Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή σας έχω χάσει λίγο, μου συνοψίζεται λίγο τι προβλήματα έχει και γράφετε ότι είναι οοοοολα κ@@@ς; :)

Επειδή σας έχω χάσει λίγο, μου συνοψίζεται λίγο τι προβλήματα έχει και γράφετε ότι είναι οοοοολα κ@@@ς; :)

Μα ίντα λες και συ μπρε?

Θέλουμε rom για EU και να δουλεύουν όλα

Όπως πρέπει και όχι με τανζανιες

Αυτοοοοοο!!!!!

Δεν είπε κάποιος ότι έχουμε πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά με την rom γενικώς

Οι ερωτευμένοι εξαιρούνται :p

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Μα ίντα λες και συ μπρε?

Θέλουμε rom για EU και να δουλεύουν όλα

Όπως πρέπει και όχι με τανζανιες

Αυτοοοοοο!!!!!

Δεν είπε κάποιος ότι έχουμε πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά με την rom γενικώς

Οι ερωτευμένοι εξαιρούνται :p

Ναι και ξαναρωτάω ποια είναι αυτά τα προβλήματα οπότε τελικά λέμε "ΟΛΑ κ@@@ς". :) Ας τα συνοψίσουμε λιγο όλα αυτά ;).

Όχι τίποτα αλλο αλλα να ξέρει ο μέσος ενδιαφερόμενος τι προβλήματα έχει η συσκευή.

Ναι και ξαναρωτάω ποια είναι αυτά τα προβλήματα οπότε τελικά λέμε "ΟΛΑ κ@@@ς". :) Ας τα συνοψίσουμε λιγο όλα αυτά ;).

Όχι τίποτα αλλο αλλα να ξέρει ο μέσος ενδιαφερόμενος τι προβλήματα έχει η συσκευή.

Εγω εκτος απο μια φορα που δεν "ξυπνουσε" ευκολα και ΕΚΤΟΣ οτι ειναι ενα κλικ πιο αργο απο το 4Χ δεν εχω κανενα αλλο θεμα...

λειτουργει κανονικα η συσκευη.

My Name Is George V.

Να διαβάσει το νήμα,μα δεν τα έχουμε κρυφά

Οταν γράφεις οτι "ΟΛΑ ειναι κ@@@ς" ενω κανένας δεν εχει δει κάτι τέτοιο, δημιουργουνται λάθος εντυπωσεις. Αν θες τεκμηριώνεις το "ολα κ@@@ς". Αν παλι δεν εχεις διαθεση να γράψεις τι εννοείς τότε καλύτερα να μην γράφονται τέτοια πράγματα και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

Τη συσκευή την κράτησα λιγες μέρες (αφου δεν προοριζοταν για μένα) και έτσι όπως τα γράφετε με κάνετε να νομίζω ότι πήρα άλλη συσκευή :lol: . Σίγουρα έχει τις ελλειψεις της ή προβλήματά της αλλά και ποια συσκευή δεν έχει; Ακόμα και σε ναυαρχίδες μπορει να δεις προβληματάκια. Το ΟΛΑ όμως ειναι βαρια λέξη και εκεί ειναι που κόλλησα. Ούτε thread της doogee να ήταν :p

Edited by Antretng

Δεν χρειάζεται να τεκμηριώσω τίποτα,δεν είμαι εδώ να διαφημίζω κανενός τα προϊόντα,το τηλέφωνο το πήρα και γω προσωρινά και μέχρι να βρω αυτό που θελω,σίγουρα ομως δεν έγινα fan της miui στην πρώτη επαφή μου με αυτήν

Edited by akalos

Δεν χρειάζεται να τεκμηριώσω τίποτα,δεν είμαι εδώ να διαφημίζω κανενός τα προϊόντα,το τηλέφωνο το πήρα και γω προσωρινά και μέχρι να βρω αυτό που θελω

Μα σου είπε κανενας να διαφημίσεις; Το αντίθετο είναι που κάνεις... και δεν βοηθάει κανέναν προτάσεις τύπου "όλα κ@@@ς" χωρίς καμία συνέχεια.

Αν δεν γράφεις που είναι όλα αυτά τα προβλήματα, συγνώμη που θα το πω αλλά είναι απλά γκρίνια που δεν βοηθάει κανένα. Δεν σου ζητά κανένας να κάνεις διαφήμιση αλλά μην κάνεις και δυσφήμιση ;). Στη τελικη για κινητό των 200 ευρώ μιλάμε...

Δικαίωμα μου και αυτό,και θα το ξαναπώ

Τα έχουν κάνει κ@@@s με την global China version,θέλουμε EU version και να δουλεύει το soc του snap 636 όπως πρέπει ..

Σε ένα έχεις δίκιο όμως,κακώς γκρινιάζω

Αφού έτσι κι αλλιώς θα το δώσω

Και η γκρίνια διαφήμιση είναι ξέρεις ..

ενα πράγμα θα θυμάμαι.....μπαταριαρα για την δικιά μου χρήση τουλάχιστον

Respect!!!!

Edited by akalos

Η global stable είναι η έκδοση που απευθύνετε για όλους εκτός Κίνας. Άρα και της Ευρώπης. Μ αυτή να φανταστείς το δίνει και η infoquest. Δεν υπάρχει άλλη. Και ναι δίνετε την εντύπωση αγοράς άλλης συσκευής. Που να δείτε δλδ πιο παλιά τι γινόταν με τα Google services που βασίζονταν μόνο σε china rom. Τώρα πια η global έχει πάρει ανεξάρτητο δρόμο σε πολλά . Πχ τα notifications στη miui 9 ήταν διαφορετικά σε china rom και σε global rom.

Το τηλέφωνο είναι νέο σχετικά που σημαίνει ότι έχει χρόνο να βελτιώσει πολλά. Έβαλα και miui 10 alpha beta και εκτός από τα notifications στη lockscreen και το animation στα full gestures που λαγκαρει δεν είχε τίποτα άλλο. Και την χαμένη ταχύτητα που λέτε να σας πω ότι η 10 είναι ακόμα ταχύτερη.

Ραφινάρισμα θέλει κ λίγο χρόνο.

Το miui αν το συνηθίσεις δεν το αφήνεις εύκολα διότι είναι το πιο όμορφο σκιν. Αυτά από εμενα

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ερχομενος απο ναυαρχιδες της samsung,δεν βρισκω κατι που να μου ξυνιζει ιδιαιτερα..

εαν εξαιρεσω την Oled οθονη της samsung,στα υπολοιπα δεν βρισκω κατι μου να κανει μπαμ..

Σε σχέση με το ξεκλείδωμα με ασφαλή συσκευή Bluetooth ή wifi όπως Bluetooth του αυτοκινήτου σου ή το wifi του σπιτιού σου ώστε η συσκευή να μην χρειάζεται ξεκλειδωμα, το είχε σαν λειτουργεια ένα Lenovo 2,5 ετών που είχα γιατί από κάποια έκδοση Android και μετά είναι feature του λειτουργικου, η xiaomi αποφασισε να το αφαιρέσει από ΟΛΑ τα κινητά της και να αφησει την δυνατότητα ξεκλειδωματος μόνο μέσω του mi band. Επίσης μας έδωσε 8.1 Android χωρίς τις περισσότερο γνωστές λιτουργιες αυτού, όπως τα adaptive icons με διάφορες λειτουργίες όταν τα κρατάς πατημένα και τα notifications. Με λύπη μου βλέπω ότι και στο miui 10 από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής δεν τα έχουν προσθέσει. Με το τηλέφωνο είμαι πολύ ευχαριστημένος, με αυτές τις "άκυρες" επιλογές της xiaomi σε επίπεδο software όχι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

....... τα adaptive icons θέλουν αλλαγή στον launcher .... αν δεν αλλάξει ο launcher ε δε θα τα δεις ... και δεν θα αλλάξει γιατί ειναι ο launcher της Miui , μια @$#$@!$ και μισή :)

και δεν έχει αφαιρεθεί το feature , αν το είχε αφαιρέσει θα έλεγες δεν υπάρχει ... το θέμα είναι ότι υπάρχει 2 φορές και δεν λειτουργεί καμιά

οταν πατας να κανεις hard reset γιατι βγαζει κινεζικα ?στο note 4x που ειχα εβγαζε αγγλικα

π.χ. τώρα δεν το δοκιμάζεις από το smart lock της google αλλά το δοκιμάζεις από το ρυθμίσεις-> οθονη κλειδωματος -> advanced -> ξεκλείδωμα με συσκευή bluetooth να δεις αν παίζει

Έχοντας το mi band 2 και ένα turbo x, με το mi band υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος, με το turbo x όχι.

Το βρίσκω λογικό, αφού έχει 3 (ή 4; ) activity trackers και smartwatches στα προϊόντα της.

Το ανοιχτό Android δεν είναι αυτό που ήταν κι όχι μόνο από την Xiaomi.

Huawei Nova 5T

Έχοντας το mi band 2 και ένα turbo x, με το mi band υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος, με το turbo x όχι.

Το βρίσκω λογικό, αφού έχει 3 (ή 4; ) activity trackers και smartwatches στα προϊόντα της.

λογικό τίποτα δεν είναι :) , χαζό είναι , ειδικά είναι χαζό όταν είναι ενεργά και το smart lock και από τις ρυθμίσεις της miui και απλά δεν δουλεύουν :)

το ίδιο γινόταν και με το backup

Που το βρίσκεις το λογικό, πλάκα κάνεις; Η lg δεν έχει, η samsung; Δεν γνωρίζω άλλη εταιρία με τέτοιο θέμα εγώ προσωπικά. Ας οψετε που μου έκλεψαν το κινητό και στην φουρια μου είχα ξεχάσει τα θέματα αυτά αλλιώς θα επέλεγα κάτι άλλο. Και πάλι όμως λέω ότι σαν συσκευή και σε αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλή, αλλά τα φάουλ κατά την άποψη μου δεν μπορώ να μην τα πω.

....... τα adaptive icons θέλουν αλλαγή στον launcher .... αν δεν αλλάξει ο launcher ε δε θα τα δεις ... και δεν θα αλλάξει γιατί ειναι ο launcher της Miui , μια @$#$@!$ και μισή :)

και δεν έχει αφαιρεθεί το feature , αν το είχε αφαιρέσει θα έλεγες δεν υπάρχει ... το θέμα είναι ότι υπάρχει 2 φορές και δεν λειτουργεί καμιά

Με nova πάντως δουλεύει αν λέμε το ίδιο πράγμα

----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

. Με το τηλέφωνο είμαι πολύ ευχαριστημένος, με αυτές τις "άκυρες" επιλογές της xiaomi σε επίπεδο software όχι.

Ακριβώς αυτό προσπαθώ να πω

Πολύ γκρίνια βλέπω ρε παιδιά ,εντάξει η xiaomi είναι λίγο άκυρη προς το παρόν σε θέμα software αν και νομίζω σε μελλοντικά update θα φτιάξουν διάφορα πράγματα,οκ μην ξεχνάμε πήραμε μια συσκευή 200-230€ δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα και δεν νομίζω με αυτά τα χρήματα να υπάρχει κάτι καλύτερο έξω,εδώ ναυαρχίδες ειχαμε και υπηρχαν θέματα και δωσαμε πολλαπλάσια πόσα.Με τα περισσότερα από τα προβλήματα ζούμε ,η συσκευή ειδικά για τα χρήματα της προσωπικά εμένα με καλύπτει δεν έχω κάποιο σοβαρό θέμα,έχω φωτογραφική καλή χωρίς κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες με πλάγιους τρόπους τις εχω,έχω καλή κεραία ακούγομαι πολύ καλα και τους ακουω,έχω καλή οθόνη (οκ δεν είναι amoled)αλλά είναι καλή,έχω καλό σχετικά ήχο,έχω τεράστια μπαταρια ,είμαι καλυμμένος !

Εγώ πέτυχα τρελή προσφορά στο gearbest στα 162€ το 4/64 την περασμένη εβδομάδα αλλά είναι μαύρο και ακόμα να πάρω tracking. Σε αυτά τα λεφτά θα τους συγχωρήσω τα λάθη που λέτε ελπίζοντας σε μελλοντικά fix

Παιδιά και εγω που ειμαι ψείρας και μου την σπάνε διάφορα περίεργα που βλέπω, στα 200 ευρώ και κάτω δεν τίθεται θέμα για την συσκευή... όλα μοιάζουν μικροπταίσματα!

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Εγώ πέτυχα τρελή προσφορά στο gearbest στα 162€ το 4/64 την περασμένη εβδομάδα αλλά είναι μαύρο και ακόμα να πάρω tracking. Σε αυτά τα λεφτά θα τους συγχωρήσω τα λάθη που λέτε ελπίζοντας σε μελλοντικά fix

το τελωνειο δεν ξερω ποσο θα σου σκασει,γιατι τελευταια το ψαχνουν πολυ...

μακαρι να στο περασουν ετσι...

το τελωνειο δεν ξερω ποσο θα σου σκασει,γιατι τελευταια το ψαχνουν πολυ...

μακαρι να στο περασουν ετσι...

Το πιο πιθανό είναι να σταματήσει τελωνείο με απλή δωρεάν αποστολή Belgium registered, αλλά το gearbest επιστρέφει τα χρήματα στέλνοντας τους την απόδειξη από το paypal. Μου έχει συμβεί ήδη δυο φορές. Όποιος θέλει ασφάλεια δίνει επιπλέον 4.5€ για EU priority line. Γνωρίζω καλά για την εγγύηση infoquest αλλά δεν βιαζόμουν για το κινητό και θεώρησα την διαφορά τιμής σημαντική.

Το παραπάνω προφανώς να σβηστεί αν θεωρηθεί διαφήμιση...

Edited by panandreas

Το πιο πιθανό είναι να σταματήσει τελωνείο με απλή δωρεάν αποστολή Belgium registered, αλλά το gearbest επιστρέφει τα χρήματα στέλνοντας τους την απόδειξη από το paypal. Μου έχει συμβεί ήδη δυο φορές. Όποιος θέλει ασφάλεια δίνει επιπλέον 4.5€ για EU priority line. Γνωρίζω καλά για την εγγύηση infoquest αλλά δεν βιαζόμουν για το κινητό και θεώρησα την διαφορά τιμής σημαντική.

Το παραπάνω προφανώς να σβηστεί αν θεωρηθεί διαφήμιση...

μακαρι να ειναι ετσι γιατι τελευταια σε μελος αλλου φορουμ,για Media player των 150 ευρω,εσκασε τελωνειο 93 ευρω...

μακαρι να σου περασει αερα..

μακαρι να ειναι ετσι γιατι τελευταια σε μελος αλλου φορουμ,για Media player των 150 ευρω,εσκασε τελωνειο 93 ευρω...

μακαρι να σου περασει αερα..

Συνήθως αέρα περνάνε. Και γω από gearbest το πήρα αλλά έδωσα και 4,5 ευρώ priority line για να είμαι σίγουρος.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger