Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Admin είναι στο telegram

Αυτήν θα την δοκιμάσω και γω σίγουρα

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Είδα ενα βιντεακι για τη ρομ και παρακολουθωντας το telegram της συγκεκριμενης ρομ τα νουμερα που βλεπω στο σοτ ειναι πολυ μεγαλα. Δε νομιζω να τα πιασω με τη δικη μου χρηση αλλα μια δοκιμη αξιζει σιγουρα

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Update για Mc AOSP , ελπίζω να έφτιαξε το θέμα με το ράδιο.

Ααα

Το substratum on the go που δίνουν πλέον τι κάνει; περνά τα θέματα χωρίς επανεκκίνηση;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Χειροκίνητη επιλογή δικτύου σε κάποια 9 Rom έχετε καταφέρει να κάνετε;

Την πέρασες; Εγώ ακόμα δεν ασχολήθηκα, περιμένω να βγει και η επομενη Aosip και θα την βάλω. Έχει bugs?

δεν εχει καμερα, το theme δεν ακολουθει το χρωμα του wallpaper.δεν εχει αυτοματη αλλαγη wallpaper, εχει οπτικα bugs οπως οτι το volte icon εμφανιζεται ως vo lit κτλπ κτλπ.

To time out επίσης δεν δουλεύει

Edit:με reboot δούλεψε

Κάμερα βάζουμε,δεν είναι εκεί το πρόβλημα

Θέλει δούλεμα ακόμα

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον explorer του κινητού?Αν δεν γίνεται να ρωτήσω κάτι άλλο.. όταν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο με αυτόν τον explorer μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί δεν έχει πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο , ενώ με τον google chrome δεν έχω τέτοια θέματα.Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον explorer του κινητού?Αν δεν γίνεται να ρωτήσω κάτι άλλο.. όταν πάω να κατεβάσω ένα αρχείο με αυτόν τον explorer μου λέει ότι δεν γίνεται γιατί δεν έχει πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο , ενώ με τον google chrome δεν έχω τέτοια θέματα.Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Μήπως πρέπει να του παραχωρήσεις άδεια >ρυθμίσεις>άδειες κλπ

Καλημέρα. Σήμερα δοκίμασα την syberia v1.4 την τελευταία. Φαίνεται καλή γενικότερα. Όμως, με το άνοιγμα παρατήρησα δύο πράγματα. Πρώτο δεν έχει εικονίδιο όταν έχεις δεδομένα δλδ 4g η LTE και το σημαντικότερο το σήμα κινητής χάνεται και επανέρχεται συχνά. Αυτό και μόνο για εμένα ήταν αρκετό να γυρίσω στην arrow. Για το μέσο χρήστη λοιπόν εγώ προτείνω arrow με το μόνο bug ότι μερικές φορές κρασαρει ο stock file manager. Την θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη από τις custom αυτόν το καιρό.

Εχουμε fully working gcam? Αν ναι κανει καποιος τον κοπο να δωσει link? Ευχαριστω προκαταβολικα

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.1.018_Urikill_vXXII.apk

Χρησιμοποιώ αυτήν. Στο σύνολο της δουλεύει σχεδόν εντάξει.

https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.1.018_Urikill_vXXII.apk

Χρησιμοποιώ αυτήν. Στο σύνολο της δουλεύει σχεδόν εντάξει.

εγώ παρέμεινα στην aosip,έδωσε νέο update και πάει πολύ καλά

Από κάμερα έβαλα GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk

Και μου φαίνεται πολύ καλή...χμ

είχα την ίδια και πριν αλλά σε arrow δεν ήταν τόσο

Εμένα πάλι το σήμα έκανε κολπα βέβαια με την προηγούμενη έκδοση. Τέλος πάντων, θα μείνω για λίγο στάσιμος. Βλέποντας και κάνοντας.

εγώ παρέμεινα στην aosip,έδωσε νέο update και πάει πολύ καλά

Από κάμερα έβαλα GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk

Και μου φαίνεται πολύ καλή...χμ

είχα την ίδια και πριν αλλά σε arrow δεν ήταν τόσο

Κάποιες ROM έχουν θέμα που για κάποιο λόγο δεν εμφανίζουν σωστά την στάθμη, δεν σημαίνει ότι δεν έχει σήμα, απλά δεν το δείχνει σωστα.

Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

Εμένα πάλι το σήμα έκανε κολπα βέβαια με την προηγούμενη έκδοση. Τέλος πάντων, θα μείνω για λίγο στάσιμος. Βλέποντας και κάνοντας.

Λογικό είναι αν η περιοχή σου έχει b20 για π.χ και B7 η περισσότερες κεραίες,κρίνει το δίκτυο από ποια θα πάρει σήμα,συνήθως είναι σε b20 στο δικό μου, αλλά μόλις βρει κάποια B7 κλειδώνει σε αυτήν και τότε πέφτουν οι μπάρες του σηματος

Άλλο αυτό και άλλο να μη έχεις δεδομένα

Να σας πω την αλήθεια μπορεί και να είναι οπτικο το θέμα. Αλλά χάνει το σήμα οπτικά αρχικά τελείως και μετά επανέρχεται από δύο τρία δευτερόλεπτα. Δεν παρατήρησα να πω την αλήθεια αν έχω δεδομένα η σήμα πραγματικά.

Λογικό είναι αν η περιοχή σου έχει b20 για π.χ και B7 η περισσότερες κεραίες,κρίνει το δίκτυο από ποια θα πάρει σήμα,συνήθως είναι σε b20 στο δικό μου, αλλά μόλις βρει κάποια B7 κλειδώνει σε αυτήν και τότε πέφτουν οι μπάρες του σηματος

Άλλο αυτό και άλλο να μη έχεις δεδομένα

Να σας πω την αλήθεια μπορεί και να είναι οπτικο το θέμα. Αλλά χάνει το σήμα οπτικά αρχικά τελείως και μετά επανέρχεται από δύο τρία δευτερόλεπτα. Δεν παρατήρησα να πω την αλήθεια αν έχω δεδομένα η σήμα πραγματικά.

Είναι πρόβλημα τότε,θυμάμαι σε κάποια PE που είχα δοκιμάσει είχε το ίδιο πρόβλημα,αλλά όταν το έχανε δεν είχα και data

Καλημέρα. Σήμερα δοκίμασα την syberia v1.4 την τελευταία. Φαίνεται καλή γενικότερα. Όμως, με το άνοιγμα παρατήρησα δύο πράγματα. Πρώτο δεν έχει εικονίδιο όταν έχεις δεδομένα δλδ 4g η LTE και το σημαντικότερο το σήμα κινητής χάνεται και επανέρχεται συχνά. Αυτό και μόνο για εμένα ήταν αρκετό να γυρίσω στην arrow. Για το μέσο χρήστη λοιπόν εγώ προτείνω arrow με το μόνο bug ότι μερικές φορές κρασαρει ο stock file manager. Την θεωρώ την πιο ολοκληρωμένη από τις custom αυτόν το καιρό.

Στο τελεκγραμ γκρουπ ειχε δώσει μια συμβουλή για αυτό το θέμα ο dev. Ουσιαστικά εκεί στις επιλογες στα δίκτυα επέλεγες κάτι που έλεγε να αγνοεί κατι αλλά δε θυμάμαι καθόλου τις λέξεις. Εγώ έβαλα havoc Mod που βγήκε χτες. Μεχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλή (Δεν εχει φμ ράδιο να ξέρετε) τωρα θα τη δοκιμάσω λιγο καιρο και θα δώσω πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Στην aosip έχει ενεργοποίηση του Google 2api μέσα από τις ρυθμίσεις. Όσα mod ανεβάζετε όμως από gcam δεν λειτουργεί κανένα. Μήπως η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει χειροκίνητα?

Στην aosip έχει ενεργοποίηση του Google 2api μέσα από τις ρυθμίσεις. Όσα mod ανεβάζετε όμως από gcam δεν λειτουργεί κανένα. Μήπως η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει χειροκίνητα?

Όχι δεν την έκανα

Κάνε ένα clear cache

Kαι reboot,για αυτήν που έχω βάλει εγώ...

Edit:GCam-5.1.018-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.3b1.apk

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πώς κάνεις paste έναν αριθμό για να τον καλέσεις;

Δεν νομίζω ότι μπορείς σε firmware

Edited by akalos

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger