Nikolas14 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ειμαι απο χθες Κυπρο,και η Vodafone απλα ειναι τραγικη στη περιαγωγη. 1)Συνδεεται μονο με Cyta-Voda η οποια στην Παφο,εβγαινε συχνα εκτος δικτυου. 2)Τα φοιτητικα cu απλα ειναι μονο για εισερχομενες κλησεις/sms τιποτα αλλο. 3)Το δικο μου CU,απλο με Under 24 ενεργοποιημενο δουλευει κανονικα. Cu Combo 600 και nata giga day δουλευουν κανονικα.Λεπτα προς ολους καταναλωνονται και 210MB διαθεσιμα σε Roaming απο το 1GB του πακετου με 1€.Και προσβαση σε 4G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Λυπαμαι αλλά ΟΛΑ τα δίκτυα έτσι θα παιζουν. Όχι μονο τα Ελληνικά. Edited September 30, 2017 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 (edited) Και στο τελος,η μανα μου δεν εβρισκε σημα και μπηκε με Primetel. Παντως αρκετα κακο roaming η Vodafone ειδικα στα φοιτητικα cu. Η μανα μου αυτη τη στιγμη δεν εχει κλησεις και δεδομενα.Εχει λεπτα/mb και δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν. Edited September 30, 2017 by XP130TD Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Τα φοιτητικά cu δουλεύουν κανονικά στο εξωτερικό, τα φοιτητικά προγράμματα δεν λειτουργούν. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Τα φοιτητικά cu δουλεύουν κανονικά στο εξωτερικό, τα φοιτητικά προγράμματα δεν λειτουργούν. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Το δοκιμασες εσυ; Γιατι στην Κυπρο 1) Τα λεπτα/mb δεν δουλευουν απο τις φοιτητικες παροχες,και για τα λεπτα ειναι ξεκαθαρο και το διευκρινιζει στα ψιλα γραμματα του πακετου.Για τα mb ομως δεν αναφερεται κατι. 2) Πηρα 2 φορες στο 1252 και ηθελα να βαλω το natagiga sk και ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμο.Σε εμενα με απλο cu και το under 24 ενεργοποιημενο εβαλα το natagiga day πακετο.Ειχαμε υπολοιπα στην καρτα φυσικα.Αυτη τη στιγμη με δεδομενα μεσω roaming στη Cyta και με 4G γραφω εδω. 3) Το φοιτητικο cu και το δικο μου αργησαν αρχικα να εχουν σημα.Αλλα το φοιτητικο μετα ξαναβγηκε εκτος δικτυου και μπηκε σε primetel και αλλαξε σε cyta ενω εμενα δεν το εχασε.Μονο μια φορα χθες για λιγο με γυρισε σε Primetel αλλα ειχα 1/5 σημα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 φυσικά και δεν δουλευουν οι φοιτητικές παροχές. Μόνο τα λεπτά προς όλους ισχύουν στην E.E. και αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρείες κινητής. Με τις προσφορές προς cu δεν μπορείς να τηλεφωνήσεις. Αλλά το φοιτητικό πακέτο μου, δουλευει μια χαρά αυτήν την στιγμή στην Μάλτα και τηλεφωνάω από το student 8 με τα λεπτά προς όλους. Δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλευει στην Κύπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Εγώ πάντως δεν έχω θέμα στη Πάφο με φοιτητικό cu και φυσικά συνδέεται στη voda Cyta. Δε ξέρω ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Εγώ πάντως δεν έχω θέμα στη Πάφο με φοιτητικό cu και φυσικά συνδέεται στη voda Cyta. Δε ξέρω ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεδομενα εχεις ενεργα και περιαγωγη ανοιχτη; Εχει η μανα μου ενα xiaomi redmi note 4 και δεν δουλευει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 κανονικά δουλεύει το φοιτητικό στο εξωτερικό, και συνδέεται και σήμα έχει χωρίς κανένα πρόβλημα..... το δοκίμασα σε τέσσερις χώρες πριν ενάμιση μηνα..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Δεδομενα εχεις ενεργα και περιαγωγη ανοιχτη; Εχει η μανα μου ενα xiaomi redmi note 4 και δεν δουλευει. ναι κανένα θέμα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacques Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 φυσικά και δεν δουλευουν οι φοιτητικές παροχές. Μόνο τα λεπτά προς όλους ισχύουν στην E.E. και αυτό ισχύει σε όλες τις εταιρείες κινητής. Με τις προσφορές προς cu δεν μπορείς να τηλεφωνήσεις. Αλλά το φοιτητικό πακέτο μου, δουλευει μια χαρά αυτήν την στιγμή στην Μάλτα και τηλεφωνάω από το student 8 με τα λεπτά προς όλους. Δεν βλέπω τον λόγο να μην δουλευει στην Κύπρο. Είσαι σίγουρος ότι το Students Xclusive 8 λειτουργεί (ως προς το χρόνο ομιλίας σε όλους) όταν είσαι σε χώρες της ΕΕ; Το vodafonecu.gr πάντως αναφέρει ότι "Το πακέτο δεν ισχύει στο εξωτερικό" Για χρήση εντος ΕΕ αναφέρει το CU Talk a lot, CU COmbo, Talk2Vodafone ktl... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Τωρα που πηρε τα 600' προς cu και 600Mb καθε 1η του μηνα δουλεψε το φοιτητικο της μανας μου.Και χθες ηθελα να βαλω τα 3GB για το SK που δεν μπηκε καθολου; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Είσαι σίγουρος ότι το Students Xclusive 8 λειτουργεί (ως προς το χρόνο ομιλίας σε όλους) όταν είσαι σε χώρες της ΕΕ; Το vodafonecu.gr πάντως αναφέρει ότι "Το πακέτο δεν ισχύει στο εξωτερικό" Για χρήση εντος ΕΕ αναφέρει το CU Talk a lot, CU COmbo, Talk2Vodafone ktl... Είμαι απόλυτα σίγουροςότι εργάζεται στην Μάλτα και στην Αγγλία . Επαναλαμβάνω ότι είμαι στην Μάλτα από 22/6 συνεχώς Δεν μπορώ όμως να εγγυηθώ για τις υπόλοπες 25 χώρες της Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Σε μένα που βρέθηκα πρόσφατα εντός ΕΕ, δεν είχα ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο στο φοιτητικό CU. Στην αρχή κατανάλωνε τα MB από το just surf bonus και μόλις τελείωσαν αυτά, κατανάλωνε από τα GB που είχα μαζέψει από τα 600MB του φοιτητικού που μπαίνουν κάθε 1η του μήνα ( όπως σήμερα, καλό μήνα!!). Πληροφοριακά μιας και μιλάμε για τη περιαγωγή, είχα και έναν αριθμό cosmote WU φοιτητικό μαζί μου, δοκίμασα και σε αυτόν να καταναλώσω τα GB που είχα μαζέψει από προηγούμενα φοιτητικά πακέτα που είχα ενεργοποιήσει + τα 600MB του φοιτητικού κάθε 1η του μήνα που αθροίζονται όλα μαζί, τα κατανάλωνε κανονικά χωρίς να μου χρεώσει το ποσό της κάρτας & κατανάλωνε κανονικά και τα λεπτά προς όλους που είχα ενεργοποιήσει από πακέτο προσφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Σε μένα που βρέθηκα πρόσφατα εντός ΕΕ, δεν είχα ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο στο φοιτητικό CU. Στην αρχή κατανάλωνε τα MB από το just surf bonus και μόλις τελείωσαν αυτά, κατανάλωνε από τα GB που είχα μαζέψει από τα 600MB του φοιτητικού που μπαίνουν κάθε 1η του μήνα ( όπως σήμερα, καλό μήνα!!). Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανένας τα δωρεάν μαζεμένα ΜΒ του φοιτητικού στο εξωτερικό. Είχα την εντύπωση με βάση την αρχική ανακοίνωσή τους το καλοκαίρι ότι δεν θα ίσχυαν αλλά βλέπω από posts όπως του volleyball παραπάνω ότι μάλλον ισχύουν. Επειδή έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε, τα χρησιμοποιεί μήπως κάποιος τώρα ή τα χρησιμοποίησε πρόσφατα στο εξωτερικό κανονικά ή καλύτερα να ενεργοποιήσω ένα κανονικό πακέτο δεδομένων για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω στο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Τα χρησιμοποιώ τώρα στην Μάλτα. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 (edited) Τα χρησιμοποιώ τώρα στην Μάλτα. Κανένα πρόβλημα. Βασιλη η περιαγωγη εχει καποιο συγκεκριμενο αριθμο ημερων?Δηλαδη ενα μηνα 2 μηνες ? Γιατι πχ σε κινητο γερμανιας που εχω Ελλαδα ερχεται μηνυμα "You have roamed in EU for 45 days over the last 120.If you roam for over 60 days surcharges of 0,9c/MB will apply" Μαλλον καθε εταιρια εχει μια δικη της πολιτικη σχετικα με την διαρκεια των ημερων περιαγωγης που δινει στους πελατες τις.Δηλαδη απο οσο ξερω ενα διμηνο εισαι οκ αν συνεχισεις να βρισκεσαι πανω απο 60 μερες συνεχομενα τοτε μαλλον υπαρχουν χρεωσεις.Δεν ξερω αν γινεται στην vodafone αυτο. Edited December 22, 2017 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Η Vodafone εχει ανακοινώσει τιμοκατάλογο για πάνω από 120 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Η Vodafone εχει ανακοινώσει τιμοκατάλογο για πάνω από 120 ημέρες. Oκ δηλαδη ενα τετραμηνο σιγουρα... τελεια ευχαριστω. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καλημέρα σε όλους. Είχα την εντύπωση ότι υποχρεωτικά από την ΕΕ, όλες οι εταιρίες κινητής υποχρεώθηκαν να μη χρεώνουν επιπλέον για τη χρήση χρόνου ομιλίας. Για ποιο λόγο η vodafone ζητάει επιπλέον 2 ευρώ το μήνα γι' αυτό; https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/symvolaio/c-100159/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2019 Καλημέρα σε όλους. Είχα την εντύπωση ότι υποχρεωτικά από την ΕΕ, όλες οι εταιρίες κινητής υποχρεώθηκαν να μη χρεώνουν επιπλέον για τη χρήση χρόνου ομιλίας. Για ποιο λόγο η vodafone ζητάει επιπλέον 2 ευρώ το μήνα γι' αυτό; https://www.vodafone.gr/eshop/vodafone-mobile/symvolaio/c-100159/ Αυτό δεν είναι roaming. Είναι διεθνής κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts