Jump to content

[Xiaomi] Ενέργειες μετά την κλοπή ή απώλεια συσκευής


derveni1969
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Αν διαβάζεις αυτούς τους οδηγούς έχεις πέσει θύμα κλοπής η απώλειας του κινητού σου.

Αναλυτικά:

1.-Οδηγίες Εύρεσης του κινητού μέσω Mi account.

2.-Κλοπή κινητού και υποβολή μήνυσης, η απώλεια και δήλωση απώλειας.

3.-Κλείδωμα του κινητού-Alarm-Lock-Erase

Πριν καταγγείλουμε στην Αστυνομία την απώλεια η την κλοπή, ακολουθήστε τα παρακάτω:

Μπαίνουμε από το PC μας, και κάνουμε τις εξής ενέργειες

Εύρεση του κινητού μας μέσω του Mi account από τον υπολογιστή μας

Μπαίνοντας με τους κωδικούς μας στο Mi account

 

Wz0-QNLqTdO0at9zYTaJpg.png

 

θα μας βάλει σε αυτήν την φόρμα

 

Ucnmn1l8T6Cp2AY9M084Pg.png

 

SVxXmC3RSZyuDedETKnBIQ.png

 

Μετά θα μας βάλει στο Mi Cloud το προσωπικό μας

 

2gIbE0OaSby_jbn1Qys_Jw.png

 

Επειδή ήδη έχουμε κάνει την είσοδο στο Mi account αν πατήσουμε πάνω στο Sign in with Mi Account θα μας βάλει μέσα και θα μας δείξει αυτήν την σελίδα

 

xZDns2NORjOnTBSwSFR81g.png

 

Αν πατήσουμε τον κένσορα μας πάνω στο Find device θα βγάλει αυτήν την εικόνα με έναν χάρτη ( με το κόκκινο αστέρι το υποτιθέμενο σημείο που δείχνει το στίγμα του απωλεσθέντος η κλεμμένου κινητού μας)

 

Επίσης μας δείχνει τους αριθμούς που είναι συνδεδεμένη με το κινητό μας,και πιο αναλυτικά τους αριθμούς με τις κάρτες sim που είναι συνδεμένες με τον λογαριασμό μας

 

iHxxu0JuRWK4EsZPWHb8NA.png

 

Ενδέχεται να μην μας δίνει πληροφορίες το Find device και αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχει μπει σε wifi ο κλέφτης έχει παρατηρηθεί και το έχω τσεκαρισμένο μερικές φορές να μην δείχνει το ακριβές στίγμα η δεν έχει αλλάξει την κάρτα sim ώστε να δούμε ποια κάρτα sim μπήκε. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και περιμένετε εξάλλου η υπομονή είναι αρετή, Να παρακολουθείτε το Find device για 2 με τρία (3) εικοσιτετράωρα, σε περίπτωση που ο νέος κάτοχος (κλέφτης) του κινητού βάλει νέα κάρτα sim και αφού το δείτε αυτό με ψυχραιμία επικοινωνήστε μαζί του και αναφέρετε το γεγονός ότι το κινητό είναι δικός σας και έχετε μέσα σημαντικά για εσάς αρχεία.

 

Προσπαθήστε με ηρεμία να του πείτε να σας παραδώσει το xiaomi σας γιατί σε αντίθετη περίπτωση ήδη γνωρίζετε τον αριθμό και μετά από την υποβολή της μήνυσης γίνετε και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όσων αφορά την νέα κάρτα sim, και γνωρίζετε αυτόματα ποιος είναι ο νέος κάτοχος (κλέφτης) του κινητού σας.

 

Το σημαντικότερο είναι ότι τα στοιχεία όλα αυτά θα τα έχει και η Αστυνομία αλλά και η Δικαιοσύνη και ότι η επικοινωνία γίνετε ώστε να σας παραδώσει το xiaomi και να μην στιγματιστεί στο Ποινικό του Μητρώο ως κλέφτης.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

 

Προσωπική μου άποψη που έχει δοκιμαστεί σε πραγματικό γεγονός με 100% επιτυχία να ακολουθήσετε τον πρώτο οδηγό,αλλιως υποχρεωτικά ακολουθήστε τον οδηγό 2 και 3 ώς έσχατη λύση.

 

Κλοπή κινητού η απώλεια

 

Σε περίπτωση απώλειας του κινητού μας κάνουμε της εξής ενέργειες

 

1) Θα μεταβούμε στο κατά τόπους Τμήμα Ασφαλείας θα δούμε των εκάστοτε Αξιωματικό υπηρεσίας και θα αναφέρουμε την απώλεια του κινητού μας ( σε ποίο μέρος τόπο και χρόνο και ημερομηνία).

2) Ο Αξιωματικός υπηρεσίας είναι υποχρεωμένος να καταγράψει σε ειδικό υπηρεσιακό έγγραφο με τα πλήρη στοιχεία μας αριθμό δελτίου ταυτότητας ονοματεπώνυμο πατρώνυμο κ.λ.π.

3) Μαζί μας πρέπει να έχουμε και το κουτί του κινητού μας για να δώσουμε να καταγράψει την μάρκα του κινητού μας καθώς επίσης και υποχρεωτικά το ΙΜΕΙ.

4) Αφού καταγραφεί το έγγραφο ζητάμε αντίγραφο για να το προσκομίσουμε στον πάροχο της κινητής μας, μπορεί να μας το δώσει άμεσα η την επόμενη να το παραλάβουμε από την Γραμματεία.

5) Για αυτήν την ενέργεια μας στην Αστυνομία δεν πληρώνουμε κανένα παράβολο.

6) Με το αντίγραφό που έχουμε πάρει από την Αστυνομία πηγαίνουμε στον πάροχο της κινητής μας του δίνουμε το έγγραφο

και ζητούμε να μπλοκαριστεί το ΙΜΕΙ που εκπέμπει το κινητό μας, είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν,με αυτήν την κίνησ βγαίνει σε αχρηστία το κινητό στον κλέφτη.

7) Με το μπλοκάρισμα του ΙΜΕΙ δεν σημαίνει ότι έχουμε το κινητό μας αλλά τουλάχιστον μένουμε με την ευχαρίστηση ότι δεν θα το χαρεί κάποιος άλλος.

 

Κλοπή κινητού

 

Κλοπή κινητού

1) Για την κλοπή κινητού γίνονται οι ίδιες ενέργειες με την εξής διαφορά, δεν κάνουμε δήλωση απώλειας αλλά κλοπής, δίνουμε ένορκη κατάθεση μήνυση δηλαδή και δηλώνουμε ( σε ποίο μέρος τόπο και χρόνο και ημερομηνία).

2) Ο Αξιωματικός υπηρεσίας είναι υποχρεωμένος να καταγράψει να συντάξει την μήνυση με τα πλήρη στοιχεία μας αριθμό δελτίου ταυτότητας ονοματεπώνυμο πατρώνυμο κ.λ.π.

3) Μαζί μας πρέπει να έχουμε και το κουτί του κινητού μας για να δώσουμε να καταγράψει την μάρκα του κινητού μας καθώς επίσης και υποχρεωτικά το ΙΜΕΙ.

4) Αφού καταγραφεί το έγγραφο ζητάμε αντίγραφο της μήνυσης μας να την παραλάβουμε εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος.

5) Για αυτήν την ενέργεια μας στην Αστυνομία δεν πληρώνουμε κανένα παράβολο.

6) Με το αντίγραφό που έχουμε πάρει από την Αστυνομία πηγαίνουμε στον πάροχο της κινητής μας του δίνουμε το έγγραφο και ζητούμε να μπλοκαριστεί το ΙΜΕΙ που εκπέμπει το κινητό μας, είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν,με αυτήν την κίνηση βγαίνει σε αχρηστία το κινητό στον κλέφτη.

7) Με το μπλοκάρισμα του ΙΜΕΙ δεν σημαίνει ότι έχουμε το κινητό μας αλλά τουλάχιστον μένουμε με την ευχαρίστηση ότι δεν θα το χαρεί κάποιος άλλος.

by derveni1969

Edited by ZZW30

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Link to comment
Share on other sites

με miui μπορούμε έτσι και αλλιώς να αχρηστεύουμε την συσκευή εφόσον την έχουμε δηλωμένη/κλειδωμένη σε συγκεκριμένη sim ( ο κλέφτης δεν μπορεί να βάλει άλλο νούμερο). Και rom να αλλάξει (αν τα καταφέρει χωρίς κωδικό miui) δε θα μπορέσει ποτέ να το δηλώσει στην miui.

 

Για την μήνυση δεν απαιτείται 300€ παράβολο εφόσον η αξία του κινητού είναι μικρή; Νομίζω οι μηνύσεις δεν είναι δωρεάν εκτός αν είναι όταν πρόκειται κατ' αγνώστου. Η καταγραφή (σε περίπτωση που βρεθεί) είναι δωρεάν.

 

Τέλος το android 6 και μετά μπορεί η συσκευή να κλειδωθεί σε συγκεκριμένο email (ανεξάρτητα κατασκευαστή η google το κλειδώνει) και δεν ξέρω αν μπορεί να ξεκλειδωθεί κάπως με αλλαγή rom κτλ.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

keysmith Διάβασε ξανά τον οδηγό, με τον τρόπο που αναφέρω έχουν βρεθεί κινητά, για την υποβολή μήνυσης είναι 100 euro το παράβολο, και όταν μας το κλέβουν πάντα γίνετε κατ' αγνώστου ώσπου να συλληφθεί και να γίνει γνωστός. Φίλε keysmith με καλή διάθεση το λέω αν είχες διαβάσει τον οδηγό δεν θα είχες αυτές της απορίες.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Link to comment
Share on other sites

Και τι διαφορα εχει απο το κλασσικο της google device manager?

 

Επισης το δευτερο νουμερο δν φαινεται ολοκληρο, τι κανουμε για αυτο?

 

To κινητο αν ειναι αγορασμενο απο κινα πειραζει?

 

Πως μπορει η cosmote να κλειδωσει το κινητο? Δεν μπορω να το καταλαβω. Αν ο αλλος μετα χρησιμοποιησει vodafone θα ειναι ακομα κλειδωμενο?

Edited by gdimitris

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Link to comment
Share on other sites

gdimitris Την ίδια δουλεία κάνουν με την εφαρμογή της εύρεσής συσκευής της Google, δεν κατάλαβα τι εννοείς ----> δευτερο νουμερο δν φαινεται ολοκληρο, τι κανουμε για αυτο?.

Δεν έχει καμία σημασία από που το αγόρασες.

Απλή ερώτηση απλά απάντηση, αν έχεις cosmote θα πας cosmote αν έχεις vodafon θα πας vodafon κ.λ.π.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Link to comment
Share on other sites

keysmith Διάβασε ξανά τον οδηγό, με τον τρόπο που αναφέρω έχουν βρεθεί κινητά, για την υποβολή μήνυσης είναι 100 euro το παράβολο, και όταν μας το κλέβουν πάντα γίνετε κατ' αγνώστου ώσπου να συλληφθεί και να γίνει γνωστός. Φίλε keysmith με καλή διάθεση το λέω αν είχες διαβάσει τον οδηγό δεν θα είχες αυτές της απορίες.

Το 100€ δεν είδα να το αναφέρεις για αυτό το ανέφερα (λανθασμένα πίστευα ότι είναι 300€) το οποίο μάλλον έχει γίνει 70€ πλέον.

 

Το οποίο όμως παραμένει υψηλό για τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας (redmi 2, 3, 4, note 3, 4) με σοβαρό ρίσκο απλά να μην βρεθεί ποτέ (βασικά θα πετάξεις μάλλον 70-100€) και τίποτα δε θα γίνει. Παρόλα αυτά δε λέω δεν αξίζει να το αναφέρεις (καταγγελία χωρίς μήνυση) απλά λέω δε χρειάζεται να (πετάξεις) δώσεις και 70€ για μήνυση γιατί αν βρεθεί έτσι και αλλιώς θα σου αποδοθεί και χωρίς μήνυση ενώ αν βρεθεί μπορείς και τότε να κάνεις μήνυση (δεν ξέρω αν υπάρχει χρονικός περιορισμός) αμα θέλεις να τον "διώξεις" για το περιστατικό (που συνήθως του πιάνουν με πολλά μαζί και πάνε έτσι και αλλιώς από το κράτος μέσα και χωρίς μήνυση).

 

Επίσης την διαδικασία της miui την έχω προσωπικά χρησιμοποιήσει όταν έχασα το xiaomi κινητό μου και ξέρω πως λειτουργεί. Με ανοικτά data στο βρισκει αμέσως και πολύ καλά σε προσέγγιση, απενεργοποιεί όλα τα mute και αρχίζει και φωνάζει (τις είπες άλλωστε τις επιλογές). Αλλά εμένα ήταν κλειστά! Και όμως μου βρήκε τη θέση!(ας πούμε) Πως? Θεωρητικά αν κατάλαβα καλά ακόμα και κλειστά δεδομένα να έχεις μπορεί με sms να στο εντοπίσει. Στέλνει sms και αν το κινητό είναι ανοικτό με την sim σου σου γυρνάει κάπως την θέση (στέλνει το κινητό στην κίνα πάλι sms με απάντηση πιθανόν με δεδομένα κυψελών) αν και στην περίπτωσή μου με λάθος στην θέση αρκετών μέτρων (ας πούμε πάνω από 500). Τώρα βέβαια ακόμα και αν το εντοπίσει με ακρίβεια αλλά το κινητό σου βρίσκεται σε κάποια πιάτσα περίεργου μέρους δεν ξέρω τι ακριβώς μπορείς να κάνεις ξέροντας την ακριβή θέση του. Πάντως να πάει η αστυνομία να στο βρει.. αμφιβάλω εκτός αν έχεις καλές άκρες κάπου (σε αστυνομικό). Για την ιστορία στην περίπτωσή μου όταν το αναζήτησα επανειλημμένα με κλείσεις κάποια στιγμή απάντησε μια πωλήτρια από το μαγαζί που το είχα ξεχάσει και την άλλη μέρα το παρέλαβα (δε μου το είχε κλέψει κανένας και δεν χρειάστηκε να "καταστρέψω" μέσω miui).

 

Ουσιαστικά επισήμανα ότι ακόμα και αν θέλεις να αποφύγεις την "διαδικασία" των επισκέψεων σε αστυνομικά τμήματα κτλ κτλ (που θέλουν και χρόνο και φασαρία είναι για φτηνά τηλέφωνα) το τηλέφωνο μπορείς να το στερήσεις από τον επίδοξο κλέφτη (ή αυτόν που το βρήκε και το "κράτησε" απενεργοποιώντας το δλδ κλοπή πάλι). Μέσω της miui ή/και της αντίστοιχης υπηρεσίας της google το έχεις αχρηστέψει από δεύτερη χρήση χωρίς να κάνεις μηνύσεις και να δηλώσεις κάπου imei (και μάλιστα παγκοσμίως!). Μόνο ανταλλακτικά μπορεί να το κάνει που δεν έχει κέρδος για τις περισσότερες περιπτώσεις εκτός αν μου διαφεύγει κάτι;

 

Υ.Γ. Και εγώ κουβέντα κάνω, δεν θίχτηκα σε κάτι ούτε να θίξω κανέναν επιχειρώ. :)

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

πολυ καλος ο οδηγος, σλλα σοβαρα πιστευεις οτι ο κλεφτης δε θα βγαλει αμεσως τις καρτες σιμ και θα κλεισει με τη μια το wifi? μετα θα κανει εργοστασιακες ρυθμισεις στο κινητο οποτε τελος το mi account και η δυνατοτητα να το βρεις.

οσο για το ιμει ειναι τοσο ευκολο να το αλλαξει που και αυτο δε θα ειναι προβλημα..

Link to comment
Share on other sites

πολυ καλος ο οδηγος, σλλα σοβαρα πιστευεις οτι ο κλεφτης δε θα βγαλει αμεσως τις καρτες σιμ και θα κλεισει με τη μια το wifi? μετα θα κανει εργοστασιακες ρυθμισεις στο κινητο οποτε τελος το mi account και η δυνατοτητα να το βρεις.

οσο για το ιμει ειναι τοσο ευκολο να το αλλαξει που και αυτο δε θα ειναι προβλημα..

όχι δεν πάει έτσι. Δεν μπορείς να κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε κλειδωμένο xiaomi είτε με miui (πλέον είτε σε οποιοδήποτε android κλειδωμένο στη google (android 6.0) αλλά για αυτό δεν ξέρω σίγουρα). Ας βάλει όποια κάρτα θέλει το κινητό δε θα την δεχθεί αν δεν είναι αυτή που δηλώθηκε αρχικά (στην οποία κλειδώθηκε) εκτός αν περάσεις κωδικό ξεκλειδώματος.

 

Ούτε firmware σε αφήνει να αλλάξεις έτσι απλά (να μην πω βλακεία αλλά νομίζω κλειδώνει τον boot loader) χωρίς να λέω ότι ίσως με πολύ κόπο δεν μπορεί να το κάνει (και περίεργες rom, fast boot και άλλα σχετικά ) αλλά δεν είναι απλό δεν αφορά τον καθένα και έχει κόστος (το τηλέφωνο δεν μεταπωλείται άμεσα) και να το κάνει ποτέ δεν θα ξαναβάλει miui account. Πρακτικά το τηλέφωνο είναι χαμένο για τον κλέφτη.

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Αν πατήσουμε τον κένσορα μας πάνω στο Find device θα βγάλει αυτήν την εικόνα με έναν χάρτη ( με το κόκκινο αστέρι το υποτιθέμενο σημείο που δείχνει το στίγμα του απωλεσθέντος η κλεμμένου κινητού μας)

 

Κέρσορας είναι, απο το cursor :)

 

In computer user interfaces, a cursor is an indicator used to show the current position for user interaction on a computer monitor or other display device that will respond to input from a text input or pointing device. The mouse cursor is also called a pointer, owing to its resemblance in usage to a pointing stick.
Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”
Link to comment
Share on other sites

Δε θέλω να παρεξηγηθώ αλλά το πρώτο μου Xiaomi το πρώτο redmi μου το κλέψανε. (Και τώρα Xiaomi έχω). Αυτά που γράφεις τα ήξερα από τότε. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν συνδέθηκε με το δίκτυο για να μπορέσει να το βρει ο εντοπισμός του μιουι. Όσο για τις εργοστασιακές μπαινεις απλά στο ρεκοβερυ από κλειστό τηλέφωνο και κάνεις full wipe και καθάρισες.
Link to comment
Share on other sites

bandi650 Δεν είναι έτσι, σωστά σου απάντησε ο keysmith, αν και για να φτάσει να ξεπεράσει της δικλείδες ασφαλείας θα πρέπει να γνωρίζει άριστα τα xiaomi πράγμα λίγο αδύνατον, φίλε DimitrisAndNiki ευχαριστώ για την διόρθωση να είσαι καλά!

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Είχα δυστυχώς πρόσφατη εμπειρία. Η μήνυση στην ασφάλεια είναι δωρεάν. Από την εύρεση συσκευής δεν μου το βρήκε ποτέ. Έχουν περάσει 20 μέρες τώρα. Μου ανοίξανε το αυτοκίνητο και το κλέψανε.
Link to comment
Share on other sites

Ούτε μέσω του find device της Google ? Σου δείχνει ?

 

Όχι. Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Αν ξέρει ο κλέφτης τι πρέπει να κάνει....

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

κλεψανε απο συγγενη σημερα ενα redmi 5 και ψιλοφρικαρα....

Υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις?

αλλο προγραμμα η οτι αλλο?

Link to comment
Share on other sites

κλεψανε απο συγγενη σημερα ενα redmi 5 και ψιλοφρικαρα....

Υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις?

αλλο προγραμμα η οτι αλλο?

ερώτηση:

- είχε κλειδωμένη την είσοδο με "αποτύπωμα" ή καλό pin (πχ όχι 1994)?

Αν ναι κάτι μπορεί να γίνει (ο άλλος δεν θα το χρησιμοποιήσει καθόλου εύκολα).

- είχε δηλωμένο το κινητό στη xiaomi? (mi account)

Αν ναι ο άλλος δεν μπορεί να το δηλώσει και γενικά θα παιδευτεί να το λειτουργήσει.

 

αν για κάποιο λόγο συνδεθεί στο δίκτυο και κλέφτης δεν το έχει φτιάξει ο φίλος σου μπορεί να συνδεθεί και να το εντοπίσει ή/και σβήσει (διαγράψει) μέσω του η/υ (και από το google ή/και από το mi account).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith
Link to comment
Share on other sites

ερώτηση:

- είχε κλειδωμένη την είσοδο με "αποτύπωμα" ή καλό pin (πχ όχι 1994)?

Αν ναι κάτι μπορεί να γίνει (ο άλλος δεν θα το χρησιμοποιήσει καθόλου εύκολα).

- είχε δηλωμένο το κινητό στη xiaomi? (mi account)

Αν ναι ο άλλος δεν μπορεί να το δηλώσει και γενικά θα παιδευτεί να το λειτουργήσει.

 

αν για κάποιο λόγο συνδεθεί στο δίκτυο και κλέφτης δεν το έχει φτιάξει ο φίλος σου μπορεί να συνδεθεί και να το εντοπίσει ή/και σβήσει (διαγράψει) μέσω του η/υ (και από το google ή/και από το mi account).

 

το κινητο το εκλεψε μια γυφτισα απο το μαγαζι που δουλευε η κοπελα,

λογικα εβγαλε καρτες και τις πεταξε.

Δεν βλεπω να συνδεθει με τιποτα απο ολα αυτα και μαλλον θα πουληθει 20 ευρω και παπαλα.

Λεω αν υπαρχει κατι αλλο που να μπορεις να εχεις κανει περα απο τα accounts google - mi Κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Καρντάση διάβασε προσεκτικά τον οδηγό, μην κλειδώσεις ακόμη το κινητό, κάνε υπομονή 2 με 3 ημέρες και παρακολουθησε το μέσω PC, για αρχή κάνε αυτό πρώτα, για την συνέχεια θα ενημερώσεις τι νεότερα έχεις, και θα σε κατευθύνω ανάλογα.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unpinned
  • 1 year later...

Καλησπέρα, 

δυστυχώς, και το δικό μου το έκλεψαν (poco x3 pro), μέσα σε κατάστημα εστίασης και δεν κατάφερα να το βρω.

Πέρασαν ήδη 8 ημέρες & ο εντοπισμός συσκευής (και μέσω xiaomi & μέσω Google), δεν ήταν εφικτός. Αν και προσπάθησα, να το βρω στο πρώτο μισάωρο.

Προφανώς κάνουν hard reset (volume down + on/off button) και "πάει"...!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...