gkr41 Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Βρε παιδιά καλοκαιριάτικα θέλετε να έρθετε στην Αθήνα κι εσείς; Κόλαση είναι! Πάμε στο water park να πλατσουρίσουμε λίγο αφού έχουμε και το conne! Νομίζω πως δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα δρομολόγια του προαστειακού προς Κόρινθο. Αλλά και πάλι σιγα την απόσταση... 1-1,5 ώρα με το λεωφορείο είναι. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2005 Mπορούμε και να οργανωθούμε και να πάμε 4άδες με τα αυτοκίνητα και έτσι να μοιράσουμε και τα έξοδα κατα κάποιον τρόπο. Διόδια, βενζίνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 kali epilogi Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Mπορούμε και να οργανωθούμε και να πάμε 4άδες με τα αυτοκίνητα και έτσι να μοιράσουμε και τα έξοδα κατα κάποιον τρόπο. Διόδια, βενζίνη. Σωστός ο Σάκης ;) Κι εγώ αυτό σκέφτηκα :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Mπορούμε και να οργανωθούμε και να πάμε 4άδες με τα αυτοκίνητα και έτσι να μοιράσουμε και τα έξοδα κατα κάποιον τρόπο. Διόδια, βενζίνη. Ρε παιδιά αυτό είναι πολυ δύσκολο να υλοποιηθει! 1. Πόσα μέλη έχουν αυτοκίνητο? 2. Αν δεν έλθουν μερικοί απο κάθε τετράδα τι θα γίνει? 3. Πώς θα μοιραστούν τα έξοδα? Ελεος! Τόσα μέρη έχει η Αθήνα και μπορούν και όλοι σχεδον να πάνε! Ας κανονίσετε το Water Park σαν μια extra δραστηριότητα! Όχι σαν κανονικό meeting! http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Τι αυτοκίνητα και ιστορίες... Πάνω από 5 ευρό δε νομίζω να έχει το εισιτήριο του λεωφορείου. Κόρινθος είναι ρε παιδιά, όχι Αθήνα-Θεσσαλονίκη. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Το πιο δυσκολο απο οτι καταλαβα ειναι το πως θα μαζευτουμε. Οπως λεει και ο gkr41 πανω απο 5 ευρω δεν εχει. λοιπον αφηστε τα αυτοκινητα αν δεν λυνεται ετσι η υποθεση. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Τι αυτοκίνητα και ιστορίες... Πάνω από 5 ευρό δε νομίζω να έχει το εισιτήριο του λεωφορείου. Κόρινθος είναι ρε παιδιά, όχι Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Put your pwning gun in the holster d00d :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Γιατι να μην κανονιστε σε μια συγκεκριμενη ωρα να μαζευτητε στα κτελ οσοι μπορουν και να ερθετε κορινθο. πιστευω καλυ λυση να ειναι. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 η μία λύση είναι να μαζευτούνε ΚΤΕΛ όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Η άλλη λύση είναι να μαζευτούμε όλοι σε έναν χώρο και τότε να μοιραστούμε σε αυτοκίνητα και κατόπιν έξοδα. Σιγά τα λάχανα τώρα η διαδρομή για Κόρινθο... [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Η άλλη λύση είναι να κλείσουμε ένα πουλμανάκι να πάμε. Με το λογότυπο του myPhone βέβαια :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Αθήνα με τα χίλια. Όσοι θέλουν να γυρίσουν την ίδια μέρα τι θα γίνει; Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Δεν το κάνετε Θεσσαλονίκη; :D Σοβαρά τώρα, θα γίνει κάτι αντιστοιχο εδώ στη Σαλόνικα; Θα πρέπει να κανονήσουμε να έρθουμε Κόρινθο; :cry: Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Αθήνα με τα χίλια. Όσοι θέλουν να γυρίσουν την ίδια μέρα τι θα γίνει; Θα γυρίσουν με το τελευταίο λεωφορείο. Meeting είναι, όχι 3ήμερες διακοπές με διανυκτέρευση :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Αθήνα με τα χίλια. Όσοι θέλουν να γυρίσουν την ίδια μέρα τι θα γίνει; Μα για μονοημερο προκειται.Ή δεν εχω καταλαβει καλα;; :O http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Η άλλη λύση είναι να κλείσουμε ένα πουλμανάκι να πάμε. Με το λογότυπο του myPhone βέβαια :lol: Ετσι ετσι.. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Βρε παιδιά, τι διάβασα ποιο πάνω; 5 ευρό με το λεοφωρείο και συγκρίνουμε με τα Ι.Χ.; Με αυτά θα βάλουμε απο 3 ευρό ο καθένας και θα κάνουμε και τις βολτίτσες μας τριγύρω εκεί. Και βέβαια, καμμια σχέση η ταλαιπωρία των λεοφωρείων με την άνεση και την ευελιξία των αυτοκινήτων μας. Εγω πάντως και μόνος μου να μείνω, θα πάρω το αυτοκίνητό μου. Εαν φυσικά το κάνουμε στην Κόρινθο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 Γιατί, δεν ξέρεις κολύμπι; Κι αν έχει όμορφες ναυαγοσώστριες; :p Το "κι αν" ήταν περιττό.. :X οι ναυαγοσώστριες είναι --> :w00t: Το έχω επισκεφτεί το μέρος κάμποσες φορές.. :rolleyes: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Το "κι αν" ήταν περιττό.. :X οι ναυαγοσώστριες είναι --> :w00t: Το έχω επισκεφτεί το μέρος κάμποσες φορές.. :rolleyes: :) Αν είναι -> :w00t: μήπως είναι και μοντέλα που προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζην σε αυτή τη άδικη και γεμάτη πίκρα κενωνία; :lol: :p Μήπως ήρθε ο καιρός να ξεχάσω πως κολυμπάνε; :w00t: :shifty: :lol: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 συμφωνώ με αμάξια.μοιραζόμαστε σε όσους έχουν αμάξια,και ορισμένοι αναγκάστικά με κτελ.εγώ προσφέρομαι να πάρω 3-4 κοπέλες.όπου και να πάμε,έρχομαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 Ενημερωτικά το ολόκληρο εισητήριο του λεωφορείου έχει 6,90 και το μειωμένο 25% φθηνότερα :!: Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 συμφωνώ με αμάξια.μοιραζόμαστε σε όσους έχουν αμάξια,και ορισμένοι αναγκάστικά με κτελ.εγώ προσφέρομαι να πάρω 3-4 κοπέλες.όπου και να πάμε,έρχομαι. Και εγω με τα αμαξια λεω .Δεν σκεφτεστε την ταλαιπωρια με τα κτελ Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 συμφωνώ με αμάξια.μοιραζόμαστε σε όσους έχουν αμάξια,και ορισμένοι αναγκάστικά με κτελ.εγώ προσφέρομαι να πάρω 3-4 κοπέλες.όπου και να πάμε,έρχομαι. Τι αυτοκίνητο έχεις που δεν επιτρέπει άνδρες συνοδηγούς και επιβάτες? :blink: :p :lol: Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 το αμάξι αποδίδει καλύτερα όταν είναι μέσα κοπέλες.θα φτάσουμε πιο γρήγορα και ξεκούραστα.παραπονιέται όταν μπαίνουν άντρες μέσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. April 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2005 nai re pedia k ego pou meno kalamata na boreso na sas do epitelous greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts