Jump to content

HTC U11

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα βοηθούσε να είχαν το ίδιο background, αλλά είναι εμφανής η υπεροχή της AMOLED οθόνης. Ωστόσο, θεωρώ ότι είναι το μόνο δυνατό σημείο του S8. Ως (πρώην) κάτοχος S5 δε θέλω ξανά καμία επαφή με λογισμικό της Samsung και ας λένε ότι δεν είναι όπως το παλιό touchwiz.

Το δυνατό σημείο του HTC είναι φυσικά το δαχτυλικό αποτύπωμα. Δεν είναι τόσο η μη βολική θέση για το Samsung αλλά και το ποσοστό επιτυχίας προσπαθειών.

Και φυσικά τα ηχεία του. Βάλαμε να ακούσουμε Despacito ( :lol::lol::lol: ) και συγκλονίστηκα. Τι ηχειάρες είναι αυτές! :X

Στην κάμερα μάλλον κερδίζει το S8 όντας το καλύτερο καμεροκινητό στην αγορά. Καλώς ή κακώς δεν πιστεύω κανένα ριβιού και καμία DXOmark. Μπορώ να βγάλω και μοναχός μου συμπεράσματα.

Οι φωτογραφίες των δύο κινητών είναι με iPhone 7 Plus, αλλά τις έστειλα στο viber που έχω στο S8 και τις ανέβασα, οπότε είναι κουτσουρεμένη η ποιότητά τους.

Θα βοηθούσε να είχαν το ίδιο background, αλλά είναι εμφανής η υπεροχή της AMOLED οθόνης. Ωστόσο, θεωρώ ότι είναι το μόνο δυνατό σημείο του S8. Ως (πρώην) κάτοχος S5 δε θέλω ξανά καμία επαφή με λογισμικό της Samsung και ας λένε ότι δεν είναι όπως το παλιό touchwiz.

+1

και εγω 4 χρονια galaxy s4.....τα ειδα ολα...

+1 για την οθονη του s8.

Οθονη sammy με λειτουργικο γραμμενο απο htc ο τελειος συνδυασμός!

επειδη ομως δεν υπαρχει τελειο κινητο αφηνουμε την οθονη στην ακρη και κοιταμε τα αλλα....:rolleyes:

Edited by Guest 26

Το δυνατό σημείο του HTC είναι φυσικά το δαχτυλικό αποτύπωμα. Δεν είναι τόσο η μη βολική θέση για το Samsung αλλά και το ποσοστό επιτυχίας προσπαθειών.

Και φυσικά τα ηχεία του. Βάλαμε να ακούσουμε Despacito ( :lol::lol::lol: ) και συγκλονίστηκα. Τι ηχειάρες είναι αυτές! :X

Στην κάμερα μάλλον κερδίζει το S8 όντας το καλύτερο καμεροκινητό στην αγορά. Καλώς ή κακώς δεν πιστεύω κανένα ριβιού και καμία DXOmark. Μπορώ να βγάλω και μοναχός μου συμπεράσματα.

Οι φωτογραφίες των δύο κινητών είναι με iPhone 7 Plus, αλλά τις έστειλα στο viber που έχω στο S8 και τις ανέβασα, οπότε είναι κουτσουρεμένη η ποιότητά τους.

Σε καμερα και ηχο δεν εχει αντιπαλο το u11...τουλαχιστον μεχρι αυτη τη στιγμη.

Εχω ανεβασει πολλα δειγματα στο νημα με φωτο

Edited by gtf4270

Σε καμερα και ηχο δεν εχει αντιπαλο το u11...τουλαχιστον μεχρι αυτη τη στιγμη.

Εχω ανεβασει πολλα δειγματα στο νημα με φωτο

O ανθρωπος λεει ειναι καλυτερο το s8 που τα ειδε και τα 2, σε ολα τα reviews φαινεται καλυτερο το s8, αλλα "εχεις ανεβασει δειγματα"

:lol:

Ευτυχως μερικοι χρηστες ειναι αντικειμενικοι και τα λενε οπως ειναι, γιατι θα ειχαμε τρελαθει στο φορουμ αυτο.

Σε ποια review λένε ότι είναι καλύτερο το S8; Εγώ ότι έχω δει το HTC 11 μόνο με το pixel κοντράρεται το S8 είναι πιο κάτω

Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ποια review λένε ότι είναι καλύτερο το S8; Εγώ ότι έχω δει το HTC 11 μόνο με το pixel κοντράρεται το S8 είναι πιο κάτω

Supersaf

gsmarena

http://www.gsmarena.com/htc_u11_samsung_galaxy_s8plus_shootout-review-1614p2.php

Tα 2 πρωτα αποτελεσματα στο google οταν γραφω "s8 u11 camera"

Αυτα που λες "μονο με το pixel κοντραρεται" κλπ δεν υπαρχουν.

Δεν υπαρχει κανενα κινητο που να υπερτερει πληρως του άλλου σημερα.

Άλλο εχει καλυτερο hdr, άλλο καλυτερα χρωματα, άλλα εχουν λιγοτερο θορυβο στις βραδυνες κλπ

To u11 εχει και shutter lag, για το οποιο δεν μιλανε πολλοι γιατι δεν πολυαχολουνται και πολλοι με το κινητο αυτο.

Edited by nikchris

Δηλαδή τώρα χωρίς πλάκα μου βάζεις τον Supersaf που είχε βγάλει ανώτερο κατά πολύ το s7 από το nexus 6p και όταν τα έπιασα στα χέρια μου γέλασαν και οι πέτρες, δες σοβαρό συγκριτικό

Edited by vag74

Παιδιά μετά από μια εβδομάδα χρήσης έχω να πω τα εξής. Η συσκευή είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ο ήχος τέλειος, η μπαταρία πολύ καλη και η φόρτιση της από το 25-30% μέχρι το 75-80% γίνεται σε μισή ώρα το πολύ, γρήγορο στο νετ, η οθόνη καλή αλλά όχι σαν του s8, κάμερα καλύτερη του s8. Πήρα το solar Red αλλά πιο πολύ σε ροζ μου κάνει και εμένα, δαχτυλιές πολλές. Αυτά από μένα. Όποιος ψάχνει για την εγγύηση, η HTC σε mail μου είπε ότι το επίσημο σέρβις είναι στην Ρουμανία...

Δηλαδή τώρα χωρίς πλάκα μου βάζεις τον Supersaf που είχε βγάλει ανώτερο κατά πολύ το s7 από το nexus 6p και όταν τα έπιασα στα χέρια μου γέλασαν και οι πέτρες, δες σοβαρό συγκριτικό

Σου εβγαλα και το gsmarena, και αυτο δεν σου κανει;

Μου δειχνεις video της Krystal, που βλεπω με τα ματια μου οτι εχει τη χειροτερη φωτο το HTC, και τη μου βγαζει την καλυτερη;

Και σε φωτο που το s8 απλα διαλυει τα άλλα 2 τηλεφωνα (πχ το ρολοι) λεει για "personal preference" :lol:

Παιδιά καλημέρα. Φιλική συμβουλή. Με τρολς απλά μην ασχολείστε. Σίγουρα τα reviews καλά είναι, αλλά εφόσον το παλικάρι έχει και τα 2 ποιος, αλήθεια, μπορεί να τον αμφισβητήσει;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σου εβγαλα και το gsmarena, και αυτο δεν σου κανει;

Μου δειχνεις video της Krystal, που βλεπω με τα ματια μου οτι εχει τη χειροτερη φωτο το HTC, και τη μου βγαζει την καλυτερη;

Και σε φωτο που το s8 απλα διαλυει τα άλλα 2 τηλεφωνα (πχ το ρολοι) λεει για "personal preference" :lol:

Φίλε μου εσύ αυτόν που έβαλες είδες τι είχε βγάλει s7 vs nexus 6p τα είχες ποτέ για να κρίνεις και τα δύο τηλέφωνα;το nexus έκανε πλάκα στο s7 και αυτός έβλεπε το αντίθετο τι να λέμε τώρα τώρα το htc11 σίγουρα λόγο sensor και software το οποίο έχει κοινά σημεία με τα pixel και λόγο ois είναι κορυφή

Βλέποντας & διαβάζοντας συνολικά τα διάφορα reviews, φαίνεται ολοφάνερα ότι η camera στο u11 είναι εξαιρετική. Ίσως και η καλύτερη συνολικά αυτή τη στιγμή. Επίσης, συμφωνώ με προλαλίσαντα ότι μια συγκεκριμένη camera μπορεί να υπερέχει σε διαφορετικές συνθήκες. Η κάθε εταιρία έχει δώσει έμφαση σε κάποιους τομείς, π.χ. νύχτα, sharpening, κορεσμό, ταχύτητα κλπ....οπότε είναι λογικό και ο καθένας να προκρίνει και ανάλογα με τα προσωπικά γούστα του. Το edge sense του u11 πχ μου αρέσει πολύ (άσχετο αν μερικοί reviewers το θεωρούν gimmick)....πυροβολείς χωρίς να σε παίρνουν χαμπάρι! Μεγάλο plus....

Φίλε μου εσύ αυτόν που έβαλες είδες τι είχε βγάλει s7 vs nexus 6p τα είχες ποτέ για να κρίνεις και τα δύο τηλέφωνα;το nexus έκανε πλάκα στο s7 και αυτός έβλεπε το αντίθετο τι να λέμε τώρα τώρα το htc11 σίγουρα λόγο sensor και software το οποίο έχει κοινά σημεία με τα pixel και λόγο ois είναι κορυφή

Οχι, ουτε το pixel ειναι κορυφη, ουτε το Nexus 6p ηταν (ειδικα με τιμες Ελλαδας) και φυσικα

Δε φτανει μονο το hdr+

Ψαχνω να βρω το βιντεο με τη συγκριση του supersaf που λες και δεν το βρισκω.

Μου το στελνεις λιγο σε παρακαλω;

Επισης, εισαι αγενης, εχω απαντησει σε αυτο που λες και με αγνοεις επιδεικτικα και απλα επαναλαμβανεις.

Εδωσα link απο gsmarena, αυτοι καλοι ειναι;

Δεν ειναι καλος ο supersaf και ειναι η Krystal που βγαζει καλες τις αχρηστες φωτο;

Edited by nikchris

Boom

ca5ab98da149abe28d0729bb4105fa44.jpg

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Boom

ca5ab98da149abe28d0729bb4105fa44.jpg

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικοοοοοοοοοο :lol::lol::lol::yahoo:

ΕDIT Ξεκινα φωτο απο τα γραφειο ,να μας πεθανεις και φετος:kill:

Edited by nek46

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Δωσε πονο στελαρα!!Περιμενουμε φωτος!!!Καλοδουλευτο φιλε μου!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ!

Μαύρο χρώμα, το οποίο είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, προσπαθώ να ανεβάσω φωτός αλλά δε μπορώ.

πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: !

Παιδιά καλημέρα. Φιλική συμβουλή. Με τρολς απλά μην ασχολείστε. Σίγουρα τα reviews καλά είναι, αλλά εφόσον το παλικάρι έχει και τα 2 ποιος, αλήθεια, μπορεί να τον αμφισβητήσει;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

για να μαθετε ποιο κινητο εχει την καλυτερη καμερα εδω

https://www.dxomark.com/Mobiles/HTC-U11-Mobile-review-The-new-DxOMark-leader.

το Dxomark , το μεγαλυτερο και εγκυροτερο site εδωσε βαθμολογια 90 στην καμερα του htc u11.

highest score ever

Που ξέρουν αυτοί ο Supersaf που φωτογραφίζει το ίδιο δέντρο και τι ίδιο ανθρωπάκι εδώ και 5 χρόνια ξέρει καλύτερα

Που ξέρουν αυτοί ο Supersaf που φωτογραφίζει το ίδιο δέντρο και τι ίδιο ανθρωπάκι εδώ και 5 χρόνια ξέρει καλύτερα

Αν δεν εχεις να πεις κατι, και να υποστηριξεις αυτο που λες, αστο καλυτερα φιλε.

ΥΓ

Ακομα περιμενω λινκ απο το βιντεο.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα, δε πρόλαβα να το δουλέψω πολύ, τόση ώρα του έβαζα θήκη και tempered glass. :D Ένα θα σας πω όμως.... ο ήχος από τα Usonic headphones δεν υπάρχει, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλός!!

Πρώτες εντυπώσεις.

+ταχύτατο

+φοβερή οθόνη

+καλύτερος ήχος από το 10

+γρήγορο boot

+για 5.5 δε με ζορισε στο κράτημα

-γλιστράει

Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• The title was changed to HTC U11