MitsosDaBest13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Λοιπόν, ο crisbal είχε δίκιο. Η Cosmote μου δείχνει 4G+, αλλά οι ταχύτητες είναι ίδιες με το παλιό μου κινητό, γύρω στα 40 Mbps. Οπότε δεν παίζει... Έτσι το δείχνει, για ομορφιά. :p Θα δοκιμάσω και αργά το βράδυ, που το δίκτυο θα έχει λιγότερη κίνηση, αλλά δε νομίζω να δω πάνω από 70 Mbps που έβλεπα με το παλιό μου. Ένα θέμα που έχω, είναι ότι η Vodafone στη SIM 2, δεν πιάνει 4G, ενώ υπάρχει στην περιοχή. Μόνο 2G/3G. Το έχει δει άλλος αυτό; Υ.Γ. Και κάτι ακόμα. Πως μπορώ να εμφανίσω το όνομα της εταιρείας κινητής πχ Cosmote, πάνω αριστερά; Είδα ότι άλλοι το έχουν, κι εγώ δεν το βρίσκω... ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nova Launcher Prime απο play store ? οχι δωρεάν 4,50 ευρώ..αυτή την έκδοση εννοείς.. Το έχω αγοράσει το Prime από καιρό πριν, σε προσφορά 0,5€. Edited January 15, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή κλήσεων που στις ρυθμίσεις να μπορείς να διαλέξεις ποιο από τα 2 μικρόφωνα να λειτουργεί στις κλήσεις; Μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό και το φτιάξω να μπορώ να μιλάω χωρίς να έχω πάντα ακουστικά. Λογικά θα υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Λοιπόν, ο crisbal είχε δίκιο. Η Cosmote μου δείχνει 4G+, αλλά οι ταχύτητες είναι ίδιες με το παλιό μου κινητό, γύρω στα 40 Mbps. Οπότε δεν παίζει... Έτσι το δείχνει, για ομορφιά. :p Θα δοκιμάσω και αργά το βράδυ, που το δίκτυο θα έχει λιγότερη κίνηση, αλλά δε νομίζω να δω πάνω από 70 Mbps που έβλεπα με το παλιό μου. Ένα θέμα που έχω, είναι ότι η Vodafone στη SIM 2, δεν πιάνει 4G, ενώ υπάρχει στην περιοχή. Μόνο 2G/3G. Το έχει δει άλλος αυτό; Υ.Γ. Και κάτι ακόμα. Πως μπορώ να εμφανίσω το όνομα της εταιρείας κινητής πχ Cosmote, πάνω αριστερά; Είδα ότι άλλοι το έχουν, κι εγώ δεν το βρίσκω... ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έχω αγοράσει το Prime από καιρό πριν, σε προσφορά 0,5€. Όταν η μια σιμ είναι 4G, η αλλη παει έως 3G Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Όταν η μια σιμ είναι 4G, η αλλη παει έως 3G Το κατάλαβα. Απλά λέω ότι ενώ επιλέγω τη Vodafone για data, περίμενα να γίνει τράμπα και να γίνει η Vodafone 4G... Edited January 15, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Mε απλό 4G έχει πιάσει 75mb. 4G+ δεν έχω δει ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Λογικά την ένδειξη για απλό 4G ή 4G+ την δίνει ο πάροχος. Σωστά; 100 MBs cote 4g(+) Mολις τωρα... Τώρα αυτό ειναι όντως 4G(+)??????? Ή απλό? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Έχω το κινητό εδώ και 40 λεπτά. Τρομερή συσκευή. Μου ήρθε με 19% μπαταρία και μέχρι τώρα, μετά από τόσο "σκάλισμα", έχει πέσει μόνο στο 17. Του πέρασα Nova Launcher Prime, που το είχα σε όλες τις συσκευές μου. Το βάζω για φορτισμα και μετά θα βάλω και τις SIM. Για 122€, το LeEco είναι σχεδόν τζάμπα. :) 122€? Που? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 100 MBs cote 4g(+) Mολις τωρα... Τώρα αυτό ειναι όντως 4G(+)??????? Ή απλό? Μπορείς να δεις ακόμα και 130+ Mbps με απλό 4G... ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 122€? Που? :) Με κουπόνι από το Banggood, πριν 1,5 μήνα. Έχει λήξει αυτό, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει κάποιο άλλο τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μπορείς να δεις ακόμα και 130+ Mbps με απλό 4G... ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με κουπόνι από το Banggood, πριν 1,5 μήνα. Έχει λήξει αυτό, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει κάποιο άλλο τώρα. και γω ετσι το πηρα στα 126 τελικη τιμη με τα μεταφορικα :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 130 εχει τωρα με το κουπονι 18X722DEALS, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει πια επιλογη αποστολης priority. Sent from my LEX722 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Crisbal, ξέρεις τι πρέπει να αλλάξω στο mixer_patchs.xml για να χρησιμοποιεί στις κλήσεις το δεύτερο μικρόφωνο; Το κυρίως μικρόφωνο χάλασε και μέχρι να το επισκευάσω μήπως γίνεται να χρησιμοποιεί το βοηθητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 130 εχει τωρα με το κουπονι 18X722DEALS, αλλα δεν βλεπω να υπαρχει πια επιλογη αποστολης priority. Sent from my LEX722 using Tapatalk Το priority στο bamggod πέθανε..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Το priority στο bamggod πέθανε.....Σορυ για το εκτός θέματος, τι εννοείς πέθανε? Δλδ πως θα παραγγέλνουμε χωρίς τελωνείο. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Σορυ για το εκτός θέματος, τι εννοείς πέθανε? Δλδ πως θα παραγγέλνουμε χωρίς τελωνείο. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ξέρω Ίσως επανέλθει Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Off topic, αλλά διάβασα στο FB ενός unboxer ότι το priority mail θα επανέλθει σύντομα ελαφρώς ακριβότερο (~€10) και ότι θα το προσφέρει, εκτός από το Banggood, και το Gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 16, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Crisbal, ξέρεις τι πρέπει να αλλάξω στο mixer_patchs.xml για να χρησιμοποιεί στις κλήσεις το δεύτερο μικρόφωνο; Το κυρίως μικρόφωνο χάλασε και μέχρι να το επισκευάσω μήπως γίνεται να χρησιμοποιεί το βοηθητικό. Πρέπει να το έχει η 20s κάπου μέσα στα settings ήχου ή στα developer Settings. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Δείχνει 4G+, αλλά τις ίδιες ταχύτητες με Cosmote, είχα και με την παλιά μου συσκευή. Κρίμα να υποστηρίζει έως 600 Mbps o SD820 και να παίζει με απλό 4G... :( https://imgur.com/a/dEf6f Υ.Γ. Ρωτάω ξανά. Στη SIM 2, έχει δει άλλος 4G; Γιατί όταν βάζω τη 2 προεπιλογή για data, παίζουν και οι 2 SIM με 3G... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να το έχει η 20s κάπου μέσα στα settings ήχου ή στα developer Settings. Μπορείς να μας κάνεις το 4G+ να παίζει ή δεν έχει σχέση η ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Υ.Γ. Ρωτάω ξανά. Στη SIM 2, έχει δει άλλος 4G; Γιατί όταν βάζω τη 2 προεπιλογή για data, παίζουν και οι 2 SIM με 3G... ναι 1234567 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 ναι 1234567 Ευχαριστώ. Τώρα δείχνει και σ' εμένα 4G+ η Vodafone. Μέχρι χτες ήταν μόνο 3G. Δεν ξέρω τι άλλαξε... Ίσως επειδή έκλεισα το VoLTE στα settings, ίσως να έκαναν και τίποτα εργασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παρέλαβα και τα ακουστικά της le eco. Πολύ ποιοτικά όπως και το τηλέφωνο. Γενικά έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα της εταιρείας. Κρίμα που έκλεισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παρέλαβα και τα ακουστικά της le eco. Πολύ ποιοτικά όπως και το τηλέφωνο. Γενικά έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα της εταιρείας. Κρίμα που έκλεισε. Ποια πήρες; Εγώ αυτά έχω στο μάτι. https://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_327207.html ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να το έχει η 20s κάπου μέσα στα settings ήχου ή στα developer Settings. Δυστυχώς δεν το έχει η 20s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Προφανώς σε αυτό το τηλέφωνο πας στην σειρά με των ακουστικών με το Type-C βυσμα ώστε να ενεργοποιηθεί το cdla και να γλιτώσεις την μετατροπή του ήχου...εγώ παρήγγειλα της Huawei τα 30αρια..hi res υποτίθεται.θα δείξει.πάντως κατέβασα κάτι βίντεο με Dolby Atmos και με Α ακουστικά γίνεται πανικος ακόμη και με τον μετατροπέα.. Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κόσμε Καλημέρα. Δυστυχώς μόλις χάλασα τον ύπνο μου και οχι απο σεισμό αυτή τη φορά αλλά απο το σκάσιμο που έκανε το κινητό, ευτυχώς το είχα ξεχάσει στο σαλόνι. Η φόρτιση γινόταν πάντα με τον μαμά φορτιστή. Δε ξέρω τι έφταιξε και πραγματικά δεν θέλω να μάθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Κόσμε Καλημέρα. Δυστυχώς μόλις χάλασα τον ύπνο μου και οχι απο σεισμό αυτή τη φορά αλλά απο το σκάσιμο που έκανε το κινητό, ευτυχώς το είχα ξεχάσει στο σαλόνι. Η φόρτιση γινόταν πάντα με τον μαμά φορτιστή. Δε ξέρω τι έφταιξε και πραγματικά δεν θέλω να μάθω. Έσκασε;; Έτσι απλά; Μας τρομάζεις... :cry: Πόσο καιρό το είχες; Edited January 16, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Απο τον 10ο. Είχε τώρα κάτι μέρες έκανε νούμερα, δεν άνοιγε λες και ήταν νεκρό μετά απο πολλές προσπάθειες κατάφερα το άνοιξα, δούλευε κομπλέ. Χθες μόλις το έβγαλα απο τη φόρτιση τρεμοπαιξε η οθόνη αλλά δεν έδωσα σημασία. Σήμερα το πρωί με 90% μπαταρία έσβησε όταν έκανα κλήση και μετά απο πολλές προσπάθειες και συνδυασμό hot keys ξανά άνοιξε και γι αυτό το παράτησα στο σαλόνι γτ μου έσπασε τα νεύρα και τώρα μπουμ. Δεν είχε ζεσταθεί ποτέ και φορούσε τη μαμά ρομ γτ ποτέ δε βρήκα χρόνο να περάσω τη δικιά μας... Edit: Προσθήκη φωτογραφίεςhttp://i68.tinypic.com/vdcp3r.jpg http://i64.tinypic.com/pnecj.jpg Edited January 16, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Δε τη γλυτώνει κανένας.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts