arrigo Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 (edited) Έχω ένα θέμα με την φόρτιση της συσκευής. Εδώ και περίπου 3 μήνες, βάζω το κινητό να φορτίσει (25-30% περίπου) και 2 στις 3 φορές δεν κάνει ταχεία φόρτιση. Δεν ξέρω που οφείλεται. Έχω παρατηρήσει ότι, ενώ κουμπώσω το καλώδιο με το κινητό, αν πιάσω το καλώδιο κοντά στο σημείο επαφής και κάνω να το κουνήσω, κουνιέται αρκετά. Το έχει παρατηρήσει κάνεις? Είναι φυσιολογικό να κουνιέται ? Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα με την φόρτιση? Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται? Edited May 25, 2018 by arrigo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2018 Έχω ένα θέμα με την φόρτιση της συσκευής. Εδώ και περίπου 3 μήνες, βάζω το κινητό να φορτίσει (25-30% περίπου) και 2 στις 3 φορές δεν κάνει ταχεία φόρτιση. Δεν ξέρω που οφείλεται. Έχω παρατηρήσει ότι, ενώ κουμπώσω το καλώδιο με το κινητό, αν πιάσω το καλώδιο κοντά στο σημείο επαφής και κάνω να το κουνήσω, κουνιέται αρκετά. Το έχει παρατηρήσει κάνεις? Είναι φυσιολογικό να κουνιέται ? Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα με την φόρτιση? Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται?Θα έλεγα να δοκιμάσεις άλλο καλώδιο.... Αλλά θα πρέπει να είναι το μαμά Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 καλημερα παιδια.Δεν γνωριζουμε ακομη αν ρουταρεται το κινητο; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Γινοταν , δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με τις ενημερωσεις κατα καιρους.Δεν ασχοληθηκα ποτε και δε βρισκω λογο να το κανω οποτε δε μπορω να βοηθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Γινοταν , δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι με τις ενημερωσεις κατα καιρους.Δεν ασχοληθηκα ποτε και δε βρισκω λογο να το κανω οποτε δε μπορω να βοηθησω. Σε ευχαριστσω για την απαντηση.Εχω προγραμματα που δουλευουν μονο με ρουτ,γιαυτο ρωτησα. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Σε καταλαβαίνω, ανέκαθεν και εγώ είχα ρουτ μόνο και μόνο για τις διαφημίσεις αλλά έχω διαβάσει τόσα θέματα που τα έχουν κανει μπρίκια από φλασαρισματα που δε ρισκάρω για τόσα λεφτά που έχω δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Μόλις το παρέλαβα παιδιά και φοράει την .362. Μέσω firmware finder μου βγάζει approved την .364, καλά έκανα και την πέρασα; ΥΓ: σας ζεσταίνεται κι εσάς ή να ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 ειμαι εξοργισμενος με το τηλεφωνο μου.Σημερα στα καλα καθουμενα δεν εβλεπε την μια σιμ και πανω στις αλλαγες που εκανα,δεν παιρνει τον κωδικο ασφαλειας που εχω βαλει για το δακτυλικο αποτυπωμα και ειμαι χωρις κινητο.Πως μπορω να κανω χαρτ ρεσετ;Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι θα το διαλυσω απο τα νευρα μου Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Μόλις το παρέλαβα παιδιά και φοράει την .362. Μέσω firmware finder μου βγάζει approved την .364, καλά έκανα και την πέρασα; ΥΓ: σας ζεσταίνεται κι εσάς ή να ανησυχώ; εννοείς κατα τη διάρκεια της αναβάθμισης; λογικό είναι Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 εννοείς κατα τη διάρκεια της αναβάθμισης; λογικό είναι Γενικά εννοώ, ζεσταίνεται ακριβώς όπως το honor 8 pro που είχα, να μου πεις λογικό είναι μιας και εσωτερικά είναι ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Γενικά εννοώ, ζεσταίνεται ακριβώς όπως το honor 8 pro που είχα, να μου πεις λογικό είναι μιας και εσωτερικά είναι ίδια. εξαρτάται απο τη χρήση που κάνεις και αν ανοίγεις 4G και τέτοια.. γενικά καλοκαίρι όλα ζεσταίνονται πιο εύκολα Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Ένα μεγάλο παράπονο. Η μπροστινή κάμερα γιατί ζουμαρει τόσο πολύ στην καταγραφή βίντεο; Πρέπει να έχεις χέρι μπασκετμπολίστα για να βγάλεις ένα σωστό βίντεο. Και από την κυρία κάμερα το έχω αυτό το παράπονο αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Υγ: παίζει να υπάρχει καμμία εφαρμογή που να βελτιώνει την κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 (edited) ειμαι εξοργισμενος με το τηλεφωνο μου.Σημερα στα καλα καθουμενα δεν εβλεπε την μια σιμ και πανω στις αλλαγες που εκανα,δεν παιρνει τον κωδικο ασφαλειας που εχω βαλει για το δακτυλικο αποτυπωμα και ειμαι χωρις κινητο.Πως μπορω να κανω χαρτ ρεσετ;Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι θα το διαλυσω απο τα νευρα μου Volume up + power button... Ένα μεγάλο παράπονο. Η μπροστινή κάμερα γιατί ζουμαρει τόσο πολύ στην καταγραφή βίντεο; Πρέπει να έχεις χέρι μπασκετμπολίστα για να βγάλεις ένα σωστό βίντεο. Και από την κυρία κάμερα το έχω αυτό το παράπονο αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Υγ: παίζει να υπάρχει καμμία εφαρμογή που να βελτιώνει την κατάσταση; Γιατί έχεις ενεργοποιήσει το "σταθεροποιητης εικόνας" ----- flashback ----- Καλησπέρα σας ...Πρόσφατα κάποιο e-shop έβγαλε στιγμιαία το honor 9 6ram/64rom στα 224€(στο bestprice) και το παρρηγειλα...οταν ρωτησα το e-shop αν ειναι επίσημα ευρωπαϊκή η συσκευή κι αν καλύπτεται από ευρωπαϊκή εγγύηση με διαβεβαιωσαν πως ναι αλλά εγώ από ότι διάβασα μόνο το 4/64 ήρθε επίσημα Ευρώπη...ξέρει κάποιος να με διαφωτισει; Ευχαριστώ Αν δεν έβγαλες άκρη εδώ τσεκάρεις επίσημα το imei σου. https://consumer.huawei.com/us/support/warranty-query/ Edited June 17, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Volume up + power button... Γιατί έχεις ενεργοποιήσει το "σταθεροποιητης εικόνας" Είσαι Θεός. Κάπως έφτιαξε η κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Καλησπέρα! Πριν κάνα δίμηνο είχα κάνει αναβάθμιση στην Β365 μέσω ff. Προσπαθώ τώρα να περάσω την Β368 πάλι μεσω ff αλλά τίποτα. Μόλις διάβασα ότι πλέον ο ff δεν δουλεύει πια. Θα μπορώ να δέχομαι πλέον ΟΤΑ αναβαθμισεις ή θα μείνω κολλημένος στην έκδοση που έχω τώρα; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να περάσω νεότερες εκδόσεις; Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Είμαι στην ίδια κατάσταση.Μη σε ανησυχεί.Επισημες ενημερώσεις πήραμε και με το FF απλά πλέον είμαστε στο έλεος της Honor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Γιατί όμως ενώ υπάρχουν νέες επίσημες εκδόσεις, δεν εμφανίζονται στην αναζήτηση για αναβάθμιση; Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Γιατί πρέπει κάπως να περάσουν στο imei της κάθε συσκευής.Αυτο γίνεται σταδιακα και αρκετά αργά είναι η αλήθεια.Αλλα παιδιά είχαν αναβαθμίσει μέσω FF και έχουν λάβει ενημέρωση πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Κατάλαβα. Αλήθεια, το turbo upgrade θα το πάρουμε εμείς; έχει ακούσει κανείς τίποτε; Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Ναι , λιγο αργοτερα ομως.Το 9 ειναι στη λιστα συσκευων προς αναβαθμιση., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Aν πάρει κάποιος την αναβάθμιση turbo να το μοιραστει με τους υπόλοιπους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Aκουγεται για μεσα στο μηνα...αντε να δουμε μπας και ξεκολησω απο την 365 , οταν εχει βγει 370 καιρο τωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Σήμερα το έκλεισα και περιμένω για παραλαβή την Δευτέρα... Για να δούμε τι θα δούμε. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Σήμερα το έκλεισα και περιμένω για παραλαβή την Δευτέρα... Για να δούμε τι θα δούμε. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως και ετσι ; Αφου λιγο πολυ την ιδια συσκευη εχεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. September 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2018 Έκανα λάθος το Honοr 9 lite εννοούσα...το παράγγειλα για την κόρη μου...αλλά τι εννοείς την ίδια συσκευή έχω, κανένα από τα 2 δεν έχει σχέση με το P10 νομίζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts