FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 sthn komothnh otan spoudaze o adelfos mou kai phgaina mou eperne ena kakao rodopaki...yparxei akoma? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Επιλέγω ΚΡΙ-ΚΡΙ επειδή μου αρέσει πολύ η γεύση των προϊόντων τους (γιαούρτι, παγωτό) αλλά και επειδή εμπιστεύομαι πάρα πολύ τις συνθήκες υγιεινής τους. Για επαγγελματικούς λόγους έχω επισκευθεί πολλές φορές τον χώρο παραγωγής και αποθήκευσης της εταιρείας στις Σέρρες και στον Ασπρόπυργο και έχω συζητήσει αρκετά με στελέχη της εταιρείας ώστε να προτιμώ να πάρω προϊόντα από αυτούς αφού ξέρω πόσο ενδιαφέρονται για την υγιεινή και την ποιότητα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 πρωτη μου επιλογη η φαγε και μετα η νουνου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Τελικά μου αρέσει πολύ το νέο προιόν της ΦΑΓΕ,αλλά δεν ξέρω αν θα το διατηρίσουν στις προθίκες των σούπερ-μαρκετ.Είναι ρε παιδά ένα νέο γιαουρτάκι με μία ξεχωριστή γεύση και ωραίο χρώμα...σαν μούχλα να είναι.... :w00t: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ΜΕΒΓΑΛ φετα+γαλα, και η ΦΑΓΕ εχει ωραιο γαλα αλλα προτιμω να στηριζω τοπικα προιοντα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Φιλοι μου καλα τα γαλατα και τα γιαουρτια αλλα μηπως...λεω μηπως καλο ειναι να δουμε πιο προσεκτικα τι περιεχουν , πωε γινεται η επεξεργασια τους κλπ; Π.χ. απο την greenpeace που εχει βγαλει καταλογο. http://www.greenpeace.gr/library/gmos/Consumers_Guide.pdf εδω στις 8-10 σελιδες εχει διαφορα :cry: για τις εταιρειες γαλακτοκομικων!! Μηπως γινουμε... :alien: στο τελος :!: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 Επιλέγω ΚΡΙ-ΚΡΙ επειδή μου αρέσει πολύ η γεύση των προϊόντων τους (γιαούρτι, παγωτό) αλλά και επειδή εμπιστεύομαι πάρα πολύ τις συνθήκες υγιεινής τους. Για επαγγελματικούς λόγους έχω επισκευθεί πολλές φορές τον χώρο παραγωγής και αποθήκευσης της εταιρείας στις Σέρρες και στον Ασπρόπυργο και έχω συζητήσει αρκετά με στελέχη της εταιρείας ώστε να προτιμώ να πάρω προϊόντα από αυτούς αφού ξέρω πόσο ενδιαφέρονται για την υγιεινή και την ποιότητα. ;)Gia ta pagota KRI-KRI tha diafonhso.Ysteroyn se geysh kai se poikilia se sxesh me ta pagota ton allon etairion... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 teilka re paidia h agno uparxei akoma?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 teilka re paidia h agno uparxei akoma?? Ναι αλλα εμενα δεν μ'αρεσει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ξεθάβω αυτό το θέμα. Από γάλα υπέροχο είναι το Ολυμπος καθώς και το εβροφάρμα. Από γιαούρτι το πρόβειο της Εβροφάρμας δεν πιάνεται με τίποτα.Υπέροχο. Δυστυχώς και οι 2 μάρκες είναι δυσεύρετες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως οι καλύτερες γαλακτοκομίκες εταιρίες είναι: α) ΜΕΒΓΑΛ β) ΔΩΔΩΝΗ γ) ΗΠΕΙΡΟΣ γιατι την φέτα Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εγω πινω ΕΒΟΛ ειναι γαλακτοκομικη εταιρια του Βολου ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Ξεθάβω αυτό το θέμα. Από γάλα υπέροχο είναι το Ολυμπος καθώς και το εβροφάρμα. Από γιαούρτι το πρόβειο της Εβροφάρμας δεν πιάνεται με τίποτα.Υπέροχο. Δυστυχώς και οι 2 μάρκες είναι δυσεύρετες... Και τα δυο παντως τα βρισκω καθημερινα στο Carrefour. Παντως εγω πλεον το γυρισα σε φρεσκο γαλα Carrefour. 87 σεντσια το λιτρο /τσιγκουνια mode on (πινω πολυ κ δεν βγαινω) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Δελτα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Και τα δυο παντως τα βρισκω καθημερινα στο Carrefour. Παντως εγω πλεον το γυρισα σε φρεσκο γαλα Carrefour. 87 σεντσια το λιτρο /τσιγκουνια mode on (πινω πολυ κ δεν βγαινω) Πίνεις γάλα Carrefour? Βρε μήπως ο μπόμπιρας στην υπογραφή σου δεν έπαθε τίποτα από την ύλη αλλά από το πολύ γάλα? :wacko: Εγώ δεν πίνω γαλά αν και ξέρω ότι πρέπει να πίνω. Δεν μου αρέσει καθόλου. Ακόμα και όταν ήμουν μικρή, όταν δεν με κοιτούσε η μαμά το έχυνα! Μετά από τόσα χρόνια ακόμα δεν της το έχω μαρτυρήσει :X Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Nαι, αυτο το καινουριο σε συνεργασια με τον Τυρα. Οχι το μακρας. Τι να κανω, ειμαι στην αναπτυξη :baby: Το κολπο ειναι να το πινεις κρυο. Ζεστο ειναι :X Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως οι καλύτερες γαλακτοκομίκες εταιρίες είναι: α) ΜΕΒΓΑΛ β) ΔΩΔΩΝΗ γ) ΗΠΕΙΡΟΣ γιατι την φέτα Η Δέλτα παράγει την γευστικότερη φέτα,κατά τη γνώμη μου.Δεν έχω ξαναδοκιμάσει καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Η Δέλτα παράγει την γευστικότερη φέτα,κατά τη γνώμη μου.Δεν έχω ξαναδοκιμάσει καλύτερη. Επειδή ο πατέρας μου είναι από την Άρτα, αυτά μου έχει μάθει να τρώω(για την φέτα-ΔΩΔΩΝΗ-ΗΠΕΙΡΟΣ), και ούτος η άλλος, ξέρω οτι το γάλα που πέρνουν και το κάνουν τυριά - και γάλατα(συσκευασία) - είναι από πρόβατα και κατσίκια ελευθέρας βοσκής, και όχι σε φάρμες. Από το χωριό μου στην Άρτα, πολλοί τσοπάνιδες, δίνουν το γάλα στις 2 αυτές εταιρίες. Ας μην μείνουμε σε αυτό το θέμα όμως. Για εμένα ποιο γευστικό γάλα είναι το ΜΕΒΓΑΛ και από τυρια ΔΩΔΩΝΗ και ΗΠΕΙΡΟΣ Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 Εμενα παλι μου αρεσει γιαουρτι απο τον Ολυμπο. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Πρώτο. Απο Πατρινές αγελάδες :p Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts