Jump to content

Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές

dras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα γραφικά μου τράβηξαν το ενδιφέρον...πραγματικά απίστευτα!!

Όσον αναφορά το Far Cry, έχει υπάρξει ή πρόκειτε να υπάρξει συννέχεια;

Συνέχεια, σαν να λέμε Far Cry 2...όχι...

Υπάρχουν όμως διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού για XBOX όπως είναι το Instincts

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξεθάβω αυτό το θέμα...

Για να σας πω ότι το Forza Motorsport είναι κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο Racing Game του Xbox και ίσως ο καλύτερος simulator που έχει βγει ποτέ!:up:

Παίζω ασταμάτητα εδώ και ένα χρόνο και δε χορταίνω το Drift!

Ψάχνοντας στο internet βρήκα τα δύο αυτά βιντεάκια...

1) Forza Motorsports Vs Reality

2)

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Το region που αναφέρεις υπάρχει μόνο στα DVD-Video. Άλλωστε και τα παιχνίδια που υπάρχουν στα δίκτυα p2p file sharing είναι από διάφορα μέρη του κόσμου και δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Εχμ, τα παιχνίδια που βρίσκει κανείς στα δίκτυα p2p file sharing είναι σε cd/dvd images, είναι δηλαδή αντίγραφα του αυθεντικού.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα, εγω τουλαχιστον που μου ειχαν φερει την εκδοση του AOE III απο τον Καναδα και την εγκατεστησα κανονικα στο laptop Μου οπως σου ειπε και ο mcde τα region υπαρχουν για τα dvd μονο και για τα παιχνιδια των PS1 KAI PS2, ακομα και για το psp πια ειναι regiopn free.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Για παιχνιδια pc ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπαρχει region lock. Εμενα μου εχουν στειλει αρκετες φορες παιχνιδι για pc απο USA και δεν ειχα κανενα προβλημα. Μια φορα μαλιστα ειχα παρει απο ebay. Αυτα που γραφουν FORMAT: USA η CANADA δεν ισχυουν 100%!!!

Για παιχνιδια pc ΣΙΓΟΥΡΑ δεν υπαρχει region lock. Εμενα μου εχουν στειλει αρκετες φορες παιχνιδι για pc απο USA και δεν ειχα κανενα προβλημα. Μια φορα μαλιστα ειχα παρει απο ebay. Αυτα που γραφουν FORMAT: USA η CANADA δεν ισχυουν 100%!!!

Ή πολύ απλά μπορεί οι εκδόσεις αυτές να έχουν παραπάνω ή λίγοτερα πράγματα σε σχέση με τις ευρωπαϊκές εκδόσεις (λόγω ακαταλληλότητας κτλ)...Επίσης μπορεί σε μερικά παιχνίδια να κυκλοφορούν εκδόσεις π.χ. για την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία κτλ όπου ουσιαστικά η διαφορά είναι πως τα μενού είναι στην αντίστοιχη κάθε φορά γλώσσα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

κάπου διάβασα πριν μερικές μέρες για ενα mmrpg game όπου παίζεισ free αλλα με real money.. και μπορείς να βγάλεις κ χρήματα αν κάνεις σωστές συναλλαγες.. έχει ακούσει κανείς τπτ? :confused:

WORLD OF WARCRAFT ,

Γειά σας από ότι είδα δεν υπάρχει αντίστοιχος χώρος για αυτο το υπέροχο παιχνίδι, πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξουμε αυτό τον συγκεκριμένο χώρο για το WORLD OF WARCRAFT, ώστε να γράφουμε τα πάντα σχετικά με αυτό το παιχνίδι, κάθε βοήθεια δεκτή, για cheats, free servers...........:google:

:ninja:

Sovara?!

Plaka tha exei!..........an kerdizeis! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

1. Ψάχνουμε πριν ρωτήσουμε.

2. Βάζουμε πιο περιγραφικούς τίτλους στα topics που ανοίγουμε.

Ακόμα με το Diablo ασχολείσαι;;;;;

Υπάρχει και ΑΥΤΟ το θέμα.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

παιδακια βρηκα ενα emulator του super nes με περιπου στα 700 roms και εχω ψιλοπορωθει ξανα! και θελω να βρω καπου τι κουμπια πατουσαμε για να κανουμε τα κολπα στο mortal kombat με τους πολεμιστες που πετουσαν παγους και τετοια και extra κινησεις και το combo στο finish him! οποιος ξερει που μπορω να τα βρω ας με βοηθησει! ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!

θα πας εδω http://www.gamefaqs.com/console/snes/ και θα επιλεξεις το παιχνιδι που θες και μετα θα πας στα faqs εκει εχει και κινησεις

Μου το λεγαν και δε το πιστευα. Το δοκιμασα και ειμαι πλεον σιγουρος.

WoW > L2 με μεγαλη διαφορα. Αρχισα WoW και δεν εχω ξαναγγιξει Λ2. Σας συνιστω να κανετε το ιδιο :w00t:

WoW > L2 με μεγαλη διαφορα. Αρχισα WoW και δεν εχω ξαναγγιξει Λ2. Σας συνιστω να κανετε το ιδιο :w00t:

Γιατί?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Συμφωνω. Αλλα δεν εχω λεφτα για game...:worry:

Εχει καλυτερο "story" το WoW και quest. Παρα πολλα quest. Το L2 εχει καταντισει pvp game στυλ counter strike...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Γιατί?

Γιατι ειναι καλυτερο το WoW? απο που να αρχισω και που να τελειωσω.

Ας πιασουμε γι αρχη το PvE.

WoW: Απολαυστικο , με quests, με instances (βαριεμαι να εξηγω τι ειναι) ποικιλια στα τερατα και πολλες διαφορετικες στρατηγικες. Παιζει μεγαλο η ικανοτητα του ιδιου του παικτη.

L2: Το ακριβως αντιθετο. κατι σαν αγγαρεια

Και τωρα το PvP.

Υπαρχει η εντελως ατοπη φημη πως το L2 εχει καλυτερο PvP απο το WoW.

Στη πραγματικοτητα τo WoW εχει καλυτερο και πολυ περισσοτερο PvP, στο οποιο παιζει πολυ μεγαλο ρολο το skill του παικτη.

Αμα δεν εχετε προβλημα να πληρωστε παρατηστε το L2 και αρχιστε το WoW. Αμα παλι δε σας αλλαζω αποψη με τιποτα , να σας πω οτι πουλαω τον Necro μου 53 lvl στον official devianne. Τα φιλια μου :D

Αγαπητοί φίλοι,

Η ομάδα των Hellenic Elite Armed Team αντιλαμβανόμενη την ανάγκη των Ελλήνων παικτών του Battlefield 2 για γρήγορο και ανταγωνιστικό παιχνίδι προχώρησε στην δημιουργία του πρώτου (με χωρητικότητα 32 θέσεων) Ranked Ελληνικού server Battlefield 2.

Τώρα όλοι οι Έλληνες παίκτες του Battlefield 2 θα μπορούν να παίζουν σε έναν Official Ranked Server 32 θέσεων απολαμβάνοντας τους χάρτες κλασικού μεγέθους του παιχνιδιού χωρίς να «στήνονται στην ουρά» για να απολαύσουν ένα παιχνίδι χωρίς lag και με πολύ μικρό ping, έχοντας στη διάθεση τους πια όλο το εύρος των οχημάτων ανά χάρτη χωρίς περιορισμούς.

Ο Server λειτουργεί στην διεύθυνση : 62.1.216.138:16567 και για τις επόμενες ημέρες θα τρέχει σε δοκιμαστική λειτουργία προκειμένου να εξασφαλίσουμε τον βέλτιστο τρόπο λειτουργίας του. Για οτιδήποτε σχετικά με το server, ανακοινώσεις, σχόλια παρατηρήσεις μπορείτε να ενημερώνεστε από το forum μας.

Η ομάδα των Hellenic Elite Armed Team.

http://www.heat-clan.gr

• The title was changed to Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές