jg_sot Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Θα βοηθούσε να είχαν το ίδιο background, αλλά είναι εμφανής η υπεροχή της AMOLED οθόνης. Ωστόσο, θεωρώ ότι είναι το μόνο δυνατό σημείο του S8. Ως (πρώην) κάτοχος S5 δε θέλω ξανά καμία επαφή με λογισμικό της Samsung και ας λένε ότι δεν είναι όπως το παλιό touchwiz. Το δυνατό σημείο του HTC είναι φυσικά το δαχτυλικό αποτύπωμα. Δεν είναι τόσο η μη βολική θέση για το Samsung αλλά και το ποσοστό επιτυχίας προσπαθειών. Και φυσικά τα ηχεία του. Βάλαμε να ακούσουμε Despacito ( :lol::lol::lol: ) και συγκλονίστηκα. Τι ηχειάρες είναι αυτές! :X Στην κάμερα μάλλον κερδίζει το S8 όντας το καλύτερο καμεροκινητό στην αγορά. Καλώς ή κακώς δεν πιστεύω κανένα ριβιού και καμία DXOmark. Μπορώ να βγάλω και μοναχός μου συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των δύο κινητών είναι με iPhone 7 Plus, αλλά τις έστειλα στο viber που έχω στο S8 και τις ανέβασα, οπότε είναι κουτσουρεμένη η ποιότητά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Θα βοηθούσε να είχαν το ίδιο background, αλλά είναι εμφανής η υπεροχή της AMOLED οθόνης. Ωστόσο, θεωρώ ότι είναι το μόνο δυνατό σημείο του S8. Ως (πρώην) κάτοχος S5 δε θέλω ξανά καμία επαφή με λογισμικό της Samsung και ας λένε ότι δεν είναι όπως το παλιό touchwiz. +1 και εγω 4 χρονια galaxy s4.....τα ειδα ολα... +1 για την οθονη του s8. Οθονη sammy με λειτουργικο γραμμενο απο htc ο τελειος συνδυασμός! επειδη ομως δεν υπαρχει τελειο κινητο αφηνουμε την οθονη στην ακρη και κοιταμε τα αλλα....:rolleyes: Edited July 27, 2017 by Guest 26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 (edited) Το δυνατό σημείο του HTC είναι φυσικά το δαχτυλικό αποτύπωμα. Δεν είναι τόσο η μη βολική θέση για το Samsung αλλά και το ποσοστό επιτυχίας προσπαθειών. Και φυσικά τα ηχεία του. Βάλαμε να ακούσουμε Despacito ( :lol::lol::lol: ) και συγκλονίστηκα. Τι ηχειάρες είναι αυτές! :X Στην κάμερα μάλλον κερδίζει το S8 όντας το καλύτερο καμεροκινητό στην αγορά. Καλώς ή κακώς δεν πιστεύω κανένα ριβιού και καμία DXOmark. Μπορώ να βγάλω και μοναχός μου συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των δύο κινητών είναι με iPhone 7 Plus, αλλά τις έστειλα στο viber που έχω στο S8 και τις ανέβασα, οπότε είναι κουτσουρεμένη η ποιότητά τους. Σε καμερα και ηχο δεν εχει αντιπαλο το u11...τουλαχιστον μεχρι αυτη τη στιγμη. Εχω ανεβασει πολλα δειγματα στο νημα με φωτο Edited July 27, 2017 by gtf4270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Σε καμερα και ηχο δεν εχει αντιπαλο το u11...τουλαχιστον μεχρι αυτη τη στιγμη. Εχω ανεβασει πολλα δειγματα στο νημα με φωτο O ανθρωπος λεει ειναι καλυτερο το s8 που τα ειδε και τα 2, σε ολα τα reviews φαινεται καλυτερο το s8, αλλα "εχεις ανεβασει δειγματα" :lol: Ευτυχως μερικοι χρηστες ειναι αντικειμενικοι και τα λενε οπως ειναι, γιατι θα ειχαμε τρελαθει στο φορουμ αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Σε ποια review λένε ότι είναι καλύτερο το S8; Εγώ ότι έχω δει το HTC 11 μόνο με το pixel κοντράρεται το S8 είναι πιο κάτω Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Σε ποια review λένε ότι είναι καλύτερο το S8; Εγώ ότι έχω δει το HTC 11 μόνο με το pixel κοντράρεται το S8 είναι πιο κάτω Supersaf gsmarena http://www.gsmarena.com/htc_u11_samsung_galaxy_s8plus_shootout-review-1614p2.php Tα 2 πρωτα αποτελεσματα στο google οταν γραφω "s8 u11 camera" Αυτα που λες "μονο με το pixel κοντραρεται" κλπ δεν υπαρχουν. Δεν υπαρχει κανενα κινητο που να υπερτερει πληρως του άλλου σημερα. Άλλο εχει καλυτερο hdr, άλλο καλυτερα χρωματα, άλλα εχουν λιγοτερο θορυβο στις βραδυνες κλπ To u11 εχει και shutter lag, για το οποιο δεν μιλανε πολλοι γιατι δεν πολυαχολουνται και πολλοι με το κινητο αυτο. Edited July 28, 2017 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Δηλαδή τώρα χωρίς πλάκα μου βάζεις τον Supersaf που είχε βγάλει ανώτερο κατά πολύ το s7 από το nexus 6p και όταν τα έπιασα στα χέρια μου γέλασαν και οι πέτρες, δες σοβαρό συγκριτικό Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 28, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaswx Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παιδιά μετά από μια εβδομάδα χρήσης έχω να πω τα εξής. Η συσκευή είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ο ήχος τέλειος, η μπαταρία πολύ καλη και η φόρτιση της από το 25-30% μέχρι το 75-80% γίνεται σε μισή ώρα το πολύ, γρήγορο στο νετ, η οθόνη καλή αλλά όχι σαν του s8, κάμερα καλύτερη του s8. Πήρα το solar Red αλλά πιο πολύ σε ροζ μου κάνει και εμένα, δαχτυλιές πολλές. Αυτά από μένα. Όποιος ψάχνει για την εγγύηση, η HTC σε mail μου είπε ότι το επίσημο σέρβις είναι στην Ρουμανία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Δηλαδή τώρα χωρίς πλάκα μου βάζεις τον Supersaf που είχε βγάλει ανώτερο κατά πολύ το s7 από το nexus 6p και όταν τα έπιασα στα χέρια μου γέλασαν και οι πέτρες, δες σοβαρό συγκριτικό Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου εβγαλα και το gsmarena, και αυτο δεν σου κανει; Μου δειχνεις video της Krystal, που βλεπω με τα ματια μου οτι εχει τη χειροτερη φωτο το HTC, και τη μου βγαζει την καλυτερη; Και σε φωτο που το s8 απλα διαλυει τα άλλα 2 τηλεφωνα (πχ το ρολοι) λεει για "personal preference" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παιδιά καλημέρα. Φιλική συμβουλή. Με τρολς απλά μην ασχολείστε. Σίγουρα τα reviews καλά είναι, αλλά εφόσον το παλικάρι έχει και τα 2 ποιος, αλήθεια, μπορεί να τον αμφισβητήσει; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Σου εβγαλα και το gsmarena, και αυτο δεν σου κανει; Μου δειχνεις video της Krystal, που βλεπω με τα ματια μου οτι εχει τη χειροτερη φωτο το HTC, και τη μου βγαζει την καλυτερη; Και σε φωτο που το s8 απλα διαλυει τα άλλα 2 τηλεφωνα (πχ το ρολοι) λεει για "personal preference" :lol:Φίλε μου εσύ αυτόν που έβαλες είδες τι είχε βγάλει s7 vs nexus 6p τα είχες ποτέ για να κρίνεις και τα δύο τηλέφωνα;το nexus έκανε πλάκα στο s7 και αυτός έβλεπε το αντίθετο τι να λέμε τώρα τώρα το htc11 σίγουρα λόγο sensor και software το οποίο έχει κοινά σημεία με τα pixel και λόγο ois είναι κορυφή Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Βλέποντας & διαβάζοντας συνολικά τα διάφορα reviews, φαίνεται ολοφάνερα ότι η camera στο u11 είναι εξαιρετική. Ίσως και η καλύτερη συνολικά αυτή τη στιγμή. Επίσης, συμφωνώ με προλαλίσαντα ότι μια συγκεκριμένη camera μπορεί να υπερέχει σε διαφορετικές συνθήκες. Η κάθε εταιρία έχει δώσει έμφαση σε κάποιους τομείς, π.χ. νύχτα, sharpening, κορεσμό, ταχύτητα κλπ....οπότε είναι λογικό και ο καθένας να προκρίνει και ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του. Το edge sense του u11 πχ μου αρέσει πολύ (άσχετο αν μερικοί reviewers το θεωρούν gimmick)....πυροβολείς χωρίς να σε παίρνουν χαμπάρι! Μεγάλο plus.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Φίλε μου εσύ αυτόν που έβαλες είδες τι είχε βγάλει s7 vs nexus 6p τα είχες ποτέ για να κρίνεις και τα δύο τηλέφωνα;το nexus έκανε πλάκα στο s7 και αυτός έβλεπε το αντίθετο τι να λέμε τώρα τώρα το htc11 σίγουρα λόγο sensor και software το οποίο έχει κοινά σημεία με τα pixel και λόγο ois είναι κορυφή Οχι, ουτε το pixel ειναι κορυφη, ουτε το Nexus 6p ηταν (ειδικα με τιμες Ελλαδας) και φυσικα Δε φτανει μονο το hdr+ Ψαχνω να βρω το βιντεο με τη συγκριση του supersaf που λες και δεν το βρισκω. Μου το στελνεις λιγο σε παρακαλω; Επισης, εισαι αγενης, εχω απαντησει σε αυτο που λες και με αγνοεις επιδεικτικα και απλα επαναλαμβανεις. Εδωσα link απο gsmarena, αυτοι καλοι ειναι; Δεν ειναι καλος ο supersaf και ειναι η Krystal που βγαζει καλες τις αχρηστες φωτο; Edited July 28, 2017 by nikchris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Boom Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Boom Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοριζικοοοοοοοοοο :lol::lol::lol::yahoo: ΕDIT Ξεκινα φωτο απο τα γραφειο ,να μας πεθανεις και φετος:kill: Edited July 28, 2017 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Δωσε πονο στελαρα!!Περιμενουμε φωτος!!!Καλοδουλευτο φιλε μου! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλορίζικο Finn. Περιμένουμε εντυπώσεις Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ! Μαύρο χρώμα, το οποίο είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, προσπαθώ να ανεβάσω φωτός αλλά δε μπορώ. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 jg_sot με αυτη τη θηκη δουλευει ο Edge Sensor? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλορίζικο Finn, τρέλανε τους στο άλλο νημα Μεγιες σε όλους βασικά, μεγαλώνει η ομάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παιδιά καλημέρα. Φιλική συμβουλή. Με τρολς απλά μην ασχολείστε. Σίγουρα τα reviews καλά είναι, αλλά εφόσον το παλικάρι έχει και τα 2 ποιος, αλήθεια, μπορεί να τον αμφισβητήσει; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για να μαθετε ποιο κινητο εχει την καλυτερη καμερα εδω https://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-U11-Mobile-review-The-new-DxOMark-leader. το Dxomark , το μεγαλυτερο και εγκυροτερο site εδωσε βαθμολογια 90 στην καμερα του htc u11. highest score ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Που ξέρουν αυτοί ο Supersaf που φωτογραφίζει το ίδιο δέντρο και τι ίδιο ανθρωπάκι εδώ και 5 χρόνια ξέρει καλύτερα Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Που ξέρουν αυτοί ο Supersaf που φωτογραφίζει το ίδιο δέντρο και τι ίδιο ανθρωπάκι εδώ και 5 χρόνια ξέρει καλύτερα Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν εχεις να πεις κατι, και να υποστηριξεις αυτο που λες, αστο καλυτερα φιλε. ΥΓ Ακομα περιμενω λινκ απο το βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android_16 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Παρέλαβα και εγώ σήμερα, δε πρόλαβα να το δουλέψω πολύ, τόση ώρα του έβαζα θήκη και tempered glass. :D Ένα θα σας πω όμως.... ο ήχος από τα Usonic headphones δεν υπάρχει, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πρώτες εντυπώσεις. +ταχύτατο +φοβερή οθόνη +καλύτερος ήχος από το 10 +γρήγορο boot +για 5.5 δε με ζορισε στο κράτημα -γλιστράει Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts