Jump to content

200-300 με καλη αυτονομια και καμερα

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά , θα ηθελα τη βοηθεια σας για την αγορα κινητού με έμφαση σε αυτονομία και κάμερα. Διάβασα αρκετά thread αλλα δεν εχω καταλήξει κάπου..

Σκέφτομαι Honor 8, A5 2017, P10 lite, P9 αλλα δεν μπορω να καταληξω γιατι ειδικα με την καμερα δεν βγαζεις ακρη.

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 200-300 euro

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 4.7 - 5.2 αντε 5.5 βαριά

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Καλύτερα απο Ελλαδα (σκρουτζομαγαζα included)

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) οχι απαραιτητα

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? nfc θα ηθελα, τα υπολοιπα όχι

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; οχι και οχι

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. οχι και οχι

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Αυτονομία, κάμερα, ταχύτητα

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη Asus Zenfone 5

Ευχαριστώ για τη βοήθεια προκαταβολικά

Μαλλον για το xiaomi mi5s σε βλεπω. Απο οσα ειπες εχει καλυτερη καμερα. Edited by Antretng

Δεν το ειχα δει το xiaomi mi5s. Καλο φαινεται αν και θα προτιμούσα να πάω λιγο πιο κάτω απο τα 300 (εκτος αν ειναι για κατι εξαιρετικο)

Μην κολλάμε πάντως στις συσκευές που έγραψα γιατι δεν ξέρω καν αν εχουν καλές κάμερες.

Ευχαριστώ πάντως!

Μετα το lg g5 και το nexus 5x, σε καμερα ακολουθει το mi5s για κοστος κατω απο 380 ευρω. ;) Δεδομενου ομως οτι τα πρωτα 2 εχουν πολυ μετρια αυτονομια (το οποιο το χεις πρωτο σε προτεραιοτητα) και μαλιστα το nexus 5x ποναει απο αποψης specs, νομιζω αξιζει να ανεβεις στα 309 ευρω που εχει.

Εναλλακτικα, αν το ταβανι ειναι αυστηρο, θα κοιταζα το moto g5 plus που ειναι πολυ κοντα σε ποιοτητα καμερας με το honor 8. Αλλα νομιζω οτι δεν εχει nfc.

Η αληθεια ειναι οτι ειδα sample φωτογραφιες του mi5s στο xda και φαινονται πολύ καλες!

Αρα μαλλον καταληγω εκει αν και υπέρβαση. Ευχαριστώ και πάλι

Ισχύει. Όμως με ρίσκο τελωνείου.

ναι αλλα εχω ακουσει οτι αμα παρεις απο banggοod με Priority Direct Mail το γλιτωνεις η εχεισ ελάχιστες πιθανοτητες(δεν το εχω δοκιμασει,δεν το λεω με σιγουρια)

Μην το ψάχνεις και πολύ, Huawei p9 από σκρουτζομαγαζο, δεν θα βρεις καλύτερο κινητό σε αυτά τα χρήματα σε όλους τους τομείς, ανώτερο από όλα όσα αναφέρθηκαν.
The day is my enemy, the night my friend

Μην το ψάχνεις και πολύ, Huawei p9 από σκρουτζομαγαζο, δεν θα βρεις καλύτερο κινητό σε αυτά τα χρήματα σε όλους τους τομείς, ανώτερο από όλα όσα αναφέρθηκαν.

Για κάμερα δεν ξέρω αλλά στην αυτονομία το mi5s είναι ελαφρώς καλύτερο + την μεγάλη υποστήριξη από Xiaomi-miui.gr

Στα υπόλοιπα η διαφορά δεν είναι αισθητή.

Για κάμερα δεν ξέρω αλλά στην αυτονομία το mi5s είναι ελαφρώς καλύτερο + την μεγάλη υποστήριξη από Xiaomi-miui.gr

Στα υπόλοιπα η διαφορά δεν είναι αισθητή.

Και στη καμερα παλι καλυτερο το Mi5s. Εχουν περασει και τα 2 απο τα χερια μου.

Γενικα για αυτα που ζηταει ο φιλος φαινεται να ειναι η ιδανικη συσκευη.

Edited by Antretng

Αποψη μου huawei p9,το κινητο το χει φιλος και η καμερα του οταν μαθεις λιγο να λειτουργεις το manual mode κανει παπαδες,ειδικα οι νυχτερινες ειναι το κατι αλλο,αγοραζεις και ενα τριποδο με 10ε και χεις ενα καλο κινητο και μια δυνατη καμερα ταυτοχρονα...η επιλογη βεβαια δικη σου....

Μα σε long exposure ακομα και η χειροτερη καμερα θα βγαλει καλη φωτογραφια. Και φυσικα long exposure υποστηριζει και το mi5s.

Με την ιδια λογικη γιατι να μην παρει το φτηνο p9 lite αν ειναι να βγαζει καλες φωτογραφιες με τριποδο; Αλλωστε με τριποδο θα βγαλεις μονο τοπια... οχι ανθρωπους ;). Ασε που ακομα και τοπιο να βγαλεις σε περιοριζει στην τοποθετηση της καμερας (εκτος εαν κουβαλας μεγαλο τριποδο)

Αλλωστε το mi5s δεν ειναι κανενα κινητο του πεταματου. Snapdragon 821, 64 GB αποθηκευτικο, 3 GB Ram, 3200 mah μπαταρια και με αρκετα ποιοτικη οθονη και ηχειο δεν το λες και συμβιβασμο. ;) Για μενα το μονο του αρνητικο ειναι το δαχτυλικο που ειναι αρκετα μετριο καθως και η ελλειψη 800αρας που δεν το χει βαλει περιορισμο ο topic starter.

Edited by Antretng

Για το δαχτυλικο δεν το θεωρω και φοβερο θεμα αν στο τελος κανεις τη δουλεια σου. Το P9 ειναι μια πολυ τιμια επιλογή σίγουρα αλλα θα εμπιστευτώ το φίλο Antretng και θα παω για το mi5s. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!

• 5 weeks later...