Jump to content

Saw Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;  

41 members have voted

1. 1. Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;

• Saw (2004)
      33
    • Saw II (2005)
      3
    • Saw III (2006)
      4
    • Saw IV (2007)
      1
    • Saw V (2008)
      0
    • Saw VI (2009)
      0
    • Saw VII (2010)
      0

Recommended Posts

E οκ τότε!

Ετσι ναι! το νόημα το ίδιο στις ταινίες με διαφορετικούς τρόπους τιμωρίας.

Και έρχομαι πάλι στην αρχή και διαπιστώνουμε μαζί ότι ΚΑΙ οι 3 ταινίες έιχαν (ναι μεν το ίδιο) ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ από αυτό που έβλεπες. Δηλαδή δεν ήταν ρε παιδί μου ταινίες ψεκάστε, κόψτε, βασανίστε και τελιώσατε.

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μα σόρυ αν δε γίνομαι κατανοητός αλλά απλώς θέλω να πω ότι το όποιο νόημα είχε να μας δείξει το Saw (κλεμμένο από το Seven) εξαντλείται στην πρώτη ταινία. Τα υπόλοιπα είναι απλώς διαφορετικοί φόνοι. Το νόημα είναι ολόιδιο. ΕΠΟΜΕΝΩΣ...τα sequels το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι νέες παγίδες και νέους φόνους, το νόημα το ξανάδαμε!
+100000

Το Seven βεβαια με διαφορά πολυ καλυτερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

E οκ τότε!

Ετσι ναι! το νόημα το ίδιο στις ταινίες με διαφορετικούς τρόπους τιμωρίας.

Και έρχομαι πάλι στην αρχή και διαπιστώνουμε μαζί ότι ΚΑΙ οι 3 ταινίες έιχαν (ναι μεν το ίδιο) ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ από αυτό που έβλεπες. Δηλαδή δεν ήταν ρε παιδί μου ταινίες ψεκάστε, κόψτε, βασανίστε και τελιώσατε.

Δεν είπα οτι ειναι ψεκάστε, βασανίστε, τελειώσατε. Είπα ότι αν κάποιος σου πει "Εχω δεί το Saw, έχει τίποτα διαφορετικό στο Saw 3 για να το δω ή απλώς αλλάζουν οι φόνοι;" Ε, η λογική απάντηση είναι οτι απλώς αλλάζουν οι φόνοι!

Οπότε φυσιολογικά, αν ήθελαν να κάνουν μετά το "Saw 1" μια ακόμα ταινία με νόημα δε θα έκαναν το "Saw 2". Θα έκαναν μια ταινία με άλλο νόημα, όχι με άλλες παγίδες.

Και σου ξαναλέω οτι μου άρεσαν τα Saw! Δε λέω οτι δεν ήταν καλές ταινίες λέω οτι οι διαφορές στο στόρυ ήταν μόνο οι απαραίτητες (παγίδες-φόνοι) για να διμιουργηθούν οι συνέχειες.

Δεν είπα οτι ειναι ψεκάστε, βασανίστε, τελειώσατε. Είπα ότι αν κάποιος σου πει "Εχω δεί το Saw, έχει τίποτα διαφορετικό στο Saw 3 για να το δω ή απλώς αλλάζουν οι φόνοι;" Ε, η λογική απάντηση είναι οτι απλώς αλλάζουν οι φόνοι!

Οπότε φυσιολογικά, αν ήθελαν να κάνουν μετά το "Saw 1" μια ακόμα ταινία με νόημα δε θα έκαναν το "Saw 2". Θα έκαναν μια ταινία με άλλο νόημα, όχι με άλλες παγίδες.

Και σου ξαναλέω οτι μου άρεσαν τα Saw! Δε λέω οτι δεν ήταν καλές ταινίες λέω οτι οι διαφορές στο στόρυ ήταν μόνο οι απαραίτητες (παγίδες-φόνοι) για να διμιουργηθούν οι συνέχειες.

Μία τελική διαπίστωση έκανα απλώς. δεν είπα ότι είπες ψεκάστε bla bla bla

Άλλωστε εδώ είναι τα ποστς και φαίνονται :p

Η διαπίστωση για άλλα άτομα που θα έρθουν στο μέλλον να πούν το αντίθετο για να τους παραπέμπουμε εδώ :lol: την αφορμή μου την έδωσε ο mvagustagm2000. :ninja:

Μία τελική διαπίστωση έκανα απλώς. δεν είπα ότι είπες ψεκάστε bla bla bla

Άλλωστε εδώ είναι τα ποστς και φαίνονται :p

Η διαπίστωση για άλλα άτομα που θα έρθουν στο μέλλον να πούν το αντίθετο για να τους παραπέμπουμε εδώ :lol: την αφορμή μου την έδωσε ο mvagustagm2000. :ninja:

οκ οκ, μαζί σου! ;)

Δέστε τί βρήκα στο ελληνικό http://www.figuresworld.net

Αυτά τα είδα και στην Κύπρο... :wink:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μίλα! που!

Σε ένα περίπτερο στη Λεμεσό. Αν ξέρεις καθόλου, στη Μακαρίου, δίπλα από το Costa Coffee και το New York Sweets. Το συγκεκριμένο περίπτερο είναι το καλύτερο της πόλης και πέραν της τεράστιας ποικιλίας σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο (σε ελληνικά, αγγλικά, ρωσικά), υπάρχει και πολύ μεγάλη συλλογή από φιγούρες από κινηματογραφικές ταινίες (πολλές από τις οποίες είναι limited).

Επί παραδείγματι, τα Χριστούγεννα πήρα από εκεί τη φιγούρα του V από το V for Vendetta. :happy:

καλα τωρα, βαθυτερο νοημα σε καμμια περιπτωση δεν εχει...

μη κοροιδευομαστε μεταξυ μας.

σιγα τον κοινωνικο-πολιτικο-πολιτισμικο προβληματισμο.

ενα θριλερ με πολυ αιμα και αρκετη αγωνια ειναι.

αρρωστημενο και με ισχυροτερο "πατημα" του τις "εμπνευσμενες" σκηνες φονων.

περαν τουτου δεν ειναι κατι παραπανω.

δυστυχως ναι, ειχα την ατυχια να δω και τις τρεις ταινιες.

Ο Jigsaw επιλέγει συγκεκριμένα άτομα για να συμμετάσχουν στα παιχνίδια του.Τα άτομα αυτά είτε δεν αγαπούν τη ζωή τους είτε έχουν πάρει λάθος δρόμο.

Μέσω του παιχνιδιού ζωής και θανάτου πρέπει να αποδείξουν το πόσο πρόθυμοι είναι να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους.Πρέπει να είναι ψύχραιμοι,σβέλτοι,προνοητικοί,να αντέξουν στον πόνο,να επιδείξουν προσαρμοστικότητα.

Δεν είναι απλώς αρρωστημένα θρίλερ τα SAW...

Το αναπάντεχο τέλος των δύο πρώτων ταινίων δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά.

Ο Jigsaw επιλέγει συγκεκριμένα άτομα για να συμμετάσχουν στα παιχνίδια του.Τα άτομα αυτά είτε δεν αγαπούν τη ζωή τους είτε έχουν πάρει λάθος δρόμο.

Μέσω του παιχνιδιού ζωής και θανάτου πρέπει να αποδείξουν το πόσο πρόθυμοι είναι να αγωνιστούν για την επιβίωσή τους.Πρέπει να είναι ψύχραιμοι,σβέλτοι,προνοητικοί,να αντέξουν στον πόνο,να επιδείξουν προσαρμοστικότητα.

Δεν είναι απλά αρρωστημένα θρίλερ τα SAW...

Το αναπάντεχο τέλος των δύο πρώτων ταινίων δεν το έχω ξανασυναντήσει πουθενά.

και ποιο ειναι εδω το "βαθυτερο νοημα"?

δε σε καταλαβα, μαλλον το με ποια κριτηρια σκοτωνει ο τυπος μας ειπες και τιποτε παραπανω.

και ποιο ειναι εδω το "βαθυτερο νοημα"?

δε σε καταλαβα, μαλλον το με ποια κριτηρια σκοτωνει ο τυπος μας ειπες και τιποτε παραπανω.

Τα κριτήρια αυτά αποτελούν το βαθύτερο νόημα της ταινίας.Δεν έχουμε έναν μανιακό δολοφόνο που επιλέγει και σκοτώνει αδιακρίτως τα θύματά του.

Εξάλλου δε χρειάζεται να είναι ιστορική,πολιτική ή κοινωνική μια ταινία για να αξίζει.

Τα κριτήρια αυτά αποτελούν το βαθύτερο νόημα της ταινίας.Δεν έχουμε έναν μανιακό δολοφόνο που επιλέγει και σκοτώνει αδιακρίτως τα θύματά του.

Εξάλλου δε χρειάζεται να είναι ιστορική,πολιτική ή κοινωνική μια ταινία για να αξίζει.

Όπως δεν χρειάζεται να έχει και βαθύτερο νόημα... ;)

Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία αν γίνεται σχετικά με όλα τα Saw..τα έχω δει κ τα 3..το πρώτο μόνο μία φορά (όχι κ πολύ προσεκτικά!) κ δεύτερο γύρω στις 5 (το έχω εμπεδώσει πολύ καλα!) κ το τρίτο μόνο μια φορά στον κινηματογράφο(προσεκτικά!)...με κάποιους που συζητήσαμε το έργο μου είπαν ότι το τρίτο ήταν το καλύτερο γιατί σου εξηγούσε πολλά πράγματα απο το 1 κ 2!εμένα προσωπικά δε μου εξήγησε τίποτα καινούριο!Μηπως πρεπει να ξαναδω το 1?:worry:

Α προσωπική μου άποψη είναι ότι το δεύτερο ήταν το καλύτερο χαλαρά!Είχε πολύ αγωνία!Κορυφαία σκηνή

όταν έριξαν την Amanda στο λάκο με τις ενέσεις!!:knife:

Όπως δεν χρειάζεται να έχει και βαθύτερο νόημα... ;)

αρα εχουμε να κανουμε με μια ταινια που ειχε εντυπωσιακες ιδεες σε οτι αφορα τη δολοφονια καποιων "ατυχων".

ετσι το δεχομαι, ηταν εντυπωσιακο το παραδεχομαι.:)

Ε καλά πολύ καλές ιδέες είχαν και τα Final Destination.Ο όλος τρόπος που παρουσιαζόταν και η έκπληξη στο τέλος είναι πραγματικά έκαναν την διαφορά...
no sig...

Εχουμε να κανουμε με εναν μανιακο σαδιστη που την εχει δει απλα τιμωρος. Την ιδεα την ξερουμε απο το Seven απλα εδω παρουσιαζεται πιο "εντυπωσιακα"(αιμα=αντυπωσιακο). Προσωπικα τα θεωρω πολυ υπερεκτιμημενα σαν ταινιες...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχουμε να κανουμε με εναν μανιακο σαδιστη που την εχει δει απλα τιμωρος. Την ιδεα την ξερουμε απο το Seven απλα εδω παρουσιαζεται πιο "εντυπωσιακα"(αιμα=αντυπωσιακο). Προσωπικα τα θεωρω πολυ υπερεκτιμημενα σαν ταινιες...

+1

Είδα και τις 3, θα δω και την 4η και όσους βγουν ακόμη, αλλά δεν νομίζω ότι είναι και το αριστούργημα της 7ης τέχνης...

Ε καλά πολύ καλές ιδέες είχαν και τα Final Destination.Ο όλος τρόπος που παρουσιαζόταν και η έκπληξη στο τέλος είναι πραγματικά έκαναν την διαφορά...

Ναι μόνο που τα Final Destination ήταν λίγο-πολύ χαζοteen ταινίες τρόμου. Ωραία βασική ιδέα, δε λέω. Αλλά στο 2 και στο 3 τραβηγμένη από τα μαλλιά. Κυριολεκτικά!

(Πάντως το FD 2 είχε πολύ ωραίους θανάτους! :p :p :wacko: :X :blink: )

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μα το θέμα είναι ότι και στις 2 αυτές ταινίες ( Saw & Final Destination ) τo γ@μ@τ0 ήταν οι θανάτοι.

Το όλο σκηνικό με τις παγίδες,με τα νοήματα,με τα μεταφυσικά στόρυ και τα λοιπά ήταν απλά για να τα ονομάσουν ταινίες...

Εμένα πάντως μου άρεσαν και οι 2 τριλογίες για τα καλά τους.Τα κακά έχουν αναφερθεί εδώ αλλά εγώ από μία ταινία θέλω να κρατάω τα θετικά...

no sig...

26 Οκτωβρίου 2007

http://i52.photobucket.com/albums/g17/DARKNANDO/phpThumb1.jpg

http://www.bebo.com/FlashBox.jsp?FlashBoxId=2931215139

:lol:

αντε να το δουμε κι αυτο,δεν με χαλαει καθολου,οχι οτι θα ειναι οπως το 1 που ηταν το τελειο για μενα,ομως οσα κι αν βγουν θα τα δω ανετα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πρωσοπικα πιστευω πως απο το Saw III φανηκε μια κοιλια στο sequel, ετσι λοιπον δεν χαρηκα ιδιαιτερα που βγαινει και 4... :rolleyes: