα να καταλαβαίνουμε τι είναι και από ποιο είναι αλλά ένας τρίτος δεν θα καταλάβει. Επιπλέον αν γράφουμε κινητό μπορεί κάποιος να κάνει αναζήτηση στο θέμα και αν βρίσκει δείγματα του κινητού.

Δεν χρησιμοποιεις την version 5.xxx. που ειναι του Pixel 2?

Όταν την είχα δοκιμάσει μου φάνηκε λιγο πιο unstable και επιπλέον μου φάνηκε ότι κάνει πιο επιθετικό NR. Οπότε προτίμησα την 3.8c.Βέβαια στο μέλλον ίσως δοκιμάσω κάποια νεότερη έκδοση.

Edited by Antretng

Πολύ ωραία Μάριε. Την καλημέρα μου σε όλους!

The power of 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Α θα μας κάνεις εσύ να πάρουμε G5 SE τώρα. :p

και βέβαια να το πάρεις.. τρομερός αισθητήρας και απίστευτη λεπτομέρεια μέρα-νύχτα

best camera ever

αυτόματο

37891021222_b0ff953543_c.jpg

Εντάξει τι να λέμε, η καλύτερη κάμερα σε κινητό αυτή τη στιγμή. Είδα ότι το πουλάς φίλε μου, αν το ρίξεις λίγο με βάζεις σε πειρασμό αν και θεωρώ ότι κάνεις λάθος που το δίνεις!

Σε σχέση με το S8 που έκανα το λάθος και πήρα και εγώ για λίγο πως το είδες ?είναι πολύ ανώτερο ?

Επειδή το βλέπω να επαναλαμβάνετε μερικές φορές, μην ξαναξεκινήσουμε τα best camera ever, please ;)

οκ Αντρέα, αλλά να ισχύει για όλους αυτό:)

Το θέμα είναι κατά πόσο επαναλαμβάνεται και η αλήθεια είναι ότι δεν το χα προσέξει.

Σκοπός δεν είναι να κυνηγάω το κάθε μήνυμα ή αν τύχει κάποιο μέλος να πει μια κουβέντα παραπάνω αλλά το κατά πόσο επαναλαμβάνεται κάτι. Δηλαδή ο στόχος είναι να αποφεύγουμε από μόνοι μας προκλητικές προτάσεις και όχι επειδή κάποιος θα μας "επιπλήξει". Όπως είδες δεν έσβησα μήνυμα, αλλά απλά το ζήτησα. Στη τελική το thread είναι για όλους. Πρέπει και οι ίδιοι να το προστατεύετε.

Για να έχουμε υγιεις συζητήσεις πρέπει να το θέλουμε κιόλας και όχι να ψάχνουμε αφορμές ;). Επίσης έχω ζητήσει ουκ ολίγες φορές ότι για θέματα διαχείρισης θα στέλνετε Pm και όχι δημόσια. Προσπαθώ να είμαι ελαστικός... προσπαθήστε και εσείς όμως να προστατεύσετε το θέμα. Το να υπάρξει δημόσια "γκρίνια" δεν νομίζω ότι βοηθάει το θέμα και προφανώς ούτε μπορώ να την λάβω υπόψιν δεδομένου ότι αντιτίθεται στους Ο.Π.Χ.

Θυμηθείτε ότι και εγώ απλό μέλος είμαι, δεν είναι δα και η δουλειά μου. Δεν μπορώ να είμαι όλη την ώρα κολημμένος στο thread να βλέπω ποιος είπε μια κουβέντα παραπάνω και ποιός μια λιγότερο. Μεγάλα παιδιά είστε. ;)

Edited by Antretng

Η αλήθεια ειναι ότι η διαχείριση σε ένα φόρουμ είναι κάτι το πολύ δύσκολο.Έχεις να αντιμετωπίσεις πολλούς χαρακτήρες με διαφορετικές απόψεις και πάνω απο όλα έχεις τον γραπτό λόγο που παρεξηγείτε αρκετά ευκολά.

Σε γενικές γραμμές το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό.

Η αλήθεια ειναι ότι η διαχείριση σε ένα φόρουμ είναι κάτι το πολύ δύσκολο.Έχεις να αντιμετωπίσεις πολλούς χαρακτήρες με διαφορετικές απόψεις και πάνω απο όλα έχεις τον γραπτό λόγο που παρεξηγείτε αρκετά ευκολά.

Ισχυει...το νοημα του thread ειναι να γινεται μια επικοδομιτικη συζητηση και να βοηθαει ο ενας τον αλλο.

LG G4

Auto (HDR ON)

37893606712_4cb5b90978_c.jpg20171025_074724_HDR

Auto (HDR OFF)

37893621302_b8efd0d507_c.jpg20171025_074645

πΧιό light HDR...πεθαίνεις!

...και πάνω απο όλα έχεις τον γραπτό λόγο που παρεξηγείτε αρκετά εύκολα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Πλέον, θα το χαρακτήριζα εξαιρετικά υψηλό!

Υ.Γ @bill_thes Μόλις βρεθεί σοβαρό (used) G5 στο διάβα μου...το χτυπάω χωρίς σάλιο! :cool:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

και βέβαια να το πάρεις.. τρομερός αισθητήρας και απίστευτη λεπτομέρεια μέρα-νύχτα

best camera ever

αυτόματο

37891021222_b0ff953543_c.jpg

Εξαιρετικη Βασίλη, γενικά οσες έβαλες είναι τοπ!!!

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα πιο πάνω!!

LG G4

Auto (HDR ON)

37893606712_4cb5b90978_c.jpg20171025_074724_HDR

Auto (HDR OFF)

37893621302_b8efd0d507_c.jpg20171025_074645

πΧιό light HDR...πεθαίνεις!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Πλέον, θα το χαρακτήριζα εξαιρετικά υψηλό!

Υ.Γ @bill_thes Μόλις βρεθεί σοβαρό (used) G5 στο διάβα μου...το χτυπάω χωρίς σάλιο! :cool:

Πολυ καλα χρωματα...εντυπωσιακο το clarity της φωτογραφιας.

το G5 εχει καλυτερο hdr...πρεπει να κανει 2 ληψεις.

Εξαιρετικη Βασίλη, γενικά οσες έβαλες είναι τοπ!!!

Θα συμφωνήσω και εγώ με τα πιο πάνω!!

σ ευχαριστώ πολύ:)

φίλε μου παρακολούθα τις αγγελίες, αρκετοί πουλάνε σφραγισμένα απο αντικατάσταση χαλασμένων G3/G4 και τους δίνει η procordia καινούρια G5 SE.. και τα δίνουν μετά σε χαμηλότερη τιμή απ το σκρουτζ. Έχω πετύχει 3-4 αγγελίες τον τελευταίο μήνα, έτσι πήρα και το δικό μου

Λουλουδάκια με φυσικό bokeh effect lgg4... Κάπως δυσκολεύτηκε ο αισθητήρας με το χρώμα των λουλουδιων 37071141084_d32044737e_h.jpgFlowers lgg4 by Kostas Kokkalis, on Flickr

Nokia 808, υπόγεια διάβαση Παντείου (Συγγρού).

38mp

Όσοι επιθυμείτε κατεβάστε το original μέγεθος και απλώς ζουμάρετε στον τοίχο στο βάθος!

(Κορεσμός, αντίθεση και οξύτητα τα ανέβασα τέρμα πάνω, όμως άλλο είναι το θέμα εδώ. Το θέμα είναι πόση πληροφορία περιέχει η φωτογραφία).

14796083044_4e502e45f3_o.jpg2014-08-01-0819 by thePRODIGY, on Flickr

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...