Jump to content

Saw Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;  

41 members have voted

1. 1. Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;

• Saw (2004)
      33
    • Saw II (2005)
      3
    • Saw III (2006)
      4
    • Saw IV (2007)
      1
    • Saw V (2008)
      0
    • Saw VI (2009)
      0
    • Saw VII (2010)
      0

Recommended Posts

Πρωσοπικα πιστευω πως απο το Saw III φανηκε μια κοιλια στο sequel, ετσι λοιπον δεν χαρηκα ιδιαιτερα που βγαινει και 4... :rolleyes:

Τι ακριβώς εννοείς με τη λέξη «κοιλιά»; Πού υστερούσε η τρίτη ταινία σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες;

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τι ακριβώς εννοείς με τη λέξη «κοιλιά»; Πού υστερούσε η τρίτη ταινία σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες;
Πιστευω οτι μπορει να ''πατησε'' στην ιδια και πετυχημενη συνταγη των αλλων δυο ωστοσο δε προκαλει τοση εκπληξη με το τελος του σε σχεση με τα αλλα δυο και γενικα η ταινια σε σχεση με τις αλλες 2 δεν ειναι τοσο μελετημενη και καλη, η σειρα ηδη απο το 3 εχει αρχισει να φθηνει, ποσο μαλλον με το 4, κριμα παντως, καλυτερα να ειχε σταματησει εστω και στο 3 γιατι απο΄κει και περα χαλαει ολες της καλες εντυπωσεις που εχουν δημιουργησει το 1 και 2.

Εγώ πιστεύω καλά κάνανε και

σκοτώσανε τον Jiggy και Amanda.

Ολοκληρώθηκε η τριλογία όπως είναι τώρα. Εγώ το βλέπω σαν ΣΕ ΒΛΕΠΩ 1 + ΣΕ ΒΛΕΠΩ 2 + ΣΕ ΒΛΕΠΩ 3 Τα Παραλειπώμενα των 1 κ 2. Η ίστορία ναι μεν πήγε λίγο πάρακάτω για να μας εισάγει στο τί έπεται στο 4 με τους καινούριους χαρακτήρες (μην ξεχνάτε την μυστηριώδη ξανθιά στο παρελθόν του Jiggy) αλλά και μας γέμισε τα αρκετά κενά που είχαμε και μας έδωσε πληροφορίες που δέν ξέραμε..

Ετοιμαστείτε γιατί η συνέχεια θα είναι διαφορετική απότι ξέραμε ώς τώρα.. οι δημιουργοί οι ίδιοι γνωρίζουν ότι το να πάνε να κάνουν ακόμα μια από τα ίδια θα είναι "αυτοκτονία".

δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς αλλα δεν μας έδειξε ότι πέθανε στο 3? μαζί και η άλλη ?

του είχε σπασει τα δυο ποδια η αμαντα και τον παρατησε, προς το τελος του 3 ο Jiggy της λεει τα λαθοι που έκανε και δεν εδεινε ευκαιρια σε κανεναν να γλυτωσει και σε μια στιγμη της λεει για τον μπατσο και οτι διορθωσε τα λάθοι της.(μαλλον τον εσωσε).

Τωρα εμαθα οτι θα βγει τεταρτο!!!!

Καλα το 1ο ηταν απλα γ@μ@το!!!!! Το 2ο λιγο πιο κατω απο το 1ο θα ελεγα...!!

Το 3ο δεν το χω δει ακμα γιατι οταν πηγε η παρεα μου στο σινε να το δει ημουν αρρωστος....:( :( :( Καταραμηνε αρρωστια...!! Θα το δω καποτε.....

Παντως χαιρομαι που συνεχιζει αρκει να κρατηθει σε ενα επιπεδο το σεναριο και να μην κανει κοιλια!!!!

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

του είχε σπασει τα δυο ποδια η αμαντα και τον παρατησε, προς το τελος του 3 ο Jiggy της λεει τα λαθοι που έκανε και δεν εδεινε ευκαιρια σε κανεναν να γλυτωσει και σε μια στιγμη της λεει για τον μπατσο και οτι διορθωσε τα λάθοι της.(μαλλον τον εσωσε).

τον αποτέλιωσε ενοούσε...

ItsFilms received some plot details from the upcoming "Saw IV" film. While these details are not verified, they can only be considered rumors at the time.

Apparently, rapper Ja Rule will be in the film, taking part in the opening torture scene, which he says involves the removal of his tongue. Actress Fanshen Cox (Shadowboxer) is going to be playing the lead detective along side the actor who played Detective Hoffman is "Saw III." According to Ja Rule, the new script opens new doors to the franchise, which ended in a very definitive way. The film is headed in the direction to be police oriented, similar to how "Saw II" was.

While the second installment was the weakest out of the three, original "Saw" writers (James Wan, Leigh Whannell) are back for "Saw IV," with a possibility of Wan directing. Wan was the creator of the franchise and helmed the original. Lions Gate Films have scheduled "Saw IV" for October 26th, 2007.

τον αποτέλιωσε ενοούσε...

Ναι αλλα εκανε οτι ηθελε να κανει ο jiggy (

να σπασει η να κοψει το ποδι του,οπότε επρεπε να φυγει οπως είχε γινει με την αμαντα που ξεκοιλιασε τον αλλον)

παντως ελπίζω να κανω λαθος αλλιως θα ξενερωσω πολλή.:(

Στα saw ολοι εχουν την δυνατοτητα να ξεφυγουν οπως αρχικα ξεφυγε η Αμαντα

κι πιστευω οτι εχει σωθει κι ακομη ενας σιγουρα.Αυτο ξεχωριζει τον jiksaw απο τους μανιακους δολοφονους.Δεν προσπαθει να σκοτωσει σε βαζει σε μια δοκιμασια κι μπορεις να σωθεις κι αν σωθεις απο εκει υποτιθεται οτι εχεις μαθει κατι για την ζωη σου.

Το 3 με απογοητευσε το βρηκα βαρετο κι δεν μου αρεσε η ανατροπη.Με τον θανατο Αμαντας κι jigsaw κανιουν μια πολυ εξυπνη κινηση γιατι τωρα μπορει να προσθεσουν νεες ανατροπες .

Plot Summary for

Saw IV (2007)

Two teenagers discover an abandoned industrial bathroom that lead police to the rotten body of John Kramer, the serial killer known as Jigsaw. As detectives dig deeper into the case, they realize that there is something much bigger, something much more disturbing behind the entire puzzle. Only the truth will save all of Jigsaw's victims in the end.

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

α! ωραία τα κατάφερα....

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

ItsFilms received some plot details from the upcoming "Saw IV" film. While these details are not verified, they can only be considered rumors at the time.

Apparently, rapper Ja Rule will be in the film, taking part in the opening torture scene, which he says involves the removal of his tongue. Actress Fanshen Cox (Shadowboxer) is going to be playing the lead detective along side the actor who played Detective Hoffman is "Saw III." According to Ja Rule, the new script opens new doors to the franchise, which ended in a very definitive way. The film is headed in the direction to be police oriented, similar to how "Saw II" was.

While the second installment was the weakest out of the three, original "Saw" writers (James Wan, Leigh Whannell) are back for "Saw IV," with a possibility of Wan directing. Wan was the creator of the franchise and helmed the original. Lions Gate Films have scheduled "Saw IV" for October 26th, 2007.

Δε νομίζω να είναι αλήθεια αυτές οι πληροφορίες. Πρώτον, γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη plot summaries, διότι απλά το σενάριο δεν έχει γραφτεί ακόμη και δεύτερον, γιατί στο τέλος λέει ότι οι δημιουργοί της τριλογίας James Wan και Leigh Whannell επιστρέφουν, πράγμα που δεν αληθεύει! Έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά να συμμετάσχουν ξανά στα Saw. Δήλωσαν πως μετά το 3 τέλος γι'αυτούς.

Μακάρι πάντως να επέστρεφαν, αλλά χλωμό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

pigenete sto bloody-disgusting gia ta nea!

Today we've been informed that Producer/Second Unit Director Marek Posival is one of the four lucky individuals writing Saw IV for Lionsgate Entertainment. I'm unsure which of the three story ideas Lionsgate is looking to develope into the next entry, but I've been told that Jigsaw does in fact return in one of the treatments. Thomas Fenton, Marcus Dunstan and Patrick Melton (Feast) have also written treatments. Watch for more news as it comes in, hopefullly we'll hear who is going to direct soon!

ego pistevo oti tha ine mia apotixia.....Apo to Saw 1 kai meta exi arxisi o katiforos...................................

και ένας αέρας αισιοδοξίας φύσηξε στο θρέντ του Jiggy no4 !:p

Και δεν μπορούνε τουλάχιστον να γράψουν πως ελπίζουν να είναι καλό.Μόνο πετάνε ένα "βλακεία θα είναι" και τέλος.

Άντε τώρα εγώ να πω ότι μου άρεσαν και τα 3 που έχω δει μέχρι τώρα εξίσου... http://qsmile.com/qsimages/1.gif http://qsmile.com/qsimages/233.gif

no sig...

ego pistevo oti tha ine mia apotixia.....Apo to Saw 1 kai meta exi arxisi o katiforos...................................

Υπάρχει κάποια αιτιολόγηση για αυτό που υποστηρίζεις;

Προσωπικά θεωρώ το δεύτερο καλύτερο του πρώτου,καθώς είχε εξίσου ανατρεπτικό τέλος,αλλά περισσότερη δράση κατά τη διάρκειά του.

Θεωρώ πως οι ταινίες SAW δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα κάμψη.

εσυ προσωπικα πιστευεις αυτο,εγω προσωπικα πιστευω οτι το 1 ηταν απαιχτο λογω του πρωτοτυπου σεναριου και του ανατρεπτικου του τελους.

το 2 ηταν αρκετα καλο οχι σαν το 1 και το 3 δεν με εντυπωσιασε και τοσο,ισως το τεταρτο μερος να χει πολυ δραση πραγματικα,αν και τωρα που μας λειπει η μορφη αναρωτιεμαι πως μπορει να ειναι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εσυ προσωπικα πιστευεις αυτο,εγω προσωπικα πιστευω οτι το 1 ηταν απαιχτο λογω του πρωτοτυπου σεναριου και του ανατρεπτικου του τελους.

Σου θυμίζω πως και το SAW II είχε ανατρεπτικό τέλος και πρωτότυπο σενάριο.

Συμφωνω με Denior το 2 χρειαστηκε να το δω δυο φορες για να καταλαβω τι ακριβως εγινε>Κι καποιοι που το συζηταω ακομη ψαχνουν ν βρουν τι εγινε:lol: :lol: .

Το 1 ηταν πολυ μακαβριο σε καποιες σκηνες οσοι το χουν δει καταλαβαινουν που αναφερομαι ασε που εμπλεκονταν κι ασχετα ατομα που δεν του φταιγαν σε τπτ του jigsaw.:mad:

Συμφωνω με Denior το 2 χρειαστηκε να το δω δυο φορες για να καταλαβω τι ακριβως εγινε>Κι καποιοι που το συζηταω ακομη ψαχνουν ν βρουν τι εγινε:lol: :lol: .

Το 1 ηταν πολυ μακαβριο σε καποιες σκηνες οσοι το χουν δει καταλαβαινουν που αναφερομαι ασε που εμπλεκονταν κι ασχετα ατομα που δεν του φταιγαν σε τπτ του jigsaw.:mad:

Που και να δεις το Saw III Unrated Version!! Το πρωτο ειναι κομωδια μπροστα σε αυτο..