anna2 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Πολύ πιο δύσκολο μενού Τουλάχιστον για εμενα Συμφωνώ. Δεν γίνεται όμως κάτι άλλο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Στο τελευταίο update έβαλαν στις ρυθμίσεις τα θέματα,οπότε όποιος έχει βάλει άλλη χώρα μπορεί να γυρίσει σε Ελλάδα. Ξέρετε που είναι η ρύθμιση για το φλας της πίσω κάμερα να ανάβει στις εισερχόμενες κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Στο τελευταίο update έβαλαν στις ρυθμίσεις τα θέματα,οπότε όποιος έχει βάλει άλλη χώρα μπορεί να γυρίσει σε Ελλάδα. Ξέρετε που είναι η ρύθμιση για το φλας της πίσω κάμερα να ανάβει στις εισερχόμενες κλήσεις;Να είσαι καλά για την πληροφορία Μήπως έβαλαν και το face id; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cerberus Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Δεν γνωρίζω φίλε,και δεν θα το χρησιμοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Εμένα πάντως αρνείται πεισματικά να μου κατεβάσει την τελευταία ενημέρωση. Από το απόγευμα προσπαθώ αλλά τπτ. Κολλημένο στο 0% κ μετά από λίγη ώρα πετάει σφάλμα κ προσπαθεια ξανά. Έχετε να προτείνετε καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ξέρετε που είναι η ρύθμιση για το φλας της πίσω κάμερα να ανάβει στις εισερχόμενες κλήσεις; Πάτησε το εικονίδιο τηλέφωνο, μετά το Ξ στο πληκτρολόγιο κάτω αριστερά, ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων, ειδοποίηση led κατά το κουδουνισμα Redmi n3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Full tempered glass έχουμε τίποτα; Γιατί από stoucky.gr είναι τραγικό Δεν καλυπτει όλο καθόλου καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Full tempered glass έχουμε τίποτα; Γιατί από stoucky.gr είναι τραγικό Δεν καλυπτει όλο καθόλου καλάΕχω δοκιμάσει δυο με πλήρη κάλυψη οθόνης, με πλαίσιο, που κολλάνε περιμετρικά (nillkin και mofi), χάλια, μακρυά, ιδίως κατω απο και τον ηλιο είναι τραγικά. Παραγγειλα πρόσφατα άλλα τρία διαφορετικά τζαμακια, απο AliExpress και τα περιμένω προς τέλος του μήνα. Όταν δοκιμασω θα ενημερώσω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 22, 2018 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 (edited) Ένα φίλος που είδε ότι τα θέματα ξαναμπηκαν Μετα την τελευταία ενημέρωση με region Ελλάδα υπαρχουν στις ρυθμισεις αλλα μονο τα θεματα που εχουμε κατεβασει δε μπορεις ομως να κατεβασεις αλλα θεματα οπως στην εφαρμογη σωστα ? Edited August 22, 2018 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς το Tapatalk και εάν ναι του έρχονται ειδοποιήσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Εμένα πάντως αρνείται πεισματικά να μου κατεβάσει την τελευταία ενημέρωση. Από το απόγευμα προσπαθώ αλλά τπτ. Κολλημένο στο 0% κ μετά από λίγη ώρα πετάει σφάλμα κ προσπαθεια ξανά. Έχετε να προτείνετε καμιά ιδέα? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανε ενα restart και θα τη κατεβασει. Τα ιδια μου εκανε κ εμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Εχω δοκιμάσει δυο με πλήρη κάλυψη οθόνης, με πλαίσιο, που κολλάνε περιμετρικά (nillkin και mofi), χάλια, μακρυά, ιδίως κατω απο και τον ηλιο είναι τραγικά. Παραγγειλα πρόσφατα άλλα τρία διαφορετικά τζαμακια, απο AliExpress και τα περιμένω προς τέλος του μήνα. Όταν δοκιμασω θα ενημερώσω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα νιλκιν που είδα δεν είναι φουλ Έχει κενό επάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Στο τελευταίο update έβαλαν στις ρυθμίσεις τα θέματα,οπότε όποιος έχει βάλει άλλη χώρα μπορεί να γυρίσει σε Ελλάδα. Ξέρετε που είναι η ρύθμιση για το φλας της πίσω κάμερα να ανάβει στις εισερχόμενες κλήσεις; Ενώ πράγματι έχει προστεθεί στις ρυθμίσεις επιλογή για θέματα η προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν λειτουργεί. Ξέρει κανείς πώς να εγκαταστήσουμε νέα θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ενώ πράγματι έχει προστεθεί στις ρυθμίσεις επιλογή για θέματα η προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν λειτουργεί. Ξέρει κανείς πώς να εγκαταστήσουμε νέα θέματα; Μια κλασικη λυση ειναι η αλλαγη περιοχης σε Ινδια, κατεβασμα και εφαρμογη θεματος και μετα επαναφορα περιοχης σε Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ενώ πράγματι έχει προστεθεί στις ρυθμίσεις επιλογή για θέματα η προεγκατεστημένη εφαρμογή δεν λειτουργεί. Ξέρει κανείς πώς να εγκαταστήσουμε νέα θέματα; Βάλε region Ινδία και θα δουλέψουν όλα. Θέματα...τοποθεσία καιρού...τα πάντα. :cool: Κατεβάζεις ότι θέμα θες και μετά ξαναγυρνάς σε Ελληνικό region. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το χρώμα του λεντ είναι ένα μόνο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Ναι είναι μόνο ασπρο. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Αν και ειμαι εκτος θέματος, πως μπορω να κανω τα site απο οποιαδήποτε εφαρμογή να μου ανοίγουν κατευθείαν απο το chrome και οχι απο την εκάστοτε εφαρμογή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τα θέματα εμφανίζονται όντως με το τελευταίο update, αλλά όταν πάω να τα αλλάξω και να επιλέξω άλλο, βγάζει error μήνυμα "αδυναμία προσθήκης λογαριασμού" και φυσικά δεν αλλάζει.... Σε Region Ελλάδα φυσικά... Redmi Note 5 via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveheart1 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 βλέπω ότι μιλάτε διθυραμβικά για την μπαταρία κ όντως καλή είναι. Ωστόσο γιατί εμένα δε μου κρατάει όσο στους περισσότερους απο εσας? Με μία κάρτα μέσα, χωρίς παιχνίδια , βίντεο, φωτογραφίες, bluetooth κλπ Με χρήση κυρίως ίντερνετ, fb, instagram φτάνω στο 20% με 5 ώρες οθόνης... Λίγο δεν είναι? Τί να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τα νιλκιν που είδα δεν είναι φουλ Έχει κενό επάνω υπάρχει nillkin full frame (cp+ ή κάπως έτσι) το έχω αλλά δε το δοκιμάζω αν δεν χαλάσει το "μάπα" full frame Που έχω πάνω (ήταν σε κάτι θήκες εξτρά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 βλέπω ότι μιλάτε διθυραμβικά για την μπαταρία κ όντως καλή είναι. Ωστόσο γιατί εμένα δε μου κρατάει όσο στους περισσότερους απο εσας? Με μία κάρτα μέσα, χωρίς παιχνίδια , βίντεο, φωτογραφίες, bluetooth κλπ Με χρήση κυρίως ίντερνετ, fb, instagram φτάνω στο 20% με 5 ώρες οθόνης... Λίγο δεν είναι? Τί να φταιει? Φιλε εμενα με σχεδον ιδια χρήση και ισως κατι παραπανω βγαζω απο 8μιση εως 10 ωρες οθονη. Για μενα η μπαταρία του ειναι εξωπραγματικη!! Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 βλέπω ότι μιλάτε διθυραμβικά για την μπαταρία κ όντως καλή είναι. Ωστόσο γιατί εμένα δε μου κρατάει όσο στους περισσότερους απο εσας? Με μία κάρτα μέσα, χωρίς παιχνίδια , βίντεο, φωτογραφίες, bluetooth κλπ Με χρήση κυρίως ίντερνετ, fb, instagram φτάνω στο 20% με 5 ώρες οθόνης... Λίγο δεν είναι? Τί να φταιει?Το πόσες ώρες οθόνη δεν λέει τιποτα από μόνο του. Στις πόσες μέρες αναμονή η συσκευή πριν ξαναφορτησεις; Ο φίλος που σου απάντησε για 8-10 ωρες, άλλο να έχεις αυτές τις ώρες οθόνη στην μία μέρα αναμονή πριν ξαναφορτησεις και άλλο στις 3 μέρες. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braveheart1 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Το πόσες ώρες οθόνη δεν λέει τιποτα από μόνο του. Στις πόσες μέρες αναμονή η συσκευή πριν ξαναφορτησεις; Ο φίλος που σου απάντησε για 8-10 ωρες, άλλο να έχεις αυτές τις ώρες οθόνη στην μία μέρα αναμονή πριν ξαναφορτησεις και άλλο στις 3 μέρες. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι , το σκεφτηκα κ αυτό αλλά φτανω στο 20% μετά απο δυο μερες περιπου. Αυτή τη στιγμή ας πουμε είμαι στο 75% απο το πρωί με 1,5 ωρα οθόνης κ χωρίς καθολου ομιλία... Η φωτεινότητα είναι στο φουλ. Μήπως εσείς κάνετε εκεί οικονομία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Δεν κάνουμε όλοι την ίδια χρήση,δεν έχουμε όλοι τις ίδιες εφαρμογες,δεν το δουλεύουμε όλοι με τις ίδιες συνθήκες,δεν έχουμε όλοι το ίδιο σήμα, δεν συχρονιζουμε όλοι τα πάντα και όλα κτλ,μη ψαρωνετε με τα sot των άλλων Αυτά :p :p Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts