Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Evakou+Mr 47 είστε φοβεροί πολύ κατατοπιστικοι..Χίλια ευχαριστώ!! Δηλαδή evakou αν είναι το κουτί σαν τις φωτό που ανεβασες εχει Β20 σωστά?αυτά να πάρω σαν γνώμονα+ να πάω στο μαγαζί?

και πως είναι ο ευρωπαϊκός ανταπτορας στην όψη??Οποίος μπορεί ας ανεβάσει φώτο...

Και κάτι τελευταίο λένε όλοι από σκρουτσομαγαζο έχουν 1 χρόνο εγγύηση αλλά είναι πάρανομο στην Ελλάδα διάβασα ότι όλα τα ηλεκτρονικά στη Ελλάδα πρέπει να συνοδεύονται με 2 χρόνια εγγύηση ίσχυει αυτό?Χιλιάδα Ευχαριστωωωω χρωστάω καφέ παιδιά

Η global έκδοση έχει φορτιστή που ταιριάζει στις ελληνικές μπρίζες, δε χρειάζεσαι κανέναν αντάπτορα.

Ναι, κανονικά πρέπει όλοι να προσφέρουν 2 χρόνια εγγύηση, αλλά δεν το κάνουν.

Διάλεξε ένα από τα καταστήματα που σου δίνουν εξαρχής τα 2 χρόνια εγγύησης και αν έχουν και δικό τους service (δες τι λέει στους όρους της εγγύησης ο καθένας) ακόμα καλύτερα, για να μη στέλνουν τη συσκευή στην Κίνα για επισκευή.

Άρα τι κοιτάς και τελειώνουμε?τι είναι το model number?

Αυτό και είσαι οκ. Βέβαια εγώ θα ρωταγα αν έχει και ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα μην τυχόν είναι αγγλικό και φορτωθείς τσάμπα ανταπτορακι.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η global έκδοση έχει φορτιστή που ταιριάζει στις ελληνικές μπρίζες, δε χρειάζεσαι κανέναν αντάπτορα.

Ναι, κανονικά πρέπει όλοι να προσφέρουν 2 χρόνια εγγύηση, αλλά δεν το κάνουν.

Διάλεξε ένα από τα καταστήματα που σου δίνουν εξαρχής τα 2 χρόνια εγγύησης και αν έχουν και δικό τους service (δες τι λέει στους όρους της εγγύησης ο καθένας) ακόμα καλύτερα, για να μη στέλνουν τη συσκευή στην Κίνα για επισκευή.

Μόνη εξαίρεση είναι τυχόν παραεισαγωγές από Αγγλία. Είναι ίδια συσκευή μεν (b20) αλλά έχουν διαφορετικό φορτιστή που χρειάζεται ανταπτορακι (1 ευρώ).

Βέβαια η πιθανότητα είναι πολύ μικρή να συμβεί κάτι τέτοιο και στη τελικη το ρωτάς.

Τώρα αν σε βρίσκουμε/χαρακτηρίσουμε όπως έκανες πριν για το κωδικό θα φταιμε; Που και λάθος να έκανε είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζεις μέλη. ;)

Τεσπα το λύσαμε και αυτό. :)

Ποιον κωδικό έκανα λαθος,μην μπερδεύεσαι ...ο αριθμός που έδωσα είναι ο σωστός

Είδες τώρα τι κάνεις?

Τα ποστς υπάρχουν και εγώ έδωσα πρώτος το κωδικό

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Το έχετε κάνει το θέμα να μην πω τι.όλα τα 4/64 είναι global και έχει το τελευταίο γράμμα G στον κωδικό του τηλεφώνου.το 6/64 που πήρα εγώ δεν είναι global είναι το κινεζικό, δεν έχει τη b20, και έχει το γράμμα Η.το pro δεν πωλείται εκτός Ινδίας.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το έχετε κάνει το θέμα να μην πω τι.όλα τα 4/64 είναι global και έχει το τελευταίο γράμμα G στον κωδικό του τηλεφώνου.το 6/64 που πήρα εγώ δεν είναι global είναι το κινεζικό, δεν έχει τη b20, και έχει το γράμμα Η.το pro δεν πωλείται εκτός Ινδίας.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα 3/32 δεν είναι?

Πέστε στο κοντοπονηρουλη ότι λέει βλακείες

Φυσικά και έχει αυτοκόλλητο της infoquest πάνω με το κωδικό που έχω αναφέρει,τo global version είναι πάνω στο κουτί από την τσαιομι,αφού δεν το έχει να μη μιλάει....

Αυτό εδώ έγραψες και μπερδεψες ακόμα και μενα. Το αυτοκόλλητο αυτό δεν είναι της infoquest αλλά του κινητού.

Αν λες αυτοκόλλητο της infoquest τότε δεν θα μας βοηθούσε στο να τα ξεχωρίσουμε του Σκρουτζ. Αλλά τελικά όπως φαίνεται είναι του ίδιου του κινητού οποτε και ναι αποτελεί το τρόπο να τα ξεχωρισουμε.

Σε κάθε περίπτωση και δίκιο να είχες δεν σου δίνει το δικαίωμα να είσαι αγενής. Εγώ παρεμβηκα για τον αδικαιολόγητο χαρακτηρισμό σου και όχι τοσο για το κωδικό. ;)

Το έχω ανεβάσει από την πρώτη στιγμή που το πήρα....εδώ και μέρες

Edited by akalos

https://ibb.co/eeshKy

Στη θέση σου θα εκρυβα το imei. ;)

Κατά τα άλλα επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι από τους ανθρώπους που μιλάνε με αγένεια χωρίς να ζητάνε συγνώμη, σταματώ εδώ. :)

Το έχω ανεβάσει από την πρώτη στιγμή που το πήρα....εδώ και μέρες

https://ibb.co/eeshKy

Στη θέση σου θα εκρυβα το imei. ;)

Κατά τα άλλα επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι από τους ανθρώπους που μιλάνε με αγένεια χωρίς να ζητάνε συγνώμη, σταματώ εδώ. :)

Ακριβώς.....

Παιδιά Ευχαριστωωωω θα δω το κόκκινο χρώμα στο global version +τν κωδικό πίσω+ είμαι οκ:)Ο φορτιστής ο ευρωπαϊκός είναι γρήγορος για fast charging ή θέλω άλλον?

Παιδιά Ευχαριστωωωω θα δω το κόκκινο χρώμα στο global version +τν κωδικό πίσω+ είμαι οκ:)Ο φορτιστής ο ευρωπαϊκός είναι γρήγορος για fast charging ή θέλω άλλον?

Θα χρειαστείς άλλον. Αλλά δες πρώτα αν σε καλύπτει. Δεν χρειάζεται να τα πάρεις όλα με τη μια :)

Καλησπέρα, παρέλαβα την συσκευή από το BG σφραγισμένη με την ετικέτα global version στα πλάγια. Έχει την ίδια ROM με αυτή της συσκευής του αδερφού μου που πρόλαβε ένα τελευταίο κομμάτι από την προσφορά του γερμανού.

Θα ήθελα να ρωτήσω μιας και πρώτη φορά κρατάω στα χέρια μου συσκευή με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος. Υπάρχει κάποια δικλείδα ασφαλείας που να μας προστατεύει από το να μην στέλνεται το δακτυλικό αποτύπωμα στη google ή και πουθενά αλλού και να μένει ασφαλές μόνο τοπικά στη συσκευή;

Καλησπέρα, παρέλαβα την συσκευή από το BG σφραγισμένη με την ετικέτα global version στα πλάγια. Έχει την ίδια ROM με αυτή της συσκευής του αδερφού μου που πρόλαβε ένα τελευταίο κομμάτι από την προσφορά του γερμανού.

Θα ήθελα να ρωτήσω μιας και πρώτη φορά κρατάω στα χέρια μου συσκευή με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος. Υπάρχει κάποια δικλείδα ασφαλείας που να μας προστατεύει από το να μην στέλνεται το δακτυλικό αποτύπωμα στη google ή και πουθενά αλλού και να μένει ασφαλές μόνο τοπικά στη συσκευή;

δεν φεύγει το fingerprint από την συσκευή σου

δεν γίνεται sync πουθενά

επίσημα , με βάση την google , ούτε με root υπάρχει θέμα ... τώρα αν δεν έχει ακολουθήσει κάποια διαδικασία η xiaomi δεν ξέρω

τώρα αν δε το πιστεύεις ή δεν νιώθεις ότι ισχύει ε δε το χρησιμοποιείς , τόσοι άλλο τρόποι υπάρχουν

Βγηκε global beta 10 αρα miui που φλασαρει μεσω updater και κατεβαινει απο το επισημο σαιτ...καλη φαίνεται...τωρα δοκιμαζω
Χρειάζεται να έχουμε ξεκλειδώσει bootloader να υποθέσω;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως ακριβως αποστελλεται στην google;;;;;

Το αποτυπωμα τι σχεση εχει;;;;

δικλυδα ασφαλειας ειναι, βαζεις αποτυπωμα, κ πριν απο αυτο βαζεις κωδικο η μοτιβο για να μπορεις να ξεκλειδωσεις ετσι κι αλλιως.

Τι να το κανει ρε μαν η google το αποτυπωμα σου;;

:)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν ειναι οφισιαλ κ φλασαρει μεσω updater δε νομιζω οτι θελει ξεκλειδωμα, ξεκλειδωμα μονο για custom και για recovery.

Aλλα ετσι κι αλλιως μεσα Αυγουστου θα την παρουμε ΟΤΑ τι αγχωνεσαι; Αν δεν ηταν global το κινητο σου θα το καταλαβαινα εκτος αν θελεις να παιξεις με dev εκει οκ πασο.

Την 8.7.5 δεν λες ??κατεβάζω σε 2λεπτα.. μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα περάσω την αντίστοιχη ελληνική...

Την 8.7.5 δεν λες ??κατεβάζω σε 2λεπτα.. μέχρι την άλλη εβδομάδα που θα περάσω την αντίστοιχη ελληνική...
Την miui global beta που λέει ο φίλος παραπάνω, δεν ξέρω τον αριθμό version. Τελικά δεν χρειάζεται ξεκλειδωτο bootloader, γνωρίζει κάποιος σίγουρα;

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως ακριβως αποστελλεται στην google;;;;;

Το αποτυπωμα τι σχεση εχει;;;;

δικλυδα ασφαλειας ειναι, βαζεις αποτυπωμα, κ πριν απο αυτο βαζεις κωδικο η μοτιβο για να μπορεις να ξεκλειδωσεις ετσι κι αλλιως.

Τι να το κανει ρε μαν η google το αποτυπωμα σου;;

:)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν ειναι οφισιαλ κ φλασαρει μεσω updater δε νομιζω οτι θελει ξεκλειδωμα, ξεκλειδωμα μονο για custom και για recovery.

Aλλα ετσι κι αλλιως μεσα Αυγουστου θα την παρουμε ΟΤΑ τι αγχωνεσαι; Αν δεν ηταν global το κινητο σου θα το καταλαβαινα εκτος αν θελεις να παιξεις με dev εκει οκ πασο.

Δύσκολο μου φαίνεται να την πάρουμε ΟΤΑ μέσα Αυγούστου

Παιδιά θέλω βοήθεια...βρίσκω τo Xiaomi redmi note 5 με infoquest+ 2 χρόνια εγγύηση από Γερμανό ανοιγμένο από παιδί 8 ημερών λέει άριστο στα 170€.. Αξιζει αυτό λέτε ή από σκρουτσομαγαζο κλειστό με 1 χρόνο εγγύηση στα 200€???

Plzz help+κάτι άλλο οποίος έχει τον ευρωπαϊκό φορτιστή μια φωτό να δώ πως είναι για να τσεκαρω αν θα μου δώσει το σωστό... Ευχαριστωωωω

Παιδιά θέλω βοήθεια...βρίσκω τo Xiaomi redmi note 5 με infoquest+ 2 χρόνια εγγύηση από Γερμανό ανοιγμένο από παιδί 8 ημερών λέει άριστο στα 170€.. Αξιζει αυτό λέτε ή από σκρουτσομαγαζο κλειστό με 1 χρόνο εγγύηση στα 200€???

Plzz help+κάτι άλλο οποίος έχει τον ευρωπαϊκό φορτιστή μια φωτό να δώ πως είναι για να τσεκαρω αν θα μου δώσει το σωστό... Ευχαριστωωωω

Καλησπέρα, νομίζω ότι για τόσο μικρή διαφορά πάρε το καινούργιο, τώρα γιατί ο Γερμανός δίνει 2 χρόνια και τα σκρουτζομαγαζα 1; Είσαι σίγουρος για αυτό;

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Redmi Note 7

Ναι γτ ο Γερμανός είναι στα σημεία πώλησης της Xiaomi + μέσω της infoquest δίνει 2 χρόνια..Τι λέτε παιδιά??

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά το παλικάρι λεει το έχει πάρει από phone place+ λέει έχει 2 χρόνια εγγύηση από infoquest.. γίνεται αυτό??Το ξέρει κανείς?(γτ από όσο ξέρω μόνο από αυτά τα σημεία πώλησης έχεις 2 χρόνια εγγύηση σωστά?)

https://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger