Jump to content

Official Καλοκαιρινό myPhone Meeting

vampyre
 Κοινοποίηση

Πάμε Κόρινθο Water Fun?  

82 members have voted

1. 1. Πάμε Κόρινθο Water Fun?

Recommended Posts

1ο meeting μελώ myPhone για το 2005.

Ημερομηνία θα ανακοινωθεί, ωστόσο εξετάζεται μία πιθανότητα για Κόρινθο και για Water Fun Park.

Περιμένετε να γράψει λεπτομέρειες ο redalert19882000 για το μέρος και μετά σχολιάστε/ψηφίστε αν ενδιαφέρεστε.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλοκαιρινό δεν είναι... ανοιξιάτικο θα έλεγα...

Μάλιστα για να ειμαι απόλυτα ακριβής θα έλεγα

"Ανοιξιάτικο Αλλεργιογόνο Μητινγκ του Myphone!"

:P

(γιατί αρχισε η άνοιξη, άρχισαν και οι αλλεργίες...)

:X

Οχι , Καλοκαιρινό θα είναι. :) Απλά το γράφω από τώρα λόγω της πρότασης που μου έγινε για Κόρινθο.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

και όσοι γουστάρουν πάμε και λίγο πιό μέσα μεριά στο καζίνο και μετά απέναντι ;)

exmanos κατέβα! :p

και όσοι γουστάρουν πάμε και λίγο πιό μέσα μεριά στο καζίνο και μετά απέναντι ;)

exmanos κατέβα! :p

σε βρισκω ενημερωμενο Θειε :D :D

μεσα οπου και να γινει οποτε και να γινει

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Πάμε για διήμερο. Το βραδάκι σε κανα μπαράκι και την μέρα meeting υπο την καθοδήγηση του κόμη Δράκουλα του αγαπητού. Την επόμενη ημέρα, bowling εκεί λίγο ποιο κάτω σε ενα σένιο μαγαζάκι. (έχει και κάτι "κομμάτια" πολύ καλά!!!)

Λοιπον θα γινει μια πολυ καλι τιμη εισοδου.Την τιμη θα την ανακοινωσω σε λιγες μερες. Θα υπαρξουν κερασματα και θα κατσουμε απο το πρωι μεχρι το βραδακι. τωρα η συναντισι?? ακουω αποψεις..οτι θελετε με ρωτατε..Για την ημερομινια πιστευω να γινει στα μεσα του ιουνιου ι οτι θελετε εσεις και σας βολευει.

ευχαριστω

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κορινθο????@last...Ερχεστε στα λιμερια μου... :p Κανονιστε που και ποτε οριστικα να δω εαν μπορω να ερθω κι εγω...

Re paidi mipos na to kaname kata to telos iouniou-arxes iouliou gia na bolepsei kai ligo mathitokosmo pou isos thelisi na pareurethei?

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

Θα έχει και μπάνιο δηλαδή η υπόθεση; :worry:

Πιο πολύ ψήνομαι για την "λοξοδρόμηση" που προτείνει ο wappy :whistle:

Re paidi mipos na to kaname kata to telos iouniou-arxes iouliou gia na bolepsei kai ligo mathitokosmo pou isos thelisi na pareurethei?

Εκεί το τοποθετώ χρονικά. Ισως και πιο μετά. Εγώ θα είμαι στο San Francisco 8-16 Ιουλίου οπότε αν θέλω να παρευρεθώ πρέπει να το κάνουμε πριν η μετά.

Φυσικά είναι άσχετο το meeting με την δική μου παρουσία. :)

Φυσικα θα εχει και μπανακι. εγω οποτε και να μου πειτε ειμαι δεκτος. Η water fun ξεκιναει αρχες ιουνιου μεχρι Σεπτεμβριο. οποτε θελετε εσεις. το βραδακι μαλλον θα σας πω περισοοτερες πληροφοριες .
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά όχι μέσα στην εξεταστική...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα έχει και μπάνιο δηλαδή η υπόθεση; :worry:

Πιο πολύ ψήνομαι για την "λοξοδρόμηση" που προτείνει ο wappy :whistle:

Γιατί, δεν ξέρεις κολύμπι; Κι αν έχει όμορφες ναυαγοσώστριες; :p

Προτείνω αρχές Ιουλίου να έχουν ξεμπερδέψει και μερικοί από εξεταστικές κλπ.

3 Ιουλίου πέφτει Κυριακή πάντως.

Ας αρχισουμε περιγραφη.Το παρκο περιεχει ενα Εστιατοριο , Mini market , bar , ιατρειο (εχει και καλη νοσοκομα) και αλλα μικροτερα . Ακομη απο πισινες ειναι μια μεγαλη διπλα στο bar, ενα ποταμι και 5 νεροτσουλιθρες .η πρωη ειναι μια ηρεμη , η δευτερη ειναι για λιγο ταχυτητα, η τριτη ειναι κλειστη μαυρη, η τεταρτη δυο καμικαζι και τελος μια καινουργια που μπηκε περσι στο τελος της περιοδου και ειναι για αφοβους (κατα το κατεβασμα εισαι λιγο στον αερα). Υπαρχει ενας χωρος για meeting οπως θελουμε εδω εμεις και χωρος πρασινου.

την τιμη θα την ανακοινωσω αυριο και να ειστε σιγουρι οτι θα ειναι ειδικη σε σχεση με την πραγματικη.

Πιστευω να δεχτητε για τις αρχες ιουλιου αυτη την προσκληση

THANKS

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδια δεν σκεφτεστε οτι μερικοι είναι πολυ δύσκολο να έλθουν Κορινθο?? Αθήνα είναι πολυ πιο βολικό για όλους!

Michelle μια προταση κανω. το λεω κιολας επειδη σε δυο μηνες εχουμε και καλοκαιρακι και θα κανουμε και το μπανακι μας και ολα
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Michelle μια προταση κανω. το λεω κιολας επειδη σε δυο μηνες εχουμε και καλοκαιρακι και θα κανουμε και το μπανακι μας και ολα

Ναι βρε συ αλλά πολλοί δεν μπορούν να έρθουν εκει (πχ εγώ & ο Exposed_Bone)

Είπα κι εγώ να πατήσω μια φορά σε meeting και δεν θα μπορώ να έρθω :cry::cry:

Ναι βρε συ αλλά πολλοί δεν μπορούν να έρθουν εκει (πχ εγώ & ο Exposed_Bone)

Είπα κι εγώ να πατήσω μια φορά σε meeting και δεν θα μπορώ να έρθω :cry::cry:

ναι βρε παιδια γιατι οχι αθηνα ? θα ειναι πολλοι που δεν θα μπορουν !

Βρε παιδιά καλοκαιριάτικα θέλετε να έρθετε στην Αθήνα κι εσείς; Κόλαση είναι! Πάμε στο water park να πλατσουρίσουμε λίγο αφού έχουμε και το conne! Άλλωστε τώρα με τον Προαστειακό είναι δίπλα η Κόρινθος!

Βρε παιδιά καλοκαιριάτικα θέλετε να έρθετε στην Αθήνα κι εσείς; Κόλαση είναι! Πάμε στο water park να πλατσουρίσουμε λίγο αφού έχουμε και το conne! Άλλωστε τώρα με τον Προαστειακό είναι δίπλα η Κόρινθος!

Τι λες βρε? Πάει ο Προαστιακός στην Κορίνθο???? Εγω απ'ότι θυμάμαι δεν παέι ΤΟΣΟ μακριά!

Και εγω συμφωνω μιας και ειναι του father ιδιοκτισια

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...