Jump to content

Είμαι ανάμεσα σε 2 συσκευές...

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιό προτείνετε;

http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8320&idPhone2=7507

Με προβληματίζει που στο Α2010 γράφει μόνο 2 μπάντες για 2G.

Κάποιο αντίστοιχο εως 70 ευρώ;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Με βαση το Link που εβαλες, το A Plus δεν εχει καν 4g. Αρα μεταξυ των δυο θα προτιμουσα το A2010.

Αν και κατα τη γνωμη μου μην παρεις κανενα απο τα δυο. Συμπληρωσε καλυτερα αυτη τη φορμα μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα που θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Με βαση το Link που εβαλες, το A Plus δεν εχει καν 4g. Αρα μεταξυ των δυο θα προτιμουσα το A2010.

Αν και κατα τη γνωμη μου μην παρεις κανενα απο τα δυο. Συμπληρωσε καλυτερα αυτη τη φορμα μηπως υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα που θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Και με Η+ κάνω τη δουλειά μου. Επίσης, το πρώτο είναι 1 ετος πιο καινουριο.

Και τι εγινε αν ειναι νεοτερο; Ουτε στα specs διαφερουν ουτε στην εκδοση android και αμφιβαλλω αν θα δωσει update σε τοσο Low end συσκευες. Κατα τα αλλα εν ετη 2017 δεν θα συστηνα τετοιο smartphone. Αν θες συμπληρωσε τη φορμα που σου δωσα. Αλλα 8 gb rom και 1 gb ram δεν κανεις δουλεια.

Και τι εγινε αν ειναι νεοτερο; Ουτε στα specs διαφερουν ουτε στην εκδοση android και αμφιβαλλω αν θα δωσει update σε τοσο Low end συσκευες. Κατα τα αλλα εν ετη 2017 δεν θα συστηνα τετοιο smartphone. Αν θες συμπληρωσε τη φορμα που σου δωσα. Αλλα 8 gb rom και 1 gb ram δεν κανεις δουλεια.

Το ότι το Α2010 έχει 2 μπάντες για gsm, ενώ το άλλο 4, παίζει ρόλο στην αποδοχή απλών κλήσεων ομιλίας;

Αν το θες για απλή ομιλία, σαφώς θα πας στην πιο καινούργια συσκευή. Προσωπικά πάντως θα με χάλαγε πολύ να μην έχω 4G. Μήπως να ανέβεις κοντά στα 100 μπας και βρεις κάποια καλύτερη συσκευή, καθώς στα χρήματα που δίνεις θα κάνεις σίγουρα κάποιους συμβιβασμούς.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Περα από το 4g (και το Bluetooth που στο πιο νέο μοντέλο ειναι 2.1) δεν εχουν ιδιαίτερη διαφορά. Θα πήγαινα στο παλιότερο μόνο και μόνο γιά την ενδεχόμενη χρήση 4g μελλοντικά. Θα έλεγα να δεις και τα αντίστοιχα θέματα των συσκευών εδώ στο φόρουμ για τις εντυπώσεις των χρηστών. Δεν υπάρχει αναφορά για πρόβλημα στο 2g πουθενά απ'οτι εχω δει. Κοίτα περίπου στην ίδια τιμή και για το huawei y3 II dual. Edited by kmpatra

Καλύτερα ανέβα στα 110 και πάρε το redmi 4a. Κινητά σαν αυτά που γράφεις το πιο πιθανό είναι να σε νευριάσουν με την ανικανότητα τους να κάνουν κάτι σωστά και σε 6 μήνες με 1 χρόνο (ανάλογα την υπομονή σου) θα θες να το πετάξεις από το μπαλκόνι. Όλα αυτά από την προσωπική μου εμπειρία με ένα galaxy core 2

Πεταμενα λεφτά..Κατι παρόμοιο ειχε συνάδελφος μου 60 χρονων άνθρωπος και το άλλαξε,γιατι σερνόταν..Μαζεύεις λιγα ακόμα,περιμενεις και πέρνεις κατι εστω με 2gb ram και 4G..

το κινητό με τις δύο μπάντες δουλεύει στις Μπάντεςς της cosmote. Ξέρω ότι τώρα πια έχουν δωθει και στις άλλες ετιρείες κάποια κομμάτια μπάντας αλλά εγώ δεν θα το αγόραζα. Καλύτερα με 4 μπάντες για να έχεις κάλυψη παντού.

το κινητό με τις δύο μπάντες δουλεύει στις Μπάντεςς της cosmote. Ξέρω ότι τώρα πια έχουν δωθει και στις άλλες ετιρείες κάποια κομμάτια μπάντας αλλά εγώ δεν θα το αγόραζα. Καλύτερα με 4 μπάντες για να έχεις κάλυψη παντού.

Σε ευχαριστώ πολύ, συμφωνώ απολύτως!