Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Όταν κάτι το χρησιμοποιείς όλη μέρα καταλαβαίνεις τις μικροδιαφορες που μπορεί να προκύψουν μετά από μια αναβάθμιση. Για να μην νομίζει κάνεις ότι χάλασε κιόλας το κινητό μετά από την αναβάθμιση να πω ότι το αισθάνομαι ακόμα πιο γρήγορο. Αυτό με το αποτύπωμα είναι τόσο μικρή διαφορά που δεν κάνει καμία διαφορά στη καθημερινότητα, παλι μια χαρά γρήγορο είναι. Αν δεν είχα δει τα άλλα παιδιά εδώ που το λένε δεν θα το θεωρούσα καν άξιο αναφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλημέρα.Εγω στην 10αρα δεν πρόσεξα διαφορά στην αυτονομία,στην κάμερα είδα καλύτερη και ποιο γρήγορη φώτο...για τις βραδυνές βάλτε hdr.για το βίντεο open camera... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εχει πάρει κανείς την spigen την θήκη που υπάρχει στο σκρουτζ να μας πει εντυπώσεις?Την έχω, είναι τέλεια. Sent from my Moto E (4) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 στης γυναικας το note 5 εχει ασχημο φιλτρο beuaty με την πισω καμερα στην επιλογη για πορτραιτο . στο δικο μου που εβαλα την 10 χειροκινητα δεν εχω τετοιο θεμα. τι να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Παιδες, Προτεινετε απο εξωτερικο (ebay) καμια καλη θηκη και tempered glass. To tempered glass το εχουν φτιαξει να παιρνει την τρισδιαστατη καμπυλοτητα της οθονης ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 (edited) Παιδες, Προτεινετε απο εξωτερικο (ebay) καμια καλη θηκη και tempered glass. To tempered glass το εχουν φτιαξει να παιρνει την τρισδιαστατη καμπυλοτητα της οθονης ή οχι? εγω πηρα της mofi. απιστευτη ποιοτητα. οτι καλυτερο εχω παρει σε θηκη. μπαμπατσικη βεβαια αλλα υφασμα απο πισω και φοβερη προστασια https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-5-case-cover-note5-Global-Version-back-cover-silicone-edge-fabric-case-coque/32858283280.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1d304c4dMUC0TS τζαμι πηρα της nilkin κορυφη για μενα σε αισθηση στο χερι. απλα δεν πιανει ολη την οθονη . καποιος συστησε αυτα και πηρα δυο να δω τι σοι ειναι https://www.aliexpress.com/item/5D-Curved-Edge-4D-Upgrade-Protective-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Mi-A1-Mi-6-5X-Redmi/32871915642.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1d304c4dMUC0TS Edited September 22, 2018 by ninjamoz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 κατέβηκε και σε μένα η MIUI 10. Να ρωτήσω, κάνατε factory reset ή απλά clear cache κτλ. Ρωτάω γιατί έχω κάνει αρκετές ρυθμίσεις και δεν θέλω να το στήνω από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 κατέβηκε και σε μένα η MIUI 10. Να ρωτήσω, κάνατε factory reset ή απλά clear cache κτλ. Ρωτάω γιατί έχω κάνει αρκετές ρυθμίσεις και δεν θέλω να το στήνω από την αρχή. τιποτα ξερα και ασαλιωτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Έχω περάσει ένα Outlook λογαριασμό, στην εφαρμογή του gmail. Από χτες, σταμάτησε να συγχρονίζει τα mails, εμφανίζοντας μόνο ένα μήνυμα "You're finished". Είμαι με 9.5.6.0. Το έχει κανείς αυτό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μόλις παρέλαβα το τηλέφωνο και δεν μπορώ να βάλω τη sim, έχω κάνα μισάωρο παιδεύομαι, η sim δεν είναι ούτε η μικρή ούτε η μεγάλη, το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα ήταν το galaxy note 3, πως διάιολο μπαίνει? η μήπως δεν ταιριάζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Θέλεις nanosim αυτή που έχεις από το galaxy note 3 αν θυμάμαι καλά είναι micro SIM είναι πιο μεγάλη Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μόλις παρέλαβα το τηλέφωνο και δεν μπορώ να βάλω τη sim, έχω κάνα μισάωρο παιδεύομαι, η sim δεν είναι ούτε η μικρή ούτε η μεγάλη, το προηγούμενο τηλέφωνο που είχα ήταν το galaxy note 3, πως διάιολο μπαίνει? η μήπως δεν ταιριάζει?Έχεις micro SIM... Χρειάζεται nano SIM Δες κανένα βίντεο στο YouTube για το πώς να την κόψεις αν πιάνουν τα χέρια σου, αλλιώς πας στον πάροχο σου να πάρεις καινούρια. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Πρέπει να παω στην κοσμοτέ να πάρω άλλη, η κόβουν την ίδια? θα εχω καμιά χρέωση? frog έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Σε κάποια καταστήματα παλιότερα ή στην έκοβαν τζάμπα ή πλήρωνες κάνα 2 ευρώ ή θα σου πουν 5 ευρώ για καινούρια κάρτα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterDerek Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 An tu tu με την 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπαταρία με την 10 με φωτεινότητα στο 80%, ενεργές κάρτες δύο, δεν το έκλεισα σχεδόν καθόλου, παιχνίδι call of spartans συνέχεια, youtube κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Da mihi factum, dabo tibi ius Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madeinchina Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 παιδιά πως ενεργοποιώ το face unlock δεν το βρίσκω με τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 παιδιά πως ενεργοποιώ το face unlock δεν το βρίσκω με τίποταΠρέπει να επιλέξεις ως περιοχή την Ινδία. Στις πρόσθετες ρυθμίσεις Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Την έκοψα στα public, 5 ευρώ μου πήραν, Μια ακόμα ερώτηση, πως γίνετε κάνοντας δεξιά η αριστερά στην αρχική οθόνη, να μην τερματίζει και να χρειάζεται να κάνω προς τα πίσω? Μόλις φτάνω δηλαδή στην τρίτη καρτέλα κάνοντας την ίδια κίνηση να σε βγάζει πάλι στην πρώτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Την έκοψα στα public, 5 ευρώ μου πήραν, Μια ακόμα ερώτηση, πως γίνετε κάνοντας δεξιά η αριστερά στην αρχική οθόνη, να μην τερματίζει και να χρειάζεται να κάνω προς τα πίσω? Μόλις φτάνω δηλαδή στην τρίτη καρτέλα κάνοντας την ίδια κίνηση να σε βγάζει πάλι στην πρώτη Δεν γίνεται αυτό στο Miui, μόνο αν κατεβάσεις άλλο launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Καλησπέρα.εχει δοκίμασει κάνεις την gcam vs stock camera να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Η μπαταρία χάνει ολίγον τι σε σχέση με πριν οκ.. Το πρόβλημα είναι αλλού, δεν μου στέλνει ήχους ειδοποιήσεων όπως πριν. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) [Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger EU Adapter With Power3S Tech https://banggood.app.link/5tTEXYwhrQ Με το καλώδιο που είχε στο κουτί προς το παρόν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περιμένοντας αντίστοιχο QC3 καλώδιο για περισσότερες δοκιμές. Edited September 23, 2018 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 [Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-S5 QC3.0 18W USB Charger EU Adapter With Power3S Tech https://banggood.app.link/5tTEXYwhrQ Με το καλώδιο που είχε στο κουτί προς το παρόν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περιμένοντας αντίστοιχο QC3 καλώδιο για περισσότερες δοκιμές.Τζάμπα προσπαθείς φίλε... Από 2.0 και πάνω καμία διαφορά δεν θα δεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 (edited) Τζάμπα προσπαθείς φίλε... Από 2.0 και πάνω καμία διαφορά δεν θα δεις Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα ενημερώσω περισσότερο όταν θα έχω το καλώδιο. Πιθανών να είναι όπως τα λες αλλά καθότι ανήσυχο πνεύμα και άπιστος "Θωμάς", έπρεπε να δοκιμάσω. Edited September 23, 2018 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Η καμερα εχει manual ρυθμισεις στον χρονο εκθεσης ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts