Jump to content

Επιλογή συσκευής

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους

Ενδιαφερομαι να αγορασω συσκευη εως 200 ευρω ειμαι αναμεσα σε huawei p8 lite 2017 και huawei honor 6X, αλλα δεν μπορω να αποφασισω αν εσεις μπορειτε να με βοηθησετε ή και να μου προτεινετε καποια αλλη ευχαριστως να ακουσω τις αποψεις σας,

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει το σαφώς ανώτερο Xiaomi redmi note 4/4x

Τώρα για να σε βοηθήσω περισσότερο πρέπει να μου πεις και τη χρήση που το προορίζεις.

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο σίγουρα είναι καλύτερο το x6, λόγω dual κάμερας (κυρίως) και λόγω ελαφρώς καλύτερης μπαταρίας, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζουν 30-40 ευρώ παραπάνω. Edited by NikosMessis

Ο μονος λογος που δεν παω σε redmi note ειναι λογο της κατωτερης μπροστινης καμερας που με νοιαζει περισσοτερο απο την πισω για αυτο κατεληξα σε αυτα τα 2 οσο για την χρηση κανονικη καθημερινη και για το 6X με χαλαει που δεν εχει nfc και quick charging

Ο μονος λογος που δεν παω σε redmi note ειναι λογο της κατωτερης μπροστινης καμερας που με νοιαζει περισσοτερο απο την πισω για αυτο κατεληξα σε αυτα τα 2 οσο για την χρηση κανονικη καθημερινη και για το 6X με χαλαει που δεν εχει nfc και quick charging

Βασικα στη μπροστινη καμερα μπορεις να κανεις manual exposure, να κουμπωσεις 1/4 ταχυτητα και θα βγαλει πολυ καλυτερη. Εχω διαπιστωσει οτι δεν ειναι δυσκολο να την βγαλεις καθαρη με αυτη τη ταχυτητα.

Ακομη το ευρωπαικο honor 6x (bln-l21) απο οσο ξερω εχει nfc

Να σου πω την αληθεια ειμαι ενα 70 τα εκατο προς το p8 lite 2017 και λογω οθονης γιατι εχω κιν με 5.5 ιντσες και μου φαινονται αλλα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες το xiaomi ειναι εξωλοκληρου μεταλλο ξερεις;

Μονο στις ακρες πανω και κατω ειναι πλαστικο για να μην εμποδιζει το σημα.

Κοιτα αν δεν θες 5.5αρη τοτε δεν αξιζει να συζηταμε κατι αλλο. :) Απλα στο p8 lite 2017 παρτο branded γιατι κυκλοφορουν πολλα με beta rom.

Ακομα κυκλοφορουν εγω διαβασα μονο για την single sim οχι για την dual και κατι ακομα αν αγοραζεις απο σκρουτζ πιο μαγαζι προτεινεις.

κανα 10αρικο σιγα την διαφορα,να σου πω απο σκρουτζ πιο μαγαζι προτιμας αν αγοραζεις απο εκει

Νομιζα οτι ηταν παραπανω. (κανα 30αρη)

Τι να σου πω, σκρουτζομαγαζα ειναι ολα. Κανενα δεν σου δινει πραγματικο doa και η εγγυηση που εχεις ειναι αποκλειστικα αντιπροσωπειας. Το καταστημα δεν σε εξυπηρετει σε κατι.

Ως εναλλακτική του p8 lite (2017) θα σου προτείνω τα meizu m3 note/m5 note που έχουν μεγαλύτερη μπαταρία, ισχυρότερο επεξεργαστή και για την κάμερα ίσως έχουν χειρότερους αισθητήρες αλλά σίγουρα έχουν καλύτερο software. Επίσης είναι και dual sim

Edit: έχουν και πολύ καλό σέρβις

Εχω m2 note και απογοητευτηκα παρα πολυ ως προς την οθονη και δεν θελω να ξαναπαω σε meizu,δεν εννοω την αναλυση αλλα εσπασε 2 φορες πολυ ευκολα

Εχω m2 note και απογοητευτηκα παρα πολυ ως προς την οθονη και δεν θελω να ξαναπαω σε meizu,δεν εννοω την αναλυση αλλα εσπασε 2 φορες πολυ ευκολα

Κοίταξε την εποχή του m2 note η meizu ανταγωνιζόταν εταιρείες όπως η Xiaomi ενώ τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο έχει ανέβει στην premium κατηγορία και κοντράρει την Oppo και την Huawei άρα δεν νομίζω ότι θα έχει θέμα με την ποιότητα

Κοίταξε την εποχή του m2 note η meizu ανταγωνιζόταν εταιρείες όπως η Xiaomi ενώ τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο έχει ανέβει στην premium κατηγορία και κοντράρει την Oppo και την Huawei άρα δεν νομίζω ότι θα έχει θέμα με την ποιότητα

Ειναι η oppo πιο premium απο Xiaomi? Δηλαδη απο το mi6 ή το mi note 2 ή Mi mix τι υπαρχει ποιοτικοτερο απο την oppo?

Ειναι η oppo πιο premium απο Xiaomi? Δηλαδη απο το mi6 ή το mi note 2 ή Mi mix τι υπαρχει ποιοτικοτερο απο την oppo?

Για πριν δεν ξέρω πάντως από το find 7 και μετά είναι κορυφή στο θέμα ποιότητα. Να φανταστείς τώρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εταιρείες όπως η Samsung και η Huawei ειδικά στην κάμερα και στην ποιότητα. Δεν είναι τυχαία πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα.

Επίσης έχω ακούσει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει πολύ καλό after sale service δηλαδή ακόμη και ένα χρόνο μετά την αγορά σε περίπτωση που πάνω στα νεύρα σου το σπάσεις στο αντικαθιστούν δωρεάν.

Για πριν δεν ξέρω πάντως από το find 7 και μετά είναι κορυφή στο θέμα ποιότητα. Να φανταστείς τώρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από εταιρείες όπως η Samsung και η Huawei ειδικά στην κάμερα και στην ποιότητα. Δεν είναι τυχαία πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα.

Επίσης έχω ακούσει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχει πολύ καλό after sale service δηλαδή ακόμη και ένα χρόνο μετά την αγορά σε περίπτωση που πάνω στα νεύρα σου το σπάσεις στο αντικαθιστούν δωρεάν.

Ναι, καμια αντιρρηση (δεν γνωριζω κιολας)... εγω ομως αλλο σε ρωτησα. Εχεις πιασει γενικα κινητο της σειρας mi απο xiaomi? Η xiaomi εχει αρχισει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα κινεζικα και εννοω εκτος κινας. Μου φαινεται λιγο δυσκολο λοιπον να θεωρειτε η xiaomi χαμηλης ποιοτητας εταιρεια (για κινεζικο παντα).

Αλλωστε οι πωλησεις απο μονες τους δεν λενε τιποτα. Και fiat punto πουλαει περισσοτερο απο ferrari... αυτο σημαινει οτι η fiat ειναι ποιοτικοτερη απο τη ferrari. Δεν λεω οτι ειναι κακη ποιοτητα η oppo (που αλλωστε δεν εχω πιασει ποτε μου) αλλα οτι οι πωλησεις δεν σημαινουν απαραιτητα ποιοτητα.

Edited by Antretng

Ναι, καμια αντιρρηση (δεν γνωριζω κιολας)... εγω ομως αλλο σε ρωτησα. Εχεις πιασει γενικα κινητο της σειρας mi απο xiaomi? Η xiaomi εχει αρχισει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα κινεζικα και εννοω εκτος κινας. Μου φαινεται λιγο δυσκολο λοιπον να θεωρειτε η xiaomi χαμηλης ποιοτητας εταιρεια (για κινεζικο παντα).

Αλλωστε οι πωλησεις απο μονες τους δεν λενε τιποτα. Και fiat punto πουλαει περισσοτερο απο ferrari... αυτο σημαινει οτι η fiat ειναι ποιοτικοτερη απο τη ferrari. Δεν λεω οτι ειναι κακη ποιοτητα η oppo (που αλλωστε δεν εχω πιασει ποτε μου) αλλα οτι οι πωλησεις δεν σημαινουν απαραιτητα ποιοτητα.

Όσο και αν σε μερικούς φαίνεται απίστευτο, η xiaomi δεν είναι καθόλου γνωστή στην Κίνα και δεν φημίζεται για την ποιότητα των κινητών της. Μην κοιτάς που τα κινεζομάγαζα μας έχουν φλομωσει στα xiaomi και εδώ νομίζουμε ότι η xiaomi είναι κολοσσός και έχει τα καλύτερα κινητά. Η Oppo είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Κίνα, η ποιότητα αντανακλάται στις τιμές των κινητών της, ενώ η Huawei είναι περισσότερο γνωστή εκτός Κίνας παρά στην Κίνα, όπου προσπαθεί να.ανταγωνιστεί την oppo.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Όσο και αν σε μερικούς φαίνεται απίστευτο, η xiaomi δεν είναι καθόλου γνωστή στην Κίνα και δεν φημίζεται για την ποιότητα των κινητών της. Μην κοιτάς που τα κινεζομάγαζα μας έχουν φλομωσει στα xiaomi και εδώ νομίζουμε ότι η xiaomi είναι κολοσσός και έχει τα καλύτερα κινητά. Η Oppo είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Κίνα, η ποιότητα αντανακλάται στις τιμές των κινητών της, ενώ η Huawei είναι περισσότερο γνωστή εκτός Κίνας παρά στην Κίνα, όπου προσπαθεί να.ανταγωνιστεί την oppo.

+1

Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα

Κοιτα δεν ξερω την ποιοτητα της oppo ξερω ομως την ποιοτητα της Xiaomi. Δεν γνωριζω αν ειναι καλυτερη ή χειροτερη... γνωριζω ομως απο πρωτο χερι οτι η xiaomi εχει καλη ποιοτητα. Και προφανως δεν μιλαω για την οικονομικη σειρα Redmi.

Σιγουρα καποια στιγμη θα τιμησω και κανενα oppo να την δω και αυτη ως εταιρεια. Αν και φοβαμαι οτι εφοσον παιζουν περισσοτερο Κινα, δυσκολα θα βρω εκδοσεις με 800αρα μπαντα. Οποτε καποια στιγμη θα χρειαστω τη συμβουλη σας αφου ως χομπιστας αλλαζω τακτικα και δεν την γνωριζω καθολου την εταιρεια. (καπου ειχα διαβασει και το εντυπωσιακο της συστημα ζουμαρισματος στη καμερα).

Edited by Antretng