Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρήστο επανέρχομαι στο θέμα του backup και επειδή θέλω να ελευθερώσω χώρο στην συσκευή....... παίρνω λοιπόν ατόφιο τον φάκελο backups μέσα από το twrp και μετά τον σβήνω από το τηλ, σωστά ?

Ολόκληρο πάρτο και βάλτο κάπου για να έχει το number is όταν χρειαστεί. Ναι μετά σβηστο από μέσα όχι όλο το TWRP file μόνο αυτό με τον αριθμό

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με την aicp ειστε ευχαριστημενοι τελικα η περιμενουμε την δικη μας την ελληνικη 26s

Εγώ με την AICP

Είμαι ευχαριστημένος

Περνα και την τροποποίηση του κερνελ με τον kernel aiuditor όπως γράφω παραπάνω.

Η 20ς είναι ίσως λίγο καλύτερη αλλά η AICP είναι stock Android 7.1.1 Lineage based...

In the down down of the writing we became robes...

Εγώ με την AICP

Είμαι ευχαριστημένος

Περνα και την τροποποίηση του κερνελ με τον kernel aiuditor όπως γράφω παραπάνω.

Η 20ς είναι ίσως λίγο καλύτερη αλλά η AICP είναι stock Android 7.1.1 Lineage based...

Για πες μας και μπαταρία σε παρακαλώ.. Καλύτερα από την 20?

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για πες μας και μπαταρία σε παρακαλώ.. Καλύτερα από την 20?

Πιστεύω πως ναι αλλά με τις ρυθμίσεις στο κερνελ....

Ρυθμίσεις κernel

Για ελαχιστοποίηση του lag και οικονομία μπαταρίας

Kernel auditor - it needs the root, then the cp tab, there in both clusters it is necessary to change the stock governer to despair. Go to the i / o scheduler tab. Select sioplus. I do not have lags after these manipulations, everything is stable. The battery drains slowly , antuntu > 148k"

Εγώ με την AICP

Είμαι ευχαριστημένος

ναι το εχω διαβασει αυτο ,αλλαζεις τον governor αλλα η αλλαγη γινεται κατα το boot στο ui

antutu οντως ειναι κοντα στα 150.000 που ειναι το νομραλ για το τηλεφωνο?

το autofocus στην καμερα δουλευει?

εβαλες κ την hdr+ χακια απο τα pixel?

Edited by Redshift
Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

Κοίτα μήπως έχει μπει κάποιο σκουπιδακι στην υποδοχή! Μου έχει συμβεί και εμένα είχε μπει ένα πολύ μικρό κομματάκι χαρτί από την τσέπη μου στο κινητό!Δεν φαινόταν με τίποτα....
το είδα είναι πεντακάθαρου το μόνο πού μπόρεσα να κάνω είναι ένα ανταπτορακι πού είχα για usb κανονικό το έκοψα λίγο και μπαίνει πιο μέσα και φορτίζει κανονικά. Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου πάντως

Προφανώς στην δεύτερη θέση της σιμ δεν ταιριάζει κάρτα μνήμης... Το χω παραγγείλει αλλά δεν το χω ακόμα για να το τσεκάρω.

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς στην δεύτερη θέση της σιμ δεν ταιριάζει κάρτα μνήμης... Το χω παραγγείλει αλλά δεν το χω ακόμα για να το τσεκάρω.

τα slot είναι μόνο για sim

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

τα slot είναι μόνο για sim
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Υπάρχει τέλος επίσημη ρομ που να παίρνει ota updates οπως στα xiaomi?

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Υπάρχει τέλος επίσημη ρομ που να παίρνει ota updates οπως στα xiaomi?

όχι η κατασκευάστρια είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης αλλά δεν μασάμε, έχουμε τα δικά μας παιδιά εδώ ( tora & Cris ) με πολύ μεράκι και ωραία αποτελέσματα + 5-6 ακόμα ρομ από ξένους dev

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

όχι η κατασκευάστρια είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης αλλά δεν μασάμε, έχουμε τα δικά μας παιδιά εδώ ( tora & Cris ) με πολύ μεράκι και ωραία αποτελέσματα + 5-6 ακόμα ρομ από ξένους dev
Αυτός ήταν και ο λόγος που προχώρησα στην αγορά του. Η ασχολία παιδιών του φόρουμ με κινητό, το απογειώνει.

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν το κινητό έχει την 26s να περιμένω ...μήπως και τα παιδιά ετοιμάσουν τη δική τους 26s..η να πάω στην αρχική σελίδα και να βάλω την 20s των παιδιών? δεν κατέχω πολλά.. αλλά θα προσπαθήσω ..πάντα με τις οδηγίες των παιδιών.

Αν το κινητό έχει την 26s να περιμένω ...μήπως και τα παιδιά ετοιμάσουν τη δική τους 26s..η να πάω στην αρχική σελίδα και να βάλω την 20s των παιδιών? δεν κατέχω πολλά.. αλλά θα προσπαθήσω ..πάντα με τις οδηγίες των παιδιών.

κατά πάσα πιθανότητα θα σου έρθει με ξκλείδωτη 26s

κατά πάσα πιθανότητα θα σου έρθει με ξκλείδωτη 26s

Με ξεκλείδωτη λογικά προχωρούμε χωρίς άλλη διαδικασία σε εγκατάσταση TWRP και root?

Σκέφτομαι για αντικατάσταση του letv x600 που είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά λόγο μπαταρίας λέω να παρω το pro3 722. θα έχει σοβαρή διαφορά.για τα υπόλοιπα δεν ρωτάω γιατί δεν έχει μέτρο σύγκρισης :-)

Με ξεκλείδωτη λογικά προχωρούμε χωρίς άλλη διαδικασία σε εγκατάσταση TWRP και root?

η εγκατάσταση γίνεται με windows? (7 έχω) η γίνεται και με linux?

Ένα bug στη rom των παιδιών είναι πως δεν σβήνεται το ιστορικό κλήσεων σε οποιαδήποτε επαφή όταν κάνεις delete all.
Leeco Cool1 4/64 Gold

κατά την ταπεινή μου άποψη ο ασφαλέστερος τρόπος είναι με downgrade στην 20s. (1η Σελίδα) και

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/unlock-bootloader-rom-26s-t3654083/page5

Από ότι έχω καταλάβει, απόπειρα εγκατάστασης TWRP πάνω στην 26s οδηγεί σε brick.

Ο Χρήστος βέβαια, θα μας συμβουλεύσει ορθότερα.

(Το πρώτο μου Χ722 ήρθε με Bangood 20s Rom ξεκλείδωτο. Οδηγίες και Rom από τα παιδιά, όλα άψογα μεχρι τώρα και αναμένω το δεύτερο τεμάχιο)

Edited by ribo1

Το τσιμπισα και γω το Leeco Le Pro 3 X722 στα 126€. Θεωρω ειναι VFM στα λεφτα αυτα και πρεπει να ξεπουλησει πολυ γρηγορα.
TCe

Το τσιμπισα και γω το Leeco Le Pro 3 X722 στα 126€. Θεωρω ειναι VFM στα λεφτα αυτα και πρεπει να ξεπουλησει πολυ γρηγορα.

Παιδιά σορρυ

Να ρωτησω κάτι που έχουμε ξαναπεί...

Τι στην ευχή κάνουμε σε windows 10 για να επιτρέψει σε unsigned εφαρμογές να διαβάζονται απο το computer?

Edited by celtic1453

Παιδιά σορρυ

Τι στην ευχή κάνουμε σε windows 10 για να επιτρέψει σε unsigned εφαρμογές να διαβάζονται απο το computer?

Εφαρμογές η drivers?

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση; Υπάρχει κάποια custom stable nougat? Αν ναι, του χει δοκιμάσει κανείς τη google camera του pixel? Έχει κανεις δείγματα;

Παιδιά σορρυ

Διάβασε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6976109#post6976109

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)