evris2013 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Εγώ πιστεύω ότι η μπαταρία του έχει ικανοποιητικά mAh για 5,3". Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Μην ξεχνάμε ότι έχει 2Κ οθόνη. Αν μπορούσε μέσω λογισμικού να κατεβαίνει η ανάλυση (επίσημα, όπως σε κάποια Samsung), θα βλέπαμε αισθητή διαφορά στα 1080p. Θα έχανε όμως σε ευκρίνεια, που είναι το δυνατό χαρτί αυτής της οθόνης. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Μην ξεχνάμε ότι έχει 2Κ οθόνη. Αν μπορούσε μέσω λογισμικού να κατεβαίνει η ανάλυση (επίσημα, όπως σε κάποια Samsung), θα βλέπαμε αισθητή διαφορά στα 1080p. Θα έχανε όμως σε ευκρίνεια, που είναι το δυνατό χαρτί αυτής της οθόνης. Πράγματι εγώ δεν είδα μέχρι στιγμής καμία διαφορά σε σχέση με την amoled πού είχα πριν! Μένει να τη δω και στον θερινό ήλιο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Μετα απο 1 εβδομαδα που εχω το κινητο, ακομα δε μπορω να βρω τροπο να στελνω sms μεσω της εφαρμογης που εχει εγκατεστημενη (Messages). Έχω την εντυπωση, οτι και στο παλιο κινητο που ειχα τις τελευταιες μερες δεν εστελνε μηνυματα αλλα το αφησα γιατι ειχα σκοπο να το αλλαξω. Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση απο το playstore στην εφαρμογη αλλα και παλι τιποτα. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να φταιει; Η καμια αλλη εφαρμογη να κατεβασω για sms που να δουλευει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Σκοτώνει κάτω απ'τον ήλιο... τόσο δίπλα στο 7edge μου όσο και στην infinity του s8 plus μου τα καθαρίζει για πλάκα... Μιλάμε για λευκό λευκό!! Από τις πιο φωτεινές οθόνες που κυκλοφορούν στην αγορά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Στο θέμα του λευκού και της αντίθεσης της οθόνης επιβεβαιώνω κι εγώ μια που δουλευώ την αντίθεση γύρω στο 35-40% και δεν μου κάνει διαφορά σε σχέση με του LG G2 που την είχα 50-60%. Ίσως δε του 8 να είναι και πιο ευκρινής. Γενικά η οθόνη είναι σαν ποιότητα ένα από τα βασικά ατού του 8. Να ήταν μόνο και λίγο μεγαλύτερη (5,5 ίντσες) με τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις συσκευής βέβαια, θα μίλαγα για οθόνη χωρίς κανέναν συμβιβασμό. Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Μετα απο 1 εβδομαδα που εχω το κινητο, ακομα δε μπορω να βρω τροπο να στελνω sms μεσω της εφαρμογης που εχει εγκατεστημενη (Messages). Έχω την εντυπωση, οτι και στο παλιο κινητο που ειχα τις τελευταιες μερες δεν εστελνε μηνυματα αλλα το αφησα γιατι ειχα σκοπο να το αλλαξω. Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση απο το playstore στην εφαρμογη αλλα και παλι τιποτα. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να φταιει; Η καμια αλλη εφαρμογη να κατεβασω για sms που να δουλευει; Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Εγώ χρησιμοποιώ το chomp sms: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p1.chompsms Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 5, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Μετα απο 1 εβδομαδα που εχω το κινητο, ακομα δε μπορω να βρω τροπο να στελνω sms μεσω της εφαρμογης που εχει εγκατεστημενη (Messages). Έχω την εντυπωση, οτι και στο παλιο κινητο που ειχα τις τελευταιες μερες δεν εστελνε μηνυματα αλλα το αφησα γιατι ειχα σκοπο να το αλλαξω. Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση απο το playstore στην εφαρμογη αλλα και παλι τιποτα. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να φταιει; Η καμια αλλη εφαρμογη να κατεβασω για sms που να δουλευει; Μήπως έχει χαθεί ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Εγώ χρησιμοποιώ το chomp sms: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.p1.chompsms Αν δεν μπορεσω να το λυσω, θα δοκιμασω την εφαρμογη που λες.. Σε ευχαριστω.. Μήπως έχει χαθεί ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων από τις ρυθμίσεις, Που φαινεται ο αριθμος τους κεντρου μηνυματων; :ninja: Δεν μπορω να το βρω στις ρυθμισεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Μετα απο 1 εβδομαδα που εχω το κινητο, ακομα δε μπορω να βρω τροπο να στελνω sms μεσω της εφαρμογης που εχει εγκατεστημενη (Messages). Έχω την εντυπωση, οτι και στο παλιο κινητο που ειχα τις τελευταιες μερες δεν εστελνε μηνυματα αλλα το αφησα γιατι ειχα σκοπο να το αλλαξω. Εχω κανει την τελευταια αναβαθμιση απο το playstore στην εφαρμογη αλλα και παλι τιποτα. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να φταιει; Η καμια αλλη εφαρμογη να κατεβασω για sms που να δουλευει; Σήμερα έχει ενημέρωση το messenge πάλι. Γιατί δοκίμασε άλλη μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 (edited) Στις σύνθετες ρυθμίσεις είναι κάπου κρυμμένος ο αριθμός κέντρου μηνυμάτων νομίζω! Αν δεν βάλεις παραλήπτη πάνω δεν εμφανίζεται η μπάρα για να γράψεις το μήνυμα! Κακό αυτό... :( Ακόμα και τώρα που έγινε η αναβάθμιση! Edited December 6, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Καλημέρα, αγόρασα και γω το κινητό από τον Γερμανό με την προσφορά στα 159 συνυπολογιζόμενης της επιστροφής...το άνοιξα το Σάββατο το βράδυ, μετά την επιβεβαίωση ότι μπήκε η επιστροφή...η μπαταρία ήταν στο 68%...δεν έχω βάλει ακόμη sim...έχω περάσει κάποιες βασικές εφαρμογές και γενικώς το τσεκάρω...από το Σάββατο το φόρτισα μία φορά (μάλλον τη Δευτέρα) και ξανά χθες βράδυ από 15 % σε 91%...έχω την εξής απορία...μετά το χρησιμοποίησα για περίπου μία ώρα (fb, insta και google play) και έπεσε σε μία ώρα από 91% σε 78%...είναι νορμάλ; τώρα στο 75% βλέπω στο μενού των ρυθμίσεων στη μπαταρία: χρήση οθόνης από την πλήρη φόρτιση: 1ωρα και 32λ fb: 32 λεπτά-5% google play store: 7 λεπτά-4% insta: 6 λεπτά-1% chrome: 10 λεπτά-1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Έχω την απορία, όσοι εκφράζετε απορίες για την μπαταρία της συσκευής στις τελευταίες σελίδες από τι συσκευή προέρχεστε. Δηλαδή τι εμπειρίες έχετε από smartphone και σας φαίνονται κάποια πράγματα τόσο παράξενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Έχω την απορία, όσοι εκφράζετε απορίες για την μπαταρία της συσκευής στις τελευταίες σελίδες από τι συσκευή προέρχεστε. Δηλαδή τι εμπειρίες έχετε από smartphone και σας φαίνονται κάποια πράγματα τόσο παράξενα. Αυτό που είπες είναι το πιο βασικό. Αλλά όπως και να έχει ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο χρήσης. Εγώ ας πούμε δεν κατεβάζω και δεν έχω σαβουρα στο κινητό μου. Έχω αρκετές βέβαια εφαρμογές αλλά ότι μου είναι απαραίτητο.φβ δεν έχω μπαίνω από Chrome. Και γενικά έχω ανοιχτά μόνο αυτά που πρέπει να τρέχουν στο background, όλα τα άλλα εννοείται δεν τρέχουν και όλα τα έχω σε βελτιστοποίηση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 (edited) Έχω την απορία, όσοι εκφράζετε απορίες για την μπαταρία της συσκευής στις τελευταίες σελίδες από τι συσκευή προέρχεστε. Δηλαδή τι εμπειρίες έχετε από smartphone και σας φαίνονται κάποια πράγματα τόσο παράξενα. Η εμπειρία μου, φίλε, είναι από Νοκια 630, απ όπου σου γράφω χρησιμοποιώντας δεδομένα...και από το μεσημέρι μέχρι τώρα με σχεδόν συνεχεια ανοιχτά τα δεδομένα και μια δύο κλήσεις ολιγόλεπτες έχω 77%... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό που είπες είναι το πιο βασικό. Αλλά όπως και να έχει ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο χρήσης. Εγώ ας πούμε δεν κατεβάζω και δεν έχω σαβουρα στο κινητό μου. Έχω αρκετές βέβαια εφαρμογές αλλά ότι μου είναι απαραίτητο.φβ δεν έχω μπαίνω από Chrome. Και γενικά έχω ανοιχτά μόνο αυτά που πρέπει να τρέχουν στο background, όλα τα άλλα εννοείται δεν τρέχουν και όλα τα έχω σε βελτιστοποίηση μπαταρίας. Το να μπαίνεις κάποιος στο google play και να κατεβάζει το word και το excel και να ψάχνει ένα πρόγραμμα gps δεν νομίζω ότι ψάχνει ή κατεβάζει σαβουρες...Νομίζω πως ένας που μέχρι το καλοκαίρι χρησιμοποιούσε το Νοκια 820 πενταετίας και τώρα το 630 με τα δυσλειτουργικα windows phone, δεν νομίζω να είναι μαθημένος στο να ψάχνει ή να κατεβάζει διάφορα....μιλάμε για χρηστη βασικών λειτουργιών... Edited December 6, 2018 by history77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Η εμπειρία μου, φίλε, είναι από Νοκια 630, απ όπου σου γράφω χρησιμοποιώντας δεδομένα...και από το μεσημέρι μέχρι τώρα με σχεδόν συνεχεια ανοιχτά τα δεδομένα και μια δύο κλήσεις ολιγόλεπτες έχω 77%... Αν συγκρίνεις τις δύο συσκευές στους ενεργοβόρους τομείς (δίκτυα, ταχύτητα επεξεργαστή, ανάλυση οθόνης, πλήθος αισθητήρων), θα αναγνωρίσεις τις μεγάλες διαφορές, οι οποίες κάνουν κάπου πιο εύκολη ή απολαυστική τη ζωή μας (ταχύτητα απόκρισης, οθόνη χάρμα οφθαλμών κλπ), με θυσία στην κατανάλωση ενέργειας. Για να απαντήσω στις αναφορές σου παραπάνω πάντως περί 1 ώρας και 32 λεπτών αναμμένης οθόνης, η πτώση κατά 13% πρέπει να θεωρηθεί πάρα πολύ καλή διαχείριση ενέργειας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Αν συγκρίνεις τις δύο συσκευές στους ενεργοβόρους τομείς (δίκτυα, ταχύτητα επεξεργαστή, ανάλυση οθόνης, πλήθος αισθητήρων), θα αναγνωρίσεις τις μεγάλες διαφορές, οι οποίες κάνουν κάπου πιο εύκολη ή απολαυστική τη ζωή μας (ταχύτητα απόκρισης, οθόνη χάρμα οφθαλμών κλπ), με θυσία στην κατανάλωση ενέργειας. Για να απαντήσω στις αναφορές σου παραπάνω πάντως περί 1 ώρας και 32 λεπτών αναμμένης οθόνης, η πτώση κατά 13% πρέπει να θεωρηθεί πάρα πολύ καλή διαχείριση ενέργειας! Οκ, σ ευχαριστώ για την απάντησή σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Αν συγκρίνεις τις δύο συσκευές στους ενεργοβόρους τομείς (δίκτυα, ταχύτητα επεξεργαστή, ανάλυση οθόνης, πλήθος αισθητήρων), θα αναγνωρίσεις τις μεγάλες διαφορές, οι οποίες κάνουν κάπου πιο εύκολη ή απολαυστική τη ζωή μας (ταχύτητα απόκρισης, οθόνη χάρμα οφθαλμών κλπ), με θυσία στην κατανάλωση ενέργειας. Για να απαντήσω στις αναφορές σου παραπάνω πάντως περί 1 ώρας και 32 λεπτών αναμμένης οθόνης, η πτώση κατά 13% πρέπει να θεωρηθεί πάρα πολύ καλή διαχείριση ενέργειας! Επίσης πάρα πολύ sar βλέπω στο 630! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Η εμπειρία μου, φίλε, είναι από Νοκια 630, απ όπου σου γράφω χρησιμοποιώντας δεδομένα...και από το μεσημέρι μέχρι τώρα με σχεδόν συνεχεια ανοιχτά τα δεδομένα και μια δύο κλήσεις ολιγόλεπτες έχω 77%... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το να μπαίνεις κάποιος στο google play και να κατεβάζει το word και το excel και να ψάχνει ένα πρόγραμμα gps δεν νομίζω ότι ψάχνει ή κατεβάζει σαβουρες...Νομίζω πως ένας που μέχρι το καλοκαίρι χρησιμοποιούσε το Νοκια 820 πενταετίας και τώρα το 630 με τα δυσλειτουργικα windows phone, δεν νομίζω να είναι μαθημένος στο να ψάχνει ή να κατεβάζει διάφορα....μιλάμε για χρηστη βασικών λειτουργιών... Φίλε μου επειδή κατάλαβα ότι θίχτηκες δεν πήγαινε για εσένα το σαβούρες. μιλάω γενικά και όχι επί προσωπικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Η εμπειρία μου, φίλε, είναι από Νοκια 630, απ όπου σου γράφω χρησιμοποιώντας δεδομένα...και από το μεσημέρι μέχρι τώρα με σχεδόν συνεχεια ανοιχτά τα δεδομένα και μια δύο κλήσεις ολιγόλεπτες έχω 77%... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το να μπαίνεις κάποιος στο google play και να κατεβάζει το word και το excel και να ψάχνει ένα πρόγραμμα gps δεν νομίζω ότι ψάχνει ή κατεβάζει σαβουρες...Νομίζω πως ένας που μέχρι το καλοκαίρι χρησιμοποιούσε το Νοκια 820 πενταετίας και τώρα το 630 με τα δυσλειτουργικα windows phone, δεν νομίζω να είναι μαθημένος στο να ψάχνει ή να κατεβάζει διάφορα....μιλάμε για χρηστη βασικών λειτουργιών... Πως αντεξες τοσα χρονια με το 630 και το 820 lol πλακα κανω μη με παρεξηγεις. Και εγω σχετικα αργα πηγα σε android με το one plus one μετα απο iphone 4s και 4 .πιο πριν με htc artemis και nokia 5800 επαιζα λολ. Μετα μονο android σταθερα μεχρι σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
history77 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Πως αντεξες τοσα χρονια με το 630 και το 820 lol πλακα κανω μη με παρεξηγεις. Και εγω σχετικα αργα πηγα σε android με το one plus one μετα απο iphone 4s και 4 .πιο πριν με htc artemis και nokia 5800 επαιζα λολ. Μετα μονο android σταθερα μεχρι σημερα Κοίταξε, με το 820 ήμουν μέχρι που ξέμεινε από οθόνη...για μένα ήταν αξιοπρεπές ως προς την κάμερα και τη γενικότερη λειτουργία του πλην fb, skype....το τελευταίο πενταμηνο χειρίζομαι με το 630-το πρώην της γυναίκας μου-....θα αγόραζα το xiaomi note 5, , αλλά περίμενα μέχρι τη black εβδομάδα...και έκατσε το nokia 8 σε καλή τιμή ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω ποια εφαρμογή gps προτείνετε ή είμαι off topic....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Κοίταξε, με το 820 ήμουν μέχρι που ξέμεινε από οθόνη...για μένα ήταν αξιοπρεπές ως προς την κάμερα και τη γενικότερη λειτουργία του πλην fb, skype....το τελευταίο πενταμηνο χειρίζομαι με το 630-το πρώην της γυναίκας μου-....θα αγόραζα το xiaomi note 5, , αλλά περίμενα μέχρι τη black εβδομάδα...και έκατσε το nokia 8 σε καλή τιμή ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω ποια εφαρμογή gps προτείνετε ή είμαι off topic....; Τελευταια φορα που ασχοληθηκα με gps app ηταν το destinator στο htc artemis lol google maps δε νομιζω να θες κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Να ρωτήσω ποια εφαρμογή gps προτείνετε ή είμαι off topic....; Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Η απίστευτη πρακτική των Nokia/HMD Global: Καθυστερούν τα Android 9 Pie updates για να πουλήσει το Nokia 8.1 https://techmaniacs.gr/i-apisteyti-praktiki-tis-nokia-kathysterei-ta-android-9-pie-updates-gia-na-poylisei-to-nokia-8-1/ Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ε, καλά μην αγχώνεσαι. Εξάλλου λίγες μέρες το έχεις, απόλαυσε το και σε κανένα μήνα το πολύ θα φρεσκαριστεί έχοντας πάρει την 9. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ προσωπικά δεν έχω το παραμικρό θέμα με την συσκευή μου κ μάλιστα έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις μετά τον Νοέμβριο μήνα. Τελείως απροβλημάτιστο κινητάκι. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts