Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνήθως φταίει το συγκεκριμένο που χρησιμοποιείτε, ας πει ένας που του δουλεύει πιο είναι από που το πήρε και θα παίζει σε όλα.
FFFAS USB 3.0 Type C OTG Cable Adapter for Huawei Xiaomi 5 4C Macbook Nexus 6p Type-C USB-C OTG Converter for all type-c phone

http://s.aliexpress.com/bUbIRrIj

(from AliExpress Android) Εγώ αυτό πήρα και δουλεύει κανονικά..

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nαι τους είπα ότι έβαλα την επίσημη 26s και δεν ξαναάνοιξε... Έστειλα video and photos και μου είπαν το στέλνεις πίσω με όλα τα μαμά αξεσουάρ και μόλις παραλάβουν βάζουν πίσω τα χρήματα..;)

Το οποίο σημαίνει ότι δεν θα το ξαναπάρεις ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το οποίο σημαίνει ότι δεν θα το ξαναπάρεις ?

Εννοείται ότι δεν το ξαναπαίρνω. Lemax2 και ξερό ψωμί. Ότι και να λέμε το max2 είναι το καλύτερο κινητό της Leeco σε απόδοση vfm και οθόνη ανάλυση ταχύτητα κλπ. Καλό το 722 αλλά δεν μου έκανε κλικ..:happy:

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Εννοείται ότι δεν το ξαναπαίρνω. Lemax2 και ξερό ψωμί. Ότι και να λέμε το max2 είναι το καλύτερο κινητό της Leeco σε απόδοση vfm και οθόνη ανάλυση ταχύτητα κλπ. Καλό το 722 αλλά δεν μου έκανε κλικ..:happy:

Δεν δοκίμασες το Cool1, :lol:

Κανονικά έπρεπε να πωλείται ακριβότερα. Να στο δώσω καμιά βδομάδα να αναθεωρήσεις (και να σουλουπώσεις στα σημεία τη rom);

Leeco Cool1 4/64 Gold

Ας ελπίζουμε στο ότι δεν θα μείνει η συσκευή χωρίς την υποστήριξή σου έστω και παράπλευρα και σε συνεργασία με τον Γιώργο.

Δύο στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον είναι :

1. εδώ https://bbs.le.com/thread-2454245-1.html φαίνεται να υπάρχει beta για EUI 6.0 (Νougat 7 ) που από τις 24-10 πρέπει να τεστάρεται σε 300+ συσκευές ( δύσκολα κατανοητή η μετάφραση από κινέζικα σε αγγλικά για να πιάσω τις λεπτομέρειες της ανάρτησης ).

2. εχουν φύγει ήδη συσκευές από το bangood προς τους αγοραστές των συσκευών 6/64 που φαίνεται να έχουν Nougat 7, λογικά την ερχόμενη εβδομάδα κάποιοι θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν

Edited by taliban

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ρε παιδες εχει κανενας δουλεψει το ir με καποια εφαρμογη εκτος της leeco? (η οποία btw τα σπάει) Γιατί δοκίμασα 3 (sure, peel κα) αλλά φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζει το hardware γιατί δεν ανάβει καν το led.

Φοβάμαι ότι θα πρέπει να κρατήσω τη σουίτα της leeco μόνο και μόνο για αυτήν την εφαρμογή.

Υ.Γ. Χρήστο είσαι μάγκας

Ας ελπίζουμε στο ότι δεν θα μείνει η συσκευή χωρίς την υποστήριξή σου έστω και παράπλευρα και σε συνεργασία με τον Γιώργο.

Δύο στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον είναι :

1. εδώ https://bbs.le.com/thread-2454245-1.html φαίνεται να υπάρχει beta για EUI 6.0 (Νougat 7 ) που από τις 24-10 πρέπει να τεστάρεται σε 300+ συσκευές ( δύσκολα κατανοητή η μετάφραση από κινέζικα σε αγγλικά για να πιάσω τις λεπτομέρειες της ανάρτησης ).

2. εχουν φύγει ήδη συσκευές από το bangood προς τους αγοραστές των συσκευών 6/64 που φαίνεται να έχουν Nougat 7, λογικά την ερχόμενη εβδομάδα κάποιοι θα αρχίσουν να παραλαμβάνουν

Κρίμα που ο Χρήστος έπεσε σε λούμπα με το Χ722

Επόμενος στόχος είναι ο εντοπισμος μια αξιοπρεπους Nougat Rom για να μείνει αξιόλογη και ενεργή η συσκευή μας για κάνα 2 έτη ακόμα.

Από πλευράς hardware σκίζει

In the down down of the writing we became robes...

Κρίμα που ο Χρήστος έπεσε σε λούμπα με το Χ722

Επόμενος στόχος είναι ο εντοπισμος μια αξιοπρεπους Nougat Rom για να μείνει αξιόλογη και ενεργή η συσκευή μας για κάνα 2 έτη ακόμα.

Από πλευράς hardware σκίζει

Ναι βρε εννοείται για αυτό δεν ξαναπερνω. Ο Γιώργος παραλαμβάνει το δικό του αύριο μεθαύριο και σε καμία 10 μέρες το 6/64 με την Nougat οπότε το ίδιο είναι..;)

Ναι βρε εννοείται για αυτό δεν ξαναπερνω. Ο Γιώργος παραλαμβάνει το δικό του αύριο μεθαύριο και σε καμία 10 μέρες το 6/64 με την Nougat οπότε το ίδιο είναι..;)

Είναι συμβατά κινητά από πλευράς ρομ το 4/64 με το 4/32 άραγε;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

FFFAS USB 3.0 Type C OTG Cable Adapter for Huawei Xiaomi 5 4C Macbook Nexus 6p Type-C USB-C OTG Converter for all type-c phone

http://s.aliexpress.com/bUbIRrIj

(from AliExpress Android) Εγώ αυτό πήρα και δουλεύει κανονικά..

To έχω και εγώ αυτό το ανταπτορακι...

Εξαιρετικο

----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πήρε Κάι.τα 2?

Και το 4/32 και το 4/64?

Σωστός.....

In the down down of the writing we became robes...

1. Είναι συμβατά κινητά από πλευράς ρομ το 4/64 με το 4/32 άραγε;

Πήρε Κάι.τα 2?

2. Και το 4/32 και το 4/64?

Σωστός.....

1. Ναι

2. Το είχε μπρικαρει και αυτός το 4/32 με τον ίδιο τρόπο και του στέλνουν άλλο

2. Ναι πήρε το 6/64 για να κάνουμε Nougat..

Τελικά έβαλε κανένας την ρομ των παιδιών? Να προχωρήσω η να περιμένω καλύτερα? Η μαμά έχει κάτι ενοχλητικά μικρά bugs που μου σπάνε τα νεύρα. Υπάρχουν σοβαρά bugs στην ρομ των παιδιών?

Sent from my LEX722 using Tapatalk

Nαι τους είπα ότι έβαλα την επίσημη 26s και δεν ξαναάνοιξε... Έστειλα video and photos και μου είπαν το στέλνεις πίσω με όλα τα μαμά αξεσουάρ και μόλις παραλάβουν βάζουν πίσω τα χρήματα..;)

Λογικά θα χάσεις ένα μέρος των χρημάτων σου..

Εμένα σε επιστροφή αξίας 50 ευρώ μου κατατέθηκαν τα 2/3 του ποσού,

ενώ στον λογαριασμό μου στο BG φαίνετε ότι επιστράφηκαν και τα 50 ευρώ..

γι΄αυτό στο λέω.....

Τελικά έβαλε κανένας την ρομ των παιδιών? Να προχωρήσω η να περιμένω καλύτερα? Η μαμά έχει κάτι ενοχλητικά μικρά bugs που μου σπάνε τα νεύρα. Υπάρχουν σοβαρά bugs στην ρομ των παιδιών?

Sent from my LEX722 using Tapatalk

Για μένα το πιο ενοχλητικό bug είναι που σβήνει η εφαρμογή των επαφών όταν θέλει κανείς να αποθηκεύσει ένα νέο εισερχόμενο ή εξερχόμενο αριθμό (αυτό συμβαίνει μόνο στην ελληνική γλώσσα. Στα αγγλικά λειτουργεί κανονικά). Το αντιμετώπισα αλλάζοντας την προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου και επαφών.

Για μένα το πιο ενοχλητικό bug είναι που σβήνει η εφαρμογή των επαφών όταν θέλει κανείς να αποθηκεύσει ένα νέο εισερχόμενο ή εξερχόμενο αριθμό (αυτό συμβαίνει μόνο στην ελληνική γλώσσα. Στα αγγλικά λειτουργεί κανονικά). Το αντιμετώπισα αλλάζοντας την προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου και επαφών.

Όταν λες σβήνει? Σε πετάει έξω δλδ? Η κρασαρει με FC? Εξήγησε το καλύτερα να δώσω ΟΤΑ να το φτιάξω..;)

Όταν λες σβήνει? Σε πετάει έξω δλδ? Η κρασαρει με FC? Εξήγησε το καλύτερα να δώσω ΟΤΑ να το φτιάξω..;)

Κρασάρει και βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή επαφές έχει σταματήσει να λειτουργεί ή κάτι τέτοιο. Πλέον δεν μπορώ να το ξαναδοκιμάσω επειδή πάτησα απενεργοποίηση της εφαρμογής επαφές της banggood rom και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω ξανά όσο και αν το έψαξα. Δεν θέλω να κάνω factory reset. Είμαι μιά χαρά με την εφαρμογή τηλεφώνου και επαφών που κατέβασα. Έχει άπειρες επιλογές και ρυθμίσεις ενώ η Banggood ήταν υποτυπώδης.

Αν κατάλαβα καλά εννοεί ο φίλος ότι αυτό το bug είναι στην μαμά Rom και όχι στη δική σου..

Αν κατάλαβα καλά εννοεί ο φίλος ότι αυτό το bug είναι στην μαμά Rom και όχι στη δική σου..

Πραγματικά, αναφέρθηκα στη Banggood rom. Συγγνώμη αν δεν έγινε σαφές. Δεν έχω πολύ άνεση για φλασαρίσματα, (παλιά είχα κάνει μερικά) και γιαυτό προσπαθώ να τα βολέψω με την ρομ που έχει το τηλέφωνο όπως το πήρα. Θα το προσπαθήσω μόνο αν τυχόν κάποιος φτιάξει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το συγκεκριμένο φλασάρισμα της ρομ του Χρήστου. Εντάξει, είναι πολύ δελεαστικές οι τρείς κάμερες και όσα άλλα έβαλε ο Χρήστος, μου φαίνεται όμως βουνό να το ξεκινήσω.

Πραγματικά, αναφέρθηκα στη Banggood rom. Συγγνώμη αν δεν έγινε σαφές. Δεν έχω πολύ άνεση για φλασαρίσματα, (παλιά είχα κάνει μερικά) και γιαυτό προσπαθώ να τα βολέψω με την ρομ που έχει το τηλέφωνο όπως το πήρα. Θα το προσπαθήσω μόνο αν τυχόν κάποιος φτιάξει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το συγκεκριμένο φλασάρισμα της ρομ του Χρήστου. Εντάξει, είναι πολύ δελεαστικές οι τρείς κάμερες και όσα άλλα έβαλε ο Χρήστος, μου φαίνεται όμως βουνό να το ξεκινήσω.

δεν εισαι ο μονος,εγω σκεφτομαι να γραφτω στην Νασα μηπως καταλαβω τις ορολογιες

Κι εμένα το ίδιο κάνει με την 20s. Όταν στη λίστα των κλήσεων υπάρχει κάποιος αριθμός που δεν είναι αποθηκευμένος, μπορείς να πατήσεις ένα μικρό βελάκι που έχει δεξιά του και να τον αποθηκεύσεις στις επαφές. Όταν όμως το πατάς η εφαρμογή της τς επαφές κρασάρει. Σου ζητάει μάλιστα να στείλεις και feedback για το σφάλμα.

Η 26s το διορθώνει αυτό;

Κατεβάζεις ξεζιπαρεις πας στους φακελου 1 2 που έχει μέσα και θα βρεις τα 2 νέα TWRP Ρ'ιχτα στο κινητό ή σε φλασάκι πατάς image flash done..

Χρήστο έβαλα το κανονικό όχι το blue στην συσκευή, μπήκα μέσα στο recovery και μου ζητάει particion to flash image, πατάω την επιλογή recovery ?

edit

άκυρο, το έκανα μέσα από το tool μέσα από fastboot, όλα οκ, εγκατάστησα και την twrp εφαρμογή (αν και δεν έχει μέσα image για την συσκευή )

Edited by taliban

Χρήστο έβαλα το κανονικό όχι το blue στην συσκευή, μπήκα μέσα στο recovery και μου ζητάει particion to flash image, πατάω την επιλογή recovery ?

Ε ναι βρε εννοείται. Που θα το βάλεις στο σύστημα ή στον κερνελ?

Κι εμένα το ίδιο κάνει με την 20s. Όταν στη λίστα των κλήσεων υπάρχει κάποιος αριθμός που δεν είναι αποθηκευμένος, μπορείς να πατήσεις ένα μικρό βελάκι που έχει δεξιά του και να τον αποθηκεύσεις στις επαφές. Όταν όμως το πατάς η εφαρμογή της τς επαφές κρασάρει. Σου ζητάει μάλιστα να στείλεις και feedback για το σφάλμα.

Η 26s το διορθώνει αυτό;

Ποια 20s την στοκ ή την δική μας. Αν είναι η δική μας φτιάχνει εύκολα αρκεί να ξέρω τι ακριβώς κάνει. Αφού λες κρασαρει ξέρω τι θέλει. Σε ελληνικά πάντα? Σε αγγλικά το κάνει? Στοκ Ρομ ή δικιά μας?

Ε ναι βρε εννοείται. Που θα το βάλεις στο σύστημα ή στον κερνελ?

επόμενη ερώτηση, πριν φλασάρω την ρομ σου πηρα backup αυτή του bangood, όμως εκτός από την ρομ πήρα και data κλπ με αποτέλεσμα το backup να είναι 9+ gb, μπορώ να σβήσω τα υπόλοιπα και να αφήσω μόνο το image ή θα γίνει λαλακία ?

επόμενη ερώτηση, πριν φλασάρω την ρομ σου πηρα backup αυτή του bangood, όμως εκτός από την ρομ πήρα και data κλπ με αποτέλεσμα το backup να είναι 9+ gb, μπορώ να σβήσω τα υπόλοιπα και να αφήσω μόνο το image ή θα γίνει λαλακία ?

Όχι σβηστη και πάρε ξανά μόνο το System και Data Kai κλπ. άσε έξω system image

Ωποσδήποτε efs κλπ

Όχι σβηστη και πάρε ξανά μόνο το System και Data Kai κλπ. άσε έξω system image

Ωποσδήποτε efs κλπ

τώρα όμως είμαι με την δικιά σου, αν τo σβήσω δεν θα έχω την ΄΄μαμά bangood΄΄ , πειράζει ?

Αυτη την στιγμή έχει τα εξής

SYSTEM

SYSTEM IMAGE

CASHE (χωρίς τίποτα μέσα )

DATA (ΕΧCL STORAGE)

BOOT

RECOVERY

EFS

FIRMWARE

Από τα παραπάνω αφήνω έξω μονο system image και πέρνω όλα τα υπόλοιπα ?

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)