ftscreator Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Δεν βρήκα κανένα σχετικό θέμα στο forum γι'αυτό δημιουργώ εγώ. Εγώ βλέπω το grafitti σαν μία μορφή τέχνης αλλά υπάρχουν πολλοί που θα διαφωνούσαν μαζί μου αλλά το τι θεωρεί ο καθένας τέχνη είναι προσωπική του υπόθεση.Παρολ'αυτά πιστεύω ότι είναι περισσότερο τέχνη από αυτά που άλλοι θεωρούν τέχνη.Αυτό που θέλω να πω είναι γιατί να θεορούμε έναν πίνακα του Πικάσο για παράδειγμα έργο τέχνης και όχι ένα grafitti και αντιθέτως να το θεορούμε παράνομο...??? Περιμένω να ακούσω απόψεις...........................:confused: :confused: Παράθεση Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα. Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους. Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Γιατί ο Πικάσο δεν ζωγράφιζε σε τοίχους σπιτιών ή σε δρόμους...είχε τον καμβά του. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftscreator Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ναι δεν διαφωνώ σε αυτο αλλά μπορείς να βγάλεις κάποιο νόημα από τα έργα του ???Δεν το νομίζω...Ενώ απόένα grafitti μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά... Παράθεση Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα. Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους. Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ναι δεν διαφωνώ σε αυτο αλλά μπορείς να βγάλεις κάποιο νόημα από τα έργα του ???Δεν το νομίζω...Ενώ απόένα grafitti μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά... μιλας προσωπικα υποθετω. γιατι καποιος μπορει να ισχυριστει πως σε ενα πινακα του πικασο βρισκει καποια "λογικη" και νοημα ,ενω σε ενα γκραφιτι οχι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Εγω βασικα κανω γκραφιτι. Σεβομαι ομως τα σπιτια κιολα αυτα.. Κυριως παιρνω αδειες για να βαφω μαζι με τα παιδια που ειμαι. Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειται παρανομο. Προσωπικα δεν μ αρεσει μια πολη η οποια ειναι γκριζα μεσα στους τοιχους και δεν εχει κανενα χρωμα.. Αν οι δημοι αφηναν στις δημοσιες περιοχες να υπηρχαν γκραφιτι η αν υπηρχαν ειδικοι χωροι τοτε τα πραγματα θα ταν πολυ καλυτερα.. Γιατι οπως και να το κανουμε αρκετοι απο αυτους που βαφουν το κανουν απο αντιδραση στο κατεστημενο μιας αι τα παιδια αυτα ειναι της ηλικιας 14-20 που γενικως ειναι αυτοι που αντιδρανε.. Κι εγω σ αυτη την ηλικια ειμαι αλλα δεν το κανω γι αυτο, το κανω γιατι μ αρεσει γιατι πιστευω οτι ειναι μια μορφη τεχνης. Σεβομαι προσωπικες περιουσιες.. Απλως δεν καταλαβαινω την μεγαλη προκαταληψη που υπαρχει και τις ποινες που υπαρχουν αμα πιαστει καποιος να βαφει. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Μα, εσένα θα σου άρεσε να σου έβαφαν τον τοίχο του σπιτιού σου με αφορμή τις καλλιτεχνικές ανησυχίες κάποιου? Δεν διαφωνώ, υπάρχουν γκράφιτι που είναι πολύ ωραία σχέδια, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί αυτό με τον Πικάσο ή με τον Νταλί! ;) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Μα, εσένα θα σου άρεσε να σου έβαφαν τον τοίχο του σπιτιού σου με αφορμή τις καλλιτεχνικές ανησυχίες κάποιου? Δεν διαφωνώ, υπάρχουν γκράφιτι που είναι πολύ ωραία σχέδια, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί αυτό με τον Πικάσο ή με τον Νταλί! ;) Φιλε μου συμφωνω απολυτα, δεν θα μ αρεσε. Και επειδη οτι δεν μ αρεσει να μου κανουν δεν το κνω γι αυτο κιολας δεν βαφω τοιχουσ αλλων σπιτιων.. Οπως ειπα τα σεβομαι.. Μονο με αδειες βαφω.. Δλδ να εχω ζητησει την αδεια του ιδιοκτητη... Ε ναι ενταξει δεν μπορουν ολα... Μερικα για μενα μπορουν. Αλλα ειναι απο τους κορυφαιους... Ειναι τελειως υποκειμενικα θεματα αυτα... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 grafitti > Πικάσο Μακάρι να έκαναν όλοι σαν εσένα slah. Αν γίνει ελεγχόμενα και από άτομα που ξέρουν, μπορεί να δώσει πνοή έναν άχρωμο και αντιαισθητικό σημείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Φιλε μου συμφωνω απολυτα, δεν θα μ αρεσε. Και επειδη οτι δεν μ αρεσει να μου κανουν δεν το κνω γι αυτο κιολας δεν βαφω τοιχουσ αλλων σπιτιων.. Οπως ειπα τα σεβομαι.. Μονο με αδειες βαφω.. Δλδ να εχω ζητησει την αδεια του ιδιοκτητη... Ε ναι ενταξει δεν μπορουν ολα... Μερικα για μενα μπορουν. Αλλα ειναι απο τους κορυφαιους... Ειναι τελειως υποκειμενικα θεματα αυτα... Καταρχάς είμαι φίλη σου και όχι φίλος σου :p Κατόπιν αδείας και εγώ συμφωνώ με την τέχνη του γκραφίτι, όπως προείπα μου αρέσει σαν εικόνα. Απλά εγώ δεν μπορώ να συγκρίνω δυο διαφορετικές τέχνες, δηλ. αυτόν που κάνει γκραφίτι δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω ως ζωγράφο αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τα θεωρώ εντελώς διαφορετικά. :) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Καταρχάς είμαι φίλη σου και όχι φίλος σου :p Κατόπιν αδείας και εγώ συμφωνώ με την τέχνη του γκραφίτι, όπως προείπα μου αρέσει σαν εικόνα. Απλά εγώ δεν μπορώ να συγκρίνω δυο διαφορετικές τέχνες, δηλ. αυτόν που κάνει γκραφίτι δεν μπορώ να τον χαρακτηρίσω ως ζωγράφο αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τα θεωρώ εντελώς διαφορετικά. :) Καλα συγνωμη, δεν προσεξα οτι εισαι γυναικα...:( :p Οπως ειπα υποκειμενικα.. Κι ο Πικασο τωρα παραδεγμα ειναι.. @gkr41 μακαρι να γινοταν ετσι.. Πιστευω οτι οι πολεις αν γινοταν και απο αυτα που πα στο πρωτο μου ποστ περι του θεματος θα τανπολυ καλυτερα... Αλλα... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εμενα μ'αρεσουν παρα πολυ και θα ηθελα μαλιστα να κανω κι ενα μικρο στον ενα τοιχο του δωματιου μου αλλα δεν ειμαι καλη σ'αυτα...:p Μια γιαγια με ειχε σταματησει καποτε και με ρωταγε τι νοημα εχουν αυτα τα "γραφιτι".:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avior Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ρε παιδιά, μερικά γκραφίτι (και όχι βλακείες tags) είναι όντως πολύ όμορφα και θα έπρεπε να διατηρηθούν όχι όπως ένα στο Divers Club στο Ζούμπερι, που είναι ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα grafiti που θυμάμαι (~1993? μπορεί και πιο παλιά) και τώρα σχεδόν δε φαίνεται. Αλλά το να γράφεις τα βαγόνια του μετρό, τα τρένα του ΟΣΕ και τα λεωφορεία, με το έτσι θέλω, είναι απλά αλητεία. Α, και κάτι άλλο που θυμήθηκα. Ήταν την άνοιξη του 2004 και μόλις είχε παραδοθεί ο κόμβος της Αττικής Οδού με την Κιφησίας (στον ΟΤΕ). Ε, την πρώτη φορά που πέρασα από εκεί (1-2 ημέρες μετά την παράδοση) είδα κάτι "ωραιότατα" κακάσχημα tags που είχαν κάνει μερικοί "μάγκες" πάνω στις κολώνες που κρατούσαν τον πάνω δακτύλιο του κόμβου. Μιλάμε δε θα πρέπει να είχε καλά-καλά στεγνώσει το μπετό στο εσωτερικό. Τότε ήταν που κατάλαβα πως οι Έλληνες είμαστε ζώα και τέτοια ωραία έργα υποδομής στυλ Αττική Οδός απλά δε μας αξίζουν. :mad: Παράθεση Brave new worlds... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 στο δωματιο μου! http://img144.imageshack.us/img144/5343/19032007ez9.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftscreator Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Θελω να ρωτησω κατι πολυ απλο...ολοι αυτοι που κανουνε τα γκραφιτι,γιατι δεν πανε να κανουνε & στο σπιτι τους?Ή εκει δεν θεωρειται μαγκια? :mad: :rolleyes: Καλά μια μέρα έλειψα και έγινε της που... Απαντώντας στην ερώτησή σου ποιος σου είπε όι δεν κάνουν στο δικό τους σπίτι???Επίσης δεν το θεορώ μαγκιά το να κάνεις απλώς εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου για το τι συμβαίνει... Παράθεση Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα. Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους. Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ki egw exw kanei sto dwmatio mou. Kai s ena toixo tou spitiou mou.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Καλησπερα.αυτο το εχω κανει στην αποθηκη του σπιτιου μου,κατι σαν γκαραζ...μου πηρε σχεδον 1 μηνα.βεβαια δεν ειμαι και ειδικος πανω σε αυτα..και χρειαστηκα και βοηθεια.εγω μονο ειχα το σχεδιο στο μυαλο μου κατι που στην πορεια βγηκε πολυ ομορφο για εμενα. *αν χαλαει την εικονα του φορουμ..μπορει να επεμβει καποιος moderator και να σβηησει το post μου. http://img123.imageshack.us/img123/1766/graffitigiaultrasrq8.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftscreator Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 μιλας προσωπικα υποθετω. γιατι καποιος μπορει να ισχυριστει πως σε ενα πινακα του πικασο βρισκει καποια "λογικη" και νοημα ,ενω σε ενα γκραφιτι οχι. Πάντα μιλάω υποκειμενικά. Το ότι κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι βγάζει νόημα από έναν πίνακα του Πικάσο είναι πάλι κάτι το υποκειμενικό.Εγώ πάντως δεν μπορώ γι'αυτό και ασχολούμαι με το άθλημα... Παράθεση Είρον εστί το ήμισυ των χοίρων Ψυχοτικός είναι αυτός που χτίζει κάστρα στον αέρα. Τρελός είναι αυτός που ζει μέσα τους. Ψυχίατρος είναι αυτός που πέρνει το νοίκι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru_gr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Καλησπερα:ninja: Ξερει κανεις καποιο crew που να κανει Graffiti σε περιοχη του Περιστεριου,θελω να κανουν σε ενα τοιχο Βιοτεχνιας μου:cool: απαντηστε στο email μου guru_gr@pathfinder.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Zωγραφίζει κανεις σας Graffiti; είναι δύσκολο στο να μάθει κάποιος; το θεωρείτε αλητεία; :rolleyes: 1.ΝΑΙ (εγω,και οπως καταλαβες και αλλοι εδω μεσα) 2.ΝΑΙ (αν θες να γινεις πραγματικα καλος) 3.ΟΧΙ Αυτα...και ενα yo σε ολα τα αλανια που βαφουν :D Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irriducibili Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Πάρτε τρελό βίντεο ... http://www.youtube.com/watch?v=sOQbMgOUO_I Παράθεση LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 οποιος ξερει να κανει graffiti και ειναι απο θεσσαλονικη.πμ me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Πάρτε τρελό βίντεο ... http://www.youtube.com/watch?v=sOQbMgOUO_I Σπίτια δεν έχουν αυτά τα «παιδιά»;; Οικογένειες, γονείς να του μαζέψουν;;;; :mad: HMARTON. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Πάρτε τρελό βίντεο ... http://www.youtube.com/watch?v=sOQbMgOUO_I Το τρενο πως και ηταν σταματημενο τοση ωρα;νομιζω ειχε μεσα επιβατες.Το μετρο στην αθηνα σε καθε σταση μενει μονο μερικα δευτερολεπτα ουτε tag δεν προλαβαινεις να κανεις...:cool: Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Τρομερή τέχη αρκεί να ξέρεις πότε και που να σταματήσεις @RAVER(καλά μιλάμε η εικονούλα που έφτιαξες σκίζει!) πόσα άτομα χρειάστηκαν?;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Τρομερή τέχη αρκεί να ξέρεις πότε και που να σταματήσεις @RAVER(καλά μιλάμε η εικονούλα που έφτιαξες σκίζει!) πόσα άτομα χρειάστηκαν?;) Ας δεχτώ ότι και αυτό είναι ένα είδος τέχνης ,αλλά δεν δέχομαι ως την τέχνη την μουτζούρα που κάνει ο καθένας πάνω σε τοίχους πολυκατοικιών ,στα βαγόνια του Προαστιακού και του ΟΣΕ ,στα σήματα της τροχαίας !!. Δεν λέω μερικά είναι πολύ όμορφα αλλά όταν τα έχουν φτιάξει σε σημειό που ΄΄δένουν΄΄με το χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts