dimgeo Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Καλώδιο blitzwolf πήρα 2 και έναν Aoion κάπως έτσι με δύο θύρες στα 2.4 και μια qc 3.0 μια χαρά είναι..το temperate όπως ήρθε πήγε στο συρτάρι για την ώρα είμαι με το nanofix και αν και δεν έχει φάει καμία γερή ξάπλα δεν έχω θεμα..τουλάχιστον δεν βλέπω παραμορφώσεις,δαχτυλιες και άλλα περίεργα Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Εγώ επειδή ήθελα dual παρήγγειλα από banggood μόλις τώρα αυτόν στα 7.39€ και είχε δώρο (promo) καλώδιο αξίας 4 ευρώ!! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosG1 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ειμαι αναμεσα σε αυτους τους 2 οπου τελική τιμη έχουν μόνο 1 ευρώ διαφορά. https://m.banggood.com/BlitzWolf-BW-S6-QC3_0-2_4A-30W-Dual-USB-Charger-EU-Adapter-for-iphone-8-8-Plus-iphone-X-Xiaomi-p-1047935.html?rmmds=search https://m.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-S5-QC3_0-18W-USB-Charger-EU-Adapter-With-Power3S-Tech-p-1032822.html?rmmds=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Καλημέρα παιδιά ! Ποιος έβαλε την σημερινή aicp να μας πει εντυπώσεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Καλημέρα στην παρέα.Μετα από 2 μήνες το μικρόφωνο του Κιν τα έπαιξε και δεν με ακούει ο συνομιλητής.Βρηκα αυτό απτό χ720 https://m.aliexpress.com/item/32815013034.html Γνωρίζει κανείς αν είναι ίδιο με το δικό μας και αν θα δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Δεν βλέπω κάτι σε ota ..πάλι χειροκίνητα δεν περνάω εκτός και αν έχει ήχο φοβερό.. Ερώτηση συνδέω το καλώδιο του τηλεχειριστήριου του mi drone με το τηλέφωνο αλλά δεν μου ανοιγει την πρόσδεση η την ανοίγει και δεν συνδέεται..Που και που μου πετάει το μόνο φόρτιση ,δεδομένα κτλ..Πρέπει να επιλέξω κάτι;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 έχει βάλει κανείς lineage os 15.1 για να έχουμε κάποια σύγκριση με AICP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 έχει βάλει κανείς lineage os 15.1 για να έχουμε κάποια σύγκριση με AICP? Είχα βαλει εγω Υποδεέστερη... τουλάχιστο το build της 05/03..// Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Καλημέρα παιδιά ! Ποιος έβαλε την σημερινή aicp να μας πει εντυπώσεις ?Πότε βγήκε ρε παιδιά καινούρια σήμερα και δεν την βλέπω;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Πότε βγήκε ρε παιδιά καινούρια σήμερα και δεν την βλέπω;; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πρέπει να την κατεβασαν γιατί την είδα όταν πόσταρα και με ημερομηνία 17-3 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) Είχα βαλει εγω Υποδεέστερη... τουλάχιστο το build της 05/03..// το ανάφερα γιατί βλέπω ότι η AICP έχει προβλήματα ...άλλα διορθώνουν τη μία βδομάδα άλλα χαλάνε την άλλη..απο απόψεις χρηστών.................. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aicp-13-0-pro3-aka-zl1-x727-x720-t3698058/post75920273#post75920273 Edited March 17, 2018 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hablando Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων στο x722 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων στο x722 ? Το callU δουλεύει άψογα Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mod007 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα το κινητό στα χεριά μου απο Banggood. Παρατήρησα ενα περίεργο... πήγα στις κλίσεις και πάτησα να προσθέσω στις επαφές μου ενα νούμερο που με κάλεσε άλλα δεν.... Δυστυχώς η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει μου έβγαλε. Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να το διορθώσω η να το παρακαμψω ??? συμβαίνει και σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων στο x722 ? χωρις καμια εξτρα ρυθμιση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα το κινητό στα χεριά μου απο Banggood. Παρατήρησα ενα περίεργο... πήγα στις κλίσεις και πάτησα να προσθέσω στις επαφές μου ενα νούμερο που με κάλεσε άλλα δεν.... Δυστυχώς η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει μου έβγαλε. Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να το διορθώσω η να το παρακαμψω ??? συμβαίνει και σε εσάς?Ναι δεν γίνεται. Είναι γνωστό πρόβλημα της Ρομ. Πέρνα την aicp 8.1 και θα βρεις την υγεια σου. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα το κινητό στα χεριά μου απο Banggood. Παρατήρησα ενα περίεργο... πήγα στις κλίσεις και πάτησα να προσθέσω στις επαφές μου ενα νούμερο που με κάλεσε άλλα δεν.... Δυστυχώς η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει μου έβγαλε. Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να το διορθώσω η να το παρακαμψω ??? συμβαίνει και σε εσάς? Άλλαξε dialer,εγώ έχω τον True phone και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα το κινητό στα χεριά μου απο Banggood. Παρατήρησα ενα περίεργο... πήγα στις κλίσεις και πάτησα να προσθέσω στις επαφές μου ενα νούμερο που με κάλεσε άλλα δεν.... Δυστυχώς η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει μου έβγαλε. Ξέρει κάνεις πώς μπορώ να το διορθώσω η να το παρακαμψω ??? συμβαίνει και σε εσάς? Είναι πρόβλημα με την γλώσσα που είχα δώσει στο bangoodαπό το 2015 για LL. Βάζεις-γυρνάς σε Αγγλικά στις γλώσσες και κάνε αυτά που θες και μετά γύρνα πάλι σε Ελληνικά Edited March 18, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mod007 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 που βαζω αγγλικα? οταν ειμαι μεσα στις κλησεισ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Ή πολύ απλά πατάς κρατημένο τον αριθμό αυτόν, επιλέγεις να τον αντιγράψεις, πας στις επαφές σου, επιλέγεις να δημιουργήσεις νέα επαφή και επικολλάς τον αριθμό! Εγώ αυτό κάνω, μιας και δεν έχω μπει σε διαδικασία να αλλάξω ρομ! Η 20s του Banggood και σφαίρα είναι και πολύ καλή μπαταρία βγάζει και όμορφη είναι! Γιατί να αλλάξω;;; Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Η 20s του Banggood και σφαίρα είναι και πολύ καλή μπαταρία βγάζει και όμορφη είναι! Γιατί να αλλάξω;;; αν δεν θέλεις να πας σε κάτι άλλο..απλά ,κρατάς τη rom του banggood..καλή είναι...ότι σε αρέσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Ή πολύ απλά πατάς κρατημένο τον αριθμό αυτόν, επιλέγεις να τον αντιγράψεις, πας στις επαφές σου, επιλέγεις να δημιουργήσεις νέα επαφή και επικολλάς τον αριθμό! Εγώ αυτό κάνω, μιας και δεν έχω μπει σε διαδικασία να αλλάξω ρομ! Η 20s του Banggood και σφαίρα είναι και πολύ καλή μπαταρία βγάζει και όμορφη είναι! Γιατί να αλλάξω;;; Όντως. Μια χαρά είναι η 20s του Banggood. Εγώ πήγα σε AICP Android 8.1, πιο πολύ γιατί την έβλεπα ως placebo (εικονικό φάρμακο). :p Ξέροντας ότι έχω την τελευταία έκδοση Android και εξελιγμένο κώδικα ασφαλείας, με έκανε να νιώθω καλύτερα. Αλλά η μπαταρία και ο ήχος, δεν είναι τόσο καλά, όσο στην 20s... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 θα σου προτεινα αυτον με διπλή εξοδο και ευρωπαικη πριζα και καλωδιο αυτο βεβαια εγω παρηγγειλα και αυτο που ειναι πολυπριζο (?) φορτιστης σε τιμη χωμα και εχει καλες κριτικες. βλεπω οτι οι τιμες εχουν αυξηθει ελαφρως απο τοτε που παρηγγειλα εγω ο φορτιστης εκανε 8$ και το πολυπριζο 19$ οποτε εαν θες για πιο χαμηλη τιμη τοτε παρακολουθησε τις τιμες μηπως ξαναμπουν σε προσφορα Καλημέρα και καλή εβδομάδα, σήμερα παρέλαβα τα παραπάνω και έχω ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ο διπλός φορτιστής είναι πάνβαρυς καμια σχεση με διπλούς απο LG και Μοτορολα που εχω δει και φαινεται να κάνει σωστα τη δουλεια. ο δε πενταπλός φορτιστής με εξωτερικό καλώδιο φαίνεται στιβαρή κατασκευή και ταυτοχρονα 4 θυρες (τις κανονικές) που δοκιμασα ταυτοχρονα βγαζουν το ρευμα που πρεπει τοσο σε κινητα και ταblet πραγματικά δεν τα κλαιω τα λεφτα που εδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Μου ήρθε. Ρε παίδες τι κινητό είναι; Αν βγεί καλό έχουμε πιάσει μ α λα κ @ τον κινεζο; Τι να γράψω; Ολα δουλεύουν σωστά.... όλα. Παμε στο μέλι! Πανγρηγορο κροτίδα, οθόνη πολυ καλή, κάμερες αξιοπρεπεστατες,fast charge υπερβολικά fast και τέλος ο ήχος, είναι φοβερός-ανακαληψα μπάσο σε βίντεο και παιχνίδια που δεν ήξερα και στα ακουστικά;τι διαλα;ξεκλειδωτο τον εχουν;ετσι μου τα εσκαγε το s3 με boeffla kernel!!! Αν ξαναπάρω επώνυμο να με φτύσεις! Ακουγομαι ενθουσιασμενος γιατι εδωσα 140 ευρώ ρε παιδί μου! Ευχαριστώ που μου ειπατε να το πάρω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Μου ήρθε. Ρε παίδες τι κινητό είναι; Αν βγεί καλό έχουμε πιάσει μ α λα κ @ τον κινεζο; Τι να γράψω; Ολα δουλεύουν σωστά.... όλα. Παμε στο μέλι! Πανγρηγορο κροτίδα, οθόνη πολυ καλή, κάμερες αξιοπρεπεστατες,fast charge υπερβολικά fast και τέλος ο ήχος, είναι φοβερός-ανακαληψα μπάσο σε βίντεο και παιχνίδια που δεν ήξερα και στα ακουστικά;τι διαλα;ξεκλειδωτο τον εχουν;ετσι μου τα εσκαγε το s3 με boeffla kernel!!! Αν ξαναπάρω επώνυμο να με φτύσεις! Ακουγομαι ενθουσιασμενος γιατι εδωσα 140 ευρώ ρε παιδί μου! Ευχαριστώ που μου ειπατε να το πάρω!!!! Φίλε μου με ποια ρομ σου ήρθε το κινητό; Γιατί εγώ έφυγα από την 20s και πήγα στην aicp 8.1 αλλά το παραπάνω σχόλιο σου με έκανε να αναπολησω την παλιά μου ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts