Jimisballjohn Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Το ευρωπαϊκό που παίρνουμε εμείς, το XT1685 δηλαδή έχει κανονικά NFC. Εάν φέρνουν στο you άλλη έκδοση, τότε δεν θα έχει. Φρόντισε αυτό που θα αγοράσεις να είναι το XT1685. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirmiliotis Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 το εχω εδω και ενα διμηνο το moto g5s και ειναι φανταστικο.μηδεν κολληματα φοβερο δακτυλικο γρηγορο με μεγαλη μνημη πολυ καλη οθονη και μονο 169 ευρω.μονο αρνητικο ειναι οτι θεκει επειγοντως θηκη και τζαμακι γιατι γλυστραει παρα πολυ.πολυ τιμιο για τα λεφτα του.τωρα εχει 159 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Να σημειώσω ότι το τηλέφωνο που αναφέρεις φίλε δεν είναι το G5 Plus που συζητούμε σε αυτό το θέμα, αλλά η αναβαθμισμένη έκδοση του G5. Είναι άλλο τηλέφωνο δηλαδή. Πέραν αυτού όμως, είναι αλήθεια ότι φέτος τα low to mid range και mid range της Motorola πάνε πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Συγγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα αλλά είναι γενική απορία.Πήρε η γυναίκα μου το G5S από την media markt.Το άνοιξα εγώ το κουτί του και παρατήρησα πίσω στο στρογγυλό γυαλί της κάμερας βρωμιά σαν κάποιος να το έχει αγγίξει ελάχιστα σαν να λέμε και έμεινε "μουζιά".Επίσης στις πλαστικές λουρίδες στην πλάτη του σαν να έχει μία ελάχιστη γρατσουνιά.Κατά τα άλλα όλο το άλλο τηλέφωνο ζελατίνα κτλ όλα κομπλέ.Το κουτί του ήταν σφραγισμένο κανονικά.Και κάνω τις ερωτήσεις μου: 1)Η κάμερα δεν έχει προστατευτικό ζελατινάκι?Η δικιά σας είχε όταν το ανοίξατε? 2)Η συσκευασίας σας είχε ακουστικά? 3)Υπάρχει περίπτωση να έχει ανοικτεί το κινητό ενώ είναι κλειστό με ταινία ασφαλείας το κουτί του από την media markt? 4)Η βρωμιά-γρατσουνιά να έγινε από την τριβή μέσα στο κουτί του μιάς και δεν ήταν όλο κλεισμένο σε ζελατίνα? Ρωτάω εσάς που έχετε παραλάβει και τα δικά σας μήπως έτυχε σε κανέναν το ίδιο και είναι φυσιολογικό. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 1)Η κάμερα δεν έχει προστατευτικό ζελατινάκι?Η δικιά σας είχε όταν το ανοίξατε? 2)Η συσκευασίας σας είχε ακουστικά? 3)Υπάρχει περίπτωση να έχει ανοικτεί το κινητό ενώ είναι κλειστό με ταινία ασφαλείας το κουτί του από την media markt? 4)Η βρωμιά-γρατσουνιά να έγινε από την τριβή μέσα στο κουτί του μιάς και δεν ήταν όλο κλεισμένο σε ζελατίνα? 1) Όχι και όχι 2) Όχι 3) Δύσκολο έως αδύνατο. Μπορεί από αυτόν που το έβαλε το κινητό στο κουτί κατά την πρώτη συσκευασία να έμεινε. Μπορεί να το έκανες κατά λάθος και να μην το πρόσεξες. 4) Ο, τι είπα για το 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 1) Όχι και όχι 2) Όχι 3) Δύσκολο έως αδύνατο. Μπορεί από αυτόν που το έβαλε το κινητό στο κουτί κατά την πρώτη συσκευασία να έμεινε. Μπορεί να το έκανες κατά λάθος και να μην το πρόσεξες. 4) Ο, τι είπα για το 3. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τις διευκρινίσεις-απαντήσεις!Να ξέρεις με έβγαλες από πολύ άγχος μήπως και κάτι έχει γίνει.Να 'σαι καλά! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 το εχω εδω και ενα διμηνο το moto g5s και ειναι φανταστικο.μηδεν κολληματα φοβερο δακτυλικο γρηγορο με μεγαλη μνημη πολυ καλη οθονη και μονο 169 ευρω.μονο αρνητικο ειναι οτι θεκει επειγοντως θηκη και τζαμακι γιατι γλυστραει παρα πολυ.πολυ τιμιο για τα λεφτα του.τωρα εχει 159 ευρω Απο φωτογραφίες πως τα πάει ,και αναβαθμίσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Για τις φωτογραφίες δεν μπορώ να σου πω κάτι, εμένα με καλύπτει αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάω σε ένα κινητό. Για τις αναβαθμίσεις μπορώ να πω ότι σε λίγες μέρες θα βγει το patch του Μαρτίου και αργότερα μέσα στο χρόνο θα βγει η αναβάθμιση σε Android 8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strcapitano Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 πως μπαίνει και πού η κάρτα μνήμης με 2 sim στο dual motog5s... τόσο στραβός είμαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 To Moto G5s plus το έχει κανένας παιδιά να μας πει εντυπώσεις; Χάλασε το Moto X Style μου και μου το έδωσε η αντιπροσωπεία γιατί δε βρίσκουν ανταλλακτικά για να το φτιάξουν. Θα το πάρω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Μου το έδωσαν και μένα εταιρικό το G5s .Πρώτες εντυπώσεις καλές ,λιγο η οθόνη δεν φαίνεται καλά σε ήλιο.Με την χρήση θα ξαναγράψω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Το έχω εδώ και 2 εβδομάδες. Πολύ καλό για τα χρηματά του. Πάει σφαίρα, εχει καλό fingerprint scanner, καλή κατασκευή, λεπτό και χορταστική οθόνη. Φυσικά στα θετικά πάντα τα καλούδια της Moto (τα Moto actions). Η κάμερα είναι μέτρια, αν και το Portait mode άψογο. Και ο ήχος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αλλά προφανώς αυτά είναι που χάνεις σε αυτή την τιμή. Α! Και η μπαταρία φοβερή. Εμένα μου βγάζει 2 μέρες στο χαλαρό. Μου το έδωσαν και μένα εταιρικό το G5s .Πρώτες εντυπώσεις καλές ,λιγο η οθόνη δεν φαίνεται καλά σε ήλιο.Με την χρήση θα ξαναγράψω . Edited June 18, 2018 by yorgos00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Δεν ξέρω αν είναι θέμα υλικών ανάλογα την χρονολογία κατασκευής ,αλλά η κάμερα βγάζει πολύ καλές φωτό,με βαθος χρώματος στο αυτόματο.Το σύγκρινα σε υπολογιστή με φωτό απο huawei P10 ,και Samsung J7 εταιρικά και αυτά.Η μπαταρία την βγάζει την μέρα οριακά ,εκτός αν το βάλεις σε 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Το 5Gs plus έχεις και εσύ φίλε μου; Γιατί μου κάνει εντύπωση αυτό που λες για την μπαταρία. Εμένα κρατάει περισσότερο. Εκτός αν δεν έχει "στρώσει" η δικιά σου ακόμα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα υλικών ανάλογα την χρονολογία κατασκευής ,αλλά η κάμερα βγάζει πολύ καλές φωτό,με βαθος χρώματος στο αυτόματο.Το σύγκρινα σε υπολογιστή με φωτό απο huawei P10 ,και Samsung J7 εταιρικά και αυτά.Η μπαταρία την βγάζει την μέρα οριακά ,εκτός αν το βάλεις σε 2G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Οχι το απλο G5s .Το plus δεν το κυκλοφορεί πολύ και δεν το δίνουν οι εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Σκάει συνέχεια το application της κάμερας. Νομίζω το ανέφεραν και άλλοι σαν πρόβλημα. Δε ξέρω αν κάποιος έχει βρει τρόπο να το λύσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 Αν κάνεις απεγκατάσταση να έρθει στο εργοστασιακό ,έχει πάλι πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. July 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2018 Αν κάνεις απεγκατάσταση να έρθει στο εργοστασιακό ,έχει πάλι πρόβλημα ; Καθάρισα την cache και προσωρινά έφτιαξε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δε θα το ξανακάνει. Πάντως από ότι διάβασα είναι γνωστό πρόβλημα του συγκεκριμένου κινητού τα κρασαρίσματα της κάμερας (και σίγουρα είναι θέμα του app). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2018 Κάπου διάβασα παρόμοιο πρόβλημα ,και υπήρξε λύση να έχεις καθαρίσει την μνήμη από πρόσφατα task που παραμένουν ανοικτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Μου ηρθε η αναβαθμιση σε android 8.0 !!! Την εγκατεστησα χωρις factory reset γιατι ειχα πολλες εφαρμογες και το κινητο πεταει!! Κανενα προβλημα απολυτως.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Σε τηλέφωνο φίλου δεν έχει έρθει τίποτε.Ούτε η αναβάθμιση ασφαλείας του Ιουνίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Σε τηλέφωνο φίλου δεν έχει έρθει τίποτε.Ούτε η αναβάθμιση ασφαλείας του Ιουνίου. Σε εμάς ήρθε πριν μία εβδομάδα. Οντως πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. November 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2018 Παρομοίως (αγορασμένο από αμαζον Γαλλίας), ηρθε προ 7-10 ημερών. Δουλεύει άψογα, καλύτερα από την 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 πως βλέπουμε τι χωρας ειναι το g5s? εγω το ειχα παρει απο lenovo ελλαδας και ακομα εχω security patch ιουνιου! τι στο καλό, πότε θα έρθει η ορεο Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 (edited) 120 ευρω το g5 plus!! https://www.e-lenovo.gr/index.php?_route_=motorola-moto-g5s-5-2in-fhd-4g-lte-dualsim-fine-gold.html Eννοειται το τιμησα! Edited November 20, 2018 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts