Guest 26 Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Καλως ευχαριστω παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Εντάξει υ9αρχει και μια διαφορά στην τιμή,πάντα αρχική μιλά.ε,γιατί τώρα το S9+έχει πέσει αρκετά.. Φυσικά και έχει ανέβει πολύ σε ποιότητα η 1+...Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς,αφού ανεβαίνει και σε τιμές,αλλά πρέπει στα επόμενα τουλάχιστον δύο χρόνια να δώσει ότι και ο ανταγωνισμός.. ΙΡ,στέρεο ηχεία,USB 3,1 ,ασυρματη φόρτιση και αλλά που δεν μου έρχονται στο μυαλό,αφου ολα δειχνουν οτι θα σπασει το φραγμα των 700€,και δεν το λεω εγω,ειναι αναμενόμενο, με τις τιμές που παίζουν σε αυτή την κατηγορία... Το U 11 το είχα πιάσει το καλοκαίρι αλλά δεν ασχλη6ηκα καθόλου μαζί του... Έχω φίλο άρρωστακι με HTC είχε έρθει ΣΚ Άνδρο και το είδα,αλλά δυστυχώς λόγο δουλειάς δεν το έψαξα καθόλου...Και θυμάμαι μου έλεγε για την κάμερα ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει...Αλλά δεν είχα χρόνο δυστυχώς... Η αληθεια ειναι οτι αυτες οι μικρές λεπτομέριες (πχ ασυρματη φορτιση, αδιαβροχοποιηση, usb 3.1 κλπ) κανουν σημαντικη διαφορα στη τιμη. Οποτε καταλαβαινω τι λες. Και για να παινεψουμε και το "σπιτι μας" το u11 εχει πιστοποιηση ip67. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 (edited) Και η gcam που σας υποσχεθηκα για HTC U11. Μπορω πλεον να πω με σιγουρια οτι ειναι ενα κλικ καλυτερη απο στοκ σε νυχτερινες αλλα αστραπιαια αφου τραβας με ZSL (η μεσαια επιλογη hdr+). Πολυ πιο γρηγορη απο στοκ, με σωστοτερο exposure και ελαφρως καλυτερο dynamic range. Σε καποιες περιπτωσεις/σημεια βλεπω και λιγοτερο θορυβο (πχ ο πανω οροφος του σπιτιου) Για benchmark χρησιμοποιησα και την gcam του urikill σε very high και Hdr+ enhanced (η δεξιοτερη επιλογη hdr+). Απο τα τεστ που χα κανει παλαιοτερα ειχα καταληξει οτι το very high του urikill ειναι ιδια ή ακομα και καλύτερη απο αλλες gcam σε super high με το εξτρα ομως οφελος οτι τραβας δευτερη χωρις cool down (κατι που στις αλλες για να γινει αυτο επρεπε να το χες medium). Το επιλεγμενο Model και για τις δυο ηταν pixel 2 xl. Πρωτα stock point & shoot. Δευτερη stock με ταπ στα φωτεινα σημεια για κατεβασμα εκθεσης. Τριτη η gcam του fu24 σε ZSL (δηλαδη αστραπιαιο, πιο γρηγορη απο στοκ). Τεταρτη η gcam του urikill σε hdr+ enhanced very high (δηλαδη η πιο αργη ολων). Προφανως η τεταρτη εχει το καλύτερο dynamic range ολων αλλα προς εκπληξη μου εχει και λιγοτερη λεπτομερια απο την gcam σε ZSL. Να ξερετε οτι εχετε την τιμη να το ποσταρω πρωτα εδω και μετα στο xda. :p:) stock point&shoot by Andreas L., on Flickr stock lower exposure by Andreas L., on Flickr gcam ZSL (fu24) by Andreas L., on Flickr gcam hdr+ enhanced by Andreas L., on Flickr Edited October 9, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ναι φίλε το έδωσα. Ωραίο κινητό, πιο "σέξυ" από u11 αλλά πολύ κατώτερο βίντεο, μικρότερη αυτονομία και κατώτερος ηχος χωρίς μάλιστα να έχει καν ακουστικά μέσα. Ασε που προτιμώ την φυσικότητα των φωτογραφιών του u11 (ειδικά πορτρέτα σκίζει). Οποτε μπήκα στο τριπακι να σκέφτομαι αν όντως άξιζε τα παραπάνω λεφτά. Ε τελικά γύρισα u11 και έβαλα μερικά χρήματα στη τσέπη. :cry::worry: Με κάνεις να σταματήσω να κοιταζω το 1+6 και να πάρω το υ11 ... μεγάλη και η χρηματική διαφορά ... γράφεις ότι ξαναγύρισες με ευχαρίστηση και με βάζεις σε σκέψεις ... είχα δίλημμα 1+6 ή p20 pro , αλλά μόνο σα συσκευές , όχι για κάμερα ... Με την αυτονομία και τα πολύ καλά λόγια και λόγω της τιμής του υ11 , κάνεις και οικονομία πολλά λεφτά ... (μιλάω πάντα για 2ο χέρι συσκευες΄) :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 :cry::worry: Με κάνεις να σταματήσω να κοιταζω το 1+6 και να πάρω το υ11 ... μεγάλη και η χρηματική διαφορά ... γράφεις ότι ξαναγύρισες με ευχαρίστηση και με βάζεις σε σκέψεις ... είχα δίλημμα 1+6 ή p20 pro , αλλά μόνο σα συσκευές , όχι για κάμερα ... Με την αυτονομία και τα πολύ καλά λόγια και λόγω της τιμής του υ11 , κάνεις και οικονομία πολλά λεφτά ... (μιλάω πάντα για 2ο χέρι συσκευες΄) :X Και εγώ έριξα μια ματιά στα μεταχειρισμένα και είναι σε πολύ καλές τιμές, πάντα για dual μιλάω... Απλά δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση,υπαρχει service Ελλάδα η το στέλνουμε έξω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 μετα την ληψη της αναβαθμισης 325mb Ιουνιος 2018 επιπεδο ασφαλειας, θα πρεπει να κανουμε και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Αστο όπως ειναι. Όσον αφορα το τι άλλο περιελαμβανε, σε μενα ειδα βελτιωση στην αυτοματη φωτεινοτητα. Παλαιοτερα αν το ειχες αυτοματο 50%, σε κοντρα ηλιο δεν ανεβαζε τερμα φωτεινοτητα... επρεπε να την ανεβασεις. Τωρα ομως οτι ποσοστο και να το εχεις αυτοματο, σε κοντρα ηλιο θα ανεβάσει φωτεινοτητα στο μεγιστο. Αυτη ηταν η μια διαφορα που προσεξα. Για αλλα δεν γνωριζω... δεν ειχα βρει και κατι άλλο που να με ενοχλουσε πριν το update ωστε να πω το διορθωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Πηρε πριν ενα μηνα update. Τωρα αν εννοεις την εκδοση pie, προσωπικα εφοσον μου βγαζει μεγαλη αυτονομια, ειναι σβέλτο και δεν εχει bugs δεν με νοιαζει να μεινει και στον oreo 8.1. Άλλοι ανυπομονουν για την pie με την ελπιδα να μεγαλώσει η αυτονομια... εδω ομως δεν μπορω να πω οτι με καιει. Το Op6 για παραδειγμα οντως ειχε βελτιωση στην αυτονομια ομως παρεμεινε μικροτερη απο οτι του u11. Βεβαια για την ιστορια εχει ανακοινωθει οτι θα παρει pie. Απλα εξηγω γιατι δεν με καιει το αν και ποτε θα την παρει. δεν αναφερομαι σε security pathces, που ερχονται καθυστερημενα, αλλα στην υλοποιηση και ολικο σχεδιασμο του sense που εχει μεινει στασιμο. Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Μπαταρία πραγματικά έχει πολύ καλή , σήμερα μου έβγαλε ένα μύνημα το boost και έκανε κάτι κόλπα με βελτιστοποίηση κλπ και μου έδειξε γραφήματα με βελτιώση στη μπαταρία , κερδίζω λέει ακόμα ένα 20 % ακόμα σε διάρκεια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Μπαταρία πραγματικά έχει πολύ καλή , σήμερα μου έβγαλε ένα μύνημα το boost και έκανε κάτι κόλπα με βελτιστοποίηση κλπ και μου έδειξε γραφήματα με βελτιώση στη μπαταρία , κερδίζω λέει ακόμα ένα 20 % ακόμα σε διάρκεια Μετά από μερικές μέρες ίσως σου βγάλει ένα ακόμα. Θα δεις βελτίωση και από εκεί. Και δεν χάνεις ειδοποιήσεις, ταχύτητα κλπ. Κάτι μαγικά της htc είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Μετά από μερικές μέρες ίσως σου βγάλει ένα ακόμα. Θα δεις βελτίωση και από εκεί. Και δεν χάνεις ειδοποιήσεις, ταχύτητα κλπ. Κάτι μαγικά της htc είναι :p Βοήθα ανθρωπε μου σε παρακαλώω :p Να δώσω το 1+3Τ για το u11 ; ή να πάρω p20 / 1+6 ; θα είναι αναβάθμιση ή μπα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Βοήθα ανθρωπε μου σε παρακαλώω :p Να δώσω το 1+3Τ για το u11 ; ή να πάρω p20 / 1+6 ; θα είναι αναβάθμιση ή μπα;; Δεν ειχα ποτε το 1+3t. Εχουν περασει ομως απο τα χερια μου 1+3, 1+5t και 1+6. Μπαταρια και καμερα ειναι σιγουρα αναβαθμιση και σε ταχυτητα αρκετα κοντα στο 1+5t. Επιπλεον το λογισμικο της htc δεν ειναι τοσο μακρυα απο στοκ. Δεν ειναι καποιο βαρυ ui τυπου touchwiz. Οποτε πιστευω πως ναι, ειναι σημαντικη αναβαθμιση :). Και οπως εγραψα μερικα post παραπανω, το u11 ειναι καλυτερο σε αυτονομια, βιντεο (χαοτικη διαφορα), ήχο, φυσικοτητα φωτογραφιων και αδιαβροχοποιηση ip67 από 1+6. Το μονο που θα χασεις σε σχεση με το 1+3t ειναι το μαυρο της amoled. Αλλα απο την αλλη κερδιζεις το λευκο της lcd καθως και την υψηλοτερη αναλυση. Σιγουρα το 1+6 ειναι πιο σεξυ κινητο με την 19:9 οθονη, τον νεωτερο soc, τα updates, τη διπλη καμερα για bokeh κλπ αλλα κοστιζει και ακριβοτερα χωρις ομως να ειναι σε ολα καλυτερο. Και αυτα που εχασα προσωπικα ηταν σημαντικοτερα απο αυτα που κερδισα... ποσο μαλλον αν αναλογιστεις και τη διαφορα στη τιμη. Για φωτογραφικα δειγματα, δες εδω την συγκριση με s9+. https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157697958270385. Φυσικα οπου γραφει gcam ειναι με την εφαρμογη της google και hdr+. Το μονο αδυναμο σημειο της καμερας ειναι το dynamic range. Αλλα σε λεπτομερια προσωπικα το βρηκα καλυτερο απο s9+ Υ.Γ. Φυσικα χανεις και το jack ομως η συσκευασια περιλαμβανει τοσο ακουστικα type-c οσο και ανταπτορα usb type-c σε jack. Edited October 10, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 ..... :love:ευχαριστώ πολλλλλύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Ως πρώην κάτοχος της συσκευής θα συμφωνήσω με όλους, εξαιρετική συσκευή. Το μόνο που μπορεί να σε φρενάρει, είναι η υποστήριξη, μιλάμε για 2 αναβαθμίσεις το χρόνο και αυτά για security patch ή μικροβελτιώσεις. Και μεταπωλητική αξία, προσωπικά ζοριστηκα πολύ να το δώσω. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Γεια σας παιδιά, Ακόμη δεν έχω καταλήξει σε ποια συσκευή θα πάω και το u11 είναι ανάμεσα στις υποψήφιες. Όμως, ενώ με ενδιαφέρει το video, ιδίως το front camera, είδα αυτό το video και σκάλωσα. Εδώ φαίνεται χάλια. Επίσης, τον παρακολούθησα λίγο και είδα και αυτό το βίντεο. Στο τέλος, φαίνεται ότι πιστεύει πως υπάρχει happy end. Εσάς δε σας φαίνεται μη ικανοποιητικό το βίντεο του u11 και πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Τη μπροστινή δεν την έχω δουλέψει πολύ. Η πίσω όμως έχει μακράν το καλύτερο βίντεο που έχω δει. Πολύ ανώτερο σε λεπτομέρια και ήχο. Έχε υπόψιν ότι η μπροστινή έχει σχετικά μεγάλο αισθητήρα και aperture. Το αποτέλεσμα είναι περιορισμένο dof, δηλαδή το βάθος πίσω θα είναι πιο θολό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Γεια σας παιδιά, Ακόμη δεν έχω καταλήξει σε ποια συσκευή θα πάω και το u11 είναι ανάμεσα στις υποψήφιες. Όμως, ενώ με ενδιαφέρει το video, ιδίως το front camera, είδα αυτό το video και σκάλωσα. Εδώ φαίνεται χάλια. Επίσης, τον παρακολούθησα λίγο και είδα και αυτό το βίντεο. Στο τέλος, φαίνεται ότι πιστεύει πως υπάρχει happy end. Εσάς δε σας φαίνεται μη ικανοποιητικό το βίντεο του u11 και πάλι; τον συγκεκριμενο τυπο τον παρακολουθω και εγω..να ξερεις οτι εχει τραβηξει πολλα βιντεο με το u11,την θεωρουσε ως το καλυτερο κινητο για media creation. μετα πηρε dslr και εχει κανει επισης καποια βιντεο και με το lg g7 λογω μικροφωνων. οπως και να εχει το u11 ειναι πολυ καλο στη μπροστινη καμερα οποτε μη το σκεφτεσαι,συν ολα τα αλλα που εχει ειναι ενα παρα πολυ καλο πακετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Τη μπροστινή δεν την έχω δουλέψει πολύ. Η πίσω όμως έχει μακράν το καλύτερο βίντεο που έχω δει. Πολύ ανώτερο σε λεπτομέρια και ήχο. Έχε υπόψιν ότι η μπροστινή έχει σχετικά μεγάλο αισθητήρα και aperture. Το αποτέλεσμα είναι περιορισμένο dof, δηλαδή το βάθος πίσω θα είναι πιο θολό. τον συγκεκριμενο τυπο τον παρακολουθω και εγω..να ξερεις οτι εχει τραβηξει πολλα βιντεο με το u11,την θεωρουσε ως το καλυτερο κινητο για media creation. μετα πηρε dslr και εχει κανει επισης καποια βιντεο και με το lg g7 λογω μικροφωνων. οπως και να εχει το u11 ειναι πολυ καλο στη μπροστινη καμερα οποτε μη το σκεφτεσαι,συν ολα τα αλλα που εχει ειναι ενα παρα πολυ καλο πακετο. Θα ήταν ιδανικό για μένα αν κάποιος μπορούσε να βγάλει βίντεο με τη μπροστινή, να δούμε ήχο και εικόνα. Το βίντεο στη μπροστινή κυρίως με ενδιαφέρει για τέτοιου τύπου βίντεο Αυτό είναι τραβηγμένο με Xiaomi mi4 και καταλαβαίνεις φυσικότητα στα σύμφωνα, χωρίς θορύβους και χρου χρου. Χρειάζομαι κάτι τουλάχιστον ισάξιο. Έχω δει κι εγώ ότι έχει κάνει αρκετά, απλά με ξενέρωσε το χρώμα σε σχέση με το essential phone που έχει για σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 μα οπως ειδες και εσυ στο τελευταιο βιντεο που ανεβασες απο τον j williams εκανε ενα reboot και εστρωσε...και ηταν καλυτερο απο το essential..απο εκει και περα θα σου προτεινα να παρεις ενα μικρο stand για κινητο και να τραβας με την πισω καμερα...θα χεις και πολυ καλυτερο ηχο και πολυ καλυτερο βιντεο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Έχω ενα θέμα με την αντιγραφή δεδομένων (βίντεο κυρίως) , είτε απο την εσωτερική μνήμη στην sd card ,είτε απο usb stick σε εσωτερική μνήμη / sd card. Δεν προχωράει η αντιγραφή ή βγάζει σφάλμα οτι δεν μπορεί γίνει. Το χρησιμοποιώ παράλληλα με ενα note 8 στο οποίο δεν έχω τέτοιο θέμα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 μα οπως ειδες και εσυ στο τελευταιο βιντεο που ανεβασες απο τον j williams εκανε ενα reboot και εστρωσε...και ηταν καλυτερο απο το essential..απο εκει και περα θα σου προτεινα να παρεις ενα μικρο stand για κινητο και να τραβας με την πισω καμερα...θα χεις και πολυ καλυτερο ηχο και πολυ καλυτερο βιντεο.. Όντως σου φαίνεται καλύτερο από το essential και στο τελευταίο; Εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι πάλι φαίνεται λιγότερο ικανοποιητικό σε εικόνα. Επίσης, δεν έκανε reboot, επαναφορά συστήματος έκανε. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να βλέπω τι φαίνεται την ώρα που τραβάω το βίντεο. Αλλά γιατί να έχει καλύτερο ήχο το βίντεο με την πίσω κάμερα από ό,τι η μπροστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Όντως σου φαίνεται καλύτερο από το essential και στο τελευταίο; Εγώ αυτό που έγραψα είναι ότι πάλι φαίνεται λιγότερο ικανοποιητικό σε εικόνα. Επίσης, δεν έκανε reboot, επαναφορά συστήματος έκανε. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να βλέπω τι φαίνεται την ώρα που τραβάω το βίντεο. Αλλά γιατί να έχει καλύτερο ήχο το βίντεο με την πίσω κάμερα από ό,τι η μπροστά; Λογω του 3D sound που χρησιμοποιει και το μικροφωνο στη πλατη (3 μικροφωνα συνολο οταν τραβας με τη πισω). Κατα τα αλλα και μπροστα καλο ηχο εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) Όσοι θέλετε φυσικοτερες φωτογραφίες στη gcam με μικροτερο contrast, λιγοτερο μαύρες σκιές και καλύτερα πρόσωπα δοκιμάστε αυτήν https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_5.3.015_B-S-G-based_v.1.0.14_TlnNeun.apk Σε σχέση με την fu24 και urikill που είχα προτείνει παλαιότερα, έχει πιο φωτεινές σκιές και καλύτερη φυσικότητα. Στα αρνητικά έχει περισσότερο θόρυβο. Προσωπικά την χρησιμοποιώ για selfies και πορτρετα με hdr+ enhanced, quality high, model pixel 2 και με κλειστά τα custom denoise parameters. Ίσως πειραματιστω τις επόμενες μερες με το denoise μήπως μειώσω το θόρυβο. Μετά την εγκατάσταση μην ξεχάσετε να κάνετε clear το data του app. Edited October 13, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 @zep οτι σου ειπε ο antretng @antretng εισαι παιχτουρα...ευχαριστουμε για τον κοπο..ακομα δεν εχω βρει χρονο να στησω τη συσκευη αλλα οταν θα κανω θα τα δοκιμασω ολα αυτα..επισης και παλι σε ευχαριστω για το κονε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Άρα, κάνει εγγραφή από διαφορετικά μικρόφωνα όταν γράφει από τη μπροστά, σε σχέση με την πίσω, αν καταλαβαίνω σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Πιστεψε μας απο το xiaomi που ειχες το u11 ειναι πολυ πολυ καλυτερο οποτε μην σε ανησυχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts