ioannis_m Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Φίλε παίζει να το δώσω το δικό μου αν ενδιαφέρεσαι. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς μόνο με δόσεις μπορώ οπότε δεν... Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Σώπα μπρε,καλά είσαι :p Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkσυγγνώμη από 100% έως 64% δηλαδή 36% μπαταρία έχεις 6 .38 ώρες οθόνης;;; δηλαδή από 100% έως 1% αναλογικά θα βγάλεις 18 ώρες οθόνης;;;; φίλε δεν παίζει αυτό. θα ήθελα να δω την χρήση της μπαταρίας εκεί που είναι οι καμπύλες με την χρήση ανά εφαρμογή κλπ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 συγγνώμη από 100% έως 64% δηλαδή 36% μπαταρία έχεις 6 .38 ώρες οθόνης;;; δηλαδή από 100% έως 1% αναλογικά θα βγάλεις 18 ώρες οθόνης;;;; φίλε δεν παίζει αυτό. θα ήθελα να δω την χρήση της μπαταρίας εκεί που είναι οι καμπύλες με την χρήση ανά εφαρμογή κλπ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Λογικά η φωτεινότητα είναι στο 20-30% και ίσως είναι σε πτήση. Ας μας δείξει στατιστικά. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) Χαχαχα,ούτε πτήση είναι ούτε τίποτα και μάλιστα ειναι σε 4g αρκετές ώρες,απλά έχω ελάχιστες εφαρμογές και ότι δεν χρειάζεται είναι κλειστό,παιχνίδια δεν παίζω,μια sim,αυτόματη φωτεινότητα,συχρονισμοι κλειστοί,τους κάνω χειροκίνητα εγώ αν χρειαστεί, optimization miui κλειστή,facebook μόνο από browser πολύ λίγο... αυταααα Πάντα είχα καλούς χρόνους στα κινητά μου και μη με πιστεύετε... Δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση ούτε έχουμε ίδιο σήμα,ουτε τις ίδιες εφαρμογές,ούτε το δουλεύουμε στις ίδιες συνθήκες... Τώρα παρακολουθώ τo adguard που είναι ψηλά στη λίστα των εφαρμογών και ετοιμάζεται σουτ... Δηλαδή εσείς τι θέλατε?να μιλάτε 15 ώρες στα κινητά σας και να πέφτει η δικιά μου μπαταρία?lol lol!!!!! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Μόνο που δεν χρησιμοποιείς facebook φτάνει... Τα λεφτά μας πίσω τα λεφτά μας πίσω!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Για tempered glass περιμένω ένα της nillkin H+ pro, στα 8 € το πήρα, τσιμπάει λίγο σαν τιμή αλλά είναι τα καλύτερα ποιοτικά. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardelis_111 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Από πού το το παρήγγειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 εγώ πήρα τα το cp+ της Nillkin αλλά ακόμα δεν το βάζω (είχα βάλει κάποια που είχαν κάτι θήκες οπότε το αφήνω για αργότερα) επίσης , παιδιά αν κάνετε quote απο υπολογιστη βγάζετε και καμια εικόνα :) κάνουμε scroll μια ώρα γιατί κάνετε quote την ίδια απάντηση :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Τα τζάμια αυτά πιάνουν όλη την οθόνη για βάλτε κάνα λινκ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα τζάμια αυτά πιάνουν όλη την οθόνη για βάλτε κάνα λινκ. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Χαχαχα,ούτε πτήση είναι ούτε τίποτα και μάλιστα ειναι σε 4g αρκετές ώρες,απλά έχω ελάχιστες εφαρμογές και ότι δεν χρειάζεται είναι κλειστό,παιχνίδια δεν παίζω,μια sim,αυτόματη φωτεινότητα,συχρονισμοι κλειστοί,τους κάνω χειροκίνητα εγώ αν χρειαστεί, optimization miui κλειστή,facebook μόνο από browser πολύ λίγο... αυταααα Πάντα είχα καλούς χρόνους στα κινητά μου και μη με πιστεύετε... Δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση ούτε έχουμε ίδιο σήμα,ουτε τις ίδιες εφαρμογές,ούτε το δουλεύουμε στις ίδιες συνθήκες... Τώρα παρακολουθώ τo adguard που είναι ψηλά στη λίστα των εφαρμογών και ετοιμάζεται σουτ... Δηλαδή εσείς τι θέλατε?να μιλάτε 15 ώρες στα κινητά σας και να πέφτει η δικιά μου μπαταρία?lol lol!!!!! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkβγάλε σε παρακαλώ ένα screenshot με τα στατιστικά. όλες τις οθόνες, τις καμπύλες, ανά εφαρμογή και αυτή που έβγαλες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 akalos θα μπορούσες πιστεύω να βγάλεις και το auto στην φωτεινότητα :))) βγάλε σε παρακαλώ ένα screenshot με τα στατιστικά. όλες τις οθόνες, τις καμπύλες, ανά εφαρμογή και αυτή που έβγαλες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk αφού σου είπε πάνω κάτω τι κάνει ποιος ο λόγος ; :) θα κάνεις τα ίδια για να δεις αν πέφτει το ίδιο ; δεν είναι η "μέση" χρήση αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Παιδια παιζει τεραστιο ρολο το σημα. Καποιοι ειναι πολυ τυχεροι σε αυτο το κομματι και εχουν σημα 4/4 ολη την ωρα. Ε εκει εχουμε τεράστια ψαλίδα. Επιπλεον αλλο να χεις 4g ή/και gps όλη μερα και άλλο 2-3 ωρες. Μην ξεχναμε οτι αν δεν εχει facebook και πολλά apps με notifications (πχ πολλαπλα emails, πολλαπλες εφαρμογές τύπου messenger κλπ) εχεις μεγάλη διαφορά. Τέλος αυτες οι ωρες που βλέπουμε ειναι μονο οθονη... αλλο να χεις πχ 3 ωρες sot σε 8 ώρες και άλλο σε 2 μερες. Για μενα πιο αντιπροσωπευτικο θα ηταν η συγκριση. Δηλαδη να πει ο άλλος οτι με ιδια χρηση σε κανα 2 άλλα γνωστα κινητά ότι είχε τοσο sot ωστε να μπορουμε να δουμε τι να περιμένουμε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλησπέρα, υπάρχει η συσκευή με 6gb ram και Β20 band? Ή πάμε αναγκαστικά σε 4gb ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλησπέρα, υπάρχει η συσκευή με 6gb ram και Β20 band? Ή πάμε αναγκαστικά σε 4gb ram? δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Αντί για λινκ για τζάκια να βάζετε πρώτα φωτό να το δούμε και μετά λινκ. Κάντε το ολοκληρωμένα....χεχε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) Το πήρα και εγώ επιτέλους. Μερικές ερωτήσεις μιας και πρώτη φορά με Xiaomi τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό. Λοιπόν : 1) χρησιμοποιώ nova launcher και δεν μπορώ να βάλω με τίποτε σε gesture να παίρνει κλήση. Μου βγάζει App isn't installed. 2) προσπαθώ να ενεργοποιησω το last pass να κάνει auto complete αλλά όταν πάω να το ενεργοποίησω στις ρυθμίσεις μου βγάζει "because an app is obscuring a permission request" και δεν μπορώ να το ενεργοποιησω. 3) θέλω να rootάρω και από ότι βλέπω πρέπει να κάνω unlock bootloader μέσω Xiaomi. Φαντάζομαι έτσι χάνεται η εγγύηση. Υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς αυτήν την "παρενεργεια"? Ευχαριστώ. Edited June 10, 2018 by kaliakman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Το πήρα και εγώ επιτέλους. Μερικές ερωτήσεις μιας και πρώτη φορά με Xiaomi τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό. Λοιπόν : 1) χρησιμοποιώ nova launcher και δεν μπορώ να βάλω με τίποτε σε gesture να παίρνει κλήση. Μου βγάζει App isn't installed. 2) προσπαθώ να ενεργοποιησω το last pass να κάνει auto complete αλλά όταν πάω να το ενεργοποίησω στις ρυθμίσεις μου βγάζει "because an app is obscuring a permission request" και δεν μπορώ να το ενεργοποιησω. 3) θέλω να rootάρω και από ότι βλέπω πρέπει να κάνω unlock bootloader μέσω Xiaomi. Φαντάζομαι έτσι χάνεται η εγγύηση. Υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς αυτήν την "παρενεργεια"? Ευχαριστώ. 1) κλήση όπως λέμε συγκεκριμένη επαφή ; ή το πρόγραμμα γενικά ; 2) έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή ; σε μένα κάνει fill κανονικά 3) δεν υπάρχει root χωρίς unlock (Και σωστά). Το θέμα της εγγύησης είναι "σχετικό" , αν το πήρες από Infoquest αυτή κάνει ό.τι θέλει , όχι η Xiaomi (που με official rom δεν νομίζω να υπάρχει θέμα εγγύησης). Αλλά το να ξανακλειδώσεις είναι πολύ απλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Παιδια παιζει τεραστιο ρολο το σημα. Καποιοι ειναι πολυ τυχεροι σε αυτο το κομματι και εχουν σημα 4/4 ολη την ωρα. Ε εκει εχουμε τεράστια ψαλίδα. Επιπλεον αλλο να χεις 4g ή/και gps όλη μερα και άλλο 2-3 ωρες. Μην ξεχναμε οτι αν δεν εχει facebook και πολλά apps με notifications (πχ πολλαπλα emails, πολλαπλες εφαρμογές τύπου messenger κλπ) εχεις μεγάλη διαφορά. Τέλος αυτες οι ωρες που βλέπουμε ειναι μονο οθονη... αλλο να χεις πχ 3 ωρες sot σε 8 ώρες και άλλο σε 2 μερες. Για μενα πιο αντιπροσωπευτικο θα ηταν η συγκριση. Δηλαδη να πει ο άλλος οτι με ιδια χρηση σε κανα 2 άλλα γνωστα κινητά ότι είχε τοσο sot ωστε να μπορουμε να δουμε τι να περιμένουμε. ;)είδες το νούμερο που ανέφερε; θεωρείς ότι περίπου 18 ώρες sot είναι φυσιολογικό με ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ χρήση; δεν έχει αναφερθεί πουθενά και ποτέ σε κανένα φόρουμ! αυτό λέω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) 1) κλήση όπως λέμε συγκεκριμένη επαφή ; ή το πρόγραμμα γενικά ; 2) έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή ; σε μένα κάνει fill κανονικά 3) δεν υπάρχει root χωρίς unlock (Και σωστά). Το θέμα της εγγύησης είναι "σχετικό" , αν το πήρες από Infoquest αυτή κάνει ό.τι θέλει , όχι η Xiaomi (που με official rom δεν νομίζω να υπάρχει θέμα εγγύησης). Αλλά το να ξανακλειδώσεις είναι πολύ απλό 1) σε συγκεκριμένη επαφή. 2) ναι όλα τα δικαιώματα τα έχει. Την δυνατότητα να μου βγάζει από μόνο του όταν είναι να κάνει autocmplete θέλω. Από τις επιλογές του last pass μου λέει να πάω σε ένα μενού (accessibility) και όταν πάω να ενεργοποιησω αυτό του last pass παίρνω αυτό https://imgur.com/a/j1fZRuG 3) ξέρω ότι ξανακλειδωνει απλά σε προηγούμενα κινητά δεν είχα κανονική εγγύηση οπότε δεν το έψαχνα. Τώρα το πήρα από infoquest οπότε για αυτό και θέλω να ξέρω. Κρίμα είναι πρώτη φορά με κινητό με κανονική εγγύηση και να την χαλάσω μόνος μου Edited June 10, 2018 by kaliakman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) είδες το νούμερο που ανέφερε; θεωρείς ότι περίπου 18 ώρες sot είναι φυσιολογικό με ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ χρήση; δεν έχει αναφερθεί πουθενά και ποτέ σε κανένα φόρουμ! αυτό λέω. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Που είδες 18 ώρες sot?από το μυαλό σου το βγάζεις?σίγουρα το υποθέτεις 3Χ6=18? Έχμ...δεν πάει όμως έτσι Άλλωστε δεν ξέρω ακόμα την συμπεριφορά της μπαταρίας και πόσο γρήγορα πέφτει από κάποιο ποσοστό και μετά Περιμένω να κάνω κάποιες φορτίσεις πρώτα και μετά θα δω πόσα ψάρια πιάνει για την χρήση που κάνω Όπως και να έχει το διήμερο θα το βγάζω σίγουρα λογικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Για tempered glass περιμένω ένα της nillkin H+ pro, στα 8 € το πήρα, τσιμπάει λίγο σαν τιμή αλλά είναι τα καλύτερα ποιοτικά. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν το περάσεις πες μας εντυπώσεις και βάλε μια φώτο να δούμε πως κάθεται, γιατί διάβασα από μερικούς σε άλλο forum ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Παιδιά έχω ξανά κάνει την ερώτηση...έχετε δει πουθενά 4g+ με οποιοδήποτε εταιρία? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Παιδιά έχω ξανά κάνει την ερώτηση...έχετε δει πουθενά 4g+ με οποιοδήποτε εταιρία? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Η vodafone εχει κανονικα 4g+ στο U11. Οπότε θα λεγα με ασφάλεια οτι στην Αθηνα εχει 4g+ η voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Η vodafone εχει κανονικα 4g+ στο U11. Οπότε θα λεγα με ασφάλεια οτι στην Αθηνα εχει 4g+ η voda. Εννοώ στο RN5 αν έχετε δεί το + που υποτίθεται ότι δουλεύει το LTE-A,γιατί παρ'ολο που ο 636 το υποστηρίζει,δεν το υποστηρίζει η miui Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Εννοώ στο RN5 αν έχετε δεί το + που υποτίθεται ότι δουλεύει το LTE-A,γιατί παρ'ολο που ο 636 το υποστηρίζει,δεν το υποστηρίζει η miui Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Βασικά απάντησα για το οποιαδήποτε εταιρεία. Στη vodafone δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Αν δεν βλέπεις στη voda (φαντάζομαι και σε άλλες εταιρείες) τοτε δεν υποστηρίζει το κινητό. Ίσως το φέρουν με update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts