miltos74 Δημοσιεύτηκε July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2017 Ποιο από τα δύο προτείνετε; Και τα δύο θεωρώ έχουν τα θετικά τους αλλά και τα αρνητικα τους. Ποιο πιστεύεται όμως ότι είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή; Με ενδιαφέρει περισσότερο η απροβληματιστη λειτουργία και η φωτογραφική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μεταξύ αυτών, για μένα mate 9. Αν θέλεις, όμως, μπορείς να συμπληρώσεις αυτή τη λίστα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Mate 9 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Οθόνη 5,5 και πάνω. Καλή επικοινωνία δηλαδή ακουστικό και μικρόφωνο. Βάθος 2 ετιας για αντικατάσταση. Καλή φωτογραφική. Το δέλεαρ του ν20 είναι η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Aν θες μπαταρία και αξιοπιστία πας σε mate 9, αν θες κάμερα,ήχο και αποσπώμενη σε πολύ καλύτερη τιμή ( αν το πάρεις απ'εξω ) τότε v20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μεταξύ αυτών, για μένα mate 9. Αν θέλεις, όμως, μπορείς να συμπληρώσεις αυτή τη λίστα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Η λιστα εχει να κανει για καποιον που αναζηταει συσκευη γενικα.... Ο φιλος εχει καταληξει σε δυο συσκευες και απλα ρωτησε ποια απο αυτες να επιλεξει...... Αναμεσα σε αυτα εγω θα προτεινα Mate 9 με μονο αρνητικο το μεγαλο Sar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Φίλε adversus είναι μεγάλο δέλεαρ η τιμή του. Ειδικά στα 300 κάτι ευρώ. Εννοείται απέξω αφού έτσι κι αλλιώς εγγύηση δεν υπάρχει. Η κάμερα του mate 9 λένε ότι είναι πολύ καλή επίσης. Φίλε jimlost έχεις δίκιο ότι κατέληξα σε αυτές τις 2 μόνο συσκευές γι'αυτό και έγραψα σαν απάντηση στο φίλο ότι ήθελα χαρακτηριστικά που τα πληρούν και οι 2 σε διαφορετικούς βαθμούς βέβαια η καθεμία. Μάλλον στα 400 ευρώ θα μου κοστίσει και το s8 αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει η αγορά του. Σόρρυ εάν σας πρήζω αλλά ψάχνω για συσκευή που πιστεύω θα με συντροφεύσει τουλάχιστον 2 χρονια οπότε θέλω να το ψάξω το θέμα πρώτα. Και πάλι σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Mate 9 τουλάχιστον είναι μια αξιόπιστη συσκευή με σχεδόν μηδενικό rma και όλα δουλεύουν καθος πρέπει σε βαθμό να βαριέσαι Όσο αφορά το s8 είναι ανωτέρω ότι αφορά την Camera χάνει ομος σε ότι αφορά κύριος σταθερότητα και ευχαριστία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Αν σου κοστίσει γύρω στα 400 το S8 τότε δεν πιστεύω γιατί υπάρχει δίλημμα.... S8 με κλειστά μάτια.....Η καλύτερη οθόνη,μια από τις καλύτερες κάμερες, αδιάβροχο,το πιο όμορφο σχεδιαστικά κινητό αυτή τη στιγμή,και επειδή το είχα στα χέρια μου 4 μέρες πραγματικά άλλαξα γνώμη προς το καλύτερο.... Σε αυτά τα λεφτά θα το είχα πάρει χθες..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Πες και σε μας που βρίσκεις το S8 στα 400 να το πάρω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Πες και σε μας που βρίσκεις το S8 στα 400 να το πάρω :D Επιδότηση φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν σου κοστίσει γύρω στα 400 το S8 τότε δεν πιστεύω γιατί υπάρχει δίλημμα.... S8 με κλειστά μάτια.....Η καλύτερη οθόνη,μια από τις καλύτερες κάμερες, αδιάβροχο,το πιο όμορφο σχεδιαστικά κινητό αυτή τη στιγμή,και επειδή το είχα στα χέρια μου 4 μέρες πραγματικά άλλαξα γνώμη προς το καλύτερο.... Σε αυτά τα λεφτά θα το είχα πάρει χθες..... Γιατί φίλε μου είχα το s7 edge και μετά από κάνα 4μηνο το huawei p9 που είχα ταυτόχρονα έτρεχε καλύτερα. Εάν θες πίστεψε το ήταν πιο αργό το s7 μετά από 4 μήνες χρήσης. Γι'αυτό και δεν πάω με κλειστά μάτια στο s8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Φυσικά και το πιστεύω ότι τοS7/S7 edge μπορεί να ήταν πιο αργό από το P9,ποτέ δεν έχω πει ότι το συγκεκριμένο είναι το πιο γρήγορο τηλέφωνο,αλλά όπως και να το κάνουμε πέρυσι ήταν το πιο πλήρες τηλέφωνο,και το S8 συνεχίζει στα ίδια βήματα....Αλλά το P9 έχει και ένα Sar 1.43 καλό να κοιτάμε και αυτά.... Κοίτα για 400 € δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή από το S8,αλλά όπως πάντα,εσύ αποφασίζεις..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts