Jump to content

HTC U11

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θεωρώ πολύ μεγάλο φάουλ της HTC που δεν υπιστήριξε στο U11 τον file exlporer, τη μουσική και το φωτογραφικό άλμπουμ.
πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Θεωρώ πολύ μεγάλο φάουλ της HTC που δεν υπιστήριξε στο U11 τον file exlporer, τη μουσική και το φωτογραφικό άλμπουμ.

Νομίζω και τα 3 είναι διαθέσιμα στο play store, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες εναλλακτικές έτσι και αλλιώς. To θεωρώ θετικό ότι δεν επιβάλλει τις εφαρμογές της.

Δυστυχώς, για μένα, αλλά σύμφωνα με το play store "η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση".

Σίγουρα θα υπάρχουν αλλά άντε να τις βρεις. Μέχρι τώρα έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει 4 και τη δουλειά που έκανα δε τη κάνω..

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Δυστυχώς, για μένα, αλλά σύμφωνα με το play store "η συσκευή μου δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση".

Σίγουρα θα υπάρχουν αλλά άντε να τις βρεις. Μέχρι τώρα έχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει 4 και τη δουλειά που έκανα δε τη κάνω..

Κατεβασε τα απο εδω:

http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/

Και στο 10αρι τα εχει αφαιρεσει και εχει γίνει πιο 'google' η HTC.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Καλησπερα...

Λοιπον ο κολητος μου ξενερωμενος απ το σχημα του s8 και καποια μικρο lag με ρωτησε τι να παρει να ειναι αξιπιστο να δουλευει ρολοι και να το κρατησει καμμια 3ετια...

Ειναι το u11 τετοιο?

Θελει αποτυπωμα μπροστα οπως και εχει,να ειναι γρηγορο σε ολα και να μην εχει τις δυσλειτουργιες του Samsung...

Αν υπαρχει καποιος σημαντικος λογος να το αποφυγει θα ηθελα να μου πειτε...

ΕΥχαριστω πολυ.

Καλησπερα...

Λοιπον ο κολητος μου ξενερωμενος απ το σχημα του s8 και καποια μικρο lag με ρωτησε τι να παρει να ειναι αξιπιστο να δουλευει ρολοι και να το κρατησει καμμια 3ετια...

Ειναι το u11 τετοιο?

Θελει αποτυπωμα μπροστα οπως και εχει,να ειναι γρηγορο σε ολα και να μην εχει τις δυσλειτουργιες του Samsung...

ΕΥχαριστω πολυ.

Αν θέλει να το κρατήσει 3ετια η HtC είναι μια καλή λύση γιατί δίνει σίγουρα updates 2 χρόνια, όποτε λογικά και το U11 θα πάρει τις αναβαθμίσεις του.

Αν θέλει και δακτυλικό μπροστά τότε μπορεί να κοιτάξει και για One Plus 5.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Κατεβασε τα απο εδω:

http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/

Και στο 10αρι τα εχει αφαιρεσει και εχει γίνει πιο 'google' η HTC.

Καλησπέρα σε ευχαριστώ, αλλά όταν επιτέλους :mad: κατάφερα να κατεβάσω ένα apk όταν πήγα να το εγκαταστήσω μου είπε πως το αρχείο είναι κενό :(

Παιδιά το κόκκινο χρώμα καλύπτεται απο εγγύηση Ελλάδα.

Έχει cid ευρωπαϊκό 034.

Ναι κανονικά από τη στιγμή που προορίζεται για ΕΕ.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Καλησπερα...

Ειναι το u11 τετοιο?

ΕΥχαριστω πολυ.

Ναι ειναι..μονο το headphone jack ειναι μειονεκτημα..τα αλλα καλυπτονται..ανντε και η οθονη...ειδικα αν του αρεσει της σαμσουνγκ..απο εκει και περα η συσξευη τα εχει ολα..και γρηγορη και αλαγγαριστη και καμεραρα και ηχειαρες και και...θα μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος...σε oneplus 5 ας μην κοιταξει γιατι υπαρχει αυτο το "jelly effect" το οποιο δεν φτιαχνεται..

Το τσίμπησε τελικά...Λίγο που το είδα πολύ όμορφη συσκευή...Έχει και μια θήκη μέσα.Μου άρεσε και μένα...Με τρώει τελευταία να δώσω το 7 plus και σκέφτομαι η το u11 η Xz premium θα το χαζέψω τώρα που θα το,έχει και θα δω.

Πάντως την τελευταία τριετία ότι απόπειρα έκανα να φύγω από iPhone δε μου βγήκε και επέστρεψα γρήγορα...Θα δείξει.

Ευχαριστω παιδιά.

Καλορίζικο, είμαι σίγουρος πως θα το ευχαριστηθεί.

Από που το αγόρασε;

Καλησπερα...

Ειναι το u11 τετοιο?

ΕΥχαριστω πολυ.

φοραει τον γρηγοροτερο επεξεργαστη της αγορας 835

εχει την καλυτερη καμερα της αγορας

εχει τον καλυτερο ηχο της αγορας

εχει απιστευτη μπαταρια

Παιδιά να ασχοληθούμε και λίγο με τα αξεσουάρ, φτάνει η διαμάχη με τους φανς, ας μη γελιόμαστε htc Samsung σε αυτά τα λεφτά πανό κατό από θέματα αξιοπιστίας και ποιότητας είναι τα ίδια, ποιο πολύ θέμα γούστου είναι..

Δεν εχουμε και πολλες επιλογες απο αξεσουαρ..εγω πηρα τη διαφανη θηκη της spigen απο εξω και ενα τζαμακι το οποιο δεν ταιριαξε με τη θηκη και μου τη πεταξε...εκτος αν εννοεις τιποτα αλλο...παντως και με αυτο που παιζει τωρα με τα τελεωνεια δε ξερω αν θα ξαναπαραγγειλω απο εξω..

Δεν εχουμε και πολλες επιλογες απο αξεσουαρ..εγω πηρα τη διαφανη θηκη της spigen απο εξω και ενα τζαμακι το οποιο δεν ταιριαξε με τη θηκη και μου τη πεταξε...εκτος αν εννοεις τιποτα αλλο...παντως και με αυτο που παιζει τωρα με τα τελεωνεια δε ξερω αν θα ξαναπαραγγειλω απο εξω..

Καλημέρα, κι εγώ παρήγγειλα την διάφανη της spigen, μια flip και δυο tempert glass 9H. Μέχρι να έρθουν εϊμαι με αυτή της συσκευασίας.

Αλλά όντως δεν έχουμε πολλές επιλογές :(

Να ξερεις η διαφανη της spigen "πιεζει" πολυ τη συσκευη και λογικα δε θα κατσει κανενα τζαμακι...μη τα βαλεις τσαμπα...

Na σε διορθώσω... Επείδει έχω πάρει και της 2 θήκες της spigen μια χαρά κάθονται δεν εμποδίζουν καθόλου. Το πρόβλημα είναι ότι με τζάμια κανένα δε μου έκατσε καλά όσα και να έχω δοκιμάσει... Δεν εφαρμόζουν καλά πάνω στην οθόνη.... Εκτός από μια μόνο! Αν βρείτε αυτη με τα μαύρα μπεζελ φουλ φαις, μόνο αυτή ταιριάζει ακριβώς! Σας τα λέω από προσωπική εμπειρία.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και συγκεκριμένα είναι πολύ ιδιότροπη η επιφάνεια της οθόνης και στα πλάγια και πάνω κάτω, και δε μιλάω εκεί που κάνει την κουρμπα, μιλάω για λίγο πρην την καμπύλη. Καμία δε ταιριάζει ακριβώς... Θα το δείτε και εσείς ο όταν της βάλετε. Περιμένω μια καινούργια φουλ φαις clear, ελπίζω αυτή να κάτσει επιτέλους καλά.

Παιδιά λογικά απο βδομάδα και'γω στη παρέα σας, παρήγγειλα αυτή τη θηκουλα https://www.shop13.gr/thiki-tpu-inos-htc-u11-dual-sim-ultra-slim-03mm-diafano-p-230539.html

Θέλω κάτι λεπτό στυλ Nillkin Nature.

Έχει άποψη κανείς για τη συγκεκριμένη;

Κάποιο λινκ για τις θήκες της Spigen έχετε; Από πού τις πήρατε;

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Καλησπέρα, από e bay:

http://m.ebay.com/itm/HTC-U11-Case-Spigen-Liquid-Crystal-Squeeze-Compatible-/332322605154?hash=item4d5ff88862%3Ag%3AeKcAAOSwg0pZYIuP&_trkparms=pageci%253A15dd1818-7a21-11e7-92fe-74dbd1803c77%257Cparentrq%253Ab432d9a115d0a7f8a7fd7fd6ffffbfd7%257Ciid%253A7

Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Επίσης τι βλακεία έκανε φέτος η Spigen; Για ποιο λόγο ενιαία τρύπα για κάμερα και φλας; Χαλάει την αισθητική της θήκης κατά τη γνώμη μου

Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Επίσης τι βλακεία έκανε φέτος η Spigen; Για ποιο λόγο ενιαία τρύπα για κάμερα και φλας; Χαλάει την αισθητική της θήκης κατά τη γνώμη μου

Δίκιο έχεις το σκέφτηκα κι εγώ αλλά οι περοσσότερες έτσι είναι.

Αυτή είναι η άλλη που παρήγγειλα:

http://m.ebay.com/itm/HTC-U11-Schutzhulle-Flip-Tasche-Hulle-Cover-Case-Bag-Handyhulle-Top-Handytasche-/222543540476?hash=item33d0a0f0fc%3Ag%3AHGoAAOSwMvtZVpI6&_trkparms=pageci%253A3542229d-7a23-11e7-ab6e-74dbd180a9ca%257Cparentrq%253Ab440c2d615d0ab64c3cf3754ffffbe2f%257Ciid%253A2

Εμένα αυτό το στυλ με έχει βολέψει πολύ, σε διάφορες συσκευές που είχα.

Να πω και εγώ από τη μεριά μου, πως στο αμερικάνικο η Αλέξα δουλεύει.. όχι όλες οι δυνατότητες, πχ το spotify δεν ανοίγει με την καμμία μέσω της Αλέξας, αλλά ούτε στο dot μου δουλεύει οπότε ΟΚ..
Google Pixel 5

• The title was changed to HTC U11