celtic1453 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Χρηστο καλησπερα.Εχεις καμια ενδειξη να μας ενημερωσεις για την Rom που ετοιμαζεις για το κινητο μας;:O δοκιμασε λεμε την AICP 7.1.1 ..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 δοκιμασε λεμε την AICP 7.1.1 ..... δουλεύουν όλα καλά ? Κάμερα, σωστή μπαταρία, ειδοποιήσεις ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 δουλεύουν όλα καλά ? Κάμερα, σωστή μπαταρία, ειδοποιήσεις ? ναι μικρα tweaks θελει Google camera, AKT και 1-2 κολπα στο κερνελ βγαζει 5 ωρες οθονη και ειναι αρκετα fluid στη χρηση ειναι στοκ και εμενα υπερεχει αυτη η εμπειρια οδηγιεςεχω βαλει σε ππροηγουμενα posts Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Για ποια Aicp rom λέτε παιδες; Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Με acip 13.1 έχω 7+ ώρες SoT με android 8.1 χωρίς κανένα πείραγμα και είναι αρκετά σταθερή, περασα μονο τη google camera και συγκεκριμένα τη gcmod5 , βγάζουν κάθε βδομάδα νέα builds που πλησιάζουν τη σταθερή έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 δοκιμασε λεμε την AICP 7.1.1 .....Την aicp 8.1 έχω τώρα, απλά ρωτάω αν μπορεί να μας πει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ασπροβάλτα βροχή και πολύ αέρας..Η wind πάει και έρχεται ώρες ώρες χωρίς σήμα ούτε για τηλέφωνο..cosmote 4g+ βάση του τηλεφώνου .πατάω.Πριν καμία ώρα είχα 182.35 Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo555 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 παιδιά επειδή σκέφτομαι να πάρω το τηλεφωνάκι, η τιμή παίζει στα 135 ευρώ για το 4/32 Θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα (εχω διαβάσει κάποιες σελίδες του φόρουμ): 1.οι ρομ του leeco le pro 3 είναι συμβατές με το elite? 2.αν μου έρθει με κλειδωμένο bootloader π.χ. 26s βαζω το update.zip που λέει στην πρώτη σελίδα και καθάρισα? ή κανω downgrade στην 20s? γενικώς, υπάρχει τροπος να το ξεκλειδωσω αν ερθει με 26s? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ασπροβάλτα βροχή και πολύ αέρας..Η wind πάει και έρχεται ώρες ώρες χωρίς σήμα ούτε για τηλέφωνο..cosmote 4g+ βάση του τηλεφώνου .πατάω.Πριν καμία ώρα είχα 182.35 Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παίζει τελικά το 4G+ στο X722; Εγώ έχω την έκδοση 4+32. Εγώ με καμιά εταιρεία δεν έχω δει πάνω από 85 Mbps, με αυτό το κινητό (προς το παρόν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Για αυτό λέω πατάω...εδώ δεν είμαι Σπάρτη η Αθήνα...βαράει κοφτές το δίκτυο..το 90 το.έχω μέσα στο νερό με απλό 4 ..με.το oppo είχα δει κοντά στις.κεραίες 132+..Η αληθεια είναι παραπάνω δεν έχω δει..Δεν ξέρω.θα μετρήσω.Σήμερα πρώτη φορά είδα το + Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Για αυτό λέω πατάω...εδώ δεν είμαι Σπάρτη η Αθήνα...βαράει κοφτές το δίκτυο..το 90 το.έχω μέσα στο νερό με απλό 4 ..με.το oppo είχα δει κοντά στις.κεραίες 132+..Η αληθεια είναι παραπάνω δεν έχω δει..Δεν ξέρω.θα μετρήσω.Σήμερα πρώτη φορά είδα το + Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασα πριν λίγο στο Πεδίο Άρεως, με Cosmote σε εσωτερικό χώρο και σε ξεπέρασα. :lol: Με σκέτο 4G έπιανε μέχρι 70, μετά έγινε 4G+ και άρχισε να πιάνει 120 και σταδιακά ανέβαινε. Τα 190 είναι το μεγαλύτερο που έπιασα. Πράγμα που σημαίνει ότι το 4G+ παίζει 100%!! :up: :yahoo: https://imgur.com/gallery/Ovsp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Την aicp 8.1 έχω τώρα, απλά ρωτάω αν μπορεί να μας πει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια εκδοση AICP εχεις; Εχεις λινκ;; Kαι.με.ποια εκδοση TWRP? Edited January 22, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakjak Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) το παρελαβα σημερα ! ολα καλα . η αγορα εγινε απο banggoοd με priority και δεν περασε τελωνειο . βλεπω οτι δεν εχει micro usb για φορτιση , αλλα ενα δικο του που μπαινει και αναποδα ! ειναι κανα καινουριο βυσμα για ολα ή πατεντα της leeco μονο ? δεν εχει Ελληνικα στο messenger . πως φτιαχνεται αυτο ? και γενικα δεν βλεπω πολλα Ελληνικα ... το μενου του ειναι κυριως αγγλικα ... επισης βλεπω οτι και τα sms ειναι με 70 χαρακτηρες . ποιο προγραμμα προτεινεται να κατεβασω για αυτο ? δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση . εχει android 6.01 . να ζητησω να κανει ? Edited January 22, 2018 by jakjak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ποια εκδοση AICP εχεις; Εχεις λινκ;; Kαι.με.ποια εκδοση TWRP?https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/rom-aicp-13-1-pro3-aka-zl0-x722-t3730711 Η έκδοση είναι η 8.1 και twrp χρησιμοποιείς αυτό που είναι στις οδηγίες του post.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) https://forum.xda-developers.com/le-pro3/leeco-le-pro-3-elite-model-x722-guides-development--and-mods/rom-aicp-13-1-pro3-aka-zl0-x722-t3730711 Η έκδοση είναι η 8.1 και twrp χρησιμοποιείς αυτό που είναι στις οδηγίες του post.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΤΝΧ Εντυπώσεις; Γιατί ακούω πολλά θεματαβσε αυτή την Ρομ Edited January 22, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Sorry αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά ποιος είναι ο πιο εύκολος (και ακίνδυνος) τρόπος να κάνουμε Root το X722; Το θέλω για να δουλέψουν σωστά κάποιες εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Sorry αν έχει ήδη απαντηθεί, αλλά ποιος είναι ο πιο εύκολος (και ακίνδυνος) τρόπος να κάνουμε Root το X722; Το θέλω για να δουλέψουν σωστά κάποιες εφαρμογές... ξεκλείδωμα bootloader , πέρασμα twrp και μετά magisk. Bέβαια χάνεις τα πάντα , οπότε το νού σου :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 το παρελαβα σημερα ! ολα καλα . η αγορα εγινε απο banggoοd με priority και δεν περασε τελωνειο . βλεπω οτι δεν εχει micro usb για φορτιση , αλλα ενα δικο του που μπαινει και αναποδα ! ειναι κανα καινουριο βυσμα για ολα ή πατεντα της leeco μονο ? δεν εχει Ελληνικα στο messenger . πως φτιαχνεται αυτο ? και γενικα δεν βλεπω πολλα Ελληνικα ... το μενου του ειναι κυριως αγγλικα ... επισης βλεπω οτι και τα sms ειναι με 70 χαρακτηρες . ποιο προγραμμα προτεινεται να κατεβασω για αυτο ? δεν εχω κανει καμια αναβαθμιση . εχει android 6.01 . να ζητησω να κανει ? Και να ζητήσεις δεν θα κανει, θα πρέπει να περάσεις εσυ κάποια αλλη ρομ αν θελεις. Δεν εχει micro usb γιατι έχει usb type c δες εδω http://www.trustedreviews.com/opinion/usb-type-c-everything-you-need-to-know-2932202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 ΤΝΧ Εντυπώσεις; Γιατί ακούω πολλά θεματαβσε αυτή την Ρομ Την εχω απο χθες βραδυ,δεν μπορω ακομη να σου πω πολλα.Μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα.Θα σου πω σε λιγες ημερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 ξεκλείδωμα bootloader , πέρασμα twrp και μετά magisk. Bέβαια χάνεις τα πάντα , οπότε το νού σου :) Τι χάνει τα πάντα βρε? Μόνο ρουτ κάνει και είναι κομπλέ. Ένα ζιπ περνάει...:p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Τι χάνει τα πάντα βρε? Μόνο ρουτ κάνει και είναι κομπλέ. Ένα ζιπ περνάει...:p Αν είναι ξεκλείδωτο αρχηγέ :) Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Την εχω απο χθες βραδυ,δεν μπορω ακομη να σου πω πολλα.Μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα.Θα σου πω σε λιγες ημερες.. ποια ΡΟΜ ειχες πριν? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 ποια ΡΟΜ ειχες πριν?Την 20s modded από τον Chris! Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Την 20s modded από τον Chris! Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk συγκριτικα τι εχεις δει?γτ οι AICP αν στρωσουν καλα...πετανε... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 συγκριτικα τι εχεις δει?γτ οι AICP αν στρωσουν καλα...πετανε...Γενικά είναι πολλή καλή και σταθερή.. Έχει αρκετά έξτρα. Η μπαταρία με προβληματίζει λίγο.. Θα δείξει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts