zampeiros22 Δημ. July 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε για την πρόταση αλλά δεν ξανά αγοράζω Sony.. Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Για το Xiaomi Redmi note 4x exclusive τι γνώμη έχετε ?? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Για το Xiaomi Redmi note 4x exclusive τι γνώμη έχετε ?? Καλή συσκευή για τα λεφτά της αλλά οπος όλα τα xiaomi(ακόμη και τα ποιο ακριβά) με άθλια camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ααα τέλεια μονόδρομος δηλαδή... Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) Μιας και δεν το πρότεινε κανείς, Xperia XA1 φίλος.. Κάνε την υπέρβαση αξίζει(+30Ευρώ) 5 ίντσες, απίστευτη κάμερα(ίδιο σένσορα με XZ και Z5) και πάνω απ'όλα πανέμορφο. Αυτό που προτείνετε το Nexus 5X ακόμη δεν μπορώ να το καταλάβω, κινητό 2 χρονών είναι, δεν λέω έχει άριστη κάμερα αλλά μετά από 5-6 μήνες θα του κάνει την ζωή κόλαση λόγω παλαιότητας. 2 ετων μπορει να ειναι... αλλα σε καμερα ειναι επιπεδα σημερινου καλου καμεροκινητου flasghip. Οποτε αν τον αλλον τον νοιαζει μονο η καμερα και με τοσα λιγα λεφτα, γιατι να μην το προτεινουμε; Στη τελικη μεχρι και android 8 θα παρει. Οσον αφορα το xperia xa1, πολυ καλο κινητο αλλα δεν ειναι και αψογο δεδομενου οτι φοραει mtk επεξεργαστη με οτι συνεπαγεται σε gaming, αυτονομια, updates και custom roms. Αλλα αν θελει ας το κοιταξει και αυτο. Σιγουρα ομως εχει κατωτερη καμερα απο το nexus και παρομοια με το moto g5 plus (ισως λιγο καλυτερη του xa1 σε χαμηλο φωτισμο) Edited July 8, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Αν ανέβω παραπάνω σε χρήματα έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε γτ βλέπω το έχετε πολύ με τα κινητά. Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Lg g flex 2 Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τα λεφτά που έχει τώρα είναι τέλειο.... Τώρα αν ανέβεις σε χρήματα θα βρεις πολλές επιλογές.... Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Το lg g flex 2 ειναι αρκετα κατωτερο απο τις συσκευες που εχουν ηδη προταθει στο τομεα της καμερας. Αν δεν κανω λαθος ειναι κοντα στα επιπεδα του lg g3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Βρήκα με επιδότηση το Samsung a5 2017 και σκέφτομαι να το πάρω. Ποια η άποψη σας?? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultravox Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 (edited) Βρήκα με επιδότηση το Samsung a5 2017 και σκέφτομαι να το πάρω. Ποια η άποψη σας?? Άψογο σε όλα αλλά η κάμερα δεν είναι από τις καλύτερες. Σε αυτή την τιμή την καλύτερη κάμερα και με διαφορά απο τα άλλα την έχει το g5 se. Θα πρέπει όμως να συμβιβαστεις με τη μικρή διαρκεια μπαταριας και σε κάποιες περιπτώσεις θέματα ir της οθόνης. Edited July 11, 2017 by ultravox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ήμουν κάτοχος του LG g2 και την πρώτη φορά που έπεσε κάτω έσπασε η οθόνη. Δεν το ρισκάρω να πάρω πάλι LG Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ήμουν κάτοχος του LG g2 και την πρώτη φορά που έπεσε κάτω έσπασε η οθόνη. Δεν το ρισκάρω να πάρω πάλι LGΔικαίωμα σου αλλά δεν έχει να κάνει, το ίδιο μου είχε πέσει άπειρες φορές και όταν έδωσα το κατάστημα δεν πίστευε την ηλικία του. Με απλή θήκη σιλικόνης το είχα. Είχε φάει άπειρες ελεύθερες πτώσεις. Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Δικαίωμα σου αλλά δεν έχει να κάνει, το ίδιο μου είχε πέσει άπειρες φορές και όταν έδωσα το κατάστημα δεν πίστευε την ηλικία του. Με απλή θήκη σιλικόνης το είχα. Είχε φάει άπειρες ελεύθερες πτώσεις. Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και από σέρβις δεν τα πάει και καλά... Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Τελικά είμαι μεταξύ του galaxy a5 2017 και του galaxy s6. Ποιο μου προτείνετε? Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Εγω θα έλεγα a5 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Τελικά είμαι μεταξύ του galaxy a5 2017 και του galaxy s6. Ποιο μου προτείνετε? Εννοείται πας για το s6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Εγώ πάλι, κανένα απ' τα δύο. Στα ίδια λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Το a5 έχει χειροτερη κάμερα από αυτά που προτείναμε. Το s6 έχει μικρή μπαταρία και αν θυμάμαι καλά δεν παίρνει sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Επειδή την πάτησα με LG και Sony που είχα και σαν κάτοχος πάντα Samsung κινητών είπα να καταλήξω πάλι σε Samsung. Είδα την κάμεσα του α5 και έπαθα πλάκα καμιά σχέση με το M4 που έχω τώρα. Το s6 δεν το ξέρω καθόλου ένας φίλος μου έχει το edge plus και είναι τέλειο και αυτό από άποψης κάμερας... Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ξαναλεω. Το a5 εχει κατωτερη καμερα απο οσα ειπαμε. Ειναι σχεδον ιδια επιπεδα με υου a5 2016. Το moto g5 plus εχει αρκετα καλυτερη. Γενικα αν ηταν καποιο αλλο με καλυτερη καμερα στα λεφτα σου θα στο χαμε προτεινει. ;) Φυσικα το g5 se εχει μαζι με το nexus 5x τις πιο δυνατες καμερες. Οσον αφορα το s6, νομιζα οτι απεκλεισες το Nexus 5x επειδη δεν παιρνει sd και εχει και μικρη μπαταρια. Ποια η διαφορα απο το samsung s6 το οποιο εχει κατωτερη καμερα απο το nexus? Αν θες amoled οθονη καθως και αλλα χαρακτηριστικα οκ. Αλλα για αυτα που ψαχνεις τσαμπα τα σκαλιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ξαναλεω. Το a5 εχει κατωτερη καμερα απο οσα ειπαμε. Ειναι σχεδον ιδια επιπεδα με υου a5 2016. Το moto g5 plus εχει αρκετα καλυτερη. Γενικα αν ηταν καποιο αλλο με καλυτερη καμερα στα λεφτα σου θα στο χαμε προτεινει. ;) Φυσικα το g5 se εχει μαζι με το nexus 5x τις πιο δυνατες καμερες. Οσον αφορα το s6, νομιζα οτι απεκλεισες το Nexus 5x επειδη δεν παιρνει sd και εχει και μικρη μπαταρια. Ποια η διαφορα απο το samsung s6 το οποιο εχει κατωτερη καμερα απο το nexus? Αν θες amoled οθονη καθως και αλλα χαρακτηριστικα οκ. Αλλα για αυτα που ψαχνεις τσαμπα τα σκαλιζεις. Δεν ήξερα οτι το s6 δεν παίρνει κάρτα... Το budget ανέβηκε και πλέον ψάχνω κινητό με 350 ευρώ..Μια σύγκριση που έκανα του moto g5 plus με το α5 έχει καλύτερη κάμερα και selfie το α5 από το moto συν τις άλλοις το a5 ειναι και πιο αντοχής ειδικά για εμένα που είμαι απρόσεχτος... Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Δεν ισχυει αυτο που λες. Δεν ξερω πως εκανες την συγκριση αλλα σε συγκριτικα του a5 2017 εχει ιδιο επιπεδο με το a5 2016 το οποιο εχει κατωτερη καμερα ακομα και απο το Moto g4 plus το οποιο ειναι ενα κλικ κατω απο το moto g5 plus. Για την αντοχη δεν μπορω να εκφερω αποψη. Αλλα γενικα ναι ειναι πιο ποιοτικες κατασκευες η σειρα a της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Οριστε το κλασσικο δειγμα του gsmarena για το a5 2017 vs moto g4 plus. Απο οτι βλεπεις, στο moto g5 plus υπολογισε λιγο καλυτερα αποτελεσματα απο το g4 plus. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8494&idPhone2=8050&idPhone3=7972 Φυσικα αυτο το δειγμα απο μονο του δεν λεει τιποτα (ισως μονο για το θορυβο). Αυτα που σου λεω ειναι απο πραγματικα φωτογραφικα δειγματα. ;) Υ.Γ. Θυμησε μου, εισαι επαρχια; Μηπως κοιταζες και το mi5s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampeiros22 Δημ. July 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Δεν μου βγαίνει το. Link στο kimovil τα συγκρινα επαρχία μένω οπότε μόνο το α5 μπόρεσα και είδα από κοντά. Και λόγω επιδότησης θα το πάρω και πιο οικονομικά ενώ το Lenovo δεν είναι στην επιδότηση. Παράθεση Μην μετράς τον αριθμό των φίλων που έχεις. Μέτρα τον αριθμό των φίλων στους οποίους μπορείς να βασιστείς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ενα ενα μας τα λες :) Εφοσον παιζει επιδοτηση και δεν μπορεις να την βαλεις εκπτωση στο παγιο, παρε αυτο που σε συμφερει. Αλλα οχι οτι εχει καλυτερη καμερα απο το moto g5 plus ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts