averel11 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Το 5 εκ παραδρομής. Αγνοήσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Ξεκίνησε να δίνεται η pie απ' ότι άκουσα πιο πάνω. Σε μας δεν ξέρω πότε θα έρθει. Πιστεύω πριν αλλάξει η χρονιά να είναι εδώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Σε εμένα ήρθε από προχθές. ΤΑ-1012. Καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία πλέον. Από 6 σε 5 ώρες πλέον η screen-on time. Ίδια απόδοση. Ίδια χάλια εφαρμογή κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Σε εμένα ήρθε από προχθές. ΤΑ-1012. Καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία πλέον. Από 6 σε 5 ώρες πλέον η screen-on time. Ίδια απόδοση. Ίδια χάλια εφαρμογή κάμερας. Ωχ αλήθεια; Με χάλασε πολύ αυτό τώρα με την μπαταρία...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Απογοήτευση δηλαδή. Να περιμένουμε για κανένα update και μετά να την περάσουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ακόμα ερώτηση. Έχουμε nfc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Απογοήτευση δηλαδή. Να περιμένουμε για κανένα update και μετά να την περάσουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια ακόμα ερώτηση. Έχουμε nfc; Για nfc. Ρύθμισης-συνδεμένες συσκευές-nfc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) Σε εμένα ήρθε από προχθές. ΤΑ-1012. Καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία πλέον. Από 6 σε 5 ώρες πλέον η screen-on time. Ίδια απόδοση. Ίδια χάλια εφαρμογή κάμερας. Κι εγώ TA-1012 έχω αλλά δεν ήρθε τίποτα προχθές! Λες να μη την περάσουμε ακόμη; Κι εγώ την περίμενα για καλύτερα πράγματα!!! Edit: Ούτε τώρα που κοίταξα δεν ήρθε κάποια ενημέρωση!!! Edited December 24, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) Εγω ειμαι ακοινωνητος . Ειμαι στο 97% και δηλωνει estimated time left 4 μερες...αν πεσει στις 3 μερες με την 9αρα..δεν θα ενοχληθω καθολου :) Σε μενα ακομα δεν ηρθε , κυκλοφορησε στο xda leaked rom 9 official.Ψηνομαι να την περασω απο κει να τελειωνουμε αλλα δεν ξερω τι κινδυνους ενεχει μια τετοια ενεργεια.Εκει δηλωνουν καποιοι οτι την περασαν και ολα καλα. EDIT : Τελικα εκανα χειροκινητα την εγκατασταση.Μια χαρα ολα.Ας στειλει η Νοκια τωρα οποτε θελει το pie...δεν την εχω αναγκη πια :) Edited December 24, 2018 by mphx Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Εγω ειμαι ακοινωνητος . Ειμαι στο 97% και δηλωνει estimated time left 4 μερες...αν πεσει στις 3 μερες με την 9αρα..δεν θα ενοχληθω καθολου :) Σε μενα ακομα δεν ηρθε , κυκλοφορησε στο xda leaked rom 9 official.Ψηνομαι να την περασω απο κει να τελειωνουμε αλλα δεν ξερω τι κινδυνους ενεχει μια τετοια ενεργεια.Εκει δηλωνουν καποιοι οτι την περασαν και ολα καλα. EDIT : Τελικα εκανα χειροκινητα την εγκατασταση.Μια χαρα ολα.Ας στειλει η Νοκια τωρα οποτε θελει το pie...δεν την εχω αναγκη πια :) Χαχα εγώ θα περιμένω. Μπας και έρθει πιό.... στρωμένη! ;) :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χαχα εγώ θα περιμένω. Μπας και έρθει πιό.... στρωμένη! ;) :) Mην ακους τι λενε .Μια χαρα ηταν η beta.Μια χαρα ειναι και η final.Μιας και μιλαμε για την beta χωρις το feedback app. Απο οσα bugs που λενε οι αλλοι οτι βρηκαν (και μπορει και να τα βρηκαν δεν αντιλεγω) σε μενα δεν εμφανιστηκε κανενα.Μονο εκεινο με τα notifications που ειχα γραψει καποια στιγμη.Ουτε διπλα εικονιδια στο camera app , ουτε αλλαγη στην διαρκεια της μπαταριας (δεν ξερω αν μειωθηκε , αλλα σιγουρα στα ματια μου δεν υπηρξε δραματικη αλλαγη στην διαρκεια της με σχεδον την ιδια χρηση που κανω στο κινητο) , ουτε τιποτα.Για το μονο που κραταω επιφυλαξεις ειναι εκεινο το bug που λεγανε για τα sms που σκανε απο τραπεζες με 4ψηφιους για οταν χρειαζονται για τις συναλλαγες , οτι παιχτηκε καποιο θεμα.Δεν ειχε τυχει να χρειαστει να κανω αναλογη ενεργεια , ουτε μεχρι και σημερα , οποτε δεν ξερω αν ειναι υπαρκτο bug. Απλα ειδανε ολοι οτι αυτα που υποσχεθηκε η HMD δεν ηρθανε ποτε και ξενερωσανε απο την ζωη τους. Αν περιμενεις να στρωσει η 9 , να βγαλει συμπληρωματικη κλπ κλπ θα σε βρει το 2020.Εδω απο τοτε που ανακοινωθηκε το roll out εχουν περασει 6 μερες και ακομα ο μισος πλανητης δεν εχει δει τιποτα να του ρχεται :) Απο τον νεο χρονο και αν , αν δουμε κανα καινουργιο camera app ή κανενα απο τα features που επρεπε να ρθουν με την 9 και δεν ηρθαν. Οποτε μην κανεις τον δυσκολο , περνα την και πες οτι εκανες Χριστουγεννιατικο δωρο στον εαυτο σου :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 (edited) Μη σε πω ότι ακόμα και τη 10 θα πάρουμε.... ;) Εγώ πάντα τη κανονική περιμένω. Σε όποιο λειτουργικό κι αν ήμουν. Πρώτη φορά σε Android τώρα! Edit: Πάντως το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία στην pie, υπάρχει και εδώ: https://gr.gizchina.com/2018/12/24/pocophone-f1-i-anavathmisi-se-android-9-0-efere-polla-provlimata/ Αρχίζω να το σκέφτομαι....:worry: Edited December 25, 2018 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Edit: Πάντως το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία στην pie, υπάρχει και εδώ: https://gr.gizchina.com/2018/12/24/pocophone-f1-i-anavathmisi-se-android-9-0-efere-polla-provlimata/ Αρχίζω να το σκέφτομαι....:worry: Δεν μου λεει κατι.Μιλαει για αλλο κινητο.Καθε εταιρια πρεπει να προσαρμοσει το ανδροιδ στις συσκευες του.Ακομα και pure android αν ειναι. Αν τον παιξανε εκει με το poco , δεν φταιει το ανδροιδ.Μπορει και να φταιει.Αλλα δεν αποδεικνυεται με μια ή δυο συσκευες. Οποιος και να φταιει παντως, συσκευη ή ανδροιδ , πρεπει να ειναι τραγικα τα πραγματα για να πεις οτι κατι πηγε στραβα.Δηλ απο κει που κραταγε π.χ. 3 μερες , να κραταει 1. Τελος δεν ξερω κατα ποσο ειναι στατιστικα ορθη η μετρηση της διαρκειας μιας μπαταριας.Δεν το πιανω , παιζει να ειμαι και χαζος δηλ :) Screen-on-time...προσωπικα δεν μου γεμιζει το ματι.Screen on time παιζοντας need for speed?σερφαροντας?ή βλεποντας ταινια? Εχοντας στο background να κατεβαινει κανα τορρεντ ή να διατηρω ftp server ?ή κοιτωντας την "home screen" χωρις να κανω κατι? Απο την αλλη ποσο ακριβως ιδια ειναι η χρηση του κινητου που κανει ο καθενας μας?Κανουμε ακριβως τα ιδια ΚΑΘΕ μερα? Μονο average μετρηση μπορουμε να βγαλουμε και οπως ειπα και πανω αν μετα απο καποια αλλαγη (λειτουργικου ?) δουμε καποια ΤΡΑΓΙΚΗ αλλαγη στην διαρκεια μιλαμε για προβλημα , οχι αν απο την 1,5 μερα πεσαμε στην 1,2 μερα... Μπορει να μου διαφευγουν πραγματα , αν ξερει καποιος καλυτερα τι παιζει με τις μετρησεις των μπαταριων , ας μας πει. ΥΓ :76% και υπολοιπο πανω απο 2 μερες μου λεει εμενα παντω το pie στο Nokia :) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μην τρελαίνεστε με την Android Pie. Θα έρθει το rollout κανονικά, θα δοκιμαστεί, θα διορθωθούν τυχόν bugs κλπ, κι όταν είναι έτοιμη, και προπαντός καλύτερη απ' την Oreo, τότε θα αξίζει να εγκατασταθεί. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να εγκαταστήσεις ντε και καλά μια νέα έκδοση λογισμικού σε μία συσκευή που τρέχει μια χαρά και απροβλημάτιστα, μόνο και μόνο επειδή θα είναι το πιο νέο λειτουργικό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 ...+1.000 ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μην τρελαίνεστε με την Android Pie. Θα έρθει το rollout κανονικά, θα δοκιμαστεί, θα διορθωθούν τυχόν bugs κλπ, κι όταν είναι έτοιμη, και προπαντός καλύτερη απ' την Oreo, τότε θα αξίζει να εγκατασταθεί. Προσωπικά δε βλέπω το λόγο να εγκαταστήσεις ντε και καλά μια νέα έκδοση λογισμικού σε μία συσκευή που τρέχει μια χαρά και απροβλημάτιστα, μόνο και μόνο επειδή θα είναι το πιο νέο λειτουργικό. Κοιτα , οταν ο sarvikas ειχε υποσχεθει βελτιωμενο camera app και κατι αλλα μπλιμπλικια με την ελευση του Android Pie , τοτε ναι , ολοι οι χρηστες του κινητου αυτου "τρελαθηκαν" οταν ηξεραν οτι η νεα εκδοση ειναι στην γωνια.Οχι τοσο για την νεα εκδοση καθεαυτω αλλα για τις βελτιωσεις.Ηρθε η beta , οι υποσχεσεις δεν ηρθαν.Γινεται το roll out , η ελπιδα δεν πεθανε , νταξ σκεφτηκαν ολοι θα βαλουν τις υποσχεσεις στην final εκδοση.Αμ δε .Οταν φανηκε οτι beta=final , τοτε η ελπιδα αρχισε να αργοπεθαινει. Παραυτα η υπαρξη του pie ειναι ενα ακομα κινητρο του κοσμου να πιεζει για αυτα που δεν ειδε , και κυριως το camera app.Γιατι αμα ημασταν στο 8 , νταξ θα σου λεγε ο sarvikas "μα σας ειπα..θα φερουμε βελτιωσεις με το 9αρι"..και θα το ειχε σαν δικαιολογια..Τωρα δεν υπαρχουν δικαιολογιες :) Περα απο ολα αυτα , οταν καποιος εχει πληρωσει αδρα για μια ναυαρχιδα , υποσυνειδητα θελει υποστηριξη για την συσκευη..μπορει να ειναι η τελεια συσκευη αλλα εκει , θελει και την επομενη εκδοση (τουλαχιστον τις 2 επομενες).Δεν παιζει δηλ να σου πει η νοκια..ξερεις η συσκευη σου παει καλα με την 8 , γιατι θελεις την 9?Γιατι ειναι ναυαρχιδα και πρεπει να υποστηριχτει θα σου πει ο χρηστης που πληρωσε 5-6 κατοσταρικα :) Το χω ξαναπει , με την 9 εχω την αισθηση οτι το κινητο παει ακομα πιο smooth , μισο κλικ περισσοτερο.Μηδεν προβληματα τουλαχιστον σε μενα.Αλλα θα ημουν ικανοποιημενος με καλυτερο camera app και ας εμενε και στην 8 για ολη την ζωη του. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Κοιτα , οταν ο sarvikas ειχε υποσχεθει βελτιωμενο camera app και κατι αλλα μπλιμπλικια με την ελευση του Android Pie , τοτε ναι , ολοι οι χρηστες του κινητου αυτου "τρελαθηκαν" οταν ηξεραν οτι η νεα εκδοση ειναι στην γωνια.Οχι τοσο για την νεα εκδοση καθεαυτω αλλα για τις βελτιωσεις.Ηρθε η beta , οι υποσχεσεις δεν ηρθαν.Γινεται το roll out , η ελπιδα δεν πεθανε , νταξ σκεφτηκαν ολοι θα βαλουν τις υποσχεσεις στην final εκδοση.Αμ δε .Οταν φανηκε οτι beta=final , τοτε η ελπιδα αρχισε να αργοπεθαινει. Παραυτα η υπαρξη του pie ειναι ενα ακομα κινητρο του κοσμου να πιεζει για αυτα που δεν ειδε , και κυριως το camera app.Γιατι αμα ημασταν στο 8 , νταξ θα σου λεγε ο sarvikas "μα σας ειπα..θα φερουμε βελτιωσεις με το 9αρι"..και θα το ειχε σαν δικαιολογια..Τωρα δεν υπαρχουν δικαιολογιες :) Περα απο ολα αυτα , οταν καποιος εχει πληρωσει αδρα για μια ναυαρχιδα , υποσυνειδητα θελει υποστηριξη για την συσκευη..μπορει να ειναι η τελεια συσκευη αλλα εκει , θελει και την επομενη εκδοση (τουλαχιστον τις 2 επομενες).Δεν παιζει δηλ να σου πει η νοκια..ξερεις η συσκευη σου παει καλα με την 8 , γιατι θελεις την 9?Γιατι ειναι ναυαρχιδα και πρεπει να υποστηριχτει θα σου πει ο χρηστης που πληρωσε 5-6 κατοσταρικα :) Το χω ξαναπει , με την 9 εχω την αισθηση οτι το κινητο παει ακομα πιο smooth , μισο κλικ περισσοτερο.Μηδεν προβληματα τουλαχιστον σε μενα.Αλλα θα ημουν ικανοποιημενος με καλυτερο camera app και ας εμενε και στην 8 για ολη την ζωη του. Δε βαριέσαι ρε αδερφέ, μας τη δώσουν δε μας τη δώσουν, εγώ μια χαρά ευχαριστημένος θα είμαι όπως τρέχει αυτή τη στιγμή η συσκευή μου. Έτσι κι αλλιώς δε θα την εγκαταστήσω πριν περάσει ένα εύλογο διάστημα δοκιμών. Και ως προς τις υποσχέσεις, λίγη σημασία έχουν. Εκεί έξω είναι αρένα, ζούγκλα. Έχουμε κυριολεκτικά εκατοντάδες επιλογές συσκευών. Με ικανοποιεί αυτό που βγάζει η Nokia σήμερα; Καλώς. Ειδάλλως για επόμενη συσκευή πάω σε κάτι άλλο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Νομίζω camera app και pie είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Ας έρθει η final έκδοση της pie και βλέπουμε. Δεν μπορεί η beta να είναι ολόιδια με την final. Αλλιώς θα την έλεγαν final και όχι beta! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Νομίζω camera app και pie είναι δύο ξεχωριστά πράγματα. Ας έρθει η final έκδοση της pie και βλέπουμε. Δεν μπορεί η beta να είναι ολόιδια με την final. Αλλιώς θα την έλεγαν final και όχι beta! ;) Νομιζεις :) Διοτι ο sarvikas τα συνδεσε μεταξυ τους.Ασχετα που στο τελος τα ξε-συνδεσε!Δυστυχως η beta μετανομαστηκε σε final δια στοματος sarvikas.Συγκεκριμενα ειπε οτι η beta ηταν πολυ καλη,σταθερη κλπ και θα γινει roll out σαν final για να μπει οσο νωριτερα γινεται περισσοτερος κοσμος στην pie.Μετα βλεπουμεεεεεε για υποσχεσεις/βελτιωσεις/διορθωση bugs. Παντως μιλαμε για roll out της final release, επισημως. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Νομιζεις :) Διοτι ο sarvikas τα συνδεσε μεταξυ τους.Ασχετα που στο τελος τα ξε-συνδεσε!Δυστυχως η beta μετανομαστηκε σε final δια στοματος sarvikas.Συγκεκριμενα ειπε οτι η beta ηταν πολυ καλη,σταθερη κλπ και θα γινει roll out σαν final για να μπει οσο νωριτερα γινεται περισσοτερος κοσμος στην pie.Μετα βλεπουμεεεεεε για υποσχεσεις/βελτιωσεις/διορθωση bugs. Παντως μιλαμε για roll out της final release, επισημως. Φυσικά και το είπε ο ίδιος. Αλλιώς πως θα προσελκύσει beta testers! ;) Πιστεύω η final θα είναι καλύτερη. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Έχει πάρει κανένας την pie; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Έχει πάρει κανένας την pie; Την κανονική όχι ακόμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 (edited) https://imgur.com/a/uGrVye7 Στο 33% η μπαταρία με 4h39min SOT. Από αυτές μια ώρα είναι gaming και τα υπόλοιπα browsing και Whats Up Messenger Edited December 27, 2018 by grunge_kdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 https://imgur.com/a/uGrVye7 Στο 33% η μπαταρία με 4h39min SOT. Από αυτές μια ώρα είναι gaming και τα υπόλοιπα browsing και Whats Up Messenger Η κανονική είναι ή η beta pie; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphx Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Έχει πάρει κανένας την pie; Eπισημως εγω οχι , χειροκινητως ναι ;) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 pro - Huawei P20 - Nokia N70 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grunge_kdc Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Κανονική. ήρθε πριν μια εβδομάδα περίπου. Ξέχασα να αναφέρω η χρήση της μπαταρίας είναι με χρήση WiFi και κλειστά δεδομένα. Με επαναφορά δεδομένων μετά την αναβάθμιση. Επαναλαμβάνω ότι προσωπικά παρατηρώ μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts